torsdag, august 17

På salg - At sale


I dag etter jobben var jeg innom et senter, på blomsterbutikken hadde de salg på disse oppbevaringseskene som jeg har sett på SÅ mange ganger, men ikke kjøpt fordi de var så dyre. Nå betalte jeg 29 kr for den blå og 49 kr for den rosa.Under halv pris. Syns de er nydelige. De har fått plass i en hylle i stua.

I poped by a mall after work today, at the florist. These lovely boxes for storages was on sale. I have looked at them a lot of times, but I find them too expensive. Now I payed less than the half for them.NKR 29 for the blue and NKR 49 for the pink one. I think they looks lovely. I put them at a shelv in the living room.

Her ser dere de søte blomsterbildene som er på eskene. Ordentlig vintage, syns jeg.Jeg ser for meg å ha noen fine ting i dem, som brev med sløyfebånd rundt.. Eller andre skatter.

And ofcourse I had to show you a close-up of the beautiful vintage flower pictures at the top of them. I will put some sweet things in them, may be letters with ribbon, or other treasures.

Mens jeg viser fram kjøpte ting, vil jeg vise denne fine ausa som jeg kjøpte i sommer, den kommer fra Rice. Den gammeldagse julekulen kjøpte jeg på en blomsterbutikk. Skåla er kjøpt brukt, har to slike, en er litt større.

I also want to show you some things I bought in the summer. A sweet baste from Rice, and a lovely old-fashioned Christmas ball. I find it at a florist. I also bought the little green bowl this summer, at a secondhand store. I have to of them, the other one is a bit larger.

I går snakket jeg mye om denne duken, og at den ikke passet på de to stedene jeg hadde tenkt å ha den. Så her, på dette bordet ble den liggende. Syns det passa godt også.

Yesterday I talked a lot of this table cloth, and it didn't fit to the tables I wanted to put it on. Here you can see where I decided to put it, at last. I think it looks good at this table.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Å så fine de eskene var.

Kjersti sa...

Å, sånne eske kunne æ å tenkt mæ å ha.. Æ kan jo ønske mæ d fra dæ til jul?!

A sa...

Jag älskar askarna, såå fina! Kul med rea! :D Duken blev kalas på det bordet. Har mailat dig.

Hulda sa...

huset i hagen: takk!

kjersti: ja, det va jo en julegaveidè. Har ikkje tenkt på julegava enda. :o)

anna: ja, den ble søt på bordet, duken! har ikkje fått mail fra deg enda.

Kathrine sa...

Kjempeflotte esker!Har sett på lignende selv!:)

Bim sa...

Åh, vilka härliga boxar du har fått tag i. Hm, vad ska du ha i dem??? Hemligheter, ;).
Hittade mycket kul på sidan, var beredd på mer besök... :p
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis
http://sjoebacka.hotserv.dk

Hulda sa...

kathrine: ja, de er nydelige! Og så billige som de ble på salg. ;o)

bim: koselig med et nytt fjes på bloggen min! Er alltid glad for alle nye som finner veien innom meg. :o)

Vita sa...

Yes, I like your white cloth on that table. Back to boxes, I got one similar to yours, but different. I'd had my eye on them for eons, when I found mine at the discount grocery store. About my fruit boxes, I was only going to get rid of the books in them to make room for the piles of music that are all over the piano, the floor, the blanket chest....not get rid of the fruit boxes. I just couldn't.

Vita sa...

P.S. It is my Darling Daughter who plays viola and violin. The picture is of a viola. She has recently switched.

Anonym sa...

Nydelige bokser, fint å ha småplukk i! Ha en riktig god helg Hulda!

Anonym sa...

Eskene er kjempesøte, har sett på de rosa, kunne godt tenke meg et par. Duken passet helt supert på bordet. Ha en fin helg! :-)

Tussilago sa...

Eskene var jo helt "deg"..Men skjønner jeg det rett at disse motivene allerede fantes på eskene, ikke noe du har dekorert dem med?
Den grønne glasskålen..jeg har en slik stor..mener jeg har kjøpt den på bruktbutikk engang..og liker den veldig godt. Er litt glad i glass jeg, og gjerne farget glass;)
Duken var fin;)))

Nina sa...

De to eskene var jo bare så søte, kunne tenkt meg sånne, men tror ikke blomsterbutikker her har det. De holder seg bare til blomster...

hummmlan sa...

Jag älskar askar, man kan inte ha för många!

Tone sa...

De eskene var kjempesøte, du har gjort et kupp :-)
Duken ble også fin, den passet godt der :-)

Hulda sa...

vita: it sounds great to play both that instruments! It is lovely music.

maloppa, karna og kreoline: hjertelig takk skal dere ha! Veldig koselig med så mange fine kommentarer fra dere!

tussilago: ja, motivene var på eskene da jeg kjøpte de. De er veldig søte, ja. :)
Artig at du har en stor av de skålene, syns både fargen og fasongen var så fin!

nina: de fleste blomsterbutikkene her tar inn interiørting også, fra House Doctor, sia, og fra diverse andre leverandører.

hummmlan: helt enig, de er så søte!

leah: takk skal du ha! ja, ble fornøyd med plasseringa av duken til slutt. :o)