søndag, februar 9

Et steg videreI går ble det mye gjort på kjøkkenet. Vask og benk kom opp, og hylle over vasken. Jeg fikk også malt mer. I det hele tatt; vi er et steg videre i kjøkkenprosessen. :)Tømmerveggen er grunnet med kvist-og sperregrunning, deretter har jeg gitt den to strøk i grånyansen Frihet. Jeg synes det ble lekkert med vasken og hylla over. 


Litt oppvask. :) Det er en fryd å vaske opp her. :)

Lister og diverse annet er ikke kommet på plass enda, men et visst inntrykk av hvordan det vil se ut når det er helt ferdig får man jo. 


"Få skal halvgjort sjå", sies det jo. Men, jeg tar sjansen og viser dere likevel.. Dørene til skapet under vasken måtte spesiallages, og vil komme om ca 14 dager. Jeg hang opp to kjøkkenhåndklær for å skjule det åpne rommet. Listverket rundt skapene mangler også, samt dørhåndtak. Taket er vi heller ikke begynt med. Vi har heller ikke fått opp resten av innredninga på andre sida av kjøkkenet, pluss, pluss...


Jeg er SÅ fornøyd med fargevalgene vi har gjort. Kjøkkenet passer til et hus ved havet. Til de gråblå veggene passer den gråbeige benkeplata, kurvmaterialer, og annet i grått og beige. Det gir en følelse av hav og strand.

ENDELIG har jeg en slik dobbel porselensvask som jeg har beundret hos andre. :)
Jeg er sikker på at kjøkkenet kommer til å bli et favorittrom i huset. :) I skrivende stund sitter jeg og blogger her med lysene tent på hylla over vasken.

Planen var å ha to hyller over vasken, men jeg tror det holder med en. Med en hylle vises tømmerveggen  bedre, jeg tror også at det kan komme til å virke for høyt med en hylle over denne.


Jeg liker den enkle stilen. Tømmerveggen får fram det unike ved rommet. :)

Nå er jeg spent på hva dere synes. :)32 kommentarer:

G:a Affären sa...

Nu har jag läst ikapp och jisses så mycket som har hänt i ert kök. Vask i porslin har jag också och i början tyckte jag den var otroligt stor, nästan som två sittbadkar. Men väldigt praktiskt när plåtar och annat stort ska diskas. Och vilken fin kran!
Och enkelt och fint med timmerväggen med två öppna hyllplan över, så klart köket kommer att bli en favoritplats! Och fina harmoniska färger har ni valt, av ett bra märke förstås.

Önskar dig en fin söndag!
Kramar
Cia

Unknown sa...

Nydelig flott blir det og med vakre farger :) Perfekt til et hus ved havet.
Flott med den hylla og det er nok fint med kun en og mer praktisk i forhold til å tenne lys og slikt tror jeg - lekkert :)

Ønsker deg en nydelig dag

Klemmer fra Monica

Vintagepia sa...

Bli utruli' lækkert dettan Hulda og treværke på dæinn gamle veggen vises igjønna malinga...me like :o))) Sæ'll om mykkje gjænstår så får ma'inn jo et vesst ijnntrøkk av kors'n resultate' bli :o) Vi har faktisk tre hyjlle over kværa'inner over kjøkkenbænken i samme stil som dokker som gubben har snekkra førr å få plass tell ting og tang sia kjøkkene vårres e så lite mæn dæ fungere dæ og...e bære å klatre på en stol når eg skal ha tak i nåkka på toppen og så e gubben så lang at han når opp...hihi :o) Vi har likeens kran fra Ikea...syns dæinn e kjæmpe fin !! Og vasken vårres e litt ainnerledes mæn ganske lik dokkers...dæinn og fra Ikea :o)) Dæ e en tålmodi'hetsprøve å få ting færddi' når ma'inn må væ'inte på dørr'e,ha'inntak og masse a'inna mæn e sååå væ'rdt dæ :o))) Gle'r meg tell å følle dokker videre i kjøkkenprosæss'n :o)) Ha en fin søndag begge to :o)
Klæm fra dæ likkje rø'e huse' i skogen <3
Vintagepia

mirjamsdrøm sa...

Så koselig dette så ut!! Nydelig landstil ;) En slik vask skal jeg også ha, og åpne hyller..det er vel det eneste jeg er sikker på til det nye kjøkkenet mitt. Gleder meg til å se kjøkkenet ditt ferdig ;) Nyt morsdagen videre!! Klem Mirjam

Anonym sa...

Så fint det blir, gillar vasken i porslin... hade en sådan när vi bodde i lägenhet i Stockholm.
Ha en bra söndag!
Kram Birgitta

Refleksjon på livsvegen sa...

Kjempefint!

Lukke til med innspurten :-)

Fortsatt god søndag!

Unknown sa...

Dett blir steinbra. Du har valgt flotte farger og tømmerveggen er og blir et smykke. Er enig med deg at en hylle er nok over oppvaskkummen.
Den fine veggen må jo synes..
Stå på videre.
Klemmer fra Marit

4 i Kiellandsgata sa...

Dette blir jo kjempebra=) Jeg er imponert over hva dere får til, og hvor fort dere jobber=) Artig å følge med. Nydelig vask, og nydelig krane=) Vibeke

Malys krok sa...

Her er det flere drømmer som går i oppfyllelse, og vakkert blir det! Stilig med den kranen!Fint med hylla, der kan du virkelig utfolde deg med hensyn til pynt og annet etter som årstidene er. Dette liker du og dette kan du. Kjøkkenet blir kjempefint ! -mammaklem-

mamasmercantile sa...

Beautiful, simple but very stylish.

toves sammensurium sa...

Ååå for en sjarmerende vask - og for min del så kunne jo kjøkkenhåndklærne gjerner fortsatt å henge der - kjempekoslig :)))

Vasken din er rååååfin,sikler og skal med tider ha lignende selv!!Så deilig å få forandre og i tillegg bli så fornøyd!Nyt følelsen selv om dere ikke er helt ferdig!Nå ser dere ihvertfall ting skjer og da begynner det å bli virkelig gøy,ikke rart du vil vise oss :)
Takker for titten!
Toveklem:)

Dronninghuset sa...

VELDIG FINT KJØKKEN
- LANDLIG IDYLL OG FLOTT MED BLÅ INNSLAG I TEKSTILER MM.
liker meg her og tror sikkert dette vil bli et favorittrom ja...
nyt kvelden
klem TOVE

Tante Titti sa...

Dette blir bare så lekkert!!
Så artig å følge med på kjøkkenprosjektet deres.
Ønsker dere en deilig søndagskveld, og lykke til videre med prosjektet!
Titti-klem

Frida sa...

Jättefint Hulda :), så snyggt med den grå färgen, den tycker jag verkligen om. Och handfatet, super snyggt, ett sådant vill jag gärna ha någon gång. Jag tror du gör klokt i att bara sätta upp en hylla ovanför vasken, det vore synd som du skriver att dölja den fina väggen. Ser fram emot att få se resten av köket :)
Ha en fin kväll :)
Kram Frida

Sologbolig sa...

Så fint dette blir !

Maria - Min oldemors hus sa...

Dette ser veldig lovende ut! Så flott å endelig få noe man har ønsket seg lenge. (",)
Jeg tror også at tømmerveggen kommer bedre fram med bare ei hylle. Samtidig kommer det jo også litt an på hvor mye lagerplass man trenger...
Lykke til videre, håper dørene kommer når de skal.

Maria - Min oldemors hus sa...

Dette ser veldig lovende ut! Så flott å endelig få noe man har ønsket seg lenge. (",)
Jeg tror også at tømmerveggen kommer bedre fram med bare ei hylle. Samtidig kommer det jo også litt an på hvor mye lagerplass man trenger...
Lykke til videre, håper dørene kommer når de skal.

am design sa...

Jeg synes det blir kjempefint!!!
Helt enig med deg, at det passer så fint hos dere, der dere bor.
Tenk når du kan gå å plukke skjell, legge de i et Norges glass, knyte en hyssing rundt og sette et lys oppi. Det blir fint på hylla over vasken!!!

Ha en fin kveld!
Klem fra Anne-Marit

Signes sammensurium sa...

Det blir superfint! Dere er så flinke, har veldig lyst på en sånn vask selv! (Må visst begynne å bearbeide gubben....)
Ønsker deg en flott ny uke!
Klem fra Signe.

Lene i Annekset sa...

Dette blir så fint! Liker så godt den fargen du har malt med, veldig behagelig! Vasken er kjempefin og krana også. Superfint med den gamle tømmerveggen! Gleder meg til å se det ferdig! :)

loftkroken sa...

Veldig fint alt sammen :-) Du har veldig god smak ♡
Synes det var fint med stoff under vasken. Det går jo sikkert an å ha innimellom :-)
Dere er flinke :-) Lykke til!

Anonym sa...

Det ser kjempefint ut:))den flotte vasken og,herlig!sjal eg ha nytt kjøkken så blir det slik vask:)
Fin kveld til deg!
Klem fra Lillian

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så koselig, Hulda! Nydelig vask og blandebatteri! Herlige detaljer. Lykke til videre. Gleder meg med deg.
Klem fra Hjørdis

InstatreffNorge sa...

Det blir helt fantastisk jo!!!:)
Elsker kjøkkenet ditt:)

Klem Lise

Hos Jorunn sa...

Dette nye kjøkkenet blir heeelt nydelig!!! Vasken er kjempefin...gleder meg til å se mer!!!

Ha en fin uke!
Klem fra Jorunn

h.espe sa...

Ja, at dette kommer til å bli et favorittrom hos deg, det forstår jeg så veldig, veldig godt - blir jo bare sååååå lekkert!! Elsker vasken og ikke minst den flotte tømmerveggen :) Sukk!! Gleder meg til å se mer :) :)

Ha en fin uke!

Klem Hildegunn

Balke gård sa...

Hei! Så fint det blir! Herlige kontraster med tømmervegger, nybakt panel og vask med flott og svart blandebatteri! Flink!! Ha en finfin dag:) mvh Marianne

Marikki sa...

Hello Hulda!

This corner is just beautiful rustic♥
I love GG too;)

Many hugs, Marikki

Turid sa...

Nydelig Hulda - bare nydelig !
Dåkker har gjordt et godt valg når det gjelder farger og innredning - skikkelig gammeldags og landlig stemning hos dere! Spennende å følge med bloggen din - så masse inspirasjon å hente hos deg!

MissMette sa...

Hei Hulda :)
Dette blir aldeles nydelig ღ - så gøy at du deler bilder underveis, kjekt å se fremgang - dette kommer til å bli veldig koselig ღ Skjønner godt at du er fornøyd :) Elsker tømmerveggen og porselensvasken er bare en drøm *ønsker meg* ღ Tenk at jeg har fulgt det siden jeg begynte å blogge, i over 4 år - og det er alltid en fryd å titte inn her til deg skal du vite :) Jeg husker så godt da jeg var i Budapest i 2009, og jeg fikk ikke til å legge ut innlegg når jeg var der nede, men husker godt at jeg var innom til deg hver dag å tittet :) Siden den gang har jeg trutt og fast følgt deg og alle dine flotte bilder og innlegg... Selv om jeg i perioder ikke har vært like flink å skrive noen ord her... ღ Du er bare kjempeflink som inspirerer og holder på ღ Ønsker deg en strålende dag, og så gleder jeg meg til å følge med fremover :) Stor klem fra Mette

Krommes lykke sa...

Hei.Så spennende å følge med på prosjektene dine,Hulda. er helt sikker på det kjøkkenet blir så flott. Ser på bildene dine at du begynner å få vårfornemmelse nå. Det er ei herlig tid vi går imøte .Lykke til videre.

Krommes lykke sa...

Hei.Så spennende å følge med på prosjektene dine,Hulda. er helt sikker på det kjøkkenet blir så flott. Ser på bildene dine at du begynner å få vårfornemmelse nå. Det er ei herlig tid vi går imøte .Lykke til videre.