onsdag, februar 5Tømmerveggen


Den største delen av tømmerveggen er blitt grunnet og fikset i dag. Planen er å male den i samme farge som de andre veggene; i grånyansen Frihet fra Jotun.

Slik ble det seende ut da veggen ble grunnet. Lyst og fint! Noen vil kanskje synes at veggen skulle beholdt sin opprinnelige farge, men jeg føler at det blir for mørkt. Jeg liker å ha det lyst rundt meg. 

Jeg maler om dagene før jobb. Det blir ikke så veldig god tid til å ta bilder og lage spennende blogginnlegg, siden oppussinga av kjøkkenet tar masse tid. Men, jeg viser bilder underveis, og håper at det kan glede noen av mine lesere. :) 

Midt i all kjøkkenoppussinga har jeg fått noen nye ideer til ommøblering av stua.. Jaja.. sånn går det, det ene drar det andre med seg. :)


Håper dere følger med bloggen min til tross for at jeg er litt fraværende herfra. Jeg kommer sterkere tilbake. :) Jeg håper vi er sånn nogenlunde ferdig til bursdagen min, 4.mars. :)

21 kommentarer:

Unknown sa...

Synes du gjør rett i male tømmerveggen. Fint å få det lyst, samtidig som du har fått et flott originalt blikkfang på kjøkkenet ditt. Gleder meg til fortsettelsen.
Klemmer fra Marit

Refleksjon på livsvegen sa...

Å det vert SÅ flott!
Dokke er flinke :-)

klem og lukke til vidare

Monica fra Koseleg sa...

Flott med tømmervegg Hulda- det vert ei heilt eiga stemning i romet - Gledar meg til å sjå resultatet etterkvart :-)
Mvh Monica

Rosehagen sa...

Hei. De tømmerveggene er nydelige. Spennende;) At tankene går videre til ny prosjekt er vel helt normalt.
Klem fra Ann-Mari

Taubanevegen sa...

Så heldige dere er som får en tømmervegg på kjøkkenet! Det er så sjarmerende. Hadde malte hvite tømmervegger i mitt forrige hus og det var utrolig koselig.

Lykke til med den videre oppussingen! :) Gøy å følge med i prosessen.

Reidunn sa...

Enig i at det blir fint å male den:)
Det er så gøy å følge deg i oppussinga. Ikke stress med å lage flotte innlegg nå som du holder på å streve med dette! Et bilde i ny og ne er mer enn nok:)
Nå må du ikke slite deg helt ut da. Man blir liksom så ivrig etter å bli ferdig og glemmer å ta gode pauser:)
Lykke til videre!!
Klem fra Reidunn

am design sa...

Hei på deg!
Så gøy å følge opp pussingen av kjøkkenet både her på bloggen og på fb! Så gøy at dere fant tømmerveggene da!!! Det kommer til å bli kjempefint.
Og det passer jo perfekt i stilen hos dere!
Kjøkkeninnredingen ser veldig fin ut.
Og jeg liker godt fargen på både gulv og panel.
Du kan vel nesten ikke vente til at det står ferdig!!!
Men en mnd. går fort da!!!
Gleder meg til å følge dere videre på veien til nytt og ferdig kjøkken!!!

Klem fra Anne-Marit

Frida sa...

Så fint det blev med väggen :), jag hade också målat den ljus. Det blir väl lätt så när man renoverar att det ena drar det andra med sig.
Ha en fortsatt fin vecka :)
Kram Frida

Bestefars Verksted. sa...

Heisann Hulda :) Så koseli å følge prosessen,jeg følger med dere,sjønner du,selv om jeg ikke legger igjen så mange spor ! Så utrolig bra at dere beholder tømmerveggen ♥ !!!! Kommer til å bli så fint,når dere er i mål !!! Klør i fingrene mine,etter å male her også,og gjøre det lyst og fint,men når man leier,går det jo ikke..... Koser meg heller ute,det er jo en fryd å høre småfuglene nå,som vi har fått litt vår i luften :) Gode dager !!!! Klem fra meg :)

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon !

Så fint !

Ha en trevlig helg !

Kram

ØSTRE ROER sa...

Så spennende:) Vi restaurerer et gammelt hus og skjal også synliggjøre tømmerveggen på kjøkkenet. Også her blir det maling:) Vi oppdaterer fortløpende på Facebook. Siden heter RESTAURERINGEN AV ØSTER ROER. Velkommen til å se:)

toves sammensurium sa...

Hihi,kjenner meg litt igjen.Driver å pusser opp kjøkkenet samt gang,og det har en lei tendens å gå utover andre gjøremål i heimen slik at det hverken blir tid eller at husets tilstand ellers gjør at man får blogget så mye og om andre ting.men det er en tid for alt,kommer sterkere tilbake både jeg og du!!!Det blir nok så fint hos deg,og jeg er helt enig at det er fantastisk med det lyse!!!! Gleder meg til å se etterhvert!!
Toveklem:)

Signes sammensurium sa...

Gøy å se litt underveis, ja ting tar mye tid, ikke lett å rekke alt........ Veggen blir veldig fin, enig at du maler den lys!
Lykke til videre!
Klem fra Signe.

Malys krok sa...

Fint blir det og blogginnleggene kommer nok for fullt når dette er over og alt fremstår i sin rette skrud! Spennende hele tiden!
-mammaklem-

Fågel Blå sa...

Åhhh så snyggt!
Kramar Kathrine

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så flott det blir. Kjekt dere fant så koselig tømmervegg under alt. Helt enig med dere vedr. maling av denne.
Kjøkkeninnredningen ser kjempefin ut. Nydelige farger dere har valgt. Tenker du gleder deg over hvert fremskritt. Har du bestilt kjøleskap?
Lykke til videre. spennende å følge med.
Klem fra Hjørdis

HWIT BLOGG sa...

Det kommer att bli såååå fint!
Varm kram,
Titti

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja det blir nok fint tenker jeg ! Vi har også tømmerhus og jeg vurderer frem og tilbake om vi skal strippe en vegg inn til tømmerkledningen , når vi snart skal ordne kjøkkenet. God helg !

Unknown sa...

Har fulgt med på bloggen din en stund, og denne kjøkkenveggen er jo bare så stilig! Gleder meg sammen med de andre til å følge utviklingen :) flinke dere er!

beate sa...

Wow, dette blir stilig! Kos dere med oppussing :)

Klem

ANETTESHUS.COM sa...

Så spennende med oppussing av kjøkken! Det ser fint ut så langt :)

Riktig fin helg!
KLEM