tirsdag, mars 11Sol i stuaVi har hatt sol og fint vær flere dager nå, både i dag og i går har det tina ute. Det er så vårlig og fint. Ei herlig tid!
I formiddag måtte jeg bare ta noen bilder i stua, av sollyset som flommet inn over møblene. Jeg elsker tida vi er inne i nå, våren er fantastisk!!
Det blir som en kollega sa til meg i dag; "Om vinteren når vi er ferdige på jobb, er vi så trøtte og leie, men når vårsola skinner, og det er på tide å gå hjem, da er vi fulle av energi!"
Den gule sola gjør noe med oss, ingen tvil om det, nei. :)

Litt fra stua vår i formiddag. Så deilig med solskinn!
Denne fine matta har svigermor vevd til meg. Jeg fikk den i julegave.

Hjerteranken har kommet med mange nye skudd. Friske, unge blader vokser raskt til. :)

Mens jeg likevel er i stua, kan jeg vise dere denne kurven som jeg fikk til bursdagen. Syns den var skikkelig stilig! :) På toppen står en TILDA-syboks som jeg kjøpte i dag.

Har sett slike rundt om på bloggene, syns den er superfin. :) Skal legge sysakene ned i den når jeg syr i stua om kveldene.


På toppen er det noen fine roser. :)


I dag da jeg så på telleren, som står nederst på bloggen min, oppdaga jeg at jeg har hatt over 100.000 treff på siden min!


Tusen takk for alle koselige besøk!


Er det noen som vet når neste nummer av Vakre Hjem kommer ut? Jeg leste på nettsida deres at det skal være i salg fra 13.mars, men i det forrige nummeret står det 18. mars.
Noen som vet?

Kos dere i vårsola!35 kommentarer:

Anonym sa...

Det er rart hva litt solskinn gjør med en, blir straks i bedre humør når det er sol. Det er så godt å tenke på at våren snart er her og alt begynner å spire og gro igjen...
Koselig stue du har, og en flott og inspirerende blogg. Kommer gjerne på besøk igjen.
Klem fra Petunia.

Min verden sa...

Her er det pissregn og akkurat det kunne jeg greid meg uten nå. Jeg tror det er 4 hele dager til ende. Krokusen står i stampe og akkurat det blir jeg sur av - men ikke lenge :-) jeg nøt bilder av solen i stuen din. Takk for det. Snart er det sommer. Tenk på det. Hanne

borghild sa...

Det skal være sikkert og visst at sola betyr MYE! En får en helt annen følelse i kroppen...
En forsinket bursdagshilsen får du også av meg først nå, jeg har jo ikke vært så veldig på nett den siste uka!:-)
Du har iallfall fått mange flotte gaver, og riktig kreativ har du også vært!! Jeg liker også Amy Butler, og har også sansen for Heather Bailey. Hun har vel litt mer knæsje farger enn hva jeg bruker til vanlig, men jeg synes de er utrolig kule. Jeg har fem av stoffene fra kolleksjonen hennes, og fant ut at jeg skulle lage nytt 'trekk' til barnestolen til minstemor, men tror du jeg finner de? De er som sunket i jorden, og jeg som hadde klippet ut mønstermaler og alt. Men vi har fortsatt noen kartonger som ikke er pakket ut etter flyttingen, men jeg tror faktisk ikke de er der heller, så da er det hele et stort mysterium. Håper bare de dukker opp - snart!
Kos deg i sola!
Klem B:-)

Min verden sa...

En til før jeg gir meg og tar natta. Jeg er helt besatt av dette. Over 100.ooo treff - det er ikke rart. Det er søtt, fint og hyggelig det du legger ut og jeg ser navnet ditt "over alt". Keep up the god work :-) Hanne

My little footprints sa...

Hei Hulda!
Ååhhh, så deilig det er når sola skinner inn gjennom stuevinduet! Rett og slett herlig! Og det som er deilig nå om dagen, er at sola har også begynt å varme litt! Deilig! Får håpe at vi får oss noen nydelig dager i påsken, ikke sant? ;) Likte godt den nye boksen din! Så kjekt å ha en boks å putte alle sysaker oppi som man pussler med om kveldene! Mitt ligger visst litt her og litt der, har ikke noe system i det hele tatt ;) Var for en liten stund siden og skulle kjøpe meg en liten kurv å ha det i da, men da var de selvfølgelig utsolg på den kurven som jeg ønsket meg ;)
Ønsker deg en fortsatt fin uke Hulda!
Klem fra Beth

Tonje sa...

Så koslige bilder fra stua i dag...jeg lengter sååå til våren nå,er så lei smnøen og kulden...men det nærmer seg for hver dag nå...

Jeg vet ikke når bladet kommer,men vil tro at det kommer den 13,for er det ikke påskeferie den 18??

Mona. sa...

Hei ! Så deilige sol-bilder fra stua de,den har skint her også,både igår og idag,og det er helt utrolig herlig !!! Fuglene synger,snøen tiner på taket......velkommen vår,sier jeg bare....!! Så så koselig ut hos dere,og matten som du har fått av svigermor,var veldig fin,så nydelige farger sammen !! Likte godt boksen din også,smart til småe sysaker :) Jeg kjøpte tre (et sett) med bokser på Jysk idag,de er også veldig søte,kansje jeg må bruke den store til sysaker....må vel ha noe håndarbeid med meg på påsketur,og det blir nok hardangersøm ,et TTT-prosjekt...! Ha en fin onsdag imorgen,da Hulda :)

Anki sa...

Sol er deilig!! Håper på finvær i helga, slik at jeg kan få begynte vaffelsesongen på terassen. DA er det vår da.... Flotte bilder fra stuen din, og de Tilda-boksene var jo knallsøte! En finfin onsdag til deg :-)

Anette sa...

Hei Hulda....
Så fine og koselige bilder fra stuen din. Det er bare så herlig nå som våren nærmer seg. Blir så lett og glad :)
Skikkelig søt tilda boks, sånn vil jeg også ha :))
Ha en staålende dag og nyt den...

Butterfly sa...

Så deilig å se at sole skinner hos deg!! Her bare regner det og i går tordnet og lynte det også.....
Virkelig flott bilder!!
Matten din var kjempefin. så morro å ha en som er laget spesielt til deg - det er noe rent og friskt over slike ryer :o)
Tildaboksen din er også veldig nydelig, begge mine jenter har slike til stoffene sine ;-D

Ha en riktig god dag!!!

lillemy sa...

Flotte bilder du viser fra stuen din!
ååå den tilda boksen har jeg og lyst på! Men de er alltid utsolgt for den.... får lete mere!

Ha en flott onsdag hulda!

Aina sa...

Enig med deg, solen gjør noe med oss, det er koselig med mørk vinter og talglys men jammen er det godt når det lysner:0)
Så flott matte svigermoren din har vevd, flott gave.
Slik Tilda syboks kunne jeg ha tenkt meg også, de er så søte. Men nå har jeg jo allerede en koffert i gammel stil fra Panduro...skal kanskje ha noe oppi alle kurvene, skrinene og eskene jeg kjøper hehe..
100000 treff er ikke så rart, for du har en så koselig blogg, men det er imponerende da-Gratulerer:0)
Ha en fin uke!

Canoza sa...

Koselige stuebilder med sola som bryter inn. For meg som bor her i nord, er sola det ultimate vårtegn. Ha en fin vår.

Randi sa...

Så lyst og vårlig det var på stua de...å ikke ett støvfnugg...jeg må stå med støvsugeren og vaskekosten konstant viss jeg skal få det til.:))

Tilda er jo bare nyyydelig.

Våren har satt seg her også, har funnet første blåveisen alt. Da kjente jeg våren i hjerte.:))

Ha en flott vår dag.

Klem

psst. Takk for tipset.

Kjerstis Hjørne sa...

Hei mrs Popular. 100.000 treff! Ja det er ikke lite. Den boksen du kjøpte i går passa fint på den kurven. Klem lille søs.

liven sa...

Hei:) Først vil jeg gratulere med 100 000 treff!!! Herlighet...mye det. Men du har en kjempefin blogg da:O)
Herlig med vår og at det er lysere tider nå. Får mer energi...det er sikkert! Fin Tildaboks til sysakene!!
Ja det står i siste nr av Vakre Hjem at det kommer ut 18 mars....men kan jo håpe at det kommer til helgen p.g.a.påsken
Ha en fin onsdag:O)

Trine sa...

Så utrolig koselig stue du har!!! Falt virkelig for den :)

Og jeg er så enig som det går ann å få blitt når det gjelder solen! Jeg er så (u)heldig at rommet jeg sover i er 80% vinduer, det er et vakkert gammelt rom. Og om våren er det fantastisk å ha solen skinnende inn på deg! Og ha den der hele dagen! Men... det blir uhelbredelig varmt om sommeren! Drivhus... He he... Alikevel ønsker jeg meg et sånt rom i huset mitt... (som jeg leter og leter etter)

Ha en fin onsdag!

Min verden sa...

Vakre hjem kommer nok ikke før 18. mars. Jeg kjøpte det forrige nummeret i dag - 1/08 og jeg spurte i kiosken. Da kan vi kose oss i påsken med Vakre hjem og Drømhem og Tradgård. Ha en fin kveld. Hanne

Forgjengelige ting sa...

Hei! Takk for besøket hos meg :) Du har en nydelig blogg. Jeg liker kjempegodt fargene du velger - i stua og ellers det du viser på bloggen! Flott sybox!!

www.jorunnsverden.com, Bloggstart 010308. sa...

Så koselige bilder, Hulda! Nyt vårsola and live your life to the full! :)


Mvh Jorunn

Guldkant På Livet sa...

Grattis till 100.000 besökare och så vårlikt och fint du har i Stua din! Mari.

Hobbyhuset-Merete sa...

koselege bilder frå stova di, Hulda!
herleg med solstrålene som skin inn vinduet..det gjer noko med oss alle! våren er ei herleg tid :o) søt boks med håndtak på.. ha ein fin onsdag, Hulda!

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda!Flott fillery du har.Skulle nesten ønske jeg hadde plass til veven min,den ligger å støver ned på et loft.Koselig syboks,en slik har jeg også.
Hjerteranke er det det den heter,jeg hadde litt av en slik i brudebukketen.Nå har jeg navnet.Er den vanskelig å holde?Ha det fint i vårsola.Klem fra Linda :))

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda!Flott fillery du har.Skulle nesten ønske jeg hadde plass til veven min,den ligger å støver ned på et loft.Koselig syboks,en slik har jeg også.
Hjerteranke er det det den heter,jeg hadde litt av en slik i brudebukketen.Nå har jeg navnet.Er den vanskelig å holde?Ha det fint i vårsola.Klem fra Linda :))

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Filleryen var flott !!

Nydelige bilder fra stuen , deilig med sol , det er helt sikkert:)
Her savner vi solen om dagen ;(

klem

Anita sa...

Her har det pøsregnet i hele dag, det eneste positive med det er at man ikke ser alt støvet;o)! Kjempeflott matte!! Så flink hun er som vever! trodde ikke det var så mange som drev med det lenger!! Den syboksener kjempefin, har aldri sett en sånn jeg!! Vil ha!!
Ha en koselig kveld! Klem fra Anita

Timotei sa...

Så koselige bilder fra stua di! Ser så lunt og godt ut og tenk så herlig med sola som titter inn! Jeg er også så glad i matter/filleryer. Jeg har flere rundt omkring i huset. Det er min oldemor som har vevd mattene jeg har. Det er nesten synd å bruke dem, for de slites jo, men jeg er så glad i dem og liker å ha dem fremme.
Kos deg i vårsola du også, Hulda!

mali-mo sa...

For noen deilige vårsolbilder! Ingenting er som den første sterke solen inn i huset. Her jeg bor er solen borte to mnd på vinteren og når den kommer tilbake i februar er det helt herlig. Håper det fine været fortsetter!

Kjempefin syboks du har fått deg, jeg har en lignende som jeg viste i bloggen tidligere. Både praktisk og fin!

Gratulerer med 100.000!

Grip dagen sa...

Enig med deg at det er et deilig lys som sola kommer med nå på våren.
Jeg blir yr og glad når det spesielle lyset flommer inn i stua. Det gliter i krystall og fattigmannsølv. Nydelig!

(Noe helt annet er skitne vindu og støv som virvler opp. Slikt vises også godt i det lyset...) Men det snakker vi ikke om!

Sol sa...

Koselig med solskinn i stua...alt blir så mye lysere og lettere da. Her hos oss er det bare grått og regn, surt og kaldt. det minner mer om høst enn om vår.
Du har det veldig koselig hos deg. Heldig er du som har fått så masse fine gaver til jul og bursdag.
Klem

Marie sa...

Hei Hulda!
Her var det mange nye innlegg. Og SÅ mykje fint!!! Sjølve bloggen er blitt kjempelekker!!!

Eg trudde ikkje det var så lenge sidan eg var innom deg, men eg må ha hoppa forbi på lenkelista mi. Nydelege bilete av ei solfylt stove i dag. Dei fire koppane med asjettar til med røde roser er fantastisk vakre. Sånne skulle eg gjerne hatt....

Ønskjer deg ein fin torsdag og takk for helsing hos meg!

(((klem)))

christinasinteriør sa...

Hei! Beklager sent svar!! Travle tider her-gressenke, 3 barn og palle på palle durer inn... Blir litt glemsk av dette. Hi hi!! Men ja prisen er 119,- for fatene. Så fornøyd med Green gate! Skal bestille masse mere i dag!! Ha en solfylt dag!!

Dorthe sa...

Ser sååå mysigt ut hos dig Hulda!

Klem fra Dorthe

Hilde sa...

Så gøy med 100.000 treff på siden din da.. Men det er jo ikke rart i det, du har jo en utrolig koselig blogg!!
Og så vakre bilder fra stua di.. Du har det veldig koselig!Hærlige gulv!!
Ønsker deg en flott dag idag!

K sa...

ååååh så mye fiiint du har...kul att du titta in hos mej så jag hittade dej ;D / K