lørdag, desember 8Snart 2. søndag i advent


Ja, dagene går, og snart skal vi tenne det andre lyset i adventsstaken vår. Jeg har holdt på med noen julegaver i ettermiddag, er ikke ferdig med de enda. Tidligere i dag har vi vært på julegavekjøp og bakt sprut hjemme hos foreldrene mine. Veldig koselig. :)


Jeg har pynta litt i en kasse jeg fant på et loppemarked i dag. Det er denne kassen jeg senere skal bruke til en svibeldekorasjon. Jeg skal ha fire svibler i den, rundt om skal jeg legge mose og forskjellig pynt. Men, nå ser den altså slik ut. :)
Her har jeg litt forskjellig akkurat nå. Noen fine kuler i fattigmannssølv som jeg har kjøpt hos Annas Rom, litt kunstig gran, en kurv og ei nydelig fyrstikkeske fra Peters Jul. Den danske serien, vet dere. :) Den kjøpte jeg i dag. Måtte bare ha den, den var jo så søt. :)
Her er kurven fyllt med fine bånd, et kristorngirlander og en vakker konglekule. Bakerst står en nydelig duftepose med gammeldags motiv. Jeg fikk den av en fornøyd kunde. :) Veldig koselig!
Her kan du se den nærmere. Jeg likte motivet så godt, har alltid vært velig glad i dukker også. :) Dette kommer jeg nok til å scanne og bruke på diverse ting som jeg syr. Har allerede noen planer klare for nyåret. :)

Denne løkformede kula er bare så fin!
Det er jo så koselig å pynte, spesielt til jul. :) I neste uke skal jeg lage en krans, sy noen duker og putetrekk i julestoffer, i tillegg til mye annet. I morgen er planen å begynne med julekortene. Skal jo snart sende noen julegaver, da må det jo ligge kort i pakkene. :)

Adventskortet mangler i dag, av den enkle grunn at jeg strevde skikkelig med å ta bra bilder av det. Jeg skal gjøre et nytt forsøk i morgen, så da kommer det nok to stykker. :)


Kos dere i kveld!
Jeg ser på telleren at mange er innom daglig, hadde vært veldig koselig om dere tok dere tid til å skrive litt. Er artig å vite hvem som er på besøk. :)20 kommentarer:

Sol sa...

Hei, jeg tar meg litt tid til å skrive noen od jeg ;-}......
Utrolig hvor mye fint du har fått tak i....Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært et sted med masse flotte butikker....det hadde vært farlig for lommeboka det ;-}
det blir sikkert veldig,veldig fint med svibler i den kassa der.Nydelig julekule. Det hadde vært fint å pynte treet med bare slike sølvkuler...men jeg må nok fram med gamlepynten min tenker jeg. Klem.

Marie sa...

Så fint du har pyntat i trälådan. Den lökformade kulan var verkligen vacker. Jag gillade också det fina motivet på doftpåsen, jättevackert!

Ha en mysig 2:a advent!
Kram Marie

Lene sa...

heihei... e ikke i skrivemodus idag, men sia du insisterte på at vi må legge igjen kommentar, så kjem d no nån ord..
e fattigmannssølv glass? har ikke helt skjønt d enda æ..
fine kasser du finn rundt omkring :)
like sånne.. eller.. ELSKE alt som kan organisere eller pakke vekk ting og tang!

klem

Emmeline sa...

Den kassen din er så fin:)
Lekker syns jeg!!! Blir kjekt å se hvordan den blir med sviblene på plass også! Jeg skulle bake pepperkaker i dag, men kom jeg så langt?? Neida--det blir morgendagens prosjekt. Fine kuler du har fått fra Annas Rom, og den fyrstikkesken var søt:) Jeg har ikke laget noen dekorasjoner med granbar enda--men tror jeg må sette i gang nå etterhvert! Ja, jeg legger iallefall igjen en hilsen jeg Hulda:) vi adventsbloggere imellom vet du!

Regina sa...

Hello Hulda,what a wonderful decoration.I love the silver christmas balls.And your heart from
the last post is fantastic.
Have a great weekend Regina

GundaM sa...

Jøss, teller du meg...?

Flott kasse du har, kulle nesten tro du har vært hos meg og shoppa;)

Kattfot sa...

Godkväll i stugan!Tittar in och njuter en stund av alla fina dekorationer och pynt. Vilken julstämning här är :-) Själv har jag knappt pyntat något alls...förutom några hyacinther. Ha en fin andra advent!

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda, så finna arrangemang du hade i den vackra trälådan!! Lådan var jättefin liksom allt inne i den!! Snyggt hjärta i inlägget under och väldigt vackra foton!! Ha en bra andra advent!! Mari.

Lovise sa...

Heisann. Du er ei veldig flittig jente, Hulda. Er helt imponert over hvor mye du rekker. Alt du lager er så gjennomført lekkert at det er en ren fornøyelse å kikke inn til deg:)

Lovise sa...

Apropos teller....jeg hadde også lyst til å få en teller inne hos meg, men den ble aldri noe annet enn en liten firkant oppi hjørnet.... vet ikke hva jeg gjorde feil.......

HildeS. sa...

Heisann.
Så nydeleg fin trekasse, og så koseleg du har pynta oppi. Den blir nok flott med sviblar oppi også.
Koseleg å pynte og lage det fint til jul.
Eg har ikkje fått gjort så mykje enno, men når eg er ferdig med siste oppgåva som skal leverast på torsdag, då skal eg vaske og PYNTE til jul.
Ha ein fin 2. søndag i advent:)

Donna D sa...

Hei hei, så fint du har pyntet, er innom nesten hver dag:) Gleder oss til 2 kort i morgen.

hilsen elisabeth

elisabethj sa...

hei Hulda:) Jeg er på besøk, rett som det er:) Jeg har ditt avtrykk hengende i stua jeg, vet du-og på soverommet. Nydelige poser, midt i blinken til meg.....Fort gjort å bli inspirert til å skape noe lignende, men da må jeg skaffe meg en symaskin...Tenkte egentlig å gi bort den ene til jul, men jeg vil helst ha begge selv, hehe...Den julekula fra annas rom har jeg maken til, og den er nyyyydelig....Deilig for hjertet å bare betrakte den......

God andre søndag i advent!

Elisabethklem

den gode feen sa...

Så kjempekoseleg du har det i bloggen din og heime for tida. Eg ynskjer meg også store julekuler i fattigmannssølv. Nå har eg berre mange små. Ha ein kjempefin 2- søndag i advent :)

Helene S sa...

Den trekassen din var bare sååå fin. Ja, jeg likte også de andre tingene du hadde oppi kassen, men slike ting er litt lettere å få tak i, så da henger en seg vel lettere opp i slikt en ennå ikke har :0)
Synes du og Emmeline er så utrolig flinke med nytt innlegg hver dag. Blir derfor til at en må innom å se hva dere skriver, og hvem som er først he,he
Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Leah sa...

Masse nydelig på bloggen din, Hulda !! Jeg har også veldig sansen for sånne trekasser, har fått med meg noen fra loppis oppigjennom åra. Det er veldig koselig å komme innom siden din og se på adventsinnleggene dine :-) Ha en deilig søndag, klem :-)

Turid Mari sa...

Så masse koseli du hadde her da =)

Annettenett sa...

Den søteste fyrstikkeska da:)
Og masse fin julepynt ellers...likte så godt det hjertet fra forrige innlegg, spesielt og utrolig flott med pynten inni!

Krabat sa...

Ja, en kasse kan gjøre underverker! Du er så kretaiv og flink, du Hulda
: ) Nydelig skilt du kjøpte i fjor! Synes ikke de juleskiltene jeg har sett i år er så fine som det du skaffet deg i fjor. Kos deg videre!

Elzie sa...

Lika fint som vanligt. Du har så mycket fina saker att titta på. Hoppas ni har en bra andra advent.
Kram Elzie