fredag, desember 7Dekorasjonshjerte


I går dekorerte jeg et hjerte som jeg kjøpte på en interiørbutikk i byen, syns det ble fint. Dessverre var det veldig vanskelig å få gode bilder av dekorasjonen inni hjerte, men et inntrykk får dere.
Hjertet i seg selv er veldig dekorativt laget, inne i det er det et hulrom hvor jeg kunne lage en dekorasjon.

Jeg har dekket det med mose, og lagt inn furukongler, noen grener av furu og gran og noen røde bær. Opphengesbåndet kommer fra Kathrines Quiltestue.

Her er dagens adventskort. Det er Kimer, I klokker som er temaet for denne dagen.

Det ble et kort innlegg i dag, jeg får se om jeg får bedre tid til helga. Ikke alltid jeg finner på like mye å vise fram, men er jo artig å ha litt hver dag i adventa, når jeg hadde bestemt meg for det. :)11 kommentarer:

Nygammalt sa...

Du är duktig du med dina fina adventskort! =)

Hjärtat har du fått till fin också, passar ju bra med det nya bandet till.

Trevlig helg!
Kram.

Ingrid sa...

Et hyggelig hjerte du har laget! Og det samme er adventskortene dine! :) Kos deg i helga - nå kan vi snart tenne det andre lyset! :)

Emmeline sa...

Jo du er kjempeflink til å finne på Hulda:) Koselig innlegg som alltid, og nydelig dekorasjon og kort. Kjekt å se;) Du må ha en fin lørdag. Blogges...

Karin A sa...

Vilken härlig krans du har gjort! Verkligen söt och kortet är fint det med. Det är svårt med tiden nu. Mycket som ska hinnas med. Ha en fin helg! Kram Karin

Metteflette sa...

Du viser så mye vakkert Hulda! Har nesten ikke hatt tid til å kommentere i det siste men må alltid en snartur innom for å se hva du har funnet på ;-) Ha en fortsatt fin helg Hulda! Klem fra mette

Mia sa...

Dette hjertet var da utrolig vakket og spesielt! Jeg har ikke tidligere sett slike hjerter, som man kan "fylle opp" med egen pynt og dekorasjon. Kjempeflott! Og så kortet da, nydelig, det også. Og du, du er da flink som finner på noe vakkert å vise oss hver dag nå i advent. Jeg er virkelig imåpnert!

En Doft Av Danmark sa...

Vilket vackert hjärta...har aldrig sett något liknande. Tycker så mycket om dina adventskort!

Klem fra Dorthe

Ida sa...

Ett flott julehjerte!
Kos deg videre og nyt helga. :)

Lily of the valley sa...

Så vackert du har dekorerat hjärtat. Jag gillar dina julkort. De är jättevackra.
kram Lily

Petunia sa...

Vakkert!

JULIE K sa...

Nydelig hjerte og kort : )