søndag, desember 92. søndag i advent pakkes det julegaver


I formiddag har jeg pakket noen julegaver, jeg syns det er veldig koselig å holde på med det. Jeg koser meg med tente lys mens jeg pakker inn gaver, limer på litt pynt og nynner på julesanger.


Noen gaver får ligge til pynt i denne kurven så lenge. Det er fint å hvile øynene på dem.
Jeg har pakket denne inn i gråpapir, og pyntet med et "magebind" i gullfarged ornament. Jeg har limt samme papir på hjertet, som er til og fra lappen.
Båndet setter prikken over i-en.
Denne har fått hyssing og pynt av notepapir.
Her er en til i gråpapir og gull.
Jeg lager et hjerte til hver jeg skal gi julegaver, mottaker får et slikt på en av sine gaver fra meg. :)
Her er to pakker i rødt papir. Skikkelig jul over disse! På den rutete har jeg limt et bånd med krisstorn.
En liten halmkrans og en kunstig grangrein pynter opp. Jeg liker å gjøre litt ekstra på noen av gavene, mens jeg pakker inn resten i "vanlig" julepapir. Har jo ikke tid til å pynte alt like mye. :)

Her ser dere gårdagens adventskort. Den lille engelen kommer også fra mammas gamle adventskalender. "Deilig er den himmel blå", er juleverset.
Dagens kort har en nydelig engel til pynt.

Hele tiden mens jeg pakket julegaver har jeg kjent på deilig duft av svibler!
Juleduft nr 1 for meg. :)
31 kommentarer:

Marja Kristiina sa...

Väldigt vackra paketer, Hulda! Tack för inspirationen och julglädjen, liksom alltid!

silje sa...

Så nydelige gaver! Er jo nesten for ille at de skal pakkes opp... Her i huset er også sviblene i ferd med å springe ut,gleder meg til å kjenne lukta... Ha en riktig fin kveld:) klem

Kattfot sa...

Men åh vilken inspiration jag får av dina fina paket! Jag brukar slå in i sådant brunt papper, men inte har jag tänkt på att det kan bli såhär fint. Ha en skön kväll *kram*

Anemone sa...

Ohoi det var mye finere enn skjørt og dårlig Rema papir ja :-)

Nesten for fine til å pakke opp de der...

Ellie sa...

Du verden, så flink du er til å blogge for tida. Klarer ikke å følge med, jeg :-). Julegavene dine ser så nydelige og fristende ut! Høres ut som du hadde en koselig stund med innpakkingen, skulle gjerne vært der og pakket julegaver sammen med deg :-) Ha en fin uke!

Emmeline sa...

Ja jeg har IKKE begynt med å pakke gaver enda!!
Men tror det må gjøres denne uken:) LEKRE gaver du har satt sammen, veldig fine...liker godt disse magebåndene med matchende kort, de må jo bli glade de som får så lekre gaver under treet...
Jeg har ikke fått noe lukt av sviblene mine enda, sukk--- De blå lukter mest og best, tror jeg må drive frem noen blå for å kjenne litt mer av den deilige duften.
Jaja. Ha en fortsatt fin søndagskveld Hulda, see you!

Lene sa...

veldig flott innpakka, hulda!
e så koseli at nån tar seg go tid på å glede andre :)

Huset i Hagen sa...

Kjempefint innpakkede gaver. Det var en god ide og pynte opp gråpapiret sånn. :o) Det er så deilig å få en gave som er gitt så mye omtanke i innpskningen. :o) Dette var vakkert! Ha en fin kveld :o)

den gode feen sa...

Kjempefine pakkar! Sviblar luktar desverre allergi for meg.... Pga pollenallergi toler eg ikkje blomster med sterk lukt slik som svibler, kaprifol etc etc. Eg har mange svibelvaser, men må kaste blomstrane så snart dei starter bløminga. Ha ei fin kommande veke! Klem frå Linda

Marie sa...

Så fint du har slagit in paketen. Det är ju så mycket roligare att både få och ge ett paket som är vackert inslaget.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Lene sa...

Ahhh... Dette var virkelig lekkert. Liker også selv å gjøre litt stas på innpakningen. Altså - ett år hadde jeg malt motiv og hilsen på hver og en av gavene. Akkurat den oppgaven begir jeg eg ikke ut på igjen. Men bruker mye gråpapir her og. Og nå fikk jeg jo ett nytt tips med disse flotte magebeltene og matchende kort. Takktakk :)

Kos deg i desemberkvelden :)

Lene

Marie sa...

Det er visst nokre dagar sidan eg var innom her sist. Du verda kor mykje vakkert det er kome dei siste dagane!
Adventskorta er nydelege! Eg kan nesten ikkje tru at nokon har hjarte til å pakke opp gåvene frå deg...dei er jo så vakre slik dei er. Kjenner eg deg rett er det vel vakkert det som er inni også...

Ønskjer deg ein god start på veka som kjem :)

Mor Grethe sa...

Nydelige gaver Hulda. Jeg har planer om å pakke inn noen i morgen jeg også. Greit med alt som er gjort:o) Ha ei fin uke.

elin1976 sa...

Ok Da er det helt klart.....papiret som jeg har pakket gavene inn med skal av igjen i morgen den dag for nå skal alle mine gaver få magebånd og lik merkelapp. DETTE VAR NYDLIG:o)

Sanna i Huset bortenfor sa...

Takk for vakre adventskort og nydelige pakker å hvile øynene på i dag Hulda. Jeg må si at hadde det vært meg som mottok en så flott pakke tror jeg at jeg hadde ventet ekstra lenge med å pakke den opp, nettopp for å nyte synet av den så lenge som mulig. Du er FLINK !! Kan tenke meg det er morsomt å se deg "in action" der du sitter med pakker, bånd og lapper i din egen lille drømmeverden og nynner på julesanger. Slik er riktige juleforberedelser skal være Hulda - fortsett med det ! Man ser du er god til å skape stemning rundt deg - jeg er nok en liten smule misunnelig.....hi, hi ! Klem fra Sanna - http://sannasverden.sprayblogg.no/

Ida sa...

Gjennomført og lekkert! :)
Flott innpakning.

Misunner deg lukten av Svibler....
Klem fra en allergiker. ;)

Line sa...

Så lekre pakkene dine er med magebånd!! For en super ide!
Ha en flott mandag (¨,)

Karin A sa...

Åhh så otroligt fina paket! Jag har faktiskt köpt det fina guldpappret jag med så det kan hända att jag lånar din idé. Ha en fin vecka! Kram Karin

http://hannelesjul.blogspot.com/ sa...

Så fina paket.

elisa sa...

Kjempefine pakker, tror jeg må prøve meg på noen sånne i år. Har også skaffet meg hvite svibler og julestjerner, blir mer og mer glad i det hvite.
Ha en fin uke, nå går det fort mot jul;-)

Berit sa...

ÅÅÅÅ så mye fint. Det er en fryd å se pakker som er innpakket med sjel!
De må jo nytes før de blir pakket opp. Forstår du koser deg med alt du gjør.
Ha fortsatt en fin adventstid.

En Doft Av Danmark sa...

Vackra paket och som alltid sprider du så mycket glädje och värme!!!

Klem fra Dorthe

WhiteVintageDreams sa...

Åh vilka underbart vackra paket :). Vilken lycka att få en present av dig ;).
Tack för dina goa ord! Det värmer!
Kram

Krabat sa...

Så nydelige gaver! Det var til inspirasjon for meg i dag som skal pakke inn julegaver. Ha en fin uke! Bare to uker igjen nå... *smil*

Anniche sa...

Gurrimalla!!

Noe såååå nydelig Hulda , virkelig flott!

klem

Janickes sa...

Åh, så vakre gaver! Det er noe annet å få en slik nydelig gave, enn å få en "masseprodusert" sak i ferdig, spraglete papir med kjipt bånd rundt...
Lekkert!

Regina sa...

Wonderful!!! You gives me many ispira
tionen.Thanks for sharing,
Have a nice day Regina

Camilla at home sa...

Her var mye inspirasjon til innpakning av gaver, så flotte gaver og kort:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Så nydeleg du har pakka inn julegavene, Hulda! Dei er så fine at det er nesten for gale å pakke dei opp ;o) Ha ein fin mandagskveld!

Mia sa...

Det er da noen veldig vakre pakker du har ordet og dekorert så nydelig. Visst er det koselig å holde på med innpakking, med julemusikk og stearinlys og det hele. Og du er vel snart ferdig nå med alle pakkene, eller? Jeg har fortsatt noen få igjen. Nydelige kort du lager også! Kos deg videre med svibelduften og alt det andre som hører julen til. (Og så må jeg bare si at bildene dine i det forrige innlegget var bare alldeles nyyyydelige!)

Hulda sa...

Hjertelig takk til alle som har lagt igjen så koselige hilsener! Adventa er bare så herlig, jeg ser fram til hver dag. :)