mandag, desember 3Julepynt i kassen


Emmeline etterlyste innlegg fra meg i dag, hun trodde det skulle komme et hver dag i adventa. Det var jo det som var planen. :) Jeg har hatt så mye å gjøre i kveld, så det kom sent i dag, men her er det da. :) Sent, men godt. ;)

Jeg er trøtt, ser at jeg har glemt å ta bilde av dagens adventskort, da får jeg vise dere to i morgen heller.

Jeg har satt fram litt julepynt i den ene av kassene mine i dag. Det er den dere får se i dagens innlegg fra meg.
Jeg er veldig begeistra for slike kasser. De er jo så anvendelige til alt mulig. Jeg hadde endel pynt og fine bånd i denne inntil i dag. Men, nå har jeg ryddet det bort og lagt julepynt i den i steden. Kulene er fine å ha liggende framme til de skal henges opp rundt omkring i huset.To svibler har fått plass i to av rommene. Jeg har lagt en grankvist og en konglekule ved siden av. To av trehjertene mine er også her.
To nydelige engler som jeg bruker å ha telys i står også her. Et av julehjertene mine ligger også til pynt i et av rommene.

Det glitrer i kulene. Jeg venter spent på pakke fra Annas Rom nå, der er det både julegaver og vakre kuler. :) Tror nok den er her i løpet av få dager. Gleder meg!
Fikk LevLandlig i dag, men det har jeg faktisk ikke hatt tid til å åpne en gang, det har gått i ett i dag. Jeg får ha det til gode til frokosten i morgen!


God natt!
15 kommentarer:

Flower Power sa...

Heisan Hulda!
Så nydelig det ble i kassen din! Du er så flink til å skape koselige tablåer,skikkelig kreativ er du:)
Spennende med innlegg hver dag, jeg titter definitivt innom igjen:):)
God natt:)

Emmeline sa...

Ja takk og lov der kom innlegget, hehehe! Jeg tenkte her forleden at Hulda sikkert kom til å ha et innlegg hver eneste dag--med den skjønne kalenderen som du har laget med kort og bilder, og så har du altså glemt kortet allerede den 3 desember, hehehe, ja det er bra det kommer i morgen. Du lager knallkoselige tablåer med fine ting syns jeg, derfor er det så gøy å titte inn til deg syns jeg!
Kommer innom i morgen igjen, jeg har så dårlig kamera og blir skikkelig frustrert over at jeg ikke klarer å ta gode bilder. Dersom jeg skal klare å blogge litt hver dag må jeg nesten ha et bedre kamera, men du får det til. Veldig gøy å se: ) ja ja du får ha en god natt. Vi blogges igjen i morgen regner jeg med!

Liv-Toril (www.liv-toril.no) sa...

Masse god adventsstemning i bloggen din. Ønsker deg lykke til med alle forberedelsene.

elin1976 sa...

Nydelig, Hulda! Slik en kasse står på ønskelisten min under juetreet dette året. Her hadde du samlet mye flott julepynt. Me love:O)

Marja Kristiina sa...

Hej Hulda! Du visar så vackra saker, jag blir nästan galen! Så juligt och ljuvligt!

Take care!

Lene sa...

Her var det herlig julestemning både ute og inne :)

Og en liten forglemmelse har jeg full forståelse for - jeg har tusen for tiden. Åpner en skuff, med mål og mening, men så står jeg der i neste sekund - roter i skuffen og vet ikke riktig hva det var jeg skulle ha tak i ;) Hehe ;)

Gleder meg til å følge med på adventsinnleggene dine:)

He en fin dag :)

Elzie sa...

Åh, vad mycket fint du lagt fram. Gillar den där kassen mycket. Hoppas du har en bra tisdag.
Kram Elzie

Hillside Garden sa...

Nice Impressions from your home, Hulda!

Sigrun

Ingrid sa...

Fin kasse ja! Enkelt å "forvandle" den med årstidene ved å bygge ut innholdet!
Ha en fin adventsdag!

Lovise sa...

Hei på deg. Ja, jeg ser at kassen din er akkutat den samme som min. De er kjempefine. Alt passer i den , og det er gøy å bytte ut innholdet innimellom.
Ha en fin dag.

Lykke sa...

Adventsida er så hyggelig og spesielt når man er så flink til å lage hyggelie pynt slik du er.
Ha en riktig fin dag videre:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydelege ting i kassen din, Hulda! god ide å ha det ståande framme slik at ein kan kikke på det og komme i julestemning :o) eg likar såå godt dei sølvfarga julekulene dine! Ha ein fin tirsdag!

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda, oj jag har missat en del inlägg här ser jag, såå mycketvackra ting du hade i din jullåda!! Vackert fattigmanssilver och ´dina fina hjärtan, fin strut på bilden i överkant också! Fina adventssljustakar i inlägget under!! Ha en fortsatt skön vecka, Mari.

Marie sa...

Så mycket fint du hade i trälådan! Ljuvliga hyacinter, vackra kulor och så dina fina hjärtan.

Trevlig kväll!
Kram Marie

Lena sa...

Så koselig å lese hos deg, og alltid koselige bilder:) Blir inspirert selv til å sette frem ting, har en nesten lik kasse selv;)