tirsdag, desember 4Egenproduserte julegaver


Så er vi kommet til den 4. desember, og det er nøyaktig 20 dager igjen til julaften. Dagene går så fort, man er fullt opptatt med et eller annet hele tiden. Etter jobb i dag har jeg hengt opp litt pynt rundt om i huset, og laget noen julehjerter.Men, først i dag, får dere se adventskortene for 3. og 4. desember. Jeg glemte helt å vise kortet for i går, derfor to i dag. :) På det tredje kortet har jeg limt første verset av Nå tennes tusen julelys. Kortet for i dag har første vers av Glade Jul.På kjøkkenbordet er det et "kreativt kaos". Her ligger hjerter, glitter og bånd om hverandre. Men, det må jo til hvis det skal bli noen hjerter til jul. :)
Glansbilder trenger jeg også. Englene er de som står for tur denne gangen. Det er fint med engler til jul. Jeg liker det mye bedre enn nisser. Men, de gammeldagse nissefigurene, de liker jeg. :)

På arket øverst på bildet, har jeg skrevet ut forskjellige ord som kan forbindes med jula. Engel, Glede og Jul. Jeg liker å bruke slike ord når jeg lager hjertene, syns de passer godt inn, og gir det lille ekstra.
Bånd i beige nyanser passer fint sammen med gulnet notepapir, gammel gotisk skrift og gyllent innpakningspapir.
Jeg koser meg her, ved kjøkkenbordet. :)
Fem hjerter ble ferdige i dag. Disse skal jeg gi bort til jul, men jeg er ikke ferdig enda, blir nok å fortsette i morgen.


Nå skal jeg se Jakten på Kjærligheten på TV2.

Ha en fin kveld, du som titter innom. :)22 kommentarer:

Ellie sa...

Du er så kreativ og flink! Disse ble kjempelekre!

Flower Power sa...

Nydelige hjerter Hulda! Notearket med engel på ble superfint:) Jeg har akkurat sett ferdig Jakten på kjærligheten jeg også. Ikke alle blir et par, men det ser ut til å bli sesongrekord i kjærlighet, gjør det ikke det tro?.....
Ha en god natt:)

LiLi M. sa...

Hi! So nice of you to drop by at my blog and to say hello!! I'm am so busy at the moment. Wishing that Sint Nicolaas really excists, because now I have to do all the work ;-)). I like those hearts. I'm very fond of those pictures. I will com back to look what you have made, when I have more time! See you then, bye!!

Emmeline sa...

Heisann og hoppsann Hulda. I dag var du nok mye kjappere enn meg med å legge ut dagens innlegg..puuuh! Det spørs hvor lenge jeg holder tempoet oppe med innlegg dersom det blir like vanskelig som det var i kveld.
Hjertene dine er helt fantastisk nydelige syns jeg, delikate og vakre. Du er flink og de er heldige de som får disse hjertene til jul! Ha en fin natt--blogges i morgen:)

elin1976 sa...

ÅÅÅÅÅÅ NEEEEI. Jeg viste det var noe jeg hadde glemt da jeg la meg kl. 21.30 fordi jeg var så trett. JAKTEN.....Får se reprisen da.he he
var stuptrøtt etter å ha sovet 4 timer natta før pga. vinden. Å det ble ikke tid til soving i går for da var jeg opptatt hele dagen. Kortene er nydelige. Har du virkelig laget et for hver dag?!?
Det er jo en super ide.
Å hjertene er også flotte. Laget slike ifjor så jeg rekner med at de ligger der enda i kassen av pynt som skal på treet.
Gleder meg til å ta dem frem igjen.
Ha en flott dag, vennen. Klem:O)

LantlivsAnette sa...

Wow vad du pysslar..vad fina saker du gör !!
Kram Anette

Karin A sa...

Så mycket fint du gör! Härligt att komma in här och få lite julinspiration. Dina adventsbilder är fantastiskt fina och hjärtana med. Nu blir jag sugen på att sätta igång att pyssla men tyvärr är det annat jobb som väntar. Ha en fin onsdag! kram Karin

Milly sa...

Herlighet - du lager altså så nydelige ting! Adventskortene er helt skjønne, så utrolig hyggelig å pynte med dem. Og hjertene er bare supervakre; *sukk*!

Jorunn sa...

Så lekre de hjertene er Hulda, helt nydelige!!
Du lager så mye fint og er så full av ideer. Hvor tar du alt fra ;o)
Jeg har nettopp erklært Emmeline sin blogg og et innlegg hver dag for min julekalender, men jammen er jeg heldig. For nå har jeg to julekalendere!! Din også!! (nå MÅ du komme med et innlegg hver dag he he).
Ha en finfin dag!
Klemmer fra Jorunn

En Doft Av Danmark sa...

Godmorgon Vännen!
Dina hjärten är såå fina. Ser så där riktigt gammaldags och mysiga ut. Dom som ska få dom kommer att bli överlycklig!

Klem fra Dorthe

Ida sa...

Flotte hjerter med skjønne motiv. :)

Fin fin onsdag til deg Hulda. :)

min sin lille tue sa...

Hei:)
Så flotte hjerter du har laget, skikkelig nostalgiske:) Jeg har blitt så glad i engler, og de gamle glansbilde-englene er de beste syns jeg.
Nå fikk jeg lyst til å lage kort også:)
Ha en fin dag.

mona sa...

Heisann ! Jeg har vært i byen og sett etter lysestaken din,men desverre har jeg ikke funnet den. Skal en tur på lørdag også,og skal se på de jeg ikke har fått vært innom,så vi får krysse fingrene,håper så inderlig at den finns !! Det hadde jo vært supert ;) Må si du er produktiv om dagen,de hjertene dine er så søte ! Imorgen skal jeg ha to venninner på et lite juleverksted,kansje det blir en ny tradisjon,gleder meg iallefall.....har lett for og bli litt asosial midt i allt som må gjøres i julestria. Kos deg,så skal jeg gi lyd fra meg etter byturen :)

Grip dagen sa...

Jeg tenkte å forandre litt på en kjent sang, og synge den for deg idag. Den passer perfekt til bloggen din;
(Tone: sol ute, sol inne...)

"Jul ute, jul inne, jul i hjertet, jul i sinnet. JUUUL, bare jul."

(Jeg synger best skriftlig, jeg...)

Ha ei fortsatt fin juletid. Marit

My little footprints sa...

Hei!
Så mye fint du har laget! Det er jo herlig med et kreativt kaos nå før jul, det blir jo så mye fint ut av det! Ønsker deg en fantastisk fin førjulstid!
klem fra Beth

Marie sa...

Hadde ikkje du budd så langt borte skulle eg kome på besøk med nysteikt vafler med meg. Du kunne sett på kaffe så kunne me vore kreative saman nokre timar. Eg hadde nok fått det til eg også om eg hadde hatt lærar med meg...
Det er så nydeleg det du lagar!

Kos deg vidare med å lage julegåver!

KLEM frå ein venn :)

Berit sa...

Fine julehjerter! Jeg liker også når det står skrevet noe på tingene jeg lager - eller får. Det blir så absolutt det lille ekstra.

Juliann sa...

Oj, her må eg visst innom dagleg ser eg, så fine ting du lagar. Så artig å sjå hjerta dine, dei liknar på noko som eg skal lage i lag med barna i barnehagen der eg jobbar. Har skore ut flate kremmerhus i papp som eg har tenkt at dei skal få klistre collage på, litt silkepapir, gull og sølvfolie, kopierte noteark mm. og henge opp med kvitt juleband med krusedullar! Trur dei skal klare dette fint, kanskje skal dei få lime på glansbilder slik du har gjort også! Fekk tips om bloggen din i Emmelines, og det er så moro å ha fine bloggar til "adventskalender". Kikkar innom seinare i kveld her på bloggen for å opne dagens luke!!

Butterfly sa...

Så flink du er!!! Morro å få slike ting i gave!! Ser av tidligere innlegg at du er godt igang med forberedelsene!!! Kos deg masse!!

Pulsatilla sa...

Hyggelig førjulsstemning hos deg, Hulda!

Emmeline sa...

Jaja Hulda...I dag var jeg først:)

Marie sa...

Så mycket vackert du pysslar, hjärtana är jättefina!

Kram Marie