fredag, august 24
Innendørs pusslerier


I dag har jeg pusla litt inne med litt småtterier. Jeg fant også noen hobbysaker da jeg var innom Notabene før jobb. Godt å spe på hobbysakene litt nå når det snart er høst. Jeg fikk den nye Panduro katalogen i går, der var det mye som kommer til å komme på lista mi. :)Jeg kjøpte dette sinkhjertet hos Leonorah i sommer da jeg var der. Har ikke pynta det med noe før i dag. Fant denne søte perle- og roseranken på Kremmerhuset i går. Den passet fint på hjertet, syns jeg.
Perlene er som små roser de også. Syns den var ordentlig søt. :)
På Notabene fant jeg et sett med bokstaver i ulike farger og trykk. Syns disse med skrift på var skikkelig fine. Skal nok komme noe fint ut av disse etterhvert. Fint å ha litt på lur. :) Kan jo brukes til både kort og annet disse her.
Fant også disse søte rammene og tagsene.
Falt for den ovale øverst til venstre. :) Den var bare så søt!
Ja, her var det mye fint. :)


I morgen skal vi til hytta, blir overnatting denne helga. Er ikke godt å si om det blir flere netter der denne sesongen, tviler egentlig på det. Det er jo snart høst. Vi får se hvordan været blir.
Da gjenstår det bare å ønske ei fin helg til dere alle! Nyt den, og været. :)25 kommentarer:

Timotei sa...

Så fint hjertet ble med den roseranken! Fine saker du har kjøpt på Notabene også. Jeg var innom Panduro en tur i dag og fikk med meg den nye katalogen. Mye fint der ja! Har veldig lyst til å prøve å sy noen av Tilda-figurene.
Ha en kjempefin helg på hytta!

Andrea sa...

Hei hei. Så mye fint du har kjøpt på Notabene nå! Likte alt veldig godt, fine farger og passer jo perfekt til hjemmelage kort, det er jo gøy å lage! Ønsker deg en fin helg på hytta, ja uff nå er det snart høst og snø igjen, tiden går fort! Klem til deg Hulda!

Helene sa...

Så fine ting!!!!!
Zinkhjertet var bare knall-fint med pynten på.Helt herlig....tror jeg må få lov til å kopiere ideen din...hvis det er lov.


Bokstavene falt jeg pladask for.Jeg er på jakt etter sånne store bokstaver til å stave NOEL med på et avlastniongsbord jeg har til jul...noen ideer om hvor jeg kan finne dem?
Country by mail.se har....men jeg har nettopp bestillt en sjablon fra dem og du vil ikke tro det styret det er å få sendt pengene dit...(og dyrt!det koster min.100,- bare å sende pengene)) så det blir siste utvei....

Med ønske om en herlig helg.

:-) Helene

Leah sa...

Hei Hulda!
Så nydelig hjertet ble! Og de bokstavene var kjempesøte. Hvor store er de? Jeg kunne tenke meg noen bokstaver på dørene til rommene til ungene. Fine farger på scrap-tingene du har kjøpt også. Jeg har også planer om å handle litt fra panduro, he, he... Håper du får en fin helg på hytta :-)

Hulda sa...

timotei: ja, syns hjertet ble supert med den ranken. Skal ha en juleinspirert til jul, med kristorn. Panduro har masse fint, ja. Gleder meg til å bestille. :)

andrea: ja, notabene har fått inn masse fint. Gleder meg til å lage noe.

helene: klart du kan gjøre noen slikt med dine sinkhjerter også, bare artig det! :) håper på å få se bilder også. Du spurte om bilder av lysekrona, jeg har hatt det ute før, men husker ikke når, du får kikke i arkivet. Hadde iallefall bilder i desember i fjor. Da jeg hadde julepynta den. Vet ikke helt hvor du kan få tak i slike bokstaver, men de ulike norske nettbutikkene får sikkert inn utover høsten.
Hørtes ut som en god idè med NOEL. :)

leah: bokstavene er ca 5 cm, noen er mindre. Passer godt på ei dør med navnene til ungene.

Liv sa...

De bokstavene der likte jeg! Var de dyre?

Annettenett sa...

Hjertet ble skikkelig fint med den pynten! Ønsker deg en god helg på hytta!

lillemy30 sa...

Så masse flott du har kjøpt! Det sink hjertet ble jo kjempe flott! :) Ha en fin hyttetur i helgen!

Marie sa...

Mykje fint å kose seg med her...
Hjarta er nydeleg!
Kos deg på hytta :o)

Flower Power sa...

Heisan!
Hjertet ditt ble bare såååå nydelig! Jeg er veldig svak for hjerter av alle mulige slag, og dette var noe av det nydeligste jeg har sett på lenge:))
Bokstavene blir nok flotte på kort eller til scrapbooking. Kjekt å ha liggende til høstkveldene blir lange og hobbygleden setter inn...:))
Kos deg på hytta! Håper dere får fint vær:)

Malinken sa...

Så nydelig hjertet ble med den roseranken! :-)
Mye fint du hadde fått kjøpt hos Notabene. Koselig å ha mange ting å sysle med nå utover høsten:-)

Ønsker deg en fin helg på hytta:-)

Anna Lisa sa...

Ja, hjertet ble kjempe fint. Vil ønske deg ei riktig god helg.Klem

Mita`s hjørne sa...

Hjertet ble kjempesøtt... blir koselig framover nå, mørke kvelder og masse hobbyting å ta fatt på...
ang, det buret jeg hadde bildet av, husker ikke hvor jeg fant det... hadde ikke skrevet på bildet hvilken butikk det var fra...

ha en flott kveld/hyttetur...

HeiGrim sa...

Koselige ting du har kjøpt,fint å ha litt puslerier når vi går mot kaldere tider.....brrrrrr.....ønsker deg ei super helg på hytta!

GundaM sa...

Missunner deg virkelig den hytta...Kom med flere bilder da!

Fru Fryds Gleder sa...

Herlig blogg du har, og mange fine bilder tar du også. Koser meg her inne hos deg:-)

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda, oj va du är kreativ och duktig som pysslar så mycket! Gulligt hjärta och bokstäver!! Kul att se vad alla hittar på, jag är ju inte så "pysslig" själv, jag är bara den "arrangerande" typen... men älskar att se vad alla gör för fint! Hoppas du haft en skön helg! Mari. ( kanske du bör ta bort kommentarer ovan?)

Liv Kjersti sa...

Kjempefint hjerte, og så mykje kjekt du har fått tak i til haustens hobbystunder! Koseleg å kikke innom bloggen din, masse fine blomsterbilder i posten under.

Hobbyhuset-Merete sa...

Hei, hei Hulda!! Så nydeleg hjertet blei med blomane på!! Eh har pynta slike hjerter frå panduro, tidlegare, med ståltråpd som eg tredde perler innpå, men det vart mykje finare slik du har gjort det ;o) Håpar du har hatt et fint på hytta! Ønsker deg ei flott veke!

sublim design sa...

Vad fint hjärtat blev, själv har jag inte gjort något med mina...
men nu fick jag lite inspiration.
Och panduro är ju nästan livsfarlig för mig!...
Och så mycket annat söt du köpt dig!
Kul att ha, när inspirationen kommer...
/S

sublim design sa...

Hej, igen
Jag brukar ju alltid skriva några rader först.
Och sen, ibland läsa vad andra har skrivit.Men vad är det för konstig kommentar du fått, mil lång
dessutom:0)

Lynetmor sa...

Det hjertet ble jo bare kjempe søtt! Nydelig :-)
Så fine ting du har kjøpt.

Marie sa...

Vad fint hjärtat blev, du är så pysslig och duktig.

Kram Marie

elin1976 sa...

Ja det begynner virkelig å blii tid for slike pusslerier nå når høsten begynner å nærme seg. Hjjertet ble jo kjempefint. Alltid gøy å gjøre noe med saker man alerede har. Det koseter ikke så mye heller. Jeg har jo blitt helt bitt av basillen med å sy thilda ting. he he. Trodde jo aldri det når jeg hadde dette som nyttårsforsett ved juletider i fjor.
Sitter her med et halvt øye på FBI files må følle med litt for dette er spennende. Go klem:O)

Mia sa...

Så masse fint du har skaffet deg av hobbyting da Hulda. Det skal bli spennende å se hva du finner på av alt det fine.