mandag, juli 2


Sommervarm lykke i nord

Vi har så flott vær! Hver dag er det om å gjøre å stå opp tidligst mulig for å kunne nyte alle soltimene. Deilig er det. :) hadde vi dårlig sommer i fjor, så har vi sannelig fått godværet tilbake i år. Det er så herlig!!
Som skiltet sier det; Vi er i haven. Vi koser oss virkelig her ute i hagen, både sent og tidlig. I kveld har jeg planta noen av sommerplantene som sto igjen i drivhuset. Nå er snart alt kommet ut.

Som dere ser er himmelen sommerblå, med lette småskyer. Drømmevær!
Noen av nellikene mine har sprunget fint ut. Syns denne er så nydelig med en lys farge ytterst og en mørkere farge innerst.
To krukker med blomkarse står på et av bordene jeg har ute.
Terrakotta, blomkarse og gammelt tre er nydelig sammen.

De nydelige, store Hansarosene er begynt å blomstre. Disse er så skjønne, syns jeg. :)
De er så doble og flotte.

Pelargoniene mine blomstrer også så nydelig nå, måtte bare vise de fram de også. :) Denne kassen står på terrassegelenderet.

I min prikkete veske lå det i dag et herlig sommernummer av Vakre Hjem. Jeg fant det i postkassen like før jeg skulle dra på jobb. Ble litt smugtitting i det da vi satt ute sammen med ungene. Er ikke mange ungene som er der nå, bare 4 dager før ferien. (Tenk bare 4 dager igjen, Elin og Karna!! )

Litt stemning fra bordet jeg fant på søppelfyllinga. Herlig med alle blomstene.


En vakker blomkarse er det også her.

Har sett meg ut et veskemønster i boka Home-made vintage, som jeg skal prøve meg på. Har lyst å ha den som sommerferie-veske. :)
Viser den fram når den er ferdig. :)32 kommentarer:

Lynetmor sa...

Så mange fine ute og blomster bilder :-)
Ønsker deg en fin kveld :-)

Flower Power sa...

Flott Pelargonia!:) Blomsterbordet ditt ser superfint ut også!...deilig med godvær ja. Her har det regnet i flere omganger, så hageliv er vått...har vært det en stund. Begynner å merke trangen til noen solstråler kjenner jeg. Ferie neste uke, og DA kommer godværet sikkert. Skal kjøpe "Vakre hjem og interiør" i morgen:)..gleder meg til å sluke innholdet:)Ha en fin uke.

Marie sa...

Så många fina bilder du visar. Här har det också varit fint väder idag. Har varit ute hela dagen. Har bara hunnit att bläddra lite i senaste numret av Vakre hjem än så länge, men den verkar lika underbar som alltid.

Kram Marie

Karna sa...

Så mange fine planter du har Hulda, og jeg unner dere litt sommer i år, var i Lofoten i fjor, og det var en kald og våt opplevelse for å si det sånn....

Ja, nå er det bare 4 dager igjen, vi får støtte hverandre vi som må jobbe... =0)

Virre sa...

Så deilig at det er sommer og sol til dere der nord. Her har det vært varmt i dag med mye vind, men ikke den helt strålende sola, men så lenge temperaturen er såpass at man ikke må ha på seg all verdens med klær så klager ikke jeg :) Ha en fin dag i morgen også da :)

Ida sa...

Herlige bilder fra din hage igjen, Hulda.
Ser at det vokser og gror ja.

Skal iallefall så nelliker selv neste år. Inspirert av deg.

Bra at dere har fint vær. Nyt hver eneste solstråle. Det gjør godt for både mennesker og planter det.

Vi hadde noen regndråper i natt. Ellers har det nesten ikke regnet på over 1 måned. Det er veldig tørt her.
Har venner som må hente vann. Da er det egnetlig ille. Vi har vann enda... Skal ut og danse i regnet når det kommer... ;)
Hadde ikke trodd at jeg skulle lengte etter regn, men nå gjør jeg altså det..... Hehe.
Fortsatt god kveld til deg. :)

Timotei sa...

Så fint det er hos dere! Herlig med sol og sommer. Da trives både mennesker og planter! Liker veldig godt den prikkete veska di. Gleder meg til å se sommerferie-veska du skal sy også! Jeg har også bare 4 dager igjen på jobb, så er det ferie! Gleder meg!

elin1976 sa...

Oi.... for noen flotte bilder du har tatt i hagen. Skulle likt å sett hele hagen i bilde. Allt jeg ser virker så koselig. Du er utrolig flink til å stelle og stulle å gjøre det koselig rundt deg. Er det deres hus dere bor i? Eller leier dere det? Ha en trivelig dag i morgen. Masse klemmer fra Elin:O)

Hulda sa...

lynetmor: takk skal du ha. :)

flower power: tusen takk. :) Synd dere har dårlig vær, får håpe det bedrer seg når du får ferie. Du har ferie fra fredag du også skjønner jeg. ;)

marie: har også bare sett så vidt i vakre hjem, fint å se i det leeenge, over mange dager, syns jeg. :)

karna: da var du uheldig med lofotturen din. Vi var også i Lofoten i fjor, da var det flott vær. :) Nord Norge kan være lunefullt. :) men, i godt vær er det fantastisk her. Ja, vi må støtte hverandre, så klart. hihi. . ;)

virre: takk for det, ønsker deg også en fin morgendag. Håper vinden gir seg, og at det blir varmere hos deg.

ida: så bra at du også vil satse på nellik til våren, de er virkelig fine, i mange variasjoner av rosa. Håper det blir litt regn på dere da. :)

timotei: heisann! artig at du også tar ferie fra fredag, gleder oss i lag da. :) Koselig at du likte både hagebildene og veska. Den sydde jeg i mai, og har brukt den masse på jobb siden det. :) har klippet stoffet til den andre veska i kveld.

elin: takk og takk for det. :) det er nok dessverre ikke vårt hus nei, vi leier. Den store drømmen er jo å få eie det en gang. Trives godt her.

Katarina sa...

Så flott at dere har fint vær nå! Dere fortjener d virkelig! Jeg skulle også spørre deg om hvor du finner de der interiørbladene som kan leses på nett..

Katarina sa...

Mener d var noen svenske bloggere som hadde tipset deg om noen blader man kunne lese på nett,men kanskje jeg husker bare feil :-)

JULIE K sa...

Så nydelige bilder du viser. Ja her og er det deilig nå. Skal vist være slik hele uken og jeg skal bare nyte hage og slappe av : )

Line sa...

Herlig sommerstemning hos deg Hulda!De er så fine de trekassene du har blomstene i. Nå er det nedtelling for fullt til ferien din..ikke mange dagene igjen nå! Gleder meg til å se vintage vesken du skal sy. Ha en fin dag :)

EVA AGNES sa...

Godnatt Hulda fast det är tisdagmorgon nu när jag läser din kommentar hos mig.
Vilken blomsterprakt du har hemma. Underbara färger. Krasse gillar jag skarpt. Det är en så tacksam blomma.
Saften är lagom söt. Jag gillar inte för sött eftersom jag nästan aldrig äter sötsaker...
Skåpet blir ett problem eftersom jag inte vet om det ska bli blått inuti som utsidan eller vitt utanpå och inuti. Ett dilemma.
Kram Eva Agnes

StyggaLillaLoppan sa...

Har också planterar krasse men dem har inte börjat blomma ännu. Vilka härliga bilder ifrån trädgården ! och den lilla skylten är så fin .

londongirl sa...

Vilka fina bilder! Ja nu vill man bara vara utomhus och ta vara på allt det vackra vädret. :-)

Kattfot sa...

Så många härliga bilder, har missat massor sen jag tittade in senast. Fick inspiration till att leta fina trälådor att ställa krukor i, kanske dags att besöka lite loppisar någon dag.

Interiørhuset sa...

så mange flotte bilder du hadde her=)
Hvis det var butikken zanz du lurte på hvor lå,så er de i Lillestrøm (sentrum)

Pulsatilla sa...

Jeg unner dere virkelig godværet! Det ser deilig og blomstrende ut i hagen din nå! Her strømmer regnet ned og det er visst ingen lysning i umiddelbar sikte.

Begynner også ferei på ordentlig neste uke - det skal bli deilig!

daisy sa...

Lenge siden jeg har lagt igjen kommentar hos deg nå. Jeg er stadig innom og titter da! :)

Så flott at det er noen som har fint vær! Blomstene dine stortrives i sommersola, ser jeg. Nydelige bilder!

Anna Lisa sa...

Titter en liten tur innom. Kos deg i sommarvarmen min venn. Klem

Mia sa...

Vakre bilder fra hagen din. Som det blomstrer hos deg. Og så koselig med alle de fine kassene og bordene du har der ute. Heldige er dere også med det finværet dere har nå. Her bøtter det ned og er nokså trøstesløst...

Kathrin sa...

Gratulerer med finværet der nord!

Hilsen "søkkvåt" nordlending, bosatt på Østlandet.... Men om ei uke ska æ te Tromsø! Jippi!

Hulda sa...

katarina: takk skal du ha. :) håper du fant ut det med de bladene.

julie: takk! ja, nyt sommeren!

line: ja, trekassene er herlige, har funnet de fleste rundt omkring i hagen her, gamle etterlatte kasser. :)veska er jeg snart ferdig med.

eva agnes: ja, blomkarsen er veldig fin, den gjør så mye av seg.

styggalillaloppan: ja, blomkarse er flott, kanskje vi får se bilder av dine også etterhvert, når de blomstrer. Skiltet er jeg veldig fornøyd med, ja. :)

londongirl: takk! ja, man må nyte sommeren mens den er her. :)

kattfot: koselig at du tok turen innom her igjen, da. :) håper du finner noen gamle kasser, de er veldig dekorative med blomster i.

interiørhuset: ja, var den butikken jeg tenkte på. Koselig at du likte bildan.. :)

pulsatilla: håper dere får bedre vær når du tar ferie da. :)

daisy: koselig at du la igjen en kommentar, så vet jeg du har vært her. :) Ja, herlig med sol. :)

anna lisa: takk, kos deg du også. :)

mia: hører på værmeldinga at det er dårlig vær der sør, men det blir nok bedre etterhvert, sikkert. :) Ja, liker så godt slike kasser, og bord, det blir noe spesielt med å ha det i hagen.

kathrin: hehe, takk skal du ha. :) håper været holder til du skal til Tromsø da. :)

Ellie sa...

Så fantastisk vær dere har! Kan ikke si det samme om været her akkurat nå, men så har vi da også hatt flott vær tidligere i sommer. Nydelige blomsterbilder, hagen gjør seg absolutt best i godt vær, det får jeg virkelig erfare nå! Ha en fortsatt strålende uke!

Elzste sa...

Vilka fina blommor du har. Och du - kan du inte skicka hit lite sommarvärme??? Här regnar det hela tiden och är allmänt ruggigt. Inte alls som sommar.
Kram Elzie

moderncountry sa...

Nydelig bilder du viser igjen Hulda! Du er så flink i hagen du, det ser så nydelig ut alt sammen med nydelige planter i deilige farger :) Ser dere også har herlig vær, så kos deg videre og nyt sommeren din!! Masse klemmer fra Aina ;)

Hjerterommet sa...

Så mange fine blomster du har!! Jeg har også har lyst på drivhus... men vi har desverre ikke plass:( Så jeg syns du er kjempe heldig som har det.. Du har sikkert drevet frem sommer blomstene dine selv?

Hilde sa...

Hm.. Jasså-det er dere som har tatt sommervarmen, altså - HeHe - Her på Østlandet bare regner det, ille kjedelig! Men det er jo ikke noe å gjøre med det.. Men du verden så mye vakre blomster du har i hagen.Kjempe koselig!! Har vært mye inne på bloggen din, se. Men har ikke kunnet kommentere, men nå får jeg gjort det og det er koselig, synes jeg.. Ønsker deg en fortsatt nydelig kveld!

Blomman för dagen sa...

Hej!
Vad fint och somrigt det ser ut hos dig=)Min krasse har inte börjat blomma ännu,men den växer så det knakar.../Karin

anniche sa...

Hei vennen

Så utrolige nydelige bilder fra Hagen din!
Jeg skal dessverre reise fra min nå jeg .....har ikke lyst til det i det hele tatt . Lavendelen står i full blomst , det er nye knopper på perlargonian , og nå begynner jammen Hortensian å blomstre også!
Buhu.....ja, ja !

Uansett , masse vakkert her som alltid!
Nå tar jeg en liten sommerferie , men stikker vel innom litt her og der ja! Klem og kos dere med det været vi IKKE har!

Hulda sa...

ellie: takk for det! Får håpe godtværet kommer til dere også, etterhvert.

elzste: skulle gjerne delt litt av sommervarmen vi har. :) I dag var det 26 grader i skyggen her.

aina: koselig at du likte bildan mine. :) ja, herlig vær her nå.

hjerterommet: ja, alle sommerblomstene er slike som jeg har sådd og drevet fram selv. :) Nå er de ute, store og fine.

hilde: så fint at du kan kommentere nå. :) det er jo så mye artigere for meg også, så får jeg se hvem som er innom her, besøke din blogg har jeg jo også fått gjort. :)

karin: takk! blomkarse er en flott plante. :)

anniche: tusen takk!! :) jeg ble selv veldig fornøyd med det første bildet, jeg satt på en benk under hylla da jeg tok det. Da så jeg det fine motivet. ;) Vi har nydelig vær ja. ;)