onsdag, juli 4


Ferieveska er klar :o)

Atter en herlig dag, sol og varme. Hittil har vi hatt en skikkelig drømmesommer. Brune er vi blitt, og veldig varme i solsteken. :) Men, vi klager ikke.

Etter jobb i dag har vi vært en tur i skogen, det var så fint der oppe i kveld da vi gikk nedover. Begge hundene ble med. De storkosa seg.

Ferieveska mi er klar. Jeg sydde den i går kveld, og gjorde siste finish på den i dag tidlig. Måtte "prøvekjøre" den i dag på jobb. Den er perfekt for meg. :)
Slik ser den ut. Jeg fant mønster til veska i boka; "Home-made vintage". Masse fine ideer der, ikke er de vanskelige å få til heller.
Slik ser den ut fra siden. Syns fasongen var skikkelig fin på den. Jeg var også heldig å ha liggende dette søte stoffet med svake rosa roser på. Syns den ble vintage-aktig. :)Jeg har brukt naturhvitt bomullsstoff til for.
Håndtaket er så langt at den er flott å ha over skuldra, veldig praktisk det.
Her er en detalj fra veska. Stoffet er bare så skjønt. :) små roseknopper og blad er spredd rundt omkring.

Til slutt får dere se et bilde fra mine foreldres hage. Dette er kun en smakebit. Jeg kommer tilbake senere med flere bilder derfra. :) Likte så godt denne sammensetninga som moren min har laget. Her er det en gammel kasse med avskrapet maling, terrakottakrukker, stein, greiner og diverse annet.


Kos dere! Nå er det kun 2 dager til jeg får ferie!! Jippi!!!
(Karna, Timotei og Elin dere gleder dere vel også, tenker jeg.) ;)27 kommentarer:

karin a sa...

Hej Hulda! Vilken härlig väska du har gjort, du är så duktig du. Så sött med blommönstret och modellen är ju sommrig. Själv fyndade jag en väska häromdagen, som min mamma virkade någon gång på 70-talet. Jag ska fodra om den i någon fint tyg så har jag en perfekt sommarväska jag med. Kul med en bild från dina föräldrars trädgård, ser fram emot att få se mer. :)

Timotei sa...

Ja, nå er det snaaart ferie! Heldige oss! Har hatt fri i dag jeg, så da har jeg jo fått en liten forsmak på ferien...Helt aldeles nydelig veske du har sydd. Likte veldig godt fasongen på den og stoffet er jo så sommerlig og fint! Den boken du har hentet mønsteret fra, hvor har du kjøpt den? Kunne tenkt meg å sy en slik veske jeg også!

elin1976 sa...

Nå ble jeg litt satt ut for akkurat dette sto jeg og en venninne å snakka om i dag.
Hva kan man bruke kurven til...å vet du hun sa akkurat det samme som deg. Til å ha gavepapiret i. YES. Nå skal jeg gå tilbake for å lese hva du har skrevet i dag. (begynner i feil ende) Klem :O)

Ida sa...

Herlig og skjønn sommerveske.
Flott er den.
Fint bilde fra dine foreldres hage også.
Kan se at du og din mor har samme stil... :)
Kos deg de to siste dagene på jobb og i det fine været.
Vi fikk regn i dag. Jeg jobba ute i varmen og regnet. Deilig! Måtte ta en liten dans på plenen og, siden jeg hadde lovt Malin og Camilla det også... ;) Hehe.

kreaLIV sa...

Kjempeflott veske, så fin fasong. Ønsker deg fine sommerdager....i det deilige sommerværet vi har :)

elin1976 sa...

Så flott veske du har sydd deg. Perfekt for sommeren. Å veldig Hulda:O) Er det hos deg sola er? Jeg har lurt på det de siste ukene....hvor den befinner seg. Jeg begynner å bli litt sånn skummamelk hvit. Håper på bedre vær. Sammenplantningen til din mamma er flott. Gleder meg til å se flere bilder. Ha en fin kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

Thea sa...

Den vesken var bare kjempeskjønn.. Herlig stoff og med plass til det man skal ha med, og det blir jo ofte litt med oss jentene:) kunne vært artig å få tak i en slik bok.. thea:)

SisseLoise sa...

Sommerveska di er kjempefin, lignar litt på ei eg har sett hos Amy Butler som eg har planar om å lage, så da må eg nok sjå om eg får tak i den boka du har:-)

Hulda sa...

karin a: takk for det. :) høres ut som ei flott veske du fant etter moren din også. :)

timotei: så heldig du var som hadde fridag i går. Men, nå er det snart fri for alle her også. :) I mårra er jeg heldig å være ferdig kvart over 11 på jobb. :) :) jeg skrev i bloggen din hvor jeg har kjøpt boka, og forfatter. Koselig at du likte veska. Blir artig å se om du også syr den.

elin: hehe, komisk at vi tenkte på akkurat det samme. :) ;)

ida: hehe, kan se for meg at du danser i regnet, artig. :) koselig at du likte bildet fra hagen hos mamma. :) Gleder meg til å bruke veksa. :)

krealiv: takk! ja, vi har et fantastisk vær. :)

elin: ja, her holder godværet seg. :) trodde dere hadde det bra i trøndelag også. Enig, veska er typisk meg. :)

thea: ja, ikke sant, den er rommelig, og grei.:)

sisseloise: takk! ja, se etter boka. Jeg fant den hos Tanums nettbokhandel.

ella sa...

Så nydelig planter du viser i det forige innlegget ditt.
Flott sommerveske du har sydd.Nå Hulda nærmer ferien din seg for fult.
Jeg har bare i dag og hele neste uke å jobbe.Det kommer til å gå fort avsted.
Ha en fin julidag i nord.
Nydelig vær her også.

Mor Grethe sa...

Åååå... ikke klag på sola. Her høljer det ned! Dere er så heldige som har sommer. Veska di var søt. Har sydd noe lignende, den står i Grete Gulliksen Moe sin bok "Lapper og skinn" s. 14. Søtt stoff du har brukt, ei skikkelig fin sommerveske. Nyt sola:o) Nå må jeg løpe til solariumet.... he he ... neida.

Lynetmor sa...

Så kjempe fin veske du har laget deg :-)
Det bildet fra hagen til moren din var vakkert :-)
Ønsker deg en fin dag :-)

elin1976 sa...

Hallo.
Jeg bor i Rogaland;O) Å vi har ikke fint vær:O( Ha en fin dag:O)

SisseLoise sa...

Du er utfordra, sjå innom meg, ps det er todelt utfordring så scroll nedover:-D

JULIE K sa...

Så nydelig sommerveske du har laget. ja du går vel på ferie imorgen du, så deilig. Skal dere reise noen plass. Vi har ferie her vi nå. Jeg tar det med ro her hjemme og så blir det vel en tur på vestlandet senere denne måneden : )

sublim design sa...

Vilken charmig sommar väska du sytt dig själv,Så fint tyget är med rosorna på.
Härligt att ni har soliga dagar!
Här undrar jag var sommaren är, men väntar tålamodigt ändå.
Ha, det fint
/S

Guldkant På Livet sa...

Oj, du är verkligen duktig, vilken jättefin sommarväska du har gjort, sånt gulligt tyg med!! Härliga blomsterbilder! Ha en skön sommarhelg önskar Mari.

Hobbyhuset-Merete sa...

Kjempesøt veske du har sydd deg! nydeleg blomstrete stoff som gjer den til ei skikkeleg sommarveske!

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en flott kveld. I morra får du endelig ferie, vennen. Håper dere får masse fint vær( men dere kan dele litt med oss her nede i sør) og at du slapper av og koser deg masse. Ha en fin kveld:O)

Huset i Hagen sa...

Virkelig en nyyydelig sommerveske du har sydd deg! Den likte jeg veldig godt! :o) Kjempeflink er du! Er litt misunnelig på det deilige været du koser deg med ;o) Du får bare kose deg videre i varmen! :o)

Mia sa...

Kjempefin veske du har sydd deg, Hulda! Har ikke prøvd meg på den enda... faktisk så har jeg ikke sydd noe fra den boken... men bildene og stoffene der er jo til slik inspirasjon da. Vesken din ble så koselig at jeg fikk nesten lyst til å prøve, jeg også. Men sommeren (tross været) er så travel at det blir lite tid til sying, dessverre. Koselig bilde fra hagen til foreldrene dine også.

Hilde sa...

Jippi - Idag har jeg sett solen her hos oss på Østlandet.. Hærlig det.. Blomstene mine drukner jo :-(
Sååå lekker veske du har sydd deg, kjempe stilig, altså..
Blir deilig med ferie tenker jeg, vi har ikke ferie om 1 og en halv uke til.. Men det går fort det da.
Ønsker deg en deilig helg!!

L'Atelier de Framboise Chocolat sa...

Très très joli blog ! j'aime beaucoup votre style...

moderncountry sa...

Nydelig veske du har sydd Hulda! Den boka må jeg få fatt på, jeg som har så mye jeg vil lage når høsten kommer snikendes. Du får ha en aldeles herlig ferie og nyt dagene! Jeg hører vel alt når du kommer hjem igjen, hehe..Ha det godt! Klemmer fra Aina ;)

Marie sa...

Vilken fin väska du har sytt, vad duktig du är. Vacker trädgårdsbild från dina föräldrar, roligt att få se mer därifrån.

Ha en trevlig helg.
Kram Marie

Koselig koselig sa...

Kjempefin veske! Du er så flink til å sy :)

Annettenett sa...

Nydelig veske i stilig snitt!