søndag, juli 1Soverom og sommervarme


Her nord har vi hatt ei nydelig helg, herlig vær, og bedre er det i vente, skal vi tro på værmeldinga. :) Vi har vært i hytta hele helga, er nettopp kommet hjem. Da var det rett ut og vanne blomstene i hagen. Sol og litt vind gir
fort tørre bed og krukker.

Nå har jeg bare 5 dager igjen, så er det ferie! Gleder meg MASSE, og håper at godværet holder til da.

Før helga ordna jeg på soverommet, forandra endel, det er det dere får se bilder av her i dag. :)

Jeg har skifta ut gardinene. Syns det ble herlig med denne luftige og lette kappa. Mulig at vi får opp en rullegardin eller liftgardin senere. Til høsten må det bli en liftgardin, slik at vi kan ha den foran vinduet. Men, om sommeren er det herlig med en slik lett en.
Vi malte soverommet i lyseblått og hvitt, syns nesten det ser sydlandsk ut. Liker så godt hvitt og lyseblått, syns det gir en frisk og fin sammensetning. Skapene på soverommet er bygd inn i veggen. De er kjempefine! Det er fire store skap, og fire overskap.
Denne fine mugga og vaskefatet står på en kommode på soverommet. Fikk dette settet til bursdagen min i mars.
Jeg har lagt en gammel gardin over kommoden, den henger løst og ledig. Med tid og stunder skal kommoden males, men det blir det ikke tid til med det første. Andre prosjekter må ut i livet før det..

Jeg skal ha et speil stående på kommoden, bildet skal henge på veggen. Men, så langt er jeg ikke kommet enda.
Her er et nærbildet av stillebenet på kommoden.
Har også en gammel kopp og ei lyslykt til pynt her.
I vinduet står smykkeskrinet mitt med alle mine "juveler", og en glasslysestake fra Lisbeth Dahl.

På toalettbordet sitter den gamleste av porselensdukkene mine. Denne er så søt og gammeldags. Liker så godt kjolen hennes, og korketrekkerkrøllene. :)

Ønsker alle sammen som er innom meg her, ei fin sommeruke - den første i juli.
Klem fra Hulda11 kommentarer:

Merete sa...

Så fint det blei på soverommet!! delikat blåfarge, og masse fine ting du har der..kommoden blir nok kjempefin når du malar den kvit! Ha ei super sommarveke, Hulda :o)

elin1976 sa...

Jeg har også nedtelling for fullt. Gleder meg til en uke hos mamma. Så skal jeg jobbe i tre dager til for å så ha 14 dager ferie.

Soverommet ditt ble nydelig. Skikkelig rolig og flott. Jeg liker så godt blått. Jeg har også byttet ut gardiner med lette, hvite lift gardiner fra IKEA. Angrer ikke:O) Det ble så lyst og flott. Skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har gjordt det før.
Du har pyntet så fint også. Jeg har også et par gamle poselens dukker liggenede på kottet. Har kjøpt 3 fra Perfect home som er litt for store til å ha fremme he he. Hadde helt dilla før på disse. Dyre og flotte men de ligger godt der de ligger. Ønsker deg en fin dag.
Kun 4 dager igjen. Masse klemmer fra Elin:O)

Anonym sa...

Har bare 5 dager igjen på jobben jeg også, skal bli sååå deilig! I natt kom det endelig litt regn her, har ikke vært en dråpe siden i mai, så nå var ALT like tørt, og egentlig fikk vi ikke lov å vanne heller, for å spare på vannet, men det går jo bare ikke.....

Kjempe fint soverom, jeg er avhengig av å ha gardin på soverommet, MÅ ha det mørkt....

Nina sa...

vilken härlig färg på väggen ni målade underbart ! där kommer ni sova gott och drömma sött!

FO - 2 sa...

Fint soverom med mange skjønne detaljer.
Ønsker deg en god uke også.
Snart bare 4 dager nå.... ;)
Fin dag til deg! :)

min sin lille tue sa...

Så fint du har gjort det på soverommet. Mitt er kjedelig i forhold.. Ha en god ferie når du kommer så langt:)

Eva Agnes sa...

Hej Hulda!
Tack för titten i ditt sovrum. Mycket vackert och sydländskt med blått. Det lär vara en bra färg att sova i. Men det visste du kanske redan.
Byrån är fin redan nu, som den är med alla de fina sakerna på den. Läckert ordnat.
Ha nu så skönt på din semster och njut. Hoppas det blir varmt och sol.
Kramar Eva Agnes

Andrea sa...

Det ble kjempe fint på soverommet, for en delig avslappende blåfarge, blir nok godt med sommerfeire for deg nå ja. Kommoden din blir nok kjempe fin! Hunden min har det bra, skal snart klippes nå. Hvor ofte klipper dere hunden deres? God sommer!

Hulda sa...

merete: takk! ja, liker den blå fargen godt sammen med det hvite.

elin: her er det 4 uker ferie i ett, gleder meg stort. :) Koselig at du likte soverommet vårt. :)

karna: jeg sover uansett om det er lyst eller mørkt på soverommet. :)
vi er jo så vant til lyse sommernetter her nord.

styggalillaloppan: takk! ja, vi sover godt der. :)

ida: takk skal du ha. :) ja, nå er det ikke mange dagene å vente på ferien, nei. :)

min sin lille tue: syns det var artig å gjøre det fint der også, selv om man ikke ser det hele tiden. man ser det jo før man sovner, og når man våkner iallefall. :)

eva agnes: takk! koselig at du likte det jeg har gjort på soverommet. :)

andrea: takk skal du ha. :) vi klipper sånn innimellom, kanskje hver 3. uke. Men, noen ganger tar jeg det oftere, det kommer an på om det er mye pels. Jeg bruker å ha henne ganske kortklipt, men likevel i Bichon-fasongen. Hun har veldig tykk pels, så da er det godt å ha den kort der den kan være kort, for å slippe floker.

Mia sa...

Så koselige bilder fra soverommet, Hulda! Likte gardinene dine så godt. Jeg har også lette, gjennomsiktige gardiner på soverommet, og vi savner ikke hverken rullegardin eller persienner for å få det mørkt. Det er bare deilig å våkne til sol og det lyse (og på vinteren er det jo mørkt uansett...) Det smykkeskrinet ditt på vinduskarmen (fra Lisbeth Dahl) var så utrolig vakker også.

Hulda sa...

mia: koselig at du likte den gardinkappa. Den er utrolig enkelt laga. Har bare klippet to litt store stykker fra et blondestoff jeg hadde liggende. Jeg hengte først ei kappe på hver side av vinduet, på en liten knagg. Så den andre over. :) Enklere kan det knapt nok bli. Ingen sømmer der. :)