fredag, juli 6Endelig sommerferie!

Så kom endelig dagen vi venta på - ferien er i gang! Herlig!
I dag har vi vært i byen og kjøpt noen nye klær, flott med noe nytt til ferien. Jeg kjøpte en hvit bluse, med trekvart lange ermer, innsvinget, i et nydelig stoff med litt blonder på, og ei lyseblå bukse.

Var også innom Fretex en snartur, der fant jeg to søte kopper. Får liksom aldri nok, hehehe... ;)

Jeg lovet flere bilder fra hagen til foreldrene mine, det legger jeg også ut i dag.Her er koppene jeg kjøpte. For 10 kr stykket er det absolutt ikke dyrt, nei. Jeg bruker de til forskjellige ting, bl.a til små vaser. Muggen ved siden av er et loppefunn.Jeg tok inn en roseknopp i går - i dag er Hansarosa sprunget ut, og gir fra seg ei fantastisk søt og god lukt. Den rene parfyme dette. :)
Foreløpig står koppene her på hylla.
Så over til hagebildene. Her er et flott stilleben av blomster, kasse, en gammel kjele og melkespann, steiner og mere til. Syns det er kjemepefint! Dette er noe moren min har laget til i år, hun har ikke hatt det tidligere på terrassen.
Langs husveggen har de to hyller med blomster, steiner, krukker og greiner. Syns det er skikkelig fint! Blomkarsen i kassen ved siden av hyllene har jeg planta. :)
Her er en gammel sinkgryte fyllt av stemorsblomster. Ved siden av skimtes ei krukke med blomkarse. Det er fint med steiner til pynt mellom krukkene som helst er i terrakotta og sink.
Også ødelagte krukker har sin sjarm. Her sammen med en krukke stokkroser og en krukke stemor.

Krukken med to epler på, malte jeg for mange år siden. Tror den var en av julegavene jeg ga til mamma det året. :)
Her er noen gamle krukker som er slitt, de har fått skikkelig herlig patina. Vær og vind gjør disse krukkene bare enda finere etterhvert som tida går.


Nå holder jeg på med pakking og klesvask. Mandag morgen kjører vi på ferie. I helga skal vi opp til hytta, er planen. Men, jeg kommer selvsagt innom bloggen før vi reiser. :)

God helg- og god ferie til alle dere som har tatt det nå. :)24 kommentarer:

Eva Agnes sa...

Jag blir lite avundsjuk när jag ser din fina trädgård. Som du kanske vet håller allt på att regna bort här i Sydsverige. Allting bara ruttnar och slokar. Inte kul. Därför är det desto roligare att se dina trädgårdsbilder.
Kopparna var ju söta. Och bara tio konor. Det är skojigt att göra sådan fynd.
Grattis till de nya kläderna också.
Ha en semster. Men vi hörs och syns väl ändå?!
Kramar Eva Agnes

Ellie sa...

Å, de koppene minnet meg om farmor! Lurer på om hun hadde slike. Så koselige bilder fra hagen til foreldrene dine. Ser hvor du har arvet hageinteressen din fra :-). Nydelig ferieveske du hadde sydd deg også. Den blir nok kjekk å ha i ferien. Ha en god tur!

FO - 2 sa...

GOD FERIE! :)

elin1976 sa...

God morgen snuppa!
ENDELIG ferie vennen. Det er nok vel fortjent. Å så misunnelig jeg er på været hos dere akkurat nåm, Hulda. Du har vel ikke en liten flekk ihagen du kan låne meg slik at vi kan slikke sol en time eller to? he he. Jeg forstår ikke helt hva HAN holder på med. Er det så vanskelig å kunne klare å lavtrykk norte fra hele Norge på en gang? Han deler alltid været inn i to. Enten eller. ( denne ganger er vi blitt en eller) Jeg er så ikke i feriemodus med regn og tykk tåke. OK- slutt på klagingen.
Er det ikke deilig å tenke på at np har vi fri! WOW. Syned denne forsommeren har gått så fort.
Håper dere får en flott ferietur. Håper selfølgelig å bli oppdatert. Jeg Skjal ha pc til Danmark( må jo ha noe å gjøre om morgenene når alle andre sover) Så her blir det oppdateringer i allefall derfra. Det er verre med flekkefjord. Mamma har verken internett eller pc. Ha en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Lily of the valley sa...

Så fint du har det.
God Ferie kram Lily

Anonym sa...

Innom for å si ..
God ferie !!!
Har det flott her også i går med 27 grader nå på morran 23 alt står åpent,herlig.
Fine kopper og planter.

Kreoline sa...

Gratulerer med navnedag i dag Hulda. Nydelige kopper du har funnet, så fint i hagen til foreldrene dine. Ønsker deg en fin ferie, og en god tur til Tromsø. Kos deg og slapp masse av. Klem fra Mona.

[morgrethe] sa...

God ferie Hulda! Gratulerer med navnedager i huset.... både Hulda og Håvard i dag, lørdag. Koselige bilder fra hagen til foreldrene dine.

Anonym sa...

Så fine bilder fra hagen til foreldrene dine!
Ja, nå er det endelig ferie! Kos deg med fridagene!

n o r d i n g å r d e n sa...

Underbart fina arrangemang med krukor överallt du har gjort och gulliga kaffekoppar med rosor på!! Ha nu en underbar skön och solig semester!! Mari.

Olstad sa...

God sommer.
Så hyggelige loppefunn du hadde gjort.

Klem

Embla sa...

Så deilig med ferie da! Kjempekoselige bilder fra hagen til mamma'n din. Hun har virkelig mange fine blomsterpotter! Håper dere får en nydelig ferie på hytta.

Merete sa...

Så herlig med ferie!! Nyt dagane nå Hulda..slapp av og lad opp batteria!! gler meg til å sjå bilder frå ferieturen :o)

Anonym sa...

Så mye flott her inne som vanlig!!! :) Ha en fin sommerferie, og gratulerer med navnedagen din! ;)

Anonym sa...

God ferie til deg også, er så godt med noen uker fri. Ser frem til disse ukene hele året!

Veldig skjønne kopper du fant på Fretex, super søte både til pynt og til å drikke kaffe av disse!

Fortsatt god sommer Hulda!

Pulsatilla sa...

God ferie!
I dag gjorde du meg skikkelig nostalgisk - hansaroser minner meg så veldig om bestemor, hun hadde massevis av mørkrosa deilig duftende slike i hagen sin. Jeg pleide å plukke av kronblader og legge det i vann og lage "parfyme" av dem...
Ser du har hageinteressen din i genene - det var frodig og flott i dine foreldres hage!

Anonym sa...

Hei Hulda
Jeg lurer på om ikke min mormor hadde de koppene du har kjøpt faktisk... synes det er noe veldig kjent med de. Jeg mener hun hadde det kaffeservicet, morsomt- så kom nok et barndomsminne tilbake :) Koselig!

God søndag!

Marie sa...

Ha en riktigt bra semester.
Kram Marie

Anonym sa...

Så fina fynd du har gjort! Muggarna och kannorna är så söta. :) Och kul med bilderna från dina föräldrars trädgård. Ha nu en riktigt fin semester! Kram, Karin.

Mia sa...

Sååå deilig med ferie! Og så heldige dere er oppi nord som har fint vær også. Ikke mye sommer her nede hos meg... Kjempekoselige bilder fra hagen til din mor. Og så de koppene du kjøpte var bare søte.

Nina sa...

Søte kopper:) De har en virkelig en flott hage foreldene dine og du har arvet interessen deres, det er helt sikkert. Ønsker deg en god ferie tur. Kos deg masse og slappe av...må nyte ferie:)

Anonym sa...

Vad vackra bilder från trädgården din!Din hylla är ju såå.. söt.
Har du tapet i bakrunden?(rosorna)
Jag funderar på att sätta något i bakgrunden på min kökshylla, som jag just målar om.
Hoppas du får en härlig semmester också.
/S

hummmlan sa...

Ha en trevlig semester och en skön sommar!

Vangen sa...

Så søte kopper! Ønsker meg slike til tallerkenhylla mi:) Takk for inspirasjonen,nå skal jeg på loppis;)

Ha en fin dag!