fredag, juni 29



Venninnebesøk og shopping


Før jobb i dag har jeg hatt besøk av ei venninne. Jeg starta dagen med å plukke inn friske blomster til å pynte bordet med, deretter dekka jeg et koselig frokostbord.



Etterpå dekket jeg bordet. Fine servietter og en liten flaske med to såkrage i til hver. Dette slo an, hun syns jeg hadde dekket på så fint. :)




Jeg hadde jorbærsyltetøy i den fine stettskåla mi fra Lisbeth Dahl. Den skjønne roseskjea kjøpte jeg i går, den kommer fra Greengate. Passer perfekt til skåla, og til muggene mine.




Den herlige servietten er fra Lisbeth Dahl den også, og koppene fra sia. Jeg liker de så godt, har brukt de mye siden jeg kjøpte de i vinter. Kurven i fil de fer er perfekt til det meste - her som brødkurv.




Etter at vi hadde spist dro vi til byen en tur. Jeg skulle jo egentlig ikke ha noenting, men på Løiten Lys falt jeg for denne skjønne jordbærkassen. Nydelig ute er den! Til vinteren skal jeg ha CD-plater i den.





Fikk også pakke fra Husbruket i dag.
Husbruket er en nydelig butikk i Vesterålen som selger de flotteste ting til bruk i hjemmet. Du finner link til dem her. Jeg har lenge ønska meg denne lysestaken, og nå står den i stua mi. :) :) Gjett om jeg jubla da jeg sendte mail til Tove i Husbruket og lurte på om de hadde denne. De hadde nemlig et kandelaber i samme stil. Tenk, så hadde hun akkurat en igjen. :)

Jeg så den i et svensk interiørblad tidligere i år, og falt fullstendig for den. Den er enda finere i virkeligheten enn på bildet. Mari, i Guldkant på Livet har sett etter den i Sverige for meg, men så var jeg altså heldig å finne den selv. :)




Staken har de herligste detaljer, roserknopper, blader, blomster og ornamenter.

Den første bestillinga fra butikken fikk jeg tilsendt fraktfritt, så jeg måtte jo bare kjøpe litt mer. :)




Denne herlige shabby fuglen. Er den ikke helt skjønn?? Har sett den også i ulike interiørblader. Så deilig å finne slike ting som man har sett etter lenge.






Det ble også en bordskåner i fil de fer. :) Ta en titt innom Husbruket, eller Hverdagsliv som de kaller seg på nettet.

God helg!

28 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Å grattis Hulda!! Att du till slut fann din ljusstake!! Den var verkligen fin, den kommer du ha glädje av länge och överallt! Vilket frukostbord du dukade upp till dig och väninnan, så smakfullt, inte bara jordgubbslylten ; ) Och den jordgubbslådan, sååå snygg! Vad hette den butiken, har de hemsida?
ha en bra helg bland dina fina ting!! Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

Äsch, glömde ju säga, sån fin hylla du har där och den Fil de fer underlägget hängde så vackert där! "Shabby-fågeln" är läcker med, den finns på Gruvgatan 13 i Falun med, jättefin!! Mari.

Lily of the valley sa...

Det är verkligen ett koseligt frokosrbord. Supersöta servetter och muggar. Du har ett mysigt kök.
Jordgubbslåda du köpte är jättefin. Kul idé att använda den som cd-förvaring.
Ha en skön fredag! kram Lily

Merete sa...

Så koselg du har dekka bordet!! Kan godt forstå at veninna di likte det :o) søt jordbærkasse som kan brukast både ute og inne, ja..herleg fugl og flott bordskåner du kjøpte deg og! Ønsker deg ei super helg, Hulda :oD

Timotei sa...

Så koselig du hadde dekket bordet og så hyggelig når det blir satt pris på av gjesten!
Fine ting du har kjøpt deg også. Likte veldig godt den jordbærkassen.

Silkeline sa...

Hei. Takk for kommentar på siden min. Ja, jeg driver butikk her jeg bor sammen med min mor og søster. Så lysestaken og den lille fuglen du har kjøpt deg og det var rart, for vi har begge deler i butikken vår også....Jeg synes også de er kjempefine! :):) Var innom blogbutikken din, og der var det jammen mye fint!:) Må innom der igjen...Ha en fin helg!

Line sa...

For en lekker lysestake!! den falt jeg helt for :) tror jeg må ta en titt i den butikken...også gratis frakt da gitt....me like ;)

Anonym sa...

åååå,så fint frokost bord;)
Kjempe fin lysestake også! Grattis!!

Hulda sa...

mari: ja, ble veldig glad for å finne den lysestaken. Har tent lys i den i kveld, det ble SÅ stemningsfullt der på hylla. Koselig at du likte frokostbordet jeg dekka. :) Shabby fuglen er nyyydelig. :)

lily of the valley: takk skal du ha, koselig at du likte det jeg viste fram. :)

merete: takk! ja, er veldig glad for de nye tingene. :)

timotei: takk! jeg syns det er så artig å gjøre litt ekstra når jeg får besøk, blir ekstra koselig da. :) ja, den jorbærkassen er nydelig!

flower power: artig at dere har de tingene i butikken deres da! Har dere nettbutikk også? Høres ut som en fin butikk iallefall, så jo noen bilder derfra på bloggen din, en butikk for meg, så jeg. :) La deg til i linkene mine nå. :)

line: ja, den lysestaken er bare helt skjønn! ja, første pakke var det gratis frakt. :)

Hulda sa...

hjerterommet: du snek deg mellom her, da jeg svarte de andre. :) ja, jeg er kjempeglad for å få tak i den lysestaken. Koselig at du likte borddekkinga også. :)

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Hulda! Ja, da var jeg her litt igjen
Masse nydelige bilder siden sist :) Nydelig dekket bord! Det hadde jeg satt veldig pris på å komme til hvis jeg var din venninde :) Falt også helt pladask for den herlige fuglen og ikke minst staken din!! I skikkelig Landelig Fransk stil, supert! Takk for linken til Hverdagsliv forresten :) Ville bare stikke innom deg og si at jeg lever, hehe..og så ønske deg en God Helg! Masse klemmer fra Aina :))

Nina sa...

Å, så fin kasse du hadde kjøpt deg. Heldig vennine som fikk komme til deg på frukost i dag, kjempekoselig pyntet og ordna, da blir det ekstra koselig. God helg, Hulda!!

Silkeline sa...

Nei, vi har desverre ikke nettbutikk. :( Vi holder i disse dager på å planlegge en anstendig nettside...den som eksisterer i dag er veldig midlertidig, og dålig! Butikken heter Veslestua, og vi har interiør, garn, og hobbyting.

Mia sa...

Heia Hulda! Nå har jeg kost meg med dine tidligere (for meg usette) innlegg, og så har jeg kommet hit. Koselig frokost du dekket og serverte din venninne, og nydelig lysestak du fikk tak i også. Er det ikke deilig å endelig å få tak i noe man har lett etter lenge...? Kos deg videre med sommeren (i finværet...?) og snart er det vel ferie også...?

Anonym sa...

Hei Hulda, ang. hvordan jeg får bildene store har jeg forklart det ganske inngående under post med tittel YESS, se på den så tenker jeg du fikser det på null komma null :) klem!

Anonym sa...

kosleig frokostbord, og så mye bedre frokosten smaker også når man har selskap:)Likte jordbærkassen din. Kunne godt tenkt meg en sånn på nye terassen. skal nok sjekke den butikken igså hehe:) Ha en flott helgda:) Thea

elin1976 sa...

Så flott lysestake. Den var virkelig fin.
Du hadde dekket så flott et frokostbord til deg og din venninne. Herlige farger.
Ønsker deg en fin lørdag, vennen. Kos deg i sommervarmen. Klem:O)

Anonym sa...

Så fina saker du köpt och beställt! Den där jordgubbslådan förstod jag att du bara måste köpa. Det är kul när man hittar saker man har letat efter. :) Trevligt med besök också. Ha en fin helg!

Hulda sa...

aina: heisann, godt å høre fra deg igjen, fint du endelig er kommet til Norge. :) Ja, jeg er veldig fornøyd med kjøpene mine. :)

nina: takk! ja, hun ble veldig glad for borddekkinga og pynten. Artig å ordne når gjestene ser at man har gjort noe ekstra for dem.

flower power: du får si fra når nettsiden blir ferdig. :)

mia: takk! ja, er herlig å finne ting man har hatt lyst på lenge, men ikke funnet. :) Vi har endel skyer for øyeblikket, men det var meldt nydelig vær i helga og utover uka, så vi håper det bedrer seg.

koselig: da skal jeg sjekke ut det. :)

thea: takk! ja, jordbærkassen er søt. De hadde den i tre størrelser. Dette er den minste, til 159 kr.

elin: takk! ja, er veldig fornøyd med handlinga mi. :) kos deg du også. ps: nå har vi jo snart ferie. ;)

karin: takk! ja, var koselig med besøk. :)

FO - 2 sa...

Skjønne bilder med mange gode stemninger.
Bordet er fint pyntet. Tipper det ble en god kosestund der.
Jordbær kassen er lekker! Sikle sikle.... Hehe. ;)
Gratulerer med din nye lysestake. Fin er den.
Ønsker deg ei fortsatt god helg. :)
Klem Ida

Anonym sa...

Vad mycket fint du visar upp här, nu igen:)
Jag har också green gate skeden.Fast jag köpte den i lime grönt med vita prickar.Din med blommor på var såå.. fin också.
/S

[morgrethe] sa...

Så koselig du har ordnet til frokostgjesten din. Søtt med de små flaskene på tallerkenen. Den skåla fra Lisbeth var søt da, og skjeen.... kjempefin.

Anita sa...

What a charming and welcoming coffee (or breakfast?) table you have created! It looks so inviting!

Have a wonderful start into July and best wishes from Germany,

Anita

Embla sa...

Så koselig å bli innvitert på frokost og komme til et slikt flott dekket bord. Det så utrolig koselig ut. De nye innkjøpene dine var rålekre. Den linken må nok sjekkes ut, ja.

Marie sa...

Så fint du hade dukat frukostbordet.

Ljusstaken var verkligen jättevacker.

Ha en bra vecka.
Kram Marie

Anonym sa...

Heisann Hulda.
Nå har jeg forsøkt å legge igjen en kommentar på siden din to ganger, men den forsvinner hver gang-skjønner ikke hvorfor?
Men jeg gir meg ikke og forsøker igjen! Du hadde virkelig kjøpt nydelige ting og dekket et lekkert bord til venninnen. Håper hun satte pris på det! Ideen med jordbærkassen som cd holder er virkelig god, den skal jeg huske! Kjekt å stikke innom her, du viser så mye fint!

~ Heidi ~ sa...

Elsker bloggen din :) Nydelig smak!
Mvh Heidi :-)

Safa Sadat sa...

Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040