onsdag, juni 27Sommerdag ute og inne

Vi har så nydelig vær nå om dagene, så jeg måtte bare knipse noen bilder ute i hagen i dag. Jeg har også forandra litt inne i stua, gjort det om mulig enda lysere og luftigere.

Det verste er at jeg ikke har fått ferie enda. SNUFS!! Nå lengter jeg virkelig etter lange dager, hvor jeg kan gjøre akkurat det jeg måtte ønske. Neste fredag får jeg min etterlengtede ferie. :)
Mitt skift på jobb er fra 13.00 til 16.30, så jeg passer på å stå opp tidlig og komme meg ut i sola.
Kosa meg ute på terrassen i formiddag med mat og den herlige interiørboka, dere vet. ;) Pleddkurven kom også ut. La meg rett ut på pleddene og sola meg. Etter solinga kan jeg love dere at det var tungt å komme seg avgårde på jobb... Hadde ikke lyst til å forlate min lille oase. :=)
Det blomstrer så herlig i krukkene her. De blå stemorene er så nydelige.
Blomkarsen er en av mine favoritter blant sommerblomstene. Så kraftig og herlig klatrende. Disse har jeg planta i en metallkurv som henger fast i et tre.
Det er bare så flott med blomster overalt, syns jeg. :) Syrenene blomstrer for fullt nå. Jeg klippet noen grener og satte i vaser. De er kommet inn og sprer den deiligste duft rundt om i huset.
Syrenen er en herlig sommerbusk.
Noen av dere husker kanskje småkragene jeg planta i denne kassen tidligere i sommer. Nå har den virkelig fått fart på seg. Den fyller godt opp her. :)
Så til innebildene. Jeg har satt ut hvite ting på hylla i stua. Likte dette enkle stillebenet. En liten figur, en lysestake og ei mugge med hvite lys.
En bukett syren har fått plass foran speilet. Mmm, deilig duft!
På den andre kanten av hylla har jeg satt et bilde, to lysestaker og en madonna.
Håper varmen fortsetter her nord. :)


I enjoy the lovely summer we have this year. I had to take some photos of my blooming garden. I love all the flowers, and the sence of it. The lilacs are adorable, and I put some of them in vases inside. I love to put togheter small groups and displays. Candlesticks, madonnas, pictures and flowers, it looks so light and fresh in the summer, I think.23 kommentarer:

Line sa...

å så mange herlige sommerbilder!! jasså så det er der sola er ;) den er meget savnet her sørpå..

elin1976 sa...

For noen nydelige bilder du viser i dag. Terrassen din er virkelig en oase. Skjønner godt at du hadde problemer med å komme deg på jobb. Bildene fra stua er så flotte. Lyst og triveligt. Liker disse hvite tingene dine kjempegodt. Ser at vi begynner ferien på likt, så vi får ha nedtelling sammen. hi-hi.
Klem:O)

elin1976 sa...

Angående igår. Da var det en viss liten høne som skulle låne dataen og jeg ble så trett. Det skal aldtri gjenta seg;O)

mona sa...

Mmmmmmm,så fine bilder.....jeg kjenner nesten syrin-lukta helt hit,og den er jo bare så god,savner å ha slike selv ! Deilig med så fint vær som vi har nå,plantene mine har også skutt fart,og det er så koselig å se at de trives,har jo nesten ikke lyst å reise fra dem....hihi..! Skjønner godt at du trives i din oase,og ikke vil på jobb.....og det ble jo kjempefint i stua di :) Kos deg imorgen :)

Lily of the valley sa...

Vad fint du har, både inne och ute.
Kram Lily

Hobbyhuset-Merete sa...

Så flotte bilder! Du har verkeleg pynta fint på terassen din..skikkeleg innbydande!Likte godt dei to vasane på det eine bildet! herlege innebilder og! alltid like fint med kvit pynt, syns eg! Ha ein flott torsdag, Hulda!

Lensom sa...

Er det ikke herlig når det er sommer her oppe i nord? Så utrolig nydelig du har gjort det rundt deg både ute og inne... Kos deg i den lyse, deilige sommernatta ! *klem*

Emmeline sa...

Så kjekt at det endelig kommer sol og sommer til dere nordpå også, det var på tide! Du har så mange flotte blomster at jeg er helt imponert. Blomkarsene dine var virkelig kommet langt. Likte også de skjønne bildene fra stuen, nydelige stilleben!

Ida sa...

Ser at plantene dine er blitt frodige og flotte ja.

Skjønne bilder fra huset ditt også.

Håper at det gode været fortsetter hos deg, så får du kanskje nyte livet ute i de vakre omgivelsene, før du spretter avgårde på jobb.

Ha en deilig torsdag. :)

Karna sa...

Nydelige bilder fra terasse og inne Hulda! Har ikke vært flink å legge igjen kommentarer i det siste, tiden strekker bare ikke til!!! Tar jo nermere 2 timer å komme gjennom bloggene jeg har på favoritter, så da....

Har ikke ferie før neste helg jeg heller, og jeg jobber fra 07.00 til 15.00.....så jeg kan love deg at jeg IKKE står opp enda tidligere for å nyte morgene!!! Du har jo korte dager på jobb da, så du har jo lange ettermiddager i tillegg, det må jo være deilig!

Hulda sa...

line: ja, her er sola. :) kos at du likte bildan.

elin: takk for det. :) ja, herlig ute i hagen nå om dagen. Ja, da får vi starte nedtellinga, 7 arbeidsdager igjen til ferien. :) :) Åja, så du måtte overalte datan til andre. ;)

mona: takk for mail med alle butikkene i Bodø! Den skal jeg skrive ut og ta med meg. :) Syrin er deilig!

lily of the valley: takk skal du ha. :)

merete: takk! ja, er så fint med blomster i massevis. :) uten det blir det ikke sommer hos meg. :)

lensom: koselig at du stakk innom meg i gårkveld. :) herlig er det med lyse sommernetter som vi har her nord. Koselig at du likte bildene.

emmeline: hvor finner jeg din blogg? skulle jo gjerne lagt igjen hilsen til deg også.Blomkarsen er flott, ja. Min favoritt. :)

ida: ja, er herlig å sitte ute på terrassen før jobb. Men, da har man ikke alt for lyst til å forlate heller.. men, men, ikke mange dager igjen nå til ferie, det må jeg klare å holde ut, hehehe...

karna: takk for det! Koselig at du kom innom igjen. Jeg har også ei lang linkliste, men har ikke tid til å se igjennom alle daglig. Tar de som besøker meg mest.

Tussaluso sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Så mange fine blomster du har, virkelig en oase. Ein får liksom ikkje nok av blomster om sommaren. Såg hytta di i ett tidligere innlegg. Skal sei den var koselig. Tenk å kunne dekke ett bord ute i den fredelige naturen. Det misunner eg deg. Så fint at dåke har sommar og sol. Her regna da og er 10 grader, grrrrrr. Ha ein fortsatt fin torsdag.

Elzste sa...

Vad fint du har det. Och ferie? Vad är det??? Jobbar ända till 22 juli innan jag blir ledig. Puh!
Kram Elzie

londongirl sa...

Åh, så vackra bilder! Det ser ut som hämtade ur någon inredningstidning. Jättefint!

Torill sa...

Å så nydelig du har det både inne og ute! Syrinen er flott nå! Kraftig og flott farge på dem.

Lynetmor sa...

Så fint du har det med alle de vakre blomstene :-)
Syntes det hvite pynten med mugga etc var kjempe nydelig :-)

Guldkant På Livet sa...

Å så mysigt och fint du har det Hulda! Vilka vackra små arrangemang här och var!! Jag ser du myser med boken Franske stemningar i solen också, helt underbar bok, man blir sjuk av att läsa den! Så fint du hade det på hyllan inne, och den ljuslyktan som såg ut som en glasburk med en bild på, såå snygg!! Jättefint med alla syrener!! ( Pst.. ett litet tips, om man tar bort alla blad som hamnar under vattenytan lever buketten längre, har jag lärt mej ; och det funkar faktiskt!) Men det var otroligt vackert sammansatt alltihopa med alla ljuvliga doftande syrener! )
Mys i ditt fina hem, snart har du ferie!! Mari

Hulda sa...

tussaluso: så artig at du så på hyttebildene, ja det er virkelig et deilig sted, det kan jeg love deg. :)

elzste: oi, stakkars deg som ikke får ferie før sist i juli...
Håper du kan nyte sommeren innimellom likevel.

londongirl: oi, takk for det! artig at du syns bildene var så bra da. :)

torill: tusen takk! ja, syrinen er nydelig. Er mange slike i hagen her, de er jo nesten berusende i duften.

lynetmor: tusen takk! koselig at du likte den mugga. Den kjøpte jeg i fjor på en bruktbutikk, betalte bare 40 kr for den.

mari: tusen takk Mari! Blir alltid så glad av det du skriver, du er virkelig ei positiv dame! :) Takk for tipset om syren, det skal jeg huske på. Skal ta inn noen nye snart, da skal jeg følge tipset fra deg! :)

Thea sa...

Hei, og takk for koselig kommentar på bloggen min:) Er ofte innom siden din, synes du har så flott hage, og finner på så mye kreativt:) All ære til det! Er det greit at jeg linker deg, er innom deg nesten hver dag likevel? Ha en flott dag, og kos deg i oasen din:) Thea

Beathe sa...

Forstår at det er vanskelig å gå på jobb ja;) Du har det utrolig koselig i hagen din!
Vi reiser til Danmark i dag, og jeg lider av reisefeber og våkner grytidlig.....Ha en flott ferie:)

Lavendeldoft och vita spetsar sa...

Hej!
Oj, vilken fin blogg du har!!! Vi verkar verkligen ha samma smak du och jag! Underbara bilder!!! Blommar syrenen hos dig NU? Här blommade den över för säkert två veckor sedan, lyckos dig! Jag älskar ochså syren!
Nu ska jag titta runt lite bland dina andra inlägg, ha det så bra och besök mig gärna igen!
Kram Linda

Hannele sa...

En sån trivsam och vacker sittplats du har.

Mia sa...

Så deilig at dere har fint vær! Her har det vært heller variabelt den siste uken, ikke akkurat kaldt, men ustabilt med regnskurer og en god del overskyet. Så utrolig koselig du har innrettet deg på terrassen din. Herlig å nyte varme dager slik med vakre blomster rundt seg. Og vakkert har du gjort det inne også. Nydelig med alt det hvite.