onsdag, juni 13

Sommerblå farge


Lyseblått er en farge jeg alltid har likt veldig godt, ja, blått generelt er en farge jeg alltid har vært glad i. Da jeg var på bruktbutikken sist var jeg heldig å finne noen nydelige asjetter i lyseblått, fra Figjo. I dette innlegget fra meg blir det flere ting i denne nydelige sommerblå fargen.Først vil jeg vise denne flotte koppen som jeg kjøpte på en blomsterbutikk. Kjøpte korset jeg viste i går i samme butikk. Denne koppen kosta bare 39 kr, og jeg falt jo veldig for den søte rosen. Det er også en liten roseknopp inne i koppen.
Her er de fine asjettene i lyseblått fra Figjo. Jeg fant tre slike til 5 kr stykket. :) Det var jeg heldig med. :) Det søte målebegeret kommer fra Lisbeth Dahl, og boksen er jo Tilda som dere helt sikkert vet. :) Den har jeg teposer i.
Noen detaljer.
Jeg har sydd litt i dag, før jobb. Prøvde meg på en mobilveske. Fikk ideen på bloggen Claras Linneskåp. Jeg har brukt ulike sommerlige stoff, blonder og kroklisser. På den ene siden blomsterstoff og blonde -
- på den andre siden prikker og kroklisser. Øverst har jeg knytt et strikk for å få en lettvindt åpning. Blir for tungvindt å knyte sammen. Vet ikke hvor mye den blir brukt, men artig å sy den var det jo. Syns den ble søt. Den kan jo være fin å bruke når jeg skal bort, da slipper mobilen å ligge på bordet hos folk, blir finere å ha den i denne posen.
Jeg sydde i et blåstripet stoff i siden, med en lyseblå kroklisse til pynt.
Da gjenstår det bare å si god natt, og på gjensyn i morgen! Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger dere gir meg, jeg blir kjempeglad for de!! :)23 kommentarer:

moderncountry sa...

God kveld Hulda! Vel, nesten lalletid nå da :)
Nydelig kopp og jammen har du ikke laget ei nydelig mobilveske! Det rosestoffet var bare sååå nydelig, vil jo bare ha det med en gang jeg og, hehe..Roser og atter roser, jeg blir aldri lei jeg. Der er vi to som jeg ser, og er glad i lyseblått også. I grunnen har vi veldig lik stil du og jeg. Litt vintage, med glade farger og innslag av franske dekorasjoner. Eller tar jeg helt feil nå? Ha en god natt Hulda! Klem zzz

Mor Grethe sa...

Så koselig kopp du har kjøpt deg, og du var vel fornøyd med kjøpet av asjettene..... 5 kr. stk da, det var et røverkjøp. Det er gøy å finne så fine ting på bruktbutikken. Koselig mobilveske du har sydd. Jeg satte meg ned for å sy sammen noen lapper i kveld... rakk bare fem sømmer... *misfornøyd*, maskina streika litt til å begynne med, og vips så begynte brothers and sisters på tv. Nå venter senga. God natt;o)

Interiørhuset sa...

så masse flotte ting,jeg blir bare mer og mer glad i blått,og nå som det er sommer passer det så ekstra godt=)
Flotte mobilvesker=)

Ellie sa...

Jeg er også veldig glad i den blåfargen som asjettene fra Figgjo har. Har selv en tallerken av denne typen. Kjempesøte mobilvesker du har sydd, også! Ha en fin torsdag!

Mrs. Staggs sa...

Everything is looking very pretty, as it always does here, Hulda!
Thank you for dropping by Merryville. It's always nice to see that you've been by.

Torill sa...

Lyseblått er kjempefint, særlig no om sommeren. Stilig med slike mobilvesker!

Hulda sa...

aina: helt enig, vi har ganske så lik smak :) artig :) Ja, rosestoffet er nydelig, jeg kjøpte det på Sortland, tror jeg må en tur til dit i sommer og kjøpe mer. De hadde også stoffet i lyseblått.

mor grethe: ja, asjettene var jo ufattelig billige da. :) Koppen er jeg også glad i. Koselig at du likte mobilveska, og lykke til med teppet ditt. :)

interiørhuset: ja, sommer og lyseblått det er flott. :)

ellie: takk for det :) ja, jeg er veldig glad i den fargen. Den er lekker.

mrs. staggs: nice to see you to, it has been a while since last time. I am glad you like it here. :)

torill: takk, ja mobilveska ble søt. :)

Huset i Hagen sa...

Disse mobilveskene dine ble jo kjempefine! Lekkert stoff du har brukt på dem! ;o)

Elzste sa...

Vilken söt mobilväska. Den kanske man vågar sig på att sy!!
Kram

Anonym sa...

Heisann!!

Du har så mye fint på bloggen din!!
Var ganske morsomt å se de tallerknene du har fått tak på.
Jeg har akkurat det samme service fra figgjo selv. Fullt teservice (til 6 stk), med tekanne, fløtemugge og sukkerskål.
Har arvet det etter farmoren min.
Foreldrene hennes drev landhandel da hun var liten.. Så ville tro det var fra rundt 1930-1940.
Har du noen anelse hvor gammel det kan være?
Ha en fin kveld!!!

min sin lille tue sa...

Koselige ting du hadde kjøpt deg. Moro å komme over sånne bra kjøp da. De tallernene ligner på noen besteforeldrene mine hadde, kjempefine:) Flink til å sy også, det må jeg lære meg.

Hulda sa...

huset i hagen: takk skal du ha :) det er bare en mobilveske, men har brukt ulik stoff foran og bak på den.

elzste: ja, den er veldig enkel å sy. :)

anonym: hei, så artig at du har hele serviset. Nei, jeg vet ikke hvor gammelt det kan være. Kan tippe 50-60 tall, men er vanskelig å si. Har du blogg?

min sin lille tue: ja, det er veldig artig å finne slike billige og fine ting. :)

Marie sa...

Vilken fin mobilväska du har sytt. Vad duktig du är.

Ha det bra.
Kram Marie

Ida sa...

Kjempefine fat! I en delikat lys blå farge. Og den øverste koppen var søt! (:
Jeg er "BLÅ" med stor B. ;)
Mobilvesken din ble kjempesøt også. (:

EVA AGNES sa...

Godnatt Hulda!
Du får väl läsa det här i morgon. Du har varit så flitig i dag och sytt mobilpåsar/väskor. Jag såg också att Clara hade sytt sådana. Dina är jättesöta. Har länge önskat mig en sådan... Kanske ska försöka knåpa ihop en själv... hmmmmm
Ljusblått är absolut min älsklingsfärg också. Så jag hoppade högt när jag såg dina fat och burken och den lilla tillbringaren. Jättefina!
Tack för besöket hos mig och nu är rosorna jättefina.
Kramar Eva Agnes

Mia sa...

Lyseblått er lekkert - en av mine favorittfarger. Og du hadde jo masse fint i fargen da. Nydelig var også mobilvesken du har sydd. Kjempefin idé og nydelig utført.

Den boken Sommerhusliv, som jeg kjøpte i Danmark, er veldig koselig. Interiørene er i en lys, nordisk og uhøytidelig stil. Jeg har også fra før en annen bok, laget av de samme jentene, som heter Nordlys; også en nydelig bok som jeg er veldig glad i. Anbefaler begge på det varmeste.

Beathe sa...

så søt mobilveske:)
Likte de blå asjettene utrolig godt, der har du gjort et kupp:)
Den Tilda boksen har jeg maken til, utrolig søt!
Ha en flott helg:)

Anonym sa...

Hi, Nice stuff. I found a cool news widget for our blogs at www.widgetmate.com. Now I can show the latest news on my blog. Worked like a breeze.

Deb sa...

Hi Hulda, I always love to see what you have been up to. The little pouches are very pretty.
Have a good weekend,
Debbie

Anemone sa...

Ooojjj. Slike atllerkener hadde vi da jeg var liten jente. Morsom å se igjen. tror ingen "lever" ennå. Broderen og jeg har vel ødelagt dem alle sammen. begynner vel å bli 35 år siden også...
Ha en fin helg.

ella sa...

Ojsan så mye fint du viser her.Rosa og lyeblått er bare så fint.
God helg :=)

Guldkant På Livet sa...

Å så mycket fint och fina bilder!! Jag älskar ljusblå ting( som så mycket annat...) men det var sån fint och somrigt det där ljust blåa, vackert porslin och burk med rosor och såna fina mobilväskor du sytt!! Verkligen praktiskt OCH samtidigt ett smycke i sig!!Koppen med rosor på var vacker. Jättefint alltihopa, ha en bra helg önskar Mari.

Hulda sa...

marie: takk skal du ha. Koselig at du likte mobilveska.

ida: så du er også en av de som liker blått. :) det er jo veldig fint, spesielt lyseblått.

eva agnes: takk skal du ha. :) Koselig at du likte alt det blå jeg viste fram i dette innlegget.
Du får garantert til å sy en sånn mobilveske.

mia: takk skal du ha. :) ja, måtte sy litt når været ikke er så mye å skryte av. Skal få planta ut mer i helga. De bøkene dine høres veldig spennende ut. :)

beathe: koselig at du har maken boks da. :) den er nydelig, helt enig.

anonym: I should take a look at it. Thanks!

deb: thank you! The pouche is for my mobilphone. :)

anemone: koselig at dere hadde slike da du var lita. Er du på utkikk i brukthandler og på loppemarkeder kan du være heldig å finne noen.

ella: takk skal du ha :) ja, det er skjønne farger.

mari: så koselig at du likte alt jeg hadde bilde av. :) God helg!