tirsdag, juni 12

Heime hos Hulda


Litt flere bilder heimefra skader vel ikke..? ;) Må bare vise dere noen av mine siste funn. Noe nytt og noe gammelt. Her kommer det i skjønn forening.
Du kan klikke på bildene for å se de i større format.Den gamle snellen i tre med hyssing på, fant jeg på en bruktbutikk nylig. Betalte kun 35 kr for den. Jeg er ganske sikker på at hadde de vært klar over etterspørselen på slike hadde nok prisen steget betraktelig! Jeg fant den helt tilfeldig i en hylle sammen med annet nips. En sjarmerende sprekk har den også. :) Kortene er diverse merkelapper som jeg har samlet sammen.
Jeg satte sammen dette stillebenet på hylla i stua. Den skjønne lykta har jeg vist dere i innlegget fra hytta i helga, men her er den da igjen. :)
En pakke med små lys bundet sammen er alltid en fulltreffer. :) Den gamle nøkkelen har Arnt Håvard funnet på havets bunn. Var den ikke stilig??
Jeg har alltid likt kors med ornamenter, men har vel aldri tenkt på å bruke disse symbolene så mye i interiøret. Jeg falt for dette. Det er ganske stort og spesielt. Passet så fint sammen med de andre tingene på veggen her.
Vakkert. Stille og avslappet stemning i stua. . Nå mangler det bare tente lys.
Til slutt i dag må jeg vise dette detaljbildet. Har lekt meg litt med kameraet, her har jeg fanget inn to lysestaker, prismer og to krukker. Veldig artig å prøve ut ulike måter å ta bilder på.

God natt, ha en fin dag i mårra alle sammen!


18 kommentarer:

mona sa...

Så morsomme bilder ! Må si du har en snill mann,som dykker på havets bunn,for at du skal få lage stillebener.......med nøkler !! Hehe.....ja,det var vel derfor han dykket,ikke sant ??? Fin var den jo,heldig du Hulda :) Enig med deg ang. fotografering,mange muligheter,det gjelder bare å finne rette vinklinger,der har jeg nok litt å lære....skulle nesten gått et kurs innen det ! Ha en fin onsdag :)

Mita`s hjørne sa...

Oi... så utrolig vakre blder...
Er jo nesten så de er tatt rett fra en bok - kjmpeflink er du...

Ha en flott sommerdag/uke...

Elzste sa...

Vad fint du har gjort det. Och jag blir så glad när jag ser att det finns saker på väggarna. Jag gillar inte kala väggar nämligen.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Hulda sa...

mona: hehe, var vel ikke akkurat derfor han dykka, men den passa jo fint inn der den ligger. :) Ja, er artig å ta bilder av interiør, syns jeg. :)

mita: tusen takk! Så hyggelig å høre det! :)

elzste: takk! Ja, ting på veggene må man ha. :)

Ida sa...

Fine bilder og skjønne detaljer fra ditt hjem. (:
Du har virkelig ett blikk for sånt! (:
Ha en deilig dag, Hulda. (:

Timotei sa...

Så fine bilder i dag også, Hulda! Likte veldig godt den gamle hyssingsnellen og lysene bundet sammen med den gamle nøkkelen. Liker så godt bildene dine. Det er en ro over dem, synes jeg, som om tiden står stille på en måte.

monique sa...

Again beautiful photo's.

Hobbyhuset-Merete sa...

Fantastisk mange flotte ting du viser bilder av Hulda!! kjempespennande med slike kupp av nokre funn..ekstra sjarmerande når ting er gamle og ber preg av å ha vore brukt ;o) Ha ein superfin onsdag!

siripirisiri sa...

Hei!
Så mange fine bilder!
Du den hytta deres, den var utolig fin! Den ser veldig liten og søt ut!

Tussilago sa...

Du er flink å ta bilder...gøy at du eksperimenterer;)
Flotte stilleben du lager;)

Skrotmaja sa...

Hej! Så fint du har ordnad det! Kul att se : )

Ha en skön kväll!

sublim design sa...

Fina bilder som alltid.
Din lykta var ju så söt.Jag har börjat se nycklar till försäljning på inrednings butiker.
Men det bästa är väl alltid en charmig gammal orginal nyckel.
Jätte fin.
/S

Nina sa...

Så morro at han har funnet den nøkkelen på havet. Du er så flik til å pynte og ordne hjemme hos deg. Så koselig. Sånne bunter med lys er så fint... fikk lyst til å kjøpe meg masse hvite lys:)
Ha en fin kveld, Hulda!

Marie sa...

Jättefina bilder.

Kram Marie

Guldkant På Livet sa...

Såna vackra stillben du gjort!! Ljusen med det upphittade nyckeln var ju så vackert!! Liksom dina gamla fynd, riktigt fint tillsammans!! Och alla saker du hade i gangen/hallen, så fint!!
Vackra bilder!!! Mari.

min sin lille tue sa...

Kjempefine bilder:) Det er moro å prøve seg på forskjellige vinkler og avstander. Jeg er absolutt amatør, men spennende likevel. Tingene dine var fint satt sammen.

Mia sa...

Så koselige hjemme hos Hulda bilder da. Det var nesten en sakral stemning i stuen din med kors, madonnabilde, stearinlys, lysestaker og lykt. Stilig den gamle nøkkelen fra havets bunn også.

elin1976 sa...

Så mange flotte bilder, Hulda. Så mage flotte saker og ting du har. Likte veldig godt snellem med hyssing. Så gøy at du fant denne. Slike ting har jeg aldri sett i brukt butikken engang. Ha en god natt da vennen. Klem fra Elin:O)