fredag, juni 15

Bruktfunn


Så var det helg igjen! Sannelig godt det. :) Denne helga har jeg planer om å få planta mer, vi skal også til hytta hvis bare været ikke blir for dårlig. Har vært regn her de siste dagene. Vi får bare ta det som det kommer.

Jeg var på et lite loppemarked i går, og i dag stakk jeg en snartur innom Fretex. Det resulterte i noen funn. :)I går på loppemarkedet fant jeg disse to søte, små fløtemuggene. Betalte 10 kr for begge. Syns de er enkle, men samtidig så dekorative. :) Det fine håndkleet som ligger under kjøpte jeg på Bohus for 40 kr. Likte både fargen, rutene og teksten Country Home. Den minste mugga er fra Figgjo, den største fra Porsgrund.
Skal plukke litt blomster å sette til pynt i de. Ellers kan de jo bare stå til pynt. Passet så fint på det hvite bordet i gangen. For fotograferinga sin del står de på kjøkkenkrakken.På Fretex i dag fant jeg denne fine, gamle rammen, også den for 10 kr. Jeg har lett etter ei ramme til dette bildet ei stund. Bildet er et innpakningspapir jeg fikk fra Leonorah en gang. Jeg brettet det ut og syns det var så fint. Dette står på brettet på kjøkkenet nå.
På Fretex fant jeg også fem gamle nummer av Interiørmagasinet. Fikk alle fem for 10 kr. :) :) Her er to førjulsnummer og tre sommernummer. Masse flott å se her. Mange gode juleideer også, nesten sånn at jeg fikk litt julestemning i juni, hihi.. Da er det best å se i sommerbladene. Var så masse fint! Skal kose meg med disse i helga.

Klikk på bildene for å se de større.

God helg!


27 kommentarer:

Embla sa...

Hmmm... Lurer på om de har interiørblader på min lokale "brukt-bok"-butikk. Det skal jammen sjekkes ut, for det var jo en knakende god ide. Det kan jo bli litt dyrt i lengden. Morsomt å se de fine loppefunnene dine. Du har virkelig sansen for å finne skatter.

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydelege mugger du har kjøpt på loppemarked! er heilt enig i at dei er enkle, men likevel dekorative :o) håpar det blir bedre vær hos dåke så det blir hyttetur.. ha ei super helg, Hulda!

posidriv sa...

Oi, det var mykje godt lesestoff for 10 kroner! :)

Ha ei god helg!

elin1976 sa...

Så bra at du fant muggene. Du samler jo på slike. Masse flotte ting du viser i dag. Gavepapiret fra Leonorah var bare så nydelig. Det fortjente å bli rammet inne. Ha en flott kveld:O)

Lynetmor sa...

Så fine mugger du har kjøpt :-)
Ønsker deg en god helg :-)

Interiørhuset sa...

wow så masse flott du har fått tak i=) likte alt sammen=)De muggene var ekstra flotte. Er det det bildet som satt i den flotte gamle rammen eller er det noe d har printet ut og satt i???

JULIE K sa...

Så flotte funn da Hulda : )

Hulda sa...

embla: ja, syns bladene var et ordentlig kupp. Skal se etter det flere ganger også.

merete: ja, muggene er herlige. :)

posidriv: ja, herlige blader, så masse fint å se der. :)

elin: syns det ble supert med det bildet i rammen. De hadde flere rammer også, skal kjøpe noen til.

lynetmor: takk for det. :)

interiørhuset: jeg har brukt et innpakningspapir, det er ganske tykt. Hvis du leser så har jeg skrevet det også. :)

julie: ja, har vært heldig. :)

Norah sa...

Sier du det? Har pakken virkelig kommet frem i dag? Det var jo kjempeflott! Godt å høre at du er fornøyd. Fine ting du bestilte!

Koffertene er DESSVERRE ikke mine. Ikke den Morgan heller - hihi. Skulle gjerne hatt begge deler. Jeg er MEGA fan av Lois Vuitton og slike antikke kofferter er sjeldne her i landet, og prisen også er nokså drøy i utlandet. Fant en hattekoffert i New York sist jeg var der, og de forlangte vel 5000 norske for den!!!???

Men, datteren er min - hihihi.
Og ja, hun er søt. Og snill. Hun var ønsket og etterlengtet, og jeg takker min Fader hver dag for at jeg fikk henne.

Fint at vi er tilbake når dere kommer, vi MÅ få til et møte da.

Nå må jeg stryke videre. Holder på å pakke koffertene. (tar alltid med for mye - typisk meg!)

ha det riktig godt - og kos deg med de nye varene fra oss.

God sommerklem

Ida sa...

Fine ting.
Likte den håndduken. Den var søt.
Kos deg med bladene og god lørdagskveld. (:

Guldkant På Livet sa...

Vilka fynd du gjort!! Båda de kannorna för bara tio kronor!! Vackra och mycket användbara!! Och så fyndigt du gjort med den gamla ramen, papperet blev ju ett jättefint motiv!!
Den norska inredningstidningen är väldigt bra, kikar just i senaste numret...Vackra bilder du tagit!! Ha en bra helg önskar Mari.

Guldkant På Livet sa...

Den där kjedan/butiken Bohus verkar vara en bra butik... Fin handduk! Mari.

Katarina sa...

Vil bare ønske dæ ei riktig god helg æ Hulda!Du e no heldiggris som har såå mange blad å lese i no... Klem fra sør

Marie sa...

Vilka fina fynd du har gjort.

Ha en trevlig helg.
Kram Marie

Koselig koselig sa...

De to nr. av Interiørmagasinet du har liggende øverst hadde jeg, jeg tror jeg har spart på de bladene i over 1 år før jeg endelig klarer å kaste de. Jeg blar og blar, legger de vekk og tar de fram etter en hel evighet så er det som å få et nytt blad igjen :)

Ellie sa...

Kjempefine mugger du har kjøpt. De er jo så anvendelige, de enkle, hvite muggene. Lurt å kjøpe interiørblader på bruktbutikken!

Hulda sa...

norah: ja, pakken kom i dag, ble veldig fornøyd med alt jeg bestilte. :) Vi sier fra når vi skal til Tromsø, men det blir som sagt ikke før sist i juli.

ida: takk! Ja, den håndduken er nydelig. :) Har jo nesten ikke råd til å ta den i bruk så fin er den. :)

mari: så koselig at du likte bildet og rammen også, jeg falt veldig for den rammen ja. :) Bohus er en kjedebutikk som har møbler og interiør.

katarina: god helg til deg også! Ja, herlig med mange blad. :)

marie: takk skal du ha, ja er fornøyd selv. :)

koselig koselig: jeg kaster ingen interiørblader, har alle lagra, hehe.. sant, det er jo som nye blad når man ser i de etter ei stund. Mange ideer å hente.

ellie: ja, muggene er fine. :) ja, jeg kom over de bladene i ei eske på Fretex, syns det var et godt kjøp. :)

Emmeline sa...

Så utrolige flotte kjøp du hadde gjort for en billig penge. Likte så godt de to muggene og alle de bladene for 10 kroner er jo et røverkjøp. De kan jo leses om og om igjen etter sesong...

Mita`s hjørne sa...

Så søte ting du har funnet da... og handuken var jo kjmpefin...
Å så har du fått tak i masse flott lesestoff - det er alltids noen ideer å plukke...
Ønsker deg en god sommer...

Tussilago sa...

Spennende funn på loppemarked og Fretex for deg;)
Jeg var innom brukt-antikk butikken i Kongsvika før helga, og fant mye fint;) Har du vært der?
De har åpent til 19.00 om kveldene, og sier at de gjerne tar imot kunder utenom åpningstiden også..siden de bare holder åpent i 3 måneder nå på sommeren.
Ellers...går det i maling nå om dagen...og flytting..

Mia sa...

Det var noen kjempefine funn du har gjort. Man får jo aldrig nok av små mugger (synes jeg da...) og de du fant var søte. Fin ramme også, og så billig. For ikke å snakke om alle de Interiørmagasinene. Masse kosestunder framover med dem, tenker jeg.

EVA AGNES sa...

Jättefina fynd Hulda. Billigt som attan. Det är så roligt när man fyndar.
Kram Eva Agnes

moderncountry sa...

Heisann Hulda, hatt en fin helg? Ble det tur på hytta eller? Her har vi hatt både fint og dårlig vær, men heldighvis mest fint :)
Nydelige funn og ikke minst var duken så skjønn!! Veldig flott faktisk!
Ha en fortsatt fin Søndag!

Andrea sa...

Så kjempe mye fint du har. Jeg elsker hagen din, mye inspirasjon å hente her fra bloggen din. De muggene var helt nydelige. ha en fin søndag! Tror jeg har kjøpt en tekanne som du liker veldig godt, hihi...

Hvit Stil sa...

De e alltid artig å gjøre funn på bruktmarkeder. Æ elske å fære fra loppis te loppis på jakt! (gubben e ikke alltid like gla før å kjøre mæ rundt hihi) Alltid artig å stikk innom dæ å se ka du har funne på i bloggen din!
Ha en fin kveld.
*Christine*

Pia..... sa...

hejsan...vad roliga och fina fynd...kul med inredningstidningarna..då har du fritiden din fixad för ett litet tag...PIA

Hulda sa...

emmeline: takk! Er veldig fornøyd, har kosa meg med noen av bladene i dag. :)

mita: ja, er flotte blader, og søte ting. :)

tussilago: visste ikke at butikken hadde åpna igjen, skal ta oss en tur i mårra tror jeg. :) De har jo så masse fint der, var en tur der i fjor sommer.

mia: ja, er veldig fornøyd, med alt sammen. :)

eva agnes: ja, veldig artig å finne så mye bra og billig. :)

aina: ja, det ble tur til hytta idag, selvom det regna, men nå holder det på å klarne opp, så vi krysser fingre for godvær nå!!

andrea: så hyggelig å høre at du får inspirasjon av å komme innom her hos meg. :) Jeg har faktisk akkurat maken tekanne som du har kjøpt, fikk den til bursdagen min i mars. Den er veldig fin,ja!

christine: ja, loppiser og bruktbutikker er veldig artig og spennende! Koselig at du liker deg her hos meg, da. :)

pia: ja, var skikkelig fine funn. :)