tirsdag, juni 5

~ En snill nabo ~Vi har gode naboer, slike som man kan gå bort til gjerdet og slå av en prat med når man er ute i hagen. Det er koselig. I dag kom nabodama bort og lurte på om vi ville ha salat. Hun hadde hele drivhuset fullt, sa hun. :)
Salat sier jeg ikke nei takk til. Jeg er veldig glad i salat, bruker det hver dag. Denne var kjempegod. :)

Jeg måtte smøre noen knekkebrød for å prøvesmake den. Mmm, den var saftig og fin. :) Veldig godt med et glass frokostjuice til.
Til maten leste jeg litt i interiørmagasinets sommerutgave. Jeg kjøper vanligvis ikke dette bladet, men sommerutgaven må jeg ha med meg. Den er alltid så fin og full av fine tips og ideer. I ekstrabladet som følger med er det mange fine blomstertips. Bl.a laging av markblomstbuketter og kranser. I hovedbladet er det mange fine, lyse interiørreportasjer.
Så enkelt kan det gjøres, og likevel være dekorativt. Et irret, lite fat, et kors og to små vaser med en fiol hver. Koselig med litt blomsterpynt på kjøkkenbordet. :) Korset fikk jeg av Anniche, i forrige runde av hemmelig venn. Det er en favoritt. :)


16 kommentarer:

Ida sa...

Det er en god nabo ja. (:
Helt fersk salat. Nam. Da er de ekstra sprø også. (:
Nydelig med de 2 fiolene i glassene. Korset er flott ja.
Skjønner at det er en favoritt.
Du er så flink til å komponere og sette sammen. Det skaper glede og harmoni.
Nyt alt det vakre og sommerdagene. (:

Anonym sa...

Åja salat spiser jeg også til alt : )

JULIE K sa...

Næmen hvor ble navnet mitt av????

mona sa...

Så koselige naboer dere har,det er jo ingen selvfølge,men innmari godt når man er på samme "kanal".........hehe......var den stygg ? nei,tror ikke det....? Det interiørbladet har jeg også kjøpt,utrolig mange nydelige bilder,og oppskrifter ! Kan se om igjen og om igjen i det,så det ligger fremme hele tiden her ! Bare forsiden er jo til å drømme seg bort i....! Du lager så søte stilleben av dine ting,en fryd å se på ! Ha en fin dag imorgen,satser på flere solrike dager,nå som vi er så godt igang :)

elin1976 sa...

Så koselig du har det hos deg. Heldig var du og som fikk salat. Bruker det masse. Jeg skal også kjøpe dette bladet i dag. Pleier som oftest å få med meg dette bladet. De har gode repotasjer og gode oppskrifter. Her i huset liker vi å lage mat!Akkurat nå har jeg loff til heving på ovnen. Så kan mannen og prinsessa få nybakt brød til frokost. Noe som kommer til å slå godt ann.Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Hannele sa...

Goda mackor..

Guldkant På Livet sa...

Så gulligt du har gjort med violerna i flaskorna! och vilken snäll granne!! Sallad får man aldrig nog av! Ha en bra dag och njut av dina tidningar!! Mari.

moderncountry sa...

Så hyggelig å ha en slik nabo! Å det savner jeg masse. I norge or jo folk så spredt men de naboene man har hilser allid og noen blir man skikkelig gode venner med. Her i Nederland bor alle så tett, 90% i rekkehus, blokker og lignendes. Så de beskytter privatlivet mer. Nå i våres var det første gang jeg hilste på naboen vår i nr 1. Vo bor i nr. 4. Er ikke det helt sprøtt! Snakker litt med de i nr. 3 og 5 da, men bare litt..
Elsker salat selv og vi spiser det fakstisk nesten hver dag vi og :)NAM! Jeg ønsker meg en bok med bare masse salatoppskrifter jeg, du vet ikke om ei god bok?
Ha en forsatt fin sommerdag, klem;)

Koselig koselig sa...

Herlig med hjemmedyrka salat, snill nabo du har :) Det var veldig koselig ja!

Jeg er veldig glad i Interiørmagasinet, det er veldig min stil (Minus pengene jeg ikke har til å få det sånn da) og jeg synes han stylisten de bruker mye der, Paul Løwe lager så utrolig mye lekkert. Nina Dreyer Hensley er jo knakende god fotograf også da. Jeg har en salatbok de to har laget sammen, brukt den et par ganger. De har også laget bøker sammen om interiør, koster litt men jeg har veldig lyst på :)

Ellie sa...

Deilig med salat, særlig når man kan gå ut og plukke den selv. Nå fikk jeg også lyst til å kjøpe Interiørmagasinet :-)

Anonym sa...

I love the tin Hulda, very pretty! Did you buy it from a store or was it a flea market find?
Jane

Mor Grethe sa...

nammi... deilig salat på "kakskivå", det så godt ut. Det var en snill nabo det:o)

Hobbyhuset-Merete sa...

så heldig du er som har så snill nabo ;o)Herlig med fersk, sprø salat..mmm.. Nydeleg du har pynta på kjøkkenbordet ditt med fiolar, kors osv..

Nina sa...

Hei! Jeg er ikke helt sikker på hva de hvite blomstene heter, jeg hadde tatt noen sånne bilder i fjor, men det var med hvite og rosa poppelroser, men de hadde jeg ikke på den rette maskina i går kveld, så derfor søkte jeg på et blomster bilde på google og da kom blant annet dette opp, som lignet så mye på det jeg selv hadde tatt, så jeg måtte bare bruke det, så derfor er jeg ikke sikker på hva de heter. Mmmm fersk salat...

Pia..... sa...

hej så trevligt med sånna grannar...fint du gjort på bordet..ha det så gott..PIA

Clara sa...

Det var ett litet vackert stilleben du gjort!
Ha det så bra!