mandag, juni 4

SommerpastellerAtter en nydelig soldag i nord. Gjett om vi nyter det! :) Herlig sier jeg bare. :) Har kosa meg på terrassen i dag, men har også planta en del. I morgen er det jobb igjen, så da blir det mindre tid til det jeg har mest lyst til. Siste dag på jobb før ferie er 6. juli.
Jeg fikk reklame fra Kid i postkassen i dag. Falt for dette pleddet med det samme jeg så det. Nydelige sommerpasteller! - og for ikke å glemme det vakre blomstermønsteret. Dette skal bli fint å ha ute på terrassen. Det passer jo fint inne også.Herlige farger, ikke sant? :)
Jeg fikk virkelig inspirasjon fra Lev Landligs inspirasjonssider. Syns de hadde laget noen flotte stilleben med kopper, små mugger og blomster. Her er noe jeg har satt sammen i formiddag. :)
Pasteller er jo skjønt, spesielt nå om sommeren. Jeg har virkelig fått sansen for ensfarget porselen. Nydelig. Skal se etter mer på bruktbutikker i løpet av sommeren, både hjemme og borte. Den fine lysestaken fra min hemmelige venn passa så fint sammen med koppen og muggen. Muggen er fra Figjo.
Enda et lite stilleben. Et rosa fat, en gul kopp og en grønn skål passer godt sammen. Også blomster da, det slår aldri feil. :) Av en eller annen grunn var det vanskelig å gå tatt et skikkelig godt bilde av dette, men dette var det beste jeg fikk til. .

Så var det plantinga da. Har planta i et bed i dag. Det ser lite ut nå, men om et par uker har det nok vokst seg mye større og finere.

Bakerst har jeg stokkroser, så småkrage, ringblomster, fløyselsblomst (tagetes) på sidene, og nellik i forkant.
Lyserøde nelliker, en sann favoritt!
I kassen er det kommet blomkarse, mm.. gleder meg til denne blir stor og blomstrer i gult og orange. Det er så fint!19 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Jøss,så mange fine bilder du viser !! Skikkelig søte ting i Kid-reklamen idag,så på det teppet jeg også !! Spørs om jeg ikke må ha et sånt på uteplassen.....fine stilleben du har laget,og grønne fingre har du visst også :)Kos deg videre i sommervarmen !

K sa...

Nå blir det virkelig fint hos deg. Kos deg videre med hagen i sommer!
Det skal i alle fall jeg :-)

Eva Agnes sa...

Jag var inte riktigt nöjd med det snöret jag hängt upp. Jag tycker att bakgrunden är för vit ( ha ha annars vill jag ha allt vitt).
Bänken är fin tillsammans med korgen och kuddarna.... Tack för dina ord.
Nej så fina bilder du lagt in i dag. Nu ska jag titta närmare på dem och vad du skrivit.
Kram Eva Agnes

elin1976 sa...

Ja, jeg fikk denne reklamen i posten. Jeg ble litt overrasket for dette teppet var slettes ikke dyrt. Likte også godt strandmadrassen( var det det det hetet?)I allefall. Blir mer og mer fornøyd med kid. Flotte ting til en billig penge. Jeg kjøpte rosequilten mi der. 590 - 40% kjempebillig. Så mange flotte bilder du har tatt av hagen. Likte gost stein bedet. Holder på å finne litt mer stauder til mitt. Mannen vil at vi skal lage et til. Ikke meg imot! Akkurat nå beiser vi huset. Jeg maler rundt vinduene. Veldig givende
(ha ha) Elsker å male men dette kan jeg spare meg for. Ha en fin dag, vennen.
klem fra ELIN:o)

Tussilago sa...

Været her nord er fantastisk...utrolig! Viktig å nyte det nå;)) Flotte bed du har laget. Jeg er også så glad i nellik ute..røde og rosa. Nå nærmer det seg flytting her. I går kveld hadde vi besøk fra Notar..og i dag skal jeg ha min siste eksamen...så nå føler jeg at jeg 100% kan konsentrerer meg om flyttesjauen. Har tenkt å male litt i nyhuset..men kan ta det mens vi flytter ting. Skal starte med det rett etter eksamen;)

Elzie sa...

Vilka fina bilder du visar idag (igår?). Blir helt lyrisk av alla de fina pastellfärgerna.
Kram Elzie

Anonym sa...

Så fin bädd du har gjort Hulda! Tänk så härligt det kommer att bli när allt blomar. Då får du visa bilder! Din stilleben var också fina, visst är det fint med enfärgat porslin också. Nu ser man fram emot att vara ledig så att mer tid kan tillbringas i trädgården och på olika loppmarknader! Ha en fin tisdag!

FO - 2 sa...

Skjønne bilder av blomster og "kar".
Teppet ditt er nydelig. (:
Blomsterbedet ditt blir lekkert om noen uker, ja. (:
Og Blomkarsen kommer til å kose seg og bli flott i den kassen.
Har fint vær her Sør også. Men, akkurat nå har vi litt morgentåke her. Håper den fordufter snart... (:
Ha en fin tirsdag. (:

Metteflette sa...

Tusen takk igjen for gaven Hulda! den var helt nydelig og jeg ble kjempeglad!!!! Ville ikke skrive noe her før jeg fikk det bekreftet ;-) Virker som du koser deg masse om dagen i hagen din! Det blir så flott og teppet var jo også nydelig! ha en flott tirsdag!

Hulda sa...

mona: takk skal du ha. :) ja, det teppet falt jeg for altså, kun 150 kr. :) Er jo med for og det hele, så det er billig.

anine: takk skal du ha. :)
ja, herlig med sommervarme.

eva agnes: kanskje du kan finne en annen løsning, siden du ikke ble helt fornøyd. Koselig at du liker bildene jeg har lagt ut.

elin: enig, kid begynner å ta inn mye i min smak også. :) teppet er jo bare lekkert da. :) kos dæ med malinga!

tussilago: når jeg skriver dette er du vel midt i eksamen. Håper det går bra, lykke til!
Godt å være ferdig, så kan du konsentrere deg om flyttinga.

elzste: hei, har du egen blogg? skulle gjerne besøkt deg, men finner ikke link til den..

karin: koselig at du likte bedet, dette laget vi i fjor. Men, har to steinbed til i hagen, de har jeg ikke planta i enda, men det kommer etterhvert.

ida: er litt morgentåke her også. men er i ferd med å lette nå, ser det ut som. :)

metteflette: var spent på om du ville like det jeg sendte. Har en slik vase selv, og syns den er kjemepfin. :) Du har kanskje sett bilde av den. :) Hva kom det av at du trodde det var jeg som var din hemmelige venn? :=)

MODERN COUNTRY sa...

Det er så koselig hos deg atte!
Det teppet var jo bare såååååå nydelig!! Skjønner at du ikke kunne la det ligge nei! :)
Ha en enda fin sommerdag Hulda! Klem ;)

monique sa...

What a lovely pink colours!

Mia sa...

Så lekkert, Hulda! Jeg blir stadig imponert over hvor mye fint Kid har, og til så billig penge. Og så de herlige bildene fra Lev Landlig da, jeg ble inspirert, jeg også. Uten å få til slike fine resultater som du... Og så bedet ditt da, så masse herlig du har plantet der. Det tar nok ikke lang tid før det blir tett og frodig.

n o r d i n g å r d e n sa...

Å så mycket fint du har planterat Hulda och den nejlikan är ju för söt!! Täcket såg så mysigt ut där på din uteplats, så fint!! Mari.

Anonym sa...

tack för titten på min blogg igen - ett kärt återseende.
vilka fina bilder från din plantering. jag har också ägnat mig åt diverse planteringar och hoppas precis som du att det ska växa till sig,

min sin lille tue sa...

Mm, det pleddet har jeg sett også, kjempefint:) Det pynter alltid opp med litt blomster, fint bed du har laget. Ikke kommet så langt her i garden ennå. Ha ei fortsatt fin uke.

Nina sa...

Her var det også mye nytt og spennende;o) Det var så mye fint og det har begynt å bli ordentlig sommer i hagen din Hulda!

Hulda sa...

aina: ja, teppet er bare så søtt. :) håper du har hatt en fin dag du også.

monique: thank you! :)

mia: takk skal du ha. :) jeg syns du er veldig flink til å sette sammen stilleben og få fine bilder, med myke pasteller og harmonerende farger. :)
Ja, kid har mye fint for tida, det syns jeg også.

mari: takk! Ja, er alltid koselig å plante, fint blir det når det vokser til.

cia: fint at du kom innom meg også. :) ja, blir artig å følge med ettersom plantene vokser.

min sin lille tue: takk! Ja, teppet er nydelig. :)

nina: takk, koselig at du likte bildene. :)

Haust sa...

Oi, så fint teppet frå Kid var! Eg skjønar at eg må ta meg ein tur og handle litt! ;)