onsdag, mai 30

Tidlig sommerEnda en dag med sol og sommer. Men, vi merker godt at det fortsatt er tidlig sommer. Det er ganske kjølig når man ikke er i ly for vinden. Jeg har gjort mye i hagen i dag. Har spadd opp bed, flytta stauder, og rydda i hagen.
Benken jeg malte for ei ukes tid siden er tørr og fin nå. Slik ble den, fargen heter aprilgrønn. Det passer jo fint. :) Den ser vårlig ut. :) Jeg ble fornøyd med den, og putene passa så fint til grønnfargen. Slik ser den ut i skygge.
Slik ser fargen ut når sola skinner på den. :)
Jeg har planta noen nelliker i dag. Syns denne var nydelig i fargene.
Jeg har satt ut denne kassen i dag. Har små krukker i den og noen plantepinner. Jeg skal kjøpe urteplanter å ha i kassen. En krukke til hver urt. Det blir fint å kunne hente seg friske krydderurter når man skal spise. :)
Flotte overflater på krukker og kasse. :)
Nellik i en gammel kasse. Denne står på trappa.
Her er en til, den har jeg satt på plantebordet.
Slik ser det ut her akkurat nå. :) har vaska og ordna på bordet i dag. I morgen skal jeg hente blomster fra drivhuset, og plante mer.26 kommentarer:

nabbmo sa...

Å så fin benken din blei Hulda!
Kjempestilig farge!
Koselig med blomstene også!

Klem, klem!

Karna sa...

Veldig skjønn benk, og den fargen var helt super!

Må få plantet litt jeg også, har ikke kjøpt en sommerplante enda, må ta frem litt krukker og kar og lage sommer jeg også...

mona sa...

Den benken din ble virkelig fin i sin nye farve !! Kjempesøt !! Blir så inspirert av bildene dine,skulle gjerne hatt en sånn gammel kasse med blomster ved døra vår,men det kan jeg bare glemme....har sett litt for mange raserte blomsterkasser,hos naboene,og det er så sårt når de ikke kan få stå ifred....men en vakker dag...! Kos deg,og ha en solrik torsdag :)

Thea sa...

Så flott hage du har:) blir helt misunnelig.. kan sitte og se i evigheter på alle de flotte bildene dine:) kos deg i sommervarmen:)Thea

Ida sa...

Full klaff med fargen på benken og putene dine ja. (:
Nydelig farge på nelliken. (:

Tonje sa...

Ikke bare er du kjempe flink til å sy,brodere og stayle inni huset ditt,men jammen har du grønne fingre og den flotte evnen til å få hagen din koslig også....jeg blir bare sååååå missunnelig på din energi=) Ha en fin torsdag

elin1976 sa...

Benken ble virkelig flott. Fargen er jo perfekt.
Liker så godt kassene du har. De gjør så veldig mye ut av seg. Har sett på noen som har vært på hagesenterne men jeg betaler ikke 300-400 for en kasse. Må få laget meg noen. Det ser faktisk ikke så vanskelig ut. Værbitt blir de jo av å stå ute hele vinteren.
Ha en fin dag. Gleder meg til å se hva du skal plante for noe mer i hagen din. Klem fra Elin:O)

Elzste sa...

Vilken härlig färg det var på den bänken. Och fint med puterne på. Verkar som om du tycker om nejlikor!! Det är min favoritblomma och jag älskar att ha den omkring mig. Sen får andra säga vad dom vill.
Kram Elzie

Torill sa...

Du står på du Hulda! Men så får du det fint også da! Nydelig farge på benken, har lyst på sånn selv jeg:)

Hulda sa...

nabbmo: takk! Liker også fargen godt. Den passer til blomstene også.

karna: takk! Har mer maling igjen, så det er nok mer som blir i den fargen etterhvert.

mona: så dumt at blomsterkassene ikke får stå i fred da! Er det unger som ramponerer de?

thea: takk skal du ha. :) artig at du liker bildene fra hagen her.

ida: takk, ja det ble bra. :)

tonje: takk for det. :) har alltid likt å holde på med blomster.

elin: ja, det var dyre kasser!Jeg har funnet de fleste i hagen her, noen har jeg fått i gave, og noen har pappa laget. Den dyreste jeg har kosta 250 kr, den som jeg skal ha urter i.

elzste: takk! ja, jeg syns nelliker er veldig fine. Har alltid likt de, har flere i drivhuset som skal ut i hagen etterhvert.

torill: ja, er jo så artig å holde på ute i godværet. :)

Guldkant På Livet sa...

Å så avckert o romantisk trädgård du har Hulda!! Bänken blev jättefin där och såna fina kuddar med rosor på! Fint med alla krukor, lådar och ängel... Mari.

Koselig koselig sa...

Så fint!!! Elsker slike terrakottapotter jeg, de blir bare penere og penere som tiden går! Skal snart plante vi også, vi er litt trege i år ... pytt pytt, det kommer :)

Tussilago sa...

Åhh...så flotte sommerlige bilder du viser nå om dagen;) Du lager miljøer jeg bare for lyst til å klatre inn i via pc skjermen. Gleder meg til å se hva du plukker frem fra drivhuset. Vi er nybegynnere på drivhusfronten, har hatt kummerlige forhold for å drive med slikt her i huset...men noe har vi da fått til. Nå om dagen går jeg på jakt etter krydderplanter på gartnerier. Vi ha flere typer til en liten krydderhage i mitt nye hjem.

Mor Grethe sa...

"Brukte" terrakottapotter er så fint, som du sier, fine overflater. PS: er det mulig å overføre litt av energien din til meg. *smil* Skulle gjerne hatt litt av den:o)

JULIE K sa...

Dine hagebilder er så utrolig inspirerende, man får bare lyst å springe ut i hagen å begynne. Nydelige puter du har. Er det stoffet fra Åhlens?

lillemy30 sa...

så flott benken din ble! koselig med de putene oppå!! du har det kjempe flott i hagen din!!

Hobbyhuset-Merete sa...

Så fin benken blei! ekstra søt med putene på! koseleg uteplass dåke har :o)

Mia sa...

Så deilig at dere har fått sommer (tror vi også skal få det til helgen...) og så fint du har gjort det ute. Den nymalte benken var jo så fin i sin vakre sarte grønnfarge. Og så fint med patinerte terracottakrukker. Det blir nok fint med forskjellige krydderurter i hver av dem. Nellikkene dine er også så herlige. Av en eller annen grunn (hvet ikke helt hvorfor...?) så har ikke jeg nellikker som sommerblomster, kun noen nellikstauder. Hmm, kanskje noe jeg må rette på...

Mia sa...

Hei, det er meg igjen... Jeg ser at du også får kommentarer av en blogger som kaller seg Elzste. Vet du hvilken blogg hun har? Jeg har ikke klart å finne ut av det, og dermed ikke fått kontakt og kommentert hos henne.

Mita`s hjørne sa...

Nydelig farge på den benken din, og med blomstrete puter ble det jo bare knallfint...
Nydelige blomster...
I det hele tatt flotte bilder...

Ha en flott kveld...

Marie sa...

Så fint du har gjort i din trädgård. Bänken blev jättefin.

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

min sin lille tue sa...

Hei. Så fine blomsterkasser! Hvor får man tak i sånne da? Benken og putene var også veldig fine.

Solkatter & dammråttor sa...

Vilken mysig blogg du har...jag tycker om dina blommiga kuddar på den nymålade, fina bänken =)
Ha det gott!Kram!

Hulda sa...

mari: takk! Syns også at det er blitt ordentlig fint her. :) Og romantisk. :)

koselig koselig: ja, slike krukker er virkelig fine, de fineste jeg har ute faktisk. Må kjøpe noen til i år, ser jeg. Har heller ikke begynt for fullt med plantinga, må vente til litt ut i juni.

tussilago: oi, takk for det. :) Koselig at du liker bildene fra hagen. Jeg skal også plante litt urter i krukker, godt å ha ferske urter. Liker veldig godt ulike krydder og salater.

mor grethe: hehe.. ja, jeg kan sende over litt energi til deg. ;) syns nå ikke jeg er så aktiv heller, da. :)

julie: takk, så artig at du liker bildene jeg tar fra hagen. Ja, stemmer, stoffet har jeg kjøpt på Åhlens.

lillemy: takk for det. :) jeg ble godt fornøyd med både benk og puter.

merete: takk skal du ha. :)
Ja, vi koser oss i hagen.

mia: takk skal du ha. :) er skikkelig fornøyd selv også, med det jeg hittil har gjort. Liker den romantiske, countrystilen i hagen. Jeg har heller ikke funnet bloggen til denne damen. Synd, skulle gjerne vært innom henne.
Vet ikke om hun har blogg.

mita: tusen takk! Så fint at du likte bildene. :)

marie: tak skal du ha. :) jeg liker så godt å jobbe i hagen.

min sin lille tue: den kassen som står på trappa har jeg funnet her i hagen, i et skjul. Fant flere gamle kasser der. Den med seks rom har jeg kjøpt på en interiørbutikk.

solkatter: takk! Kjekt at du likte deg her da. :)

moderncountry sa...

Så flott det er hos deg Hulda! Litt misunnelig nå, hehe..benken var kjempeflott!! Hvilken farge har du brukt? Den var såååååå herlig!! klem

Deb sa...

I love all the pictures, and the bench came out great ~ beautiful color!
Debbie