torsdag, mai 31

Hemmelig venn


Vi nordlendinger fryder oss om dagen! Vi har så fint vær. :) Til helga er det meldt enda bedre, da blir det hyttetur, først må vi vaske og ordne der oppe etter vinteren. Ingenting er som ei nyvaska hytta en tidlig sommer. Vi gleder oss!!

Jeg er litt sent ute med å vise hva jeg fikk fra min hemmelige venn, fikk pakken tirsdag. Jeg ble kjempefornøyd! Alt falt i smak hos meg. Tusen takk til deg som har sendt gaven! Jeg skal sende gaven min i morgen. Er litt sent ute, har hatt så mye å styre med. Men, den kommer!

Jeg fikk flere gaver som alle var pakket pent inn i lysrosa silkepapir med hvite bånd og hjertepynt. Denne flotte sinksaken var i en av gavene. :) Fin til mye denne.
Kanskje den får stå ute i sommer med noe fint i.

Jeg fikk også denne søte lysestaken med lys til. Pynten den står på fikk jeg også. Det er hvite roser på den. Skikkelig søt, både stake og pynt. Har aldri sett noe slikt før, da ble det jo enda artigere. :)
Jeg fikk også dette nydelige rosebildet i ramme, som jeg tror min hemmelige venn har tatt selv. :) Da jeg åpnet denne gaven ble jeg ganske sikker på at min hemmelige venn er Sol. :) Fikk også hvite servietter med svake blomsterranker på. Nydelig!! Alt sto i stil til hverandre.

Slik så pakkene ut. Søte. :)

Tusen takk, hemmelige venn!
Helt på tampen vil jeg komme med et lite dekorasjonstips. Hvis du skal ha selskap i sommer, eller kanskje bryllup, kan det være en idè å pynte hver kuvert med et lite glass med en eller to blomster i hver. Det kommer garantert til å slå godt an hos gjestene. Den lille dekorasjonen kan gjestene ta med seg.
Disse glassene fant jeg hos en blomsterbutikk, 15 kr stk.
Jeg fikk dette flotte sommernummeret av Lev Landlig i dag. Det var masse inspirerende der, skal kose meg med det i helga. :)23 kommentarer:

Ida sa...

For en herlig gave! (:
Både innhold og innpakning.
Takk for tipset med de små glassene/vasene.
Kos deg med bladet. (:

Nina sa...

Det var virkelig en sommersfull og flott gave! Alt passet sammen, både innholdet som gikk i rosa og innpakningen. Ønsker deg en fortsatt fin kveld, kos deg med siste nummere av LevLandlig!

Kathrine sa...

Hei Hulda!For en skjønn gave!Og du har et koselig uterom!Kos deg med bladet...Ha det godt så lenge!

JULIE K sa...

For en nydelig gave du har fått. Det blomstertipset var også veldig bra : )

Annettenett sa...

Flott gave du har fått ja!

Hulda sa...

ida: ja, var veldig fornøyd med gaven. :) kanskje du kan bruke blomstertipset. :)

nina: ja, er veldig fornøyd. :)

kathrine: hei, lenge sida sist nå! :) håper alt er bra med deg. Koselig at du likte bildene mine.

julie: kanskje du kan bruke tipset. :)

annettenett: ja, den er skjønn. :)

Tonje sa...

for en nydelig gave du fikk av din hemmelige venn=)

elin1976 sa...

Så flott gave du fikk. Kunne nesten se ut som om det er Sol som har tatt bildet. Lysestagen er vakker. Så kjekt å få slike ting man ikke har sett noen steder før. Det liker vi. Jeg skal sende min hemmelig venn gave i dag. Håper vennen min blir glad. Ønsker deg en fin fredag. Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Så fin gave du fikk fra din hemmelige venn...Søt lysestake, og nydelig liten sinkpotte! Ligner veldig på de fine bildene til Sol ja..., men en vet jo aldri...

God helg, kos deg på hytten!

Olstad sa...

For en flott gave. Flott tips også.

Beathe sa...

for en skjønn gave:)
Ser det ernoen dager siden jeg var her inne, skal si det har skjedd mye på hagfronten hos deg, masse flotte planter og potter/kasser:)
Ha en fin held Hulda:)

Mor Grethe sa...

Det var en fin gave du fikk, sinkpotten likte jeg veldig godt. Kos deg på hyttetur i helga, unner dere godt vær. Her har det regnet hele uka, men nå ser jeg sannelig et lite solgløtt. JIPPI!

moderncountry sa...

Så koselig med gave :) Har selv fått gaver i det siste og det er like spennendes å pakke opp hver gang :) Godt du ble fornøyd!!
Det bladet lev landlig så ut som noe helt for meg!
Ha en hyggelig helg med kos på hytta Hulda, klem :)

Hobbyhuset-Merete sa...

Så flotte ting du fekk i gavene frå din hemmelege venn!! ventar spent på min ;o) Ønsker deg ei herleg helg!

Elzste sa...

Det var en massa fint du fick. Är det någon som kan förklara för mig det där med de hemliga paketen? Har aldrig hört talas om dom tidigare så det kunde vara kul att få höra lite mer.
Kram Elzie

karu sa...

så heldig du er. det er altid gøy med gaver. de beste gavene jeg kan få er de gavene jeg får av barna mine. de lager så mye fint. og de søte vasene dine skulle jeg gjerne hatt. de hadde vært flittig brukt når barna var mindre med blomster

Line sa...

Så fine gaver du har fått!
Dere er heldige som har så fint vær, sørpå er det ganske grått og trist for tiden.
Kos dere på hytta i helgen

min sin lille tue sa...

Hei. Søte gaver du hadde fått. Fin ide de små glassene:) Jeg har planer om å lage telyslykter av noen små som jeg har stående. Ha ei fin helg.

sublim design sa...

Så söta gåvor du fått av din hemliga vän!
Jag är också lite sen med mina paket, men dom kommer snart.
Det du skickade mig sist, var ju sååå.. fint.
Ha, en underbar helg
/S

Timotei sa...

Så fin gave du har fått fra din hemmelige venn! Rosebildet var flott, minner litt om bildene til Sol, ja...

Huset i Hagen sa...

Nydelig gave du har fått deg da! Likte veldig godt den lille sinkbaljen! :0)

Mia sa...

Nydelig pakke fra din hemmelige venn. Ja, det spørs om ikke det er Sol som har sendt deg de nydelige tingene. Jeg har nemlig også fått en pakke fra Sol men et nydelig fotografi i hvit ramme. Jeg gleder meg til min hemmelige venn pakke. Og så gleder jeg meg til sommer og bedre vær enn det vi har hatt i det siste. Koselig at dere nyter sommeren allerede. Håper du fåt en fin helg.

Sol sa...

Eh.....jeg må vel bare bryte sammen og tilstå....at jeg er din hemmelige venn. Ikke fullt så hemmelig lenger nå*sukk* den var en glede å få være din hemmelige venn,og jeg er jo veldig,veldig glad for at du likte gaven. Jeg vet jo hvor glad du er i roser...Stor klem fra meg. Må bare få si noe om de flotte midnattsolbildene dine også.Vakre.jeg har til gode å få se midnattsol,men en gang håper jeg på åvære så heldig at jeg fr meg en tur nordover på sommeren. Det hadde vært flott å kunne få fotografere i det varme lyset av midnattsola. Tuva er så fin der hun er farget av solstrålene....