tirsdag, mai 29

~ Uterommet ~I dag har vi en nydelig sommerdag - meterologen lover at det skal holde flere dager, så herlig! Har ordnet litt i hagen i dag, og kosa oss på terrassen. Det er herlig med uterom! :)
I dag får dere se noen bilder fra mitt uterom.Dette er et bilde fra det hvite blomsterbordet jeg har utenfor. Har ordnet litt med blomstene, har ikke planta mer enda, men skal på hagemesse i løpet av uka. Har planer om å finne noen av plantene jeg ikke har selv da. Bl.a en rosa spansk margeritt.
Den fine, hvite kanna kjøpte jeg i Kiruna i går. Får aldri for mange kanner. Greit å ha de spredd rundt i hagen, der blomstene er.
Spannet kjøpte jeg også i Kiruna. Syns det passa så fint på denne gamle kassen ved sida av plantebordet nede ved garasjen. Tror jeg skal ha den spanske margeritten i denne.
I dag kunne jeg endelig bruke begge putene ute på benken. :) Har sittet her og kosa meg med et interiørblad. I helga fikk jeg planta de fine potterosene mine. De gjorde seg godt i kassen pappa snekra til meg.


Måtte ta bilde av violene i dag. De har virkelig blitt tette og kraftige siden jeg planta de ut. Et flott syn, litt av et blomsterflor. :) Håper dere også har godvær. Jeg er iallfall blitt brun i ansiktet i dag. Jippi. ;o)22 kommentarer:

Merete sa...

utrulek koseleg uterom!! der kjem dåke nok til å få mange flotte dagar og kveldar framover :o)

elin1976 sa...

Du har det så koselig. Putene ble fine på benken. Her har også været vært strålende. Det var rett å slett deilig med varmen. Her sitter jeg, snart 9 på kvelden med 17 grader, dørene oppe og koser meg i den sommervarmen. Det er slik vi vil ha det resten av sommeren! Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Elin:O)

Haust sa...

Kjemepkoseleg benk med puter! Nyt finevéret! :)

Sigurd Olav Silset sa...

Sommer sommmer sommer - så hærlig! Flotte puter på benken din!

Hulda sa...

merete: takk skal du ha:) ja, vi koser oss ute i hagen og på terrassen.

elin: ja, slik vil vi ha det, det har du helt rett i. :) jeg håper på masse sol og varme i sommer.

posidriv: takk! :)

torill: ja, sommeren kommer, herlig! :)

Anne sa...

Å så trivelig det så ut til å være. Sol også :-)
Elsker margeritter, DET er sommer for meg !!
Hatt vår første fine dag i Trøndelag også i dag, gradestokken tipper 20 grader, og vi har spist vår første middag utendørs denne sesongen, trivelig.

min sin lille tue sa...

Hei på deg. Så koselig blogg du har. Håper det er greit at jeg legger deg til på min side. Blomster er så koselig. Man må liksom bare ha masse! Jeg likte veldig godt de stolene du har ordnet i stand. Ha en fin kveld:)

Anna Lisa sa...

For en sjønn benk!!! Og resten av uterommet også. Elsker fioler, er det det de heter på norsk også? fine er de, og den potteskjuleren også...den avlange. Ha en kjempe fin kveld.Klem

Anonym sa...

kjempe koselig uterom dere har!!!!vi har og fått go vær i dag! håper det holder i mange dager til båder her og der! Ha en fin uke!

Anonym sa...

Så mysigt du har, förstår du myser och koser dig ordentligt där//// Jaså, du är i Sverige och Kiruna och handlar fina vattenkannor o hinkar/// DE var jättefina, kommer bli vackert med rosa marguit där/ Jättefin bänk med kuddar, så mysigt// ( Jag har problem m tangentbordet i kväll, kan inte skriva siffran ett, två, tre, fyra och ej heller då utropstecken o snabel a, jag kan således inte logga in utan blir anonym i kväll.. ) Ha en bra kväll & natt. Mari ( Guldkant på livet)

Ellie sa...

Så koselig uterommet ditt er! Benken med puter må jo være et drømmested å slå seg ned på på fine dager. Fioler er toppen, og de passet flott i pottene du hadde satt dem i. Kjempefin vannkanne og bøtte du hadde kjøpt deg også!

Ingrid sa...

Koselig uterom! Kjekt når sommeren kommer og verandaen plutselig utgjør en ekstra stue til huset! :)
Kos deg i finværet!

Mia sa...

Herlige bilder fra uteplassen din. Og så koselig at dere har hatt så fint vær. Her har det vært heller ymse (regn og surt), men vi får håpe på bedre tider... Kjempefint spann du har kjøpt (minner meg om den fra Felleskjøpet, eller...?) Og violene dine ser ut til å kose seg.

Anonym sa...

Your deck is looking so pretty and colourful.
Jane

Bestefars Verksted. sa...

Nydelige bilder fra deg,som vanlig :) Og stolene ble så søte,de kan du virkelig være stolt av !! Ønsker deg en solrik onsdag,håper værgudene er med oss noen dager til....:)

FO - 2 sa...

Koselig! (:
En nydelig sitteplass på benken din med de skjønne putene.
Og kassen med roser i forkant var var "prikken over i`en".
Skjønner at du koser deg her, ja. (:
Fiolene dine er flotte! I flotte kar. (:
Planta ut en del i går jeg også. Hadde litt besøk innimellom, så effektiviteten ble deretter...
Men, kjekt var det. (: Mine egensådde "natt og dag" er begynt å blomstre nå. Herlig!
Ønsker deg mange solskinnsdager! (:
Klem fra Ida

Hulda sa...

anemone: ja, det er fint med margeritter og prestekrager. :) Småkrage er også en av mine favoritter. Ja, det er flott med middag ute, vi spiste også ute i går, men det var ikke første gangen i år.

min lille tue: helt greit at du linker til meg, koselig det. :)

anna lisa: ja, det heter fioler, ser jeg har skrevet med v, vet ikke hvorfor jeg har gjort det. ;)

lillemy: vi får krysse fingran for godvær! Har nydelig vær i dag også.

mari: ja, vi var en snartur innom Sverige mandag. :) Fant jo litt da. :)

ellie: takk! liker også den avlange krukken til fiolene veldig godt. Kjøpte den på en blomsterbutikk i vinter.

ingrid: ja, det er sant. :) man får et ekstra rom liksom om sommeren. :)

mia: ja, spannet ligner veldig på de tingene i emalje som felleskjøpet har. De passer godt sammen. Vi har skjønt vær i dag også, skal komme meg ut snart. Blir godt med frokost ute på terrassen i dag.

jane: thank you. :) I am glad you liked it.

mona: ja, i dag er de iallefall med. :) nydelig vær, skal komme meg ut på terrassen og spise frokost snart.

ida: ja, vi trives veldig godt utenfor i hagen, artig å se at man får de fint til. :) Du må kose deg med mer planting i dag.

Elzie sa...

Vad fint du gjort det i ditt uterum. Jättefint med rosorna i den lådan.
Kram Elzie

Anonym sa...

Å vilken härlig zinklåda med violer! Häftig färg på dom!

JULIEK sa...

Du har det så utrolig fint utenfor huset ditt du : )

MODERN COUNTRY sa...

Du har det så flott Hulda :) Klart du koser deg ute da? Blomster, kasser, bøtter spann og krukker, ja alt er flott!! Du har god smak du :) Ha det fortsatt hyggelig i sommerværet,klem :)

Embla sa...

Åh! Det så skikkelig deilig ut å sitte på den benken, med et blad i hånda. Kan tenke meg du koser deg i hagen og på varandaen, ja. Håper du får mange deilige soltimer der i måndene som kommer.