mandag, mai 14

Putetrekk med landlig pregEtter jobb i dag ble det litt sying. Jeg kjøpte jo et nydelig stoff i helga, og fikk lyst til å bruke litt av det til noe fint. :) Jeg er også blitt ferdig med ei bestilling i dag.

Jeg har laget dette putetrekket i herlig landlig stil. :) Syns disse stoffene passet så godt sammen. Prikker og lyse blomster.

Bakstoffet er i lysblå og hvite smale striper.
Her er et nærmere bilde av de tre stoffene sammen. Herlige farger. :) Jeg elsker å ha mange putetrekk å skifte på, alltid artig med forandring. Nå skal jeg få vaska noen av disse som jeg nylig har bytta ut.
Det fine båndet kommer fra Tilda. Kjøpte det i helga, det var en boks med fem ruller fine bånd i samme stil som dette.
Her ser dere baksiden av puta. Jeg har laget overlapping til lukking, med to hvite sløyfebånd. Fikk ideen i fra boka Home-made vintage.
Den gamle stolen kjøpte jeg på en bruktbutikk for noen år siden. Syns den er så fin. :)

God natt, og ha en fin dag i morgen alle sammen! :)


26 kommentarer:

Sanna sa...

Vakkert og for seg gjort som alltid dette her Hulda. Flott pute laget av nydelige stoffer. Skikkelig sommerlig den der ! Likte veldig godt buketten din i forrige innlegg også - den var super skjønn. Heldig du som har en hage å plukke blomster i. Jeg bor i blokk og har kun en veranda hvor det dessverre ikke vokser blomster riktig ennå......, men snart, snart ,o)

Tonje sa...

den puta var bare utrolig nydelig...virkelig fotte stoffer og for en flott kombinasjon=)

Mor Grethe sa...

Nok en koselig pute:o) Stoffene var veldig fine sammen.

elin1976 sa...

Hei på deg snuppa.
Puten er jo bare sååå nyyyydelig. Stoffene er helt deg og veldig flotte. Mine baksider på putene er nok ikke så flotte som dine. Jeg syr liksågodt igjen hele dritten (he he) Det er her man kan se forskjell på Elin sine puter og Hulda sine.
Og at Elin ikke kan sy i forhold til Hulda.
Du er flink, vennen.
Er du klar for 17 mai, da? Her har de meldt snø over 600 meter, så det skal jo bli spennende å se om knebuksene jeg skal ha på meg holder på varmen. Er slettes ikke overrasket om det kommer litt snø. Har sett snø på 17 mai før, jeg.
Er du klar for en ny runde i gave alongen?
Jeg har tenkt på dette en stund. Skal vi snart komme igang igjen. Det har jo vært såå morro de andre gangene. Så plutselig ligger det beskjed fra Katarina at nå er vi igang igjen.JIPPI. Skal bli spennende å se hvem som blir min hemmelige venn denne gangen. De to andre gangene har jeg fått gode gamle bloggere som jeg har lest blggene til siden jeg selv begynte å blogge. Ønsker deg en flott tirsdag. Masse klemmer fra Elin:O)

solstad sa...

Nydelig pute! ...deilige farger :)
Ønsker deg en fin 17.mai!

monique sa...

I have been trying to leave a comment but blogger just wouldn't let me. But i will try again.
You have made some pillows. You used beautiful fabric.

Torill sa...

Det ble en riktig så søt og romantisk pute. Gir gode sommerfornemmelser!

Drömskåpets Hanna sa...

Vad fint det blev. Jag önskar att jag också kunde med sånt där.

Hulda sa...

sanna: tusen takk :) koselig at du likte både putetrekket og buketten min.

tonje: takk skal du ha:) ble veldig fornøyd med de stoffene selv. :)

mor grethe: takk for det. :)

elin: hehe, syns du overdriver en smule ;) du har jo sydd fine puter selv også! Jeg har noen som jeg også har sydd helt rundt, også sydd igjen for hånd. Men, jeg syns det er så praktisk at jeg kan ta av putetrekket uten å sprette opp og sy sammen igjen. Da er det mye enklere å skifte.

Jeg er så klar som jeg kan bli for 17.mai. Vi bruker å gå i tog, syns det hører med! Først er vi i byen en tur og ser på toget der. Håper på bra vær, i dag er det nydelig her.

Jeg skal være med på give alongen denne gangen også, men det er mulig jeg trekker meg ut neste gang. Får se hva jeg er heldig å få i denne omgangen!

solstad; takk skal du ha:) en fin nasjonaldag til deg også!

monique: thank you! I love these fabrics too. :)

torill: tusen takk! ja, den er sommer denne. :)

Hulda sa...

drömskåpets hanna: takk! Det er bare å forsøke, det er ikke vanskelig!

Milly sa...

Så søt pute, herlige stoffer du har satt sammen. Og så fin stol! Er det ikke herlig med sånne gamle stoler?!
Buketten du viste var og kjempesøt. Sprer primulaen seg fra noe du har plantet en gang, eller? Har også lyst på sånn!

moderncountry sa...

Å dette her var virkelig flott Hulda! Herlige farger :)Inspirasjon, inspirasjon sier jeg bare! Har lest mailen din og hører det vel fra deg når du har vært hos posten, klem ;)

Huset i Hagen sa...

Nydelig pute!! Du er sååå flink! Tror ikke jeg kunne tatt sånt nærbilde av det som jeg syr he,he. ;l,-;o) Du er også så flink å ta mange gode bilder av det du lager sånn av vi kan få sett det ordentlig. Det skulle andre nettbutikkene også gjort ;o)

Hobbyhuset-Merete sa...

Du har heilt rett i at stoffa passa godt isaman :o) Puta blei heilt nydeleg!

Hemma på landet sa...

Underbar...som vanligt. Kram Stina

Underbara små ting sa...

Vad fint du har gjort och vilken fin sida du har med mycket att läsa och många fina bilder.

Kram Kram
Carina

Timotei sa...

Nydelig pute! Stoffene passer så godt sammen. Det er koselig å ha en del putetrekk som en kan bytte ut etterhvert. At en bytter litt på gardiner, puter og tepper kan forandre et rom helt synes jeg. Det skal ikke så mye til bestandig.

karin a sa...

Så fint kudde! Du är så flink :) till att sy. Själv håller jag fortfarande på med en kudde som jag började att sy på för en månad sedan. Hoppas på att bli klar ikväll! :)

Tussilago sa...

Skjønte jeg ikke at du kom til å trylle frem noe spennende og flott av dette stoffet du kjøpte! Nydelig pute!!! Den boka du nevner har jeg sett på Amazon..tror det er den. Tenkte da at jeg skulle kjøpe den...men jeg er litt treig når det gjelder å kjøpe ting på nettet...må tenke...tenke så lenge at jeg glemmer det helt;( Hva inneholder den av mønster og ideer?

Ida sa...

Skjønn pute! (:
Skal si du er produktiv. (:
Flott stol også med søtt motiv.
Fortsatt god kveld til deg! (:

Mia sa...

Så sommerlig og søt den nye puten din var da. Herlige farger, nydelige stoffer og vakkert bånd. Jeg er stadig like imponert over produktiviteten din, Hulda. Uansett høst, vinter eller vår så har du stadig noe nytt og vakkert å vise fram. Det er jo så koselig å stikke innom bloggen din for å se hva "Hulda har funnet på idag..."

Norah sa...

Nydelige farger og mønster. Så sommerlig og fin.

Og den blomsterbuketten - jeg har jo en liten engel på 6 som ofte kommer "hjem" til mamma med en håndfull blomster. Hærlig!!!

Ellie sa...

For en nydelig og romantisk pute du har sydd! Herlige stoffer!

Guldkant På Livet sa...

Vilken fin kudde och sånt vackert tyg!! Du är ju för duktig på att sy och få till det vackert!!! Mycket fint. Mari.

Hulda sa...

milly: ja, de gamle stolene er nydelige. :) Dette er en gammel hage, de som eier huset har planta primula, og ja, den har spredd seg rundt om i hagen.

aina: takk og takk for det. :)

huset i hagen: fint du liker at jeg tar flere bilder av det jeg syr. Tenker noen ganger at det kanskje blir for mye, at folk blir lei av å se på. :)

merete: så koselig at du syns det! :)

stina: takk skal du ha. :)

carina: takk for det, :) koselig at du kom innom meg. Skal se inn til deg også snart.

timotei: takk! det er sant, det skal ikke mye til for å føle at det er litt foranding i huset. :)Godt med nye ting til sommerbruk.

karin: da skal jeg komme inn og se om puta er ferdig. :)

tussilago: takk :) den boka har mange fine og inspirerende bilder, det er også fine forklaringer til det som er sydd. Det er puter, gardiner, oppbevaringsposer, og mye mer i den boka. En fin interiørbok er det også.

ida: takk! ja, stolen er søt. :)

mia: ;) det var koselig sagt. :) ja, jeg liker å holde på med ting, og så er det jo veldig artig å legge ut bilder av det også. :)
Liker forresten din blogg også veldig godt!

norah: koselig at du likte den. :) ja, blomster må til. :)

ellie: tusen takk. :)

mari: tusen takk. :) det er jo så artig og spennende å skape noe. :)

LisaSol sa...

Så nydelig pute! Nå ble jeg virkelig inspirert til å sy pute jeg også! :)