torsdag, mai 17

Fine ting i postenFørst må jeg si: Hurra for 17. mai! Håper dere får en fin nasjonaldag, alle sammen. Her er det grått og regn i dag, vi har vært en tur i byen, og skal gå i lokalt tog litt senere i dag.


Mandag fikk jeg to pakker i posten. Den ene visste jeg om, men den andre var helt uventa. :) Her kan dere se hva jeg fikk:Fra Sannas lille butikk har jeg kjøpt denne flotte bollen fra Stavanger Flint. Jeg har to mindre slike fra tidligere, og et kremfarget bollesett. Jeg er veldig glad i denne fasongen og i fargene.Her står den i en av kjøkkenhyllene, klar til bruk. Ved siden av skimtes flere boller fra samme merke. De er bare så herlige. :)
Syns disse passet fint sammen. Muggen er jeg veldig glad i. Den kjøpte jeg i fjor på en antikkbutikk. Bruker å ha blomster i den om sommeren.
Den andre pakken jeg fikk kom fra Timotei. - Rannveig - Hun lovet å sende meg mønster til sirkelpunger som hun syr flere av. Jeg fikk mønsteret, men i posen lå også denne flotte pungen som hun har sydd. Hun syntes at stoffene hun hadde brukt var typisk meg, og fikk lyst til å gi meg den. Tusen takk til deg, Timotei! :)
På andre siden ser den slik ut. Nå har jeg studert mønsteret, og skal snart gå i gang med å sy en slik selv. Det blir spennende å se om jeg får det til. :)

Men, det lå mer i pakken. Inne i pungen hadde hun lagt disse søte stoffene. :) De skal jeg bruke til noe fint.
Et nydelig kort hadde hun også laget. Syns det var skikkelig søtt. :)

Her er hele herligheten. :) Stoffene var bundet sammen med en fin blonde. :)
Tusen takk til deg. :)

Ha en fin nasjonaldag!18 kommentarer:

Minne sa...

Vilken underbar skål. Och bildena från din entré var också trevliga. Det ser inbjudande ut. Ha en trevlig 17 maj.

Eva Agnes sa...

Du har fina vänner du också. Härligt med presenter när man minst anar det. Söt liten pung.
Kramar Eva Agnes

hummmlan sa...

Grattis på nationaldagen!

Anonym sa...

Så vackert med rosentyget.
God nasjonaldag.

Anonym sa...

Hoppas du har en fin nationaldag! Toppen att få fina saker på posten också. Tänk vad många hjärtliga människor det finns i bloggvärlden.

Sigurd Olav Silset sa...

Så heldig du var da! Alltid kjekt å få uventede overraskelser. Den skåla di var helt skjønn, passer godt til alt det andre fine du har i hyllene dine. Regner med du får sydd mange mapper fremover, det er veldig kjekt! Håper du har hatt en fin nasjonaldag:)

Anonym sa...

Vad vacker skålen är, kul också när man kan kombinera även om det inte är samma serie, det brukar jag göra.
Så snäll god vän du har också, som kommer med överaskningar.
Trevlig 17 maj
/S

n o r d i n g å r d e n sa...

Hoppas du har en bra nasjonaldag!!!
Vi firar med er alla!!

Vilken vacker skål du köpt, den var ju otroligt fin, såg så gammal ut och den muggen/kannan var ju bara såå snygg, vacker att ha blommor i som du säger!! Fin den neccecären också, och tyget och kortet var verkligen sött! Ha en bra kväll!! Mari.

elin1976 sa...

Stavanger flint hadde masse flott. Får inntrykk av at folk er veldig flinke til å ta vare på slike ting fra nedlagte fabrikker. Jeg har også endel arvegods fra både stavanger flint og Egersund. Min mormor var en samler av dette og det var stas for meg å få hele stavanger flint servise de fikk til bryllupet i 1936. Jeg har også noen boller og skåler som er daglig i bruk. Skålene dine er flotte. Så koselig med en slik gave. Artig å få små overraskelser i hverdagen. Pungen er kjempeflott og slike kan jo brukes til så mangt. Ha en kjempefin fredag, Hulda. Masse mai klemmer fra Elin:O)

FO - 2 sa...

Vel overstått nasjonaldagsfeiring. (: Håper at du hadde en fin dag.

Fine saker her hos deg, som alltid.
Og det hele matcher jo med skjønne roser og blomster. "En rød tråd". Du er heldig som får så fine gaver av gode venner.
Lykke til med mønster og symaskin. (: Det blir nok noen kosestunder, tenker jeg. (:
God fredag til deg.

monique sa...

What a beaitful bowl.The small bag is lovely.

Mia sa...

Det var noen fine ting du har fått i posten, Hulda. Den skålen var bare nyyyydelig med sine blomster og vakker kremfarge. Artig at du har noen fra før også. Og så sminkepungen fra Timotei da... Kjempefin! Nydelige stoffer også. Det er jo så koselig med slike overraskende pakker i posten.

Merete sa...

Så heldig du er!! pungen var kjempefin..gler meg til å sjå dei som du skal sy :o) Søt skål du har kjøpt deg!Ha ei fin helg, hulda!

Anonym sa...

Glad du likte sirkelpungen, Hulda! Gleder meg til å se de du skal sy også. Nydelig den bollen du har kjøpt deg! Passer jo kjempegodt sammen med de andre fine tingene dine. Ha en superfin helg!

JULIEK sa...

Flotte saker hulda. Fikk franske stemninger idag og den var virkelig flott. Jeg nyter : )

Embla sa...

Så spennende post du har fått. Bollene dine er kjempeflotte. Det er noe eget ved slike gamle ting. Og så flott veske og stoffer også. Det er så hyggelig med slike overraskelse i hverdagen!

Verkstedet sa...

hei. du lager så mye flott:) er det en oppskrift på de putene, eller er det fri fantasi, skal sy en pute med tilda stoff, men har faktisk aldri gjort det før. ha en fin helg. klem fra karoline

Hulda sa...

Hjertelig takk for alle koselige kommentarer! Har hatt det travelt og vært lite hjemme disse to dagene, derfor rekker jeg ikke å svare alle. :)