fredag, mai 18

En solskinnsdag i maiSelvfølgelig opprant 18. mai med strålende sol, mot det kalde og grå været vi hadde i går, 17. mai. Men, vi får ta det med et smil, været kan vi jo ikke rå over uansett. Og godværsdager sier vi heller ikke nei takk til, selvom den ikke kom helt på ønsket dato..

I dag har vi vært i bursdagsfeiring hos mormoren min som ble 95 år. I dagens innlegg legger jeg inn bilder av det jeg og Arnt Håvard ga henne. Jeg var også heldig å få Franske Stemninger i posten i dag. Har bare så vidt rukket å kikke i den, men det jeg har sett er akkurat min stil. :)Vi kjøpte denne vasen til henne, jeg laget en bukett. Blomstene kommer fra hagen min. Hagengelen min er med på bildet. :)
Jeg har knytt på en fin blondesløyfe som pynt på vasen. Syns det ble fint. Mormor ble glad for gaven. Jeg har lovet å lage flere buketter til henne utover sommeren.
Slik ser den ut ovenfra.
Her er primula, stemor, cilla, og en sort jeg ikke vet navnet på. Den ligner oksetunge, men det er ikke den. Mulig en beslektet plante.
Et kort måtte jeg jo også lage til jubilanten. Slik ser det ut. Jeg har limt søtt gavepapir på en tag. På skrå har jeg pynta med en kroklisse i rosa.
Jeg fikk denne praktboken i posten i dag. Franske Steminger. Utallige vakre og idèrike fotografier. Masse tips for deg som liker denne stilen. Helt herlig bok som jeg gleder meg masse til å sette meg ned og studere skikkelig. :)
Her er et stemningsbilde fra boken. Jeg har alle disse bedekortene, men mangler den skjønne lenken med klips og emblemer på. Fant ut at Hjem kjære hjem nettopp har fått inn slike, måtte bare bestille straks jeg så det. :)

God helg!19 kommentarer:

Interiørhuset sa...

så nydelig den buketten var...skjønner godt at den ble godt mottat. Den franske stemninger bka har jeg også så lyst på...må nok bestille meg den etter hvert ja=)

FO - 2 sa...

For en skjønn bukett! (:
Tenker mormor ble glad, ja.
95 år! En anselig alder det! Du burde nesten gratulere fra meg og dine medbloggere. ;)
Siden kan du jo plukke flere buketter til vasen hennes, slik som du skriver. En fin tanke det.

Kos deg med den nye boken din og finværet. Fortsatt god helg.
Klem fra Ida

P.S.
Setter også stor pris på de hyggelige kommentarene fra deg. (:

Har dere flere drivhus?

Anonym sa...

Hei! For noen nydelige buketter du lager!! utrolig flotte!! kjempe fin gave til en mormor på 95 år! For en alder!!!! Du har forresten masse fint på bloggen din! kommer innom igjen seinere! hilsen lillemy

elin1976 sa...

For en fantastisk bukett, Hulda. For en god idè til dem som har alt. Ønsker deg en flott lørdag:O)

Eva Agnes sa...

Lyckliga lilla mormor som fått den vasen med hemmabunden bukett. Kortet till är inte dumt heller.
Ha en bra dag i dag.
Kram EA

Karin sa...

Vilka helt ljuvlig bukett du har gjort! Kan tänka mig att din mormor blev glad för den och den fina vasen. Den boken hade jag tänkt att beställa men det blev inget. Kanske får tänka om nu. Ha en fin helg!

JULIEK sa...

Så nydelig en bukett. Og tenk at din mormor ble 95 år, for en utrolig alder : )
Ja franske stemninger var virkelig en praktbok. Jeg skal ha den liggenede framme som pynt og da kan jeg lett kikke i den også om jeg trenfger noen tips. Ha en fin helg : )

Anonym sa...

Nydelig bukett, kos deg med boken, du får komme med en tilbakemelding, for jeg har ikke kjøpt den enda...God helg til deg også!

Hulda sa...

tonje: takk :) jeg liker så godt å lage buketter og oppsatser.
var heldig og brukte gavekort da jeg kjøpte boka.

ida: ja, hun ble glad for buketten, den ble jo søt. :) Skal få sett mer i boka i helga.:)

lillemy: koselig at du kom innom meg. :) du er velkommen tilbake. Jeg skal ta en tur innom deg også.

elin: takk skal du ha. :) ja, man må finne på litt ekstra når det er til noen som er så gamle. Hun har jo alltid vært glad i blomster.

eva agnes: takk, ja den falt i smak hos henne. :) ha en fin dag du også.

karin: så koselig at du likte buketten. jeg hadde et gavekort hos creme de la creme, som jeg brukte da jeg fikk boka. Den var jo dyr, så jeg er glad jeg hadde kortet.

julie: ja, det er en stor alder, det er sikkert. Jeg har ikke hatt tid til å se så mye i boka, men gleder meg til å gjøre det.

karna: boka er fantastisk hvis man liker den franske landstil, og romantikk. Den gikk rett hjem hos meg. :)

Anonym sa...

Nydelig bukett og skjønn vase. Hvem setter ikke pris på det:-)
Boka så så spennende ut, ønske. Har bursdag om ikke så lenge hihi.
Været må vi bare nyte når vi får en soldag.
Ønsker deg en flott helg.

Nina sa...

Det ble en flott bukett, fin å pynte med:)
Du lurte på hvem som skulle få leke med dukketingene jeg har lagd i det siste, og det skal jeg nok har her hjemme så lenge, så kan småfrøkner som kommer innom, få leke med det, og kanskje i fremtiden mine egne barn...?!
Ønsker deg en flott helg! Kos deg med den nye boksen og forhåpentligvis flott vær...

Anonym sa...

Det er Pulmonaria,lungeurt,du har brukt sammen med scilla i buketten.Hilsen tante

david santos sa...

Please, it puts fhoto of Madeleine in your Bloggue

Missing Madeleine!
Madeleine, MeCann was abduted from Praia da Luz, Portugal on 03/03/07.

If you have any information, please contact Crimestoppers on
0800 555 111

Please Help

Mia sa...

Vi fikk akkurat omvendt vær, nydelig på 17. mai (heldigvis) og skikkelig ruskevær dagen etter. Idag er det sol, men det blåser så kraftig, at jeg stort sett har hold meg innendørs. Blomsterbuketten du laget og ga din mormor var bare nydelig. Den "ukjente sorten" tror jeg heter lungeurt. Jeg har den også i hagen min (voksende vildt under gamle syrinbusker) og kjente ikke til navnet, men så så jeg den i mitt lokale gartneri her om dagen, og fikk vite at det er en staude som heter lungeurt (hvis jeg husker navnet riktig nå).

♥ Pia... sa...

Hej...söt bukett..lilla mormor blev säkert jätteglad... sedan visar du väldigt mycket fint förövrigt..söta skålar, rosor , tygbitar, väskan..ja allt var jättefint...Ha det så bra..PIA

Anonym sa...

här var de länge sedan det var en solskensdag, Idag har det blåst så mycket att ett träd blåste ner på mitt hustak, som tur var blev ingen skadad och huset höll-
vackra blommor som vanligt hos dig
kram och trevlig fortsättning på helgen

Anne Grethe sa...

Det var en kjempesøt bukett, så flink du er med blomster.
Den bollen fra Sanna var også helt nydelig.

karu sa...

så fine blomster. man blir alltid glad av å få blomster. men den du laggde var vakker

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilken otroligt liten vacker bukett du gjort!!! Mari.