lørdag, mai 19

~ Hagen i forandring ~I dag ble pappa ferdig med blomsterbordet han skulle snekre til meg. Han har laget fine hyller på det også. Vi har jobba i hagen i dag, har også saget endel ved.
Slik ser det ut. Vi har satt det mot garasjeveggen. Syns det ble skikkelig fint! :) Jeg har bare satt på noen få ting og blomster for å vise litt av hvordan det skal bli utover sommeren.
Steinbedet har vi ordnet ferdig i dag. Har også lagt flere heller i steinstien. Hellene har vi lagt ned til bordet slik at jeg kan stå på de når jeg planter og ordner der nede.
Kassen ved siden av bordet har jeg satt der for å skjule noen rør som stikker opp der. Syns det ble fint, den passer jo også godt til det andre i hagen. Skal ha et par krukker med blomster der.

Her ses steinene vi har lagt foran bordet og kassen godt.
Dessverre kom det regn, så vi fikk ikke hengt opp knaggene under den ene hylla, fikk heller ikke hengt opp skiltet. Men, jeg kommer tilbake med flere bilder herfra dette hagehjørnet, senere. ;)
En detalj fra den ene hylla. Kannen er fra et loppemarked, den har jeg malt i kremfarge. Sinkboksen med snøre kommer fra Leonorah, og det lille hageskiltet i keramikk kjøpte jeg i dag på en blomsterbutikk. Veldig billig. Bare 30 kr. :) sånt liker jeg. :)
Slik ser det ut på avstand. Jeg tror det kommer til å bli veldig fint når bedet og krukkene bugner av blomster. Jeg ser at jeg må kjøpe meg flere terrakottakrukker, de hadde fått inn mange på hagesenteret nå. Faktisk var de litt lysere enn de i vanlig terrakotta. Det sto terrakotta antikk på de. :) (noe for meg ;) )
Kjøpte også en tusenfryd i dag. Den skal jeg plante i et bed senere. Den sprer seg jo og blir stor etterhvert.
To hvite potteroser kjøpte jeg også, og dette nydelige hjertet i tre. Det har oppheng, og skal enten henge på døra eller på en av krokene under hylla her. Jeg får se hvor det passer best.
Kurven fra Leonorah er jeg veldig glad i. :) Den er skikkelig sjarmerende. :)
Her er en fiskebolleboks beholder for blomsterpinner. - de har jeg også kjøpt hos Leonorah.-Disse er i sink, jeg har også noen i tre. Syns det er så fint med slike blomsterpinner man kan skrive på. De fine konkyliene har jeg funnet i fjæra utenfor huset her.

Håper på godvær i mårra slik at jeg får hengt opp krokene. :)


34 kommentarer:

Anita sa...

That's a very nice potting table, Hulda! The place looks quite new, doesn't it? I like your idea of putting plant labels in an empty tin can. Great idea since my plant markers are laying everywhere - but never there where I am looking for them.... ;-)))

Happy gardening!

Lily of the valley sa...

Vilket fint blomsterbord du har fått! Jättetjusigt!
Kram
Lily

Pulsatilla sa...

For et fint blomsterbord du har fått! Heldige du som har en pappa som snekrer for deg :-) Jeg kan godt se for meg hvordan det kommer til å bli utover sommeren, når blomstene bugner i bed og krukker. Lekkert! Hva slags blomster har du tenkt å plante da?

Anonym sa...

Kjempeflink og snill pappa du har da!! Det ble et kjempefint blomsterbord!! (Jeg svarte på spørsmålet ditt i bloggen min)Jeg er nok ikke så flink å oppdatere bloggen min som deg. Her går det virkelig unna. Det er gøyt å se! Kos deg videre i helgen! :o)

MODERN COUNTRY sa...

Å takk for bilder til inspirasjon Hulda! Jeg driver nemlig og planlegger en aldri så liten ide selv til bord, og dette gav meg bare enda flere gode ideer!Ha en hyggelig helg Hulda!

Hulda sa...

anita: yes, the place is brand new, my dad made the flower table. I have answerd more at your blog. Yes, the tin can is great. :)

lily of the valley: takk for det. :)

pulsatilla: det blir ulike sommerplanter i bedet; stokkroser, småkrage, stemor, fløyelsblomst og noen til. :)

huset i hagen: da skal jeg stikke innom deg og se hva du har svart. :) ja, han er veldig flink med snekringa. Syns det ble lekkert. :)

moderncountry: så koselig da. :) blir spennende å se ditt bord. :)

MODERN COUNTRY sa...

Å, det var godt du nevnte det Hulda, for jeg mente å skrive regelmessig, så det har jeg forandret på nå. Så nå er du også med!! Ha en god natt, klem ;)

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg ! Det må jeg si,denne faren din er altså bra snill !! Skikkelig flott,her kommer du nok til å kose deg mye,jeg synes nesten det er bedre å kose seg mens man holder på,enn at allt plutselig er ferdig.....veien blir jo til mens man går,heter det visst,og det er jammen mye sant i det. Håper du får bra vær i morgen,så du får gjort det du vil,ønsker deg en super søndag !!! Jeg holder også på ute,men idag har jeg vært lat,kald vind er ikke så koselig,og regn i tillegg....:(

Minne sa...

Vilket fint blomsterbord du också fått. Då är vi fler som gläds år nya blomsterbord. Det är trevligt att ha ett fint ställe att vara när man planterar.Ha en skön söndag.

FO - 2 sa...

Gratulerer med nytt blomsterbord. (: Lurt med hyllene.
Mange skjønne detaljer. Likte hjertet veldig godt.
Ha en deilig søndag.
Klem fra Ida

Nette sa...

åååh, så fint blomsterbord!

Anonym sa...

Kjempefint blomsterbord pappan din har snekret til deg. Der kommer du til å få deg en flott plantekrok.
Masse fine detaljer du viser, ha en fin søndag.

Stina sa...

Vilket jättefint blombord. Jag skulle också vilja ha ett sånt.
Jag får väl fråga mannen...:-)
Kram Stina

monique sa...

What a lovely photo's.

n o r d i n g å r d e n sa...

Hälsa din Pappa att han snickrat ett mycket fint planteringsbord som dessutom ser ut att vara praktiskt! Jättefint!

Jag blir så full i skratt när jag ser ditt arrangemang på planteringsbordet, det ser ut som mitt!!! Och jag har ju inte ens visat mitt ännu!! Jag har en sådan skylt, fast min står det
" Flower" på, jag har en " Vi er i hagen" jag har odlarpinnar i en kruka och jag har en sån liten konservburks-liknade kruka också!! ; ))
Din stora korg där är ju så otroligt vacker!!
Såsom vattenkannorna och allt annat, mysig hörna!!

Ha en bra söndag! Mari.

Anonym sa...

Flott plantebord, han kan bare lage ett til med en gang, så kommer jeg og henter det til uka........Så ønsker jeg meg litt sol og VARME.....det skal jeg prøve å ordne selv....høhø!?
Flott har du fått det i garasjeveggen i alle fall, gleder meg til å se hos deg senere på sommeren! Ha en trivelig søndag!

hvitstil.com/Christine sa...

Sååååå fint blomsterbord. Du e heldig som har nån som kan lage sånt til dæ! Nu skal æ på utflukt te brukthallen i Oslo. Ha en super Søndag. Klæm

Anonym sa...

Vilket fint planteringsbord du fått av din far! :) Jag har också en snickarkunnig och snäll far som just nu håller på med en blomstertrappa/hylla till mig. Funderar på vilken färg den ska få just nu.

Blir också inspirerad av alla fina detaljer som du visar från din trädgård. Ha en fin söndag!

Hulda sa...

aina: fint det. :) pakken er på vei til deg!

mona: ja, han er snill som har laget dette til meg. Jeg gleder meg til å plante ut blomster. Fint å høre fra deg igjen, trodde nesten du hadde gitt opp blogginga!

minne: ja, flott med slike kroker rundt om i hagen hvor man kan plante, og sette opp fine ting og blomster.

ida: ja, hjertet er så fint! :) Gleder meg til jeg kan plante ut.

anettenett: takk! :)

anka: detaljer er viktig, det gir det lille ekstra. :)

stina: ja, de er fine slike bord, herlig å ha rundt omkring i hagen. Har et i en annen stil på terrassen.

monique: thank you!

mari: hehe, artig. :) Det står Flower på mitt skilt også, men jeg har et til som det står garden på, det har jeg på terrassen.
Du må vise bilder fra ditt bord!

heigrim: hehe, jeg sa det til han i går at det ble nok mange som ble interessert i det bordet. :)

hvit stil: høres kjempespennende ut med besøk til en brukthall!! :)

karin: blir spennende å se blomstertrappen din. Det er godt man har noen som kan snekre. :)

Anonym sa...

Oj!
Så flink han pappaen din er, spørs om ikke han skal lage blogshop også, hihi.....så kan du designe for han!
Det var jo bare nydelig Hulda!
Også har du jo pyntet med så masse fint:)
Du er flink :)

Mange fine innlegg i bloggen din nå, jeg har såvidt vært innom, men det har blitt litt kommentarer i det siste...Sorry!
Skal ta meg sammen , lover, hihi!

Du får ha en strålende søndag- i dag skinner solen igjen og vi skal jobbe med hagen og ta turen til hagesentret ....Har så masse som skal plantes ut nå!

Stor klem fra meg !

Drömskåpets Hanna sa...

Vad sött bordet blev! vilken snäll pappa du måste ha!

Ellie sa...

Du har så mange flotte detaljer i hagen, Hulda! Jeg er helt imponert! Stilig det lille skiltet du hadde kjøpt, og sinkskiltene i hermetikkboksen. Ha en fortsatt god søndag!

Anna Lisa sa...

Dette var virkelig koselig hjørne i hagen din.Det blir sikkert kjempe fint.Ha en fin søndag.Klem

Hulda sa...

anniche: Ja, bordet er vi veldig fornøyd med, har fått gjort mer der ute i dag. Kommer bilder i løpet av kvelden. Høres fint ut med planting hos deg, håper du legger ut bilder slik at jeg får se. :)

drömskåpets hanna: takk! Ja, han er snill, og flink til å snekre. Ble veldig fornøyd.

ellie: ja, jeg syns det er artig og koselig med flere "rom" i hagen. Det blir så mye fint å se på da. :)

anna lisa: ja, jeg håper det. Gleder meg til det blir tid for flere blomster.

Mia sa...

Det var da et fantastisk flott hagebord din far har snekret til deg. Heldig er du som har en slik snill og flink far. Og bordet kommer du helt sikkert til å få masse glede av. Og så er det så flott et blikkfang i hagen. Masse flotte ting du hadde også til å pynte med allerede. Og mere skal det sikkert bli med blomster og det hele.

Tussilago sa...

Kjempeflott!!! Hils din pappa og si at han er fliiiink!!!! Dette skapte skikkelig stemning bak en vanlig garasjevegg;)) gleder meg til å se fler bilder utover sommeren...se hvordan ting endrer seg når det vokser og gror! Flink du er til på skape slike rom over alt Hulda!!!

JULIEK sa...

Oj oj så utrolig fint dette ble da Hulda : )

karu sa...

så kjekt blomster bord. der får du mange deilige stunder

Thea sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Thea sa...

Hei, synes du har en kjempefin blogg, og er imponer over alt det fine du lager. Har blitt så inspirert over all bloggene jeg leser at jeg måtte opprette en selv i helgen.:) Tenkte jeg skulle legge til bloggene som inspirerte meg. En av dem var din, så jeg håper jeg får lov til å lenke deg? Hilsen Thea:)

Tone sa...

Så snill og flink pappa du har! Ser ut til at du har det kjempekoselig i hagen, gleder meg til å se flere bilder utover sommeren :-)

Merete sa...

så utruleg koseleg bord! så snill pappa du har som har laga det til deg ;o) så lurt å bruke ein tom fiskebolleboks til blomsterpinnane!

Sigurd Olav Silset sa...

For en koselig krok i hagen din, og for en flink pappa da! Låner du han bort eller??:)

Lena sa...

Nydelig blomsterbord, å så fint som du får det i hagen din ! Har kost meg masse i bloggen din ikveld. Ønsker deg ei riktig fin uke ;)