søndag, april 29

Vi er i havenSiste søndag i april ble en nydelig vårdag i nord!
Vi har kosa oss på terrassen i hele formiddag. Det har vært sol og varmt der, men utenfor leveggen vår har det vært blåst og kjølig vind.
Men, på terrassen har vi en lun krok hvor det er godt å sitte og nyte livet en vårdag i april.

Som skiltet sier; "Vi er i haven" :) Jeg har plukket noen scilla og satt i en liten vase med håndtak.
Herlig å pynte med blomster ute. :)

Denne søte vasen kjøpte jeg i fjor sommer. Jeg har to slike, de kan brukes til telys også, men de er også flotte med blomster.
Vi har drukket en hel flaske saft. . Det smakte godt! Den fine flaska kjøpte jeg på et loppemarked i vinter. Syns den passer perfekt for saft på terrassen. :)

Litt lesestoff har jeg også ute, mange herlige ideer i disse bladene. Det er også godt med et pledd når det kommer litt trekk.

Benken er kommet ut, og den ene puta er klar. Den andre blir nok klar i løpet av uka, tenker jeg.

Et sikkert sommerlig tegn er humla som surrer fra blomst til blomst. Jeg greide å fange denne med kameralinsa. ;o)

Middag ble det også ute i dag, faktisk slo vi rekorden fra i fjor. Da var første dag vi spiste ute 30. april, så vi var altså en dag tidligere ute i år. :) Vi har grilla, og i bollene er det salat og ris.
Her er stemorene jeg planta i går ettermiddag. De står på trappa nå i den fine kassen min. Endelig kunne også den få komme ut. Det er fint å komme hjem til smilende stemorsblomster på trappa. :)


Mmm, for en herlig dag! Håper dere har hatt en like fin vårdag som vi har hatt her. :)

25 kommentarer:

Liv sa...

Å, ja det er deilig når man endelig kan spise ute på terrassen. Det har vi også gjort i dag, om enn ikke for første gang :) Ønsker meg en sånn levegg som dere har, for det blir litt vel mye innsyn her nå. Men jeg får ta ting litt etterhvert.

Ha en fin uke!

JULIEK sa...

Dine bilder er bare såååå koselige altså. Vi har hatt regn her, men skal vist få fint vær snart. Må få vaska terrassen så vi kan sette ut møblene : )

Anonym sa...

Nydelige bilder igjen fra deg. Her på innlandet i Målselv har vi hatt en flott dag, sol med en del kalddrag i lufta, enda ligger det en del snø på lavlandet...... Det er godt med levegg, vi har vi og! Ha en fin vår i Harstad!

Haust sa...

Det er herleg å kunne ete ute! Skålene du brukar til salat og ris er berre SÅ fine!

Ha ei god veke!

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, jag kan förstå att "ni är i haven..." så mysigt du gjort med bänk, kudde, hängade vas och fina sittdynor till stolarna! Men här går det undan, hinner inte med, har inte så mycket bloggtid nu så jag missade inlägget under, så mycket vackra ljus och den spegeln var ju bara sååå fin! Ha en mysig helg önskar Mari.

Mia sa...

Åh, så koselige og vårlige terrassebilder du viser idag. Herlig med sol og varme. Og det å spise ute er jo stas da. Vi begynte med det i mars allerede (noen ganger i varmedress, men dog...) og igår var det første gangen vi satt ute på kvelden også, med et glass hvitvin. Litt kjølig (altså vi... og vinen) men deilig også med saueskinn og lappetepper til å varme seg med.

MODERN COUNTRY sa...

Å det hørtes ut som dere har koset dere skikkelig på denne flotte dagen i dag. Vi har hatt en flott sommerdag vi også, ja jeg sa sommer. Her er det jo det :) 25 grader og is og massevis av med sol, herlig! De putene på stolene var kjempelekre Hulda!

FO - 2 sa...

Så søtt det var med Scillaen i den hengende vasen. (: Ønsker deg flere fine solskinnsdager i hagen med god mat og fine blomster. Vårhilsen fra Ida.

Hulda sa...

liv: ja, er herlig å spise ute på terrassen. Vi har jo hatt fint vær tidligere i april også, men det har ikke blitt spising ute før i dag. Leveggen er veldig grei å ha, ja. :)

julie: kjekt at du liker bildene mine! :)

heigrim: koselig at du likte bildene og posten fra meg i dag. :) ja, levegg må man ha. :)

posidriv: ja, jeg er veldig glad i de skålene. :) den ene kjøpte jeg, den andre fikk jeg til jul.

mari: koselig at du likte alt så godt. :) Selv er jeg veldig fornøyd med den lille blomsterbuketten, syns den gjorde seg godt i hengevasen. Er veldig glad for speilet, kan du tro. :) har sendt deg mail. :)

mia: ja, er alltid så koselig å spise ute. Var ute nå nettopp og satte sammen hagemøblene, det er en mild og fin vårkveld. Herlig!

aina: ja, kan tenke meg at dere har sommer i Nederland! Men, her er det vår, så vi klager ikke. ;) Koselig at du likte stolputene, de sydde jeg i fjor vår.

ida: koselig å høre fra deg! Tror ikke du har vært innom meg før, iallefall ikke skrevet. Så det var kjekt! :) Kommer til å ha flere blomster i den lille vasen etterhvert. :)

elin1976 sa...

Så koselig dere har det utenfor. Du har pyntet så fint ute. Godt å ha deg til å inspirere meg. Å spise ute om våren og sommeren er noe av det koseligeste vi vet.
Vi har ikke fått hatt den gleden enda. Men kansje i morgen. Grillmaten er kjøpt inn:o)

Så over til din kommentar til meg. Hvor tett bør jeg ha det i stein bedet?
Jeg plantet slik det ble litt mellomrom. Brer ikke disse staudene seg utover? Hvis du har peiling på dette hadde det vært flott om jeg fikk en tilbake melding på dette.
Jeg har jo som tidligere fortalt IKKE peiling i det hele tatt:O))
Håper de brer seg så mye utover slik jeg slipper å luke så mye iallefall.
Ha en flott mandag.
I morgen har vi jammen fri igjen. Deilig.
Masse klemmer fra Elin:O)

Anonym sa...

for en koselig terrasse, ser ut som dere hadde ne flott dag, er så godt når solen endelig titter frem !
Masse flotte blomster du har plantet, likte spesielt godt den hvite kassen som du hadde stemorsblomstene i:)
Ha en deilig og vårfin uke!

[morgrethe] sa...

Så koselig dag dere har hatt på terassen...koselig... Det speilet på innlegget under, selvfølgelig måtte du si ja til det:o) Kjempefint. Gleder meg til å se putene du skal sy....

Ingrid sa...

Hei Hulda! Så koselig du har laget det ute! Ser ut som dere hadde en strålende dag ja - bokstavelig talt! Her var det regn i går, men jeg fikk da planta en ny syrinbusk i hagen om ikke annet. Litt grått her i dag også.. men jeg håper det letter! :)
Ha en herlig dag! :)

Sigurd Olav Silset sa...

For en koslig veranda, får virkelig sommerfornemmelser av disse bildene. Hos oss er det desevrre bare noen får varmegrader, så det gjør godt å se at sommeren ikke er langt unna:)

Anonym sa...

Åå her var det hærlig du, sol og vårsommer...
Det lille skiltet "vi er i haven" er jo bare supersøtt...
Er nesten litt misunnelig jeg da, på det fine været dere har... men vi får bedre vær vi også, graderstokken kom ikke over 10 gr her i helgen... men det blir nok...
Du har ordnet det såååå koselig på altanen...

Ha en flott dag...

Anonym sa...

Så utruleg koseleg det ser ut på altanen! Fekk lyst på saft, den smaka sikkert ekstra godt når den var på så fin flaske. Ha ei fin fin veke, Hulda!

Anonym sa...

Nydelige bilder, vårlig og koselig. I dag har vi hatt snøbyger på innlandet....
Og jeg har vært på shopping, og endelig har jeg fått tak i plantebordet mitt. Men har ikke fått det opp. Men det kommer.
Ha en flott dag.

Hulda sa...

elin: koselig at du ble inspirert! Det var artig å ta disse bildene. :) Når det gjelder steinbedet ditt, så vil jo staudene bli større, men du kan nok sikkert plante litt sommerplanter innimellom senere. Du kan jo se hva som passer.

beathe: ja, den hvite kassen er en av mine favoritter. Det er faren min som har snekra den til meg. :)

mor grethe: ja, var skikkelig fint vær i går. I dag er det grått. Jeg har sydd den ene av putene, den på benken.

ingrid: syns også at det ble fint ute. :) Det er koselig å innrede uteplassen. :) Syren er jo bare så fint! Har det her også.

torill: det er grått i dag hos oss, så det skifter fort. :) Men, det skal bli koselig ute her til sommeren.

mita: takk skal du ha :) koselig at du likte det jeg har gjort så godt. Det skiltet er nydelig, ja :)

den gode feen: takk for det :) ja, safta smakte nyyydelig! ;)

anka: har vært litt regn og grått her også i dag. Men, vi klager ikke. :) Så bra du har fått tak i plantebord!

Jordgubbar med mjölk sa...

Fina sommriga bilder! Visst smakar saften bättre när den hälls upp ur en fin flaska!

homespun living sa...

Your outdoor space is so lovely! I like the hooks on the wooden board (driftwood?) ~ what a great idea.
Debbie

. sa...

Takk for en koselig kommentar i bloggen min. Det er heilt i orden og bare koselig at du legger til Hjerterommet til link i din blogg. jeg regner med at det er greit at jeg gjør det samme med link til din blogg?
Du har en kjempe fin blogg med masse fint og til inspirasjon for oss andre!
Du får ha en fortsatt fin mandags kveld:0))

Hulda sa...

jordubbar med mjölk: takk skal du ha. :)

deb: yes, it is driftwood, I love the shape of it. :)

anne mette: fint, du er alt lagt til i mine favoritter. :) Så flott at du liker deg hos meg også. :)

FO - 2 sa...

Nydelige lysestaker.
Man burde tenne lys hver eneste dag og feire livet... (:
Ser at du er flink til det. (:
Har linka til deg og håper at det er ok.
Hilsen Ida

Hulda sa...

ida: bare kos at du har linka til meg, jeg legger en link til deg også. :) Ja, er herlig med tente lys om kvelden. Men, snart har vi det lyst hele døgnet, da må lystenninga vente til høsten igjen. :)

Nette sa...

Åh, så koselig! Nusselig den lille hengevasen der da...