mandag, april 30

FattigmannssølvI dag fant jeg en nydelig stake i fattigmannssølv. Jeg var jo på utkikk etter en til som kunne stå foran speilet jeg fikk. Denne er bare SÅ fin, og spesiell.
Fattigmannssølv er et herlig materiale som man ikke blir lei av å se på. Lysestaker i grupper er jo bare så vakkert. Jeg har noen staker som jeg har plassert rundt om i huset i små grupper.
Her er foten av staken. En herlig bord langs kanten. Er også flotte riller i den.
Staken har også en nydelig lysmannsjett i glass. Den vil også passe fint sammen med glassting.
Slik ser den ut i sin helhet. Syns den er nydelig!
Skinnet fra stearinlysene spiller vakkert i lysestakene og gir en gammeldags stemning i rommet. Det er som om man føres tilbake i tid. . .
Jeg har kosa meg i kveld med tente lys, mens jeg har skrevet dagbok og lest i noen interiørblader. Snart kommer boka "Franske Stemninger", gleder meg! Er jo heller ikke lenge til neste nummer av "Vakre hjem og interiør" kommer i postkassa. :)

Håper dere alle sammen får en fin 1.mai i morgen. Her skal den brukes til hagearbeid og søm.17 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Åja, jeg ønsker meg den boka jeg og, men jeg kan ikke få kjøpt den her nede. Så jeg får pent vente til neste år når vi flytter hjem jeg da :( Men den som venter på noe godt...Ja, hetl enig med deg, fattigmannsølv er nydelig! Så herlig stemning det er hos deg i kveld, kos deg i stua!

JULIEK sa...

Det er så vakkert så hulda. Ja gleder meg også veldig til boka. Den er jo ganske stor så jeg skal ha den som pynt framme. Har nå ett lass med blader jeg skal kose meg med utover, fant ut at nærkiosken min har begynt å ta inn alt av favoritter, drømhem, lantliv og til og med det nye rosie + drømhem trædgård. Trodde jeg måtte til byen for å få dem. Så her ble det handlet skal du tro, men,men jeg bruker dem utover sommeren også jeg. Ha en fin natt : )

elin1976 sa...

Flott stake i fattigmannsølv. Jeg samler også. Det er så flott å ha slike stående i en gruppe. Er alltid på jakt etter nye. Kan ikke få nok:O) Det blir vel slik når man samler på noe. Da er man alltid på utkikk. Ha en flott 1 mai. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

så mange lekre lysestaker, spesielt flott når du setter dem i en gruppe!
Den boken har jeg også planer om å skaffe meg, går en del penger på interiørblad og bøker je, men er jo så kjekt:)
Takk for koselig innelgg på min blogg, nå har jeg linket til deg:)
Ha en strålende 1. mai Hulda:)

Kreoline sa...

Kjære Hulda, takk for fine, gode og støttende ord.

Anonym sa...

Så fine stemningsbilder! Ja, det er sant stearinlys gir en gammeldags stemning i rommet. Fint når lysene står sånn i grupper. Satser på å bruke dagen i dag til hagearbeid jeg også. Ha en fin 1.mai!

Hulda sa...

aina: er heldig å bruker gavekort på boka, så jeg slipper å betale. :) Ja, er herlig med fattigmannssølv.

julie: ja, boka er ganske stor, det er sant. Jeg får den fra Creme de la creme, bruker gavekortet jeg vant der. Så heldig at du fant en kiosk nær deg med alle favorittbladene! Har også oppdaga en kiosk nær meg som selger alle de. :)

elin: jeg syns denne nye bare er så skjønn!! ;) Jeg samler vel egentlig ikke, men kjøper av og til om jeg finner noen som jeg virkelig liker.

beathe: takk for linking! Har også linket til deg, som du sikkert så. :)

kreoline: fint du likte det. :)

timotei: ja, veldig fint i grupper. :) du må kose deg ute i hagen, her kom det dessverre litt regn nå, men er sol innimellom.

Lille Trille sa...

Så fine lysestaker du har, det er noe eget med det fine dunkle lyset fra stearinlys. Blir liksom koselig og lunt med en gang.
Ønsker deg en riktig fin 1.mai, håper dere har like deilig vær som oss :-)
Klem fra Lille Trille

Ida sa...

Hej igen! Nu var det länge sen jag tittade in, jösses vad jag hade missat mkt. Vilka vackra ljusstakar du har, nytillskottet var verkligen så läcker. Er terrass ser så mysig ut, perfekt när man kan sitta i lä om man vill. Så gott att få äta utomhus, då är det sommar=).
Ha det så bra i vår/sommarvärmen.
Kramar Ida

monique sa...

What a loevely collection of candlesticks you have there.
The book on my photo is a wonderful one, I have anther one from that serie only when I wanted to make the photo my sister had taken it home to read it. They are lovely books with beautiful photo's.

Anonym sa...

Hey !

Så flott den var! Og takk for hyggelig hilsen. Her er det nydelig vær i dag, og her sitter jeg.....er så allergisk at kan ikke bevege meg i nærheten av ute, kjipt!

Åhhhh, som jeg gelder meg til den boken! MMMMMmmmmm, det blir reneste julekvelden det!

Ha en flott fridag du med!

Metteflette sa...

Så masse flotte bilder du har her nå Hulda! Speilet og lysestakene var nydelige. Verandaen din ser ut til å bli et herlig sted å være. Så flink du er :-) Ha en herlig 1.mai! Klem fra Mette

Anonym sa...

Den staken var jo bare super artig. Har aldri sett disse med en slik "glassmansjett" på før, det var tøft. Liker også speilet du arvet veldig godt. Ellers begynner uteplassen deres å se veldig så "sommerlig" ut - der har dere nok mang en hyggelig stund i løpet av en sommer. Plantebordet ditt passet jo bare så fint inn. Kan tenke meg det kommer til å bli flittig brukt fremover. Gleder meg til bilder fra hagen etter hvert. Ha en fortsatt fin dag i solen kjære Hulda ;o)

Nina sa...

Flott lysestake Hulda, så fin stemning det blir med mange slike i sammen:o) Ønsker deg en fortsatt flott 1. mai og en fortsatt fin uke!

Interiørhuset sa...

så masse vkre bilder du har lakt inn mens jeg har værdt på ferie. Jeg er også så glad i fattigmannsølv,de har en spesiell plass i hjertet mitt. Håper du får en flott dag.

Kine sa...

Flotte lysestaker. Masse tente lys er stemningsfullt og koselig. :-)

Håper du har hatt en fin 1. mai. Har hørt at det ikke er så varmt i nord...

Anonym sa...

Jøss! Så flink du er! Prøver fortvila å se hvor du bor. Hehe...