lørdag, april 21

Tur til NarvikI dag har vi tatt en tur til nabobyen vår, Narvik. Alltid artig å ta en tur dit, er så mange fine butikker der. :)
Det ble jo selvsagt litt handling. Jeg var også heldig å ta turen innom et loppemarked. Bilder av det jeg fant får dere se i morgen. I dag viser jeg ting jeg kjøpte i byen.
På en fin interiørbutikk, Anns Gaver og Interiør, fant jeg denne herlige kassen med seks ganske store rom. Den skal jeg bruke til diverse sysaker tenkte jeg. Men, jeg har også andre planer med den.
For når sommeren kommer blir denne flott med terrakottakrukker. Tror det blir helt nydelig med en krukke stemor i hvert rom.
Jeg likte kassen så godt - skikkelig gammel og slitt. (he-he..)
På den samme butikken fant jeg dette fine emaljekruset fra IB Laursen. Tipper at det kommer ut i hagen i sommer det også. Det stod jo godt i stil til emaljekurven min. :)
På hagesenteret fant jeg dette nostalgiske skiltet; Flowers, i en bortgjemt krok av butikken. Betalte ikke mer enn 78 kr for det. Vanligvis er jo slike skilt mye dyrere. Syns det er skikkelig fint! Skal bli flott å ha ute det også. :)
Anns gaver og interiør solgte også noen nydelige kort fra Jeanne d'Arc Living.
Jeg syns bildene er nydelige. Disse skal jeg ha til pynt et sted, de passer jo inn i mye.

Til slutt et av blonder og en fin børste.

En meget vellykket handletur. :)
17 kommentarer:

Mia sa...

Så masse fint du har fått kjøpt deg! Herlig kasse, fint til sysaker, eller til blomster ute. Nydelige kort også.... og skiltet. Og den emaljerte krusen var søt. Jeg har tenkt å ta en ny tur til Felleskjøpet, ønsker meg en vannkanne eller to i samme serien som den emaljerte kurven.

anniche sa...

Så mye lekkert du hadde fått med deg da Hulda!
Likte veldig godt den kassen :)

Ha en god natt!

JULIE K sa...

Så mye fint da. Den kassen var lekker altså. Sånne krus har jeg og, men ikke av IB L. De fant jeg på kremmerhuset for noen år siden. Praktiske å ha i hagen.

Kreoline sa...

Den kassen var bare helt superskjønn, skiltet, å jeg falt helt for det. Sikkert en flott tur med et lekkert utbytte. Ha en kjempefin dag i morgen, klem.

Blomman för dagen sa...

Hej!
Vilken fin låda med handtag du köpt.Bra med små fack och handtag..
Fin,fina saker alltihop!
Karin

RedRobin sa...

Jajamen, det får'n si var en veldig vellykket handletur. :o) Du har en velutviklet "nese" for å finne frem til de rette tingene tror jeg. *fnise*

Det skiltet likte jeg spesielt godt. Drømmer om en skikkelig ansiktsløftning på uteplassen vår, og da trenger jeg litt sånt stæsj.

Ønsker deg en deilig søndag! :o)

Tussilago sa...

Nydelig skatter du har fått med hjem fra handletur i Narvik. Jeg likte kortene veldig godt..kanksje de kunne vært motiver til å stryke på stoff? Koselig med slike turer rundt i området!! Jeg brukte dagen til eksamens-skriving...og syns at været var rett og slett morsomt, fordi det skiftet så utrolig fort, og så ofte mellom sol og snykov!
Ønsker dere en nydelig søndag...med mest sol;))

Hulda sa...

mia: ja, gleder meg til å ha blomster i den. Håper bare den tåler å stå ute, tenker spes på regnvær.

anniche: ja, kassen er herlig! Falt for den på butikken. De hadde også en sånn krakk som du har, som det står Contry på.

julie: ja, jeg har det med å falle for slike kasser. :) Kruset er også så lekkert.

kreoline: ja, vi hadde en superbra tur! Artig å shoppe også. :) Var også på et loppemarked, legger ut bilder derfra i dag.

karin: takk! Ja, er fornøyd med det jeg har kjøpt. :)

redrobin: hehe, ja tror nok jeg har teft for å finne de rette tingene, ja. :) Artig med fine hageting!

tussilago: ja, er ganske skiftende vær, men sånn er det jo om våren. Vi hadde sol og overskya i går, det er det nå også. Kanskje det blir en tur ut i dag. Lykke til med eksamen!

Hemma på landet sa...

Tack, sötnos!

Oj, vad mycket fint. Skulle vilja ha allt jag med. :-) Puss Stina

Guldkant På Livet sa...

Nej men gud så mycket fynd du gjort Hulda!! Jättefina saker, verkligen!! Den lilla träkorgen blir ju perfekt att ha små saker i såsom dina sy-grejer eller små blommor i, kanske örter också? Och den skylten, wow, vilket fynd!! Var det alltså i en handelsträdgård/gardencenter du hittade den? Jättebra pris! DEn kommer nog bli läcker att ha ute på din gård! Va härligt att ha Narvik som granne, så underbart vacker omgivning!
Ha en bra söndag med alla dina fynd! Mari.

Mita`s hjørne sa...

Nydelig trekasse, den blir sikkert flott med terakottapotter og blomster i...
Flotte kort også, de er flotte i glass og rammer...
Tuva var virkelig søt i det forrige innlegget ditt...

Ha en flott søndag...

Hobbyhuset-Merete sa...

Så mykje fint du har kjøpt deg!! Alltid kjekt å handla når du finn så mange skattar ;o) Den kassen var jo bare råfin!!

Karna sa...

Kjempe tøff kasse og skilt, tror det kommer til å bli ganske så fullt på terassen din Hulda, har kjøpt mye fint som skal stå ute i det siste.... =0)

mona sa...

Ja det må jeg si ! Skikkelig fine ting du fant i Narvik ! Trekassen var nydelig,og skiltet var jo også et funn :) Tror du får en vidunderlig uteplass iår,med alle dine herlige gjenstander,håper vi får se...tjihi....:) Kos deg !

Hulda sa...

stina: takk skal du ha. :) ja, det er fine ting. :)

mari: ja, jeg fant skiltet som det står Flower på i et hagesenter. Jeg fant det helt tilfeldig, det lå oppå et skap. Jeg tror ikke de var klar over at de hadde det, for det var støva helt ned. ;)

mita: takk! Ja, er fornøyd med mine funn. :) Koselig at du likte innlegget mitt om Tuva.

merete: ja, du kan så si, kjekt å handle og vanskelig å bestemme seg for hva en skal velge når det er så enormt mye fint å velge i. :)

karna: å neida, jeg har en plan for alt jeg har kjøpt. Har jo ikke bare et uterom i hagen heller, har 3 uterom, pluss at det er stor hage, så jeg får bruk for alt. :) Bilder kommer etterhvert. :)

mona: det kommer garantert bilder av uteplassene her etterhvert som jeg kan plante ut og sette ut ting. :)

Anonym sa...

Hei Hulda ! Veldig inspirerende --
jeg bor i Narvik og har ikke sett
de tingene du fant.Kassen var utrolig fin. Butikken er et funn av franske småtterier. Et tips til deg er "Rødekorsbruktikken" i Dronningens gt. v/kirken.
Ha en fin uke!
mvh Ellen

Hulda sa...

Hei Ellen!

Takk for tips om den bruktbutikken, den skal jeg besøke neste gang vi kjører til Narvik! Ja, Anns gaver har mye flott i fransk stil. :)