fredag, april 20

En trøtt Tuva og vårblomsterVi har hatt noen fine vårdager denne uka, blomster dukker stadig fram i hagen. Tuva og jeg har gått tur hver dag. Det har resultert i at en hvit hund har fått grå "sokker" på labbene. I dag måtte hun til pers og få ordnet seg, noe som ikke alltid er like gøy for henne. ;)
Børst og klipp og vask må til.
Å, sukker Tuva, her var det godt å ligge og slappe av. Jeg er så lei av å bli børsta og klippet.. Sannelig lugger det også, av og til. Hulda er ikke så flink med den kammen, syns jeg...
Hallo?? du ta bilder av meg nå?? Jeg prøver å slappe av og sove ser du vel?! Jeg blir sur på deg nå, Hulda. Gå bort!!
Sukk, nå sovner jeg.. Hulda du får bare styre med det kameraet, jeg orker ikke se på deg engang, er så trøtt...
Snork. . . God natt til alle som ser på meg. :) (Dette var forresten ei deilig pute.)

Ja, sånn er Tuva av og til, litt sur, men hun blir jo blid igjen etter en liten stund. :)

Det kunne jo ikke bli bare Tuvas innlegg i dag, må vise noen av disse hvite scillaene som er kommet så fint opp i hagen.
Noen blå er det også kommet. Syns det er noen nydelige vårblomster.

God helg til alle som ser inn til meg her. :) Kos dere i vårdagene!

Klem fra Hulda og Tuva. :)21 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei Hulda og Tuva! Så fint dere har det i hagen! Her har det kommet masse snø i dag.. og det er skikkelig ukoselig!!! Jeg vil ha vår!

Guldkant På Livet sa...

Lilla gulliga Tuva!! Va kul du skrev om henne! Det var precis som om hon tyckte så!

Vad underbart med vita Scilla!!! De är ju bara för vackra!! Härliga foton!

Önskar Dig, Arnt Håvard & Tuva en jättebra helg med mycket sol!!! Mari.

anniche sa...

HiHi en liten prisnsesse på erten!
Søt en iallefall-
Koslige hagebilder.
Det er jammen godt å komme seg ut av huset å trekke inn den deilige luften på denne tiden av året gitt!

Nina sa...

Hihi, flere trøtte hunder rundt om kring...Koselige bilder av Tuva:o) Flotte hagebilder...det er vår!! å der er suuupert....Ønsker deg ei koselig helg, Hulda!

Tussilago sa...

Hilsen til dere to også. Tuva er jo bare goooood der hun slumrer på den lekre puta;))
Jeg ser på vårbildene dine mens et hvitt teppe ligger på bakken utenfor vinduet her. Det har snødd tett i dag...men i går var det skikkelig vår her ute i Vesterålen også;)) Da sov jeg middagshvil i sola, lyttet til fuglene som bygger rede i de nye fuglekassene våre. Jeg fotograferte også vårblomstene i hagen...krokus og blå scilla.. naboene grillet og hadde hageselskap...Men i dag var det altså helt hvitt ute når vi våknet opp. Når klokka nå er halv ellve om kvelden skinner måneskalken fra knall blå himmel...så kanskje dette likevel blir ei vårlig helg;)) God helg til dere!!

mona sa...

Ååååh,dakar Tuva.....så søt hun er ! Hun er kansje ikke så glad i våren,siden det medfører litt ubehag.....? Her derimot,er det ikke mye vårfornemmelser,hvitt skjær på plenen,grrrrrr,frister ikke med uteliv ! Nydelige bilder fra hagen din,jeg elsker scilla ! Men mine titter såvidt over jorda.....så jeg får se på dine imens ! Ønsker dere en fin helg i Harstad :)

Kreoline sa...

Så kjempesøt Tuva er, hun ser skikkelig trøtt ut, stakkars liten. Kjekt når det begynner å blomstre, det har vært utrolig kaldt her i dag, ufyselig, blir i dårlig humør av det. Ha en kjempefin helg, kos deg.

Mustaparta von Skaugum sa...

Koselig innlegg dette var da. :O)

JULIE K sa...

....men åååå så søt en Tuva. Ja skjønner jo det er litt styr med all vasking og kamming he he.
Tenk så mye blomster du allerede har. Her har det snødd, det er hvitt på marken, lite morsomt.

elin1976 sa...

Tuva minner litt om Sigve akkurat nå.... Jeg sitter på kjøkkenet og hører på snorkelydene helt inn hit. Han har tatt kvelden forran TV`en. Oppe har jeg ikke mindre enn 3 jenter på 9 år som skal liksom prøve å sove he he. Det kommer aldri til å funke. De har bestemt at de skal være oppe til kl. 01 for det er visst så kult.
Ha en super kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

moderncountry sa...

Hehe, så søt hun er :) Å så morsom tekst :)Det så ut som hun sa akkurat det du skrev, hehe..Jeg ser du har fått det fint i hagen også med herlige scillaer. Godt du ikke har fått snø som så mange andre. Nei, våren er kommet for å bli for meg. Eh...sommer mener jeg, for her er det jammen meg ikke det. Kos deg i helgen med dine kjære :)

Hulda sa...

ingrid: det har snødd litt her også, men det tina så snart det traff bakken, heldigvis! Men, sånn er jo april, litt snø, litt regn, og litt sol. :) Det hører med.

mari: ja, Tuva er en liten sukkerklump når hun er snill. :) Hun kan være ganske sta og sint innimellom... Ja, er flott med hvite scilla, det er de som eier huset vi bor i som har plantet løkene. De hadde det alltid så fint i hagen. De lever ikke lenger, vi leier huset av sønnen deres. Og vi prøver å holde hagen i fin orden. :):)

anniche: hehe, ja hun er jo som en liten prinsesse på erten. :) ja, herlig å komme seg ut og kjenne på vårlukta. :)

nina: er din hund også trøtt i kveld? :) ja, deilig med vår!

tussilago: det har snødd litt her og i dag, men det har tina igjen ganske fort, heldigvis! I går var det varmt her også, måtte gå med jakken åpen da jeg gikk tur. :)

mona: ser ut til at det er litt snø over store deler av landet i dag. Ja, sånn er april, ganske så lunefull. :)Tuva er nok glad i våren og sommeren, hun elsker å ligge ut på terrassen og gå turer i skog og hei. :)

kreoline: ja, hun er litt trøtt nå, ligger og sover på benken bak meg her jeg sitter ved datan. :) Ja, er kjedelig når det snør på våren, men sånn er det..

mustaparta: takk for det! :)

julie: ja, herlig med litt blomstring! Så i bloggen for april i fjor at jeg plantet litt stemor sist i april, det tror jeg at jeg må gjøre i år også. :)

elin: hehe, kjenner til det der med sovinga ja.. Arnt Håvard har lagt seg for 2 timer siden, så da er det godt å ha selskap fra datan og dere bloggere. :) :) Artig med jenteparty, da. ;) De sovner nok til slutt. :)

aina: ja, herlig med vår! Jeg tror Tuva tenkte akkurat det jeg skrev, hun er litt sånn. ;)

Pia..... sa...

hej hulda och tuva..hoppas ni har det lika gott som det ser ut på bilderna ...selma hälsar:) tycker tuva ser ut som om hon skulle passa mej som lekkompis, säger selma...gonatt...

Mor Grethe sa...

Det var en nydelig hund som koste seg... Ha ei fin helg Hulda.

Line sa...

Så skjønn tuva er da! Veldig talende uttrykk i øynene hennes :)..he-he
Ha en fin helg!

Mikkeline sa...

Hei, og takk for tipset om bloggen din. Her var det masse inspirerende bilder og gode tips, jeg linker til deg med en gang jeg.

Mia sa...

Nydelige, herlige Tuva! Og så artige bilder, Hulda! Koselig med blomster i hagen også. Jeg hadde en del Scilla, men hønene mine grafset få voldsomt i det bedet ifjor sommer, at de små løkene endte opp hist og her, og nå iår er det bare noen få som har kommet opp. Slik er det med frittgående høner...

Anita sa...

Oh, what a cute dog! Well, I do not really like dogs but yours look sooo sweet!

Happy week-end and sunny wishes from Germany!

karin a sa...

Så söt Tuva är, jättefina bilder på henne! Trevligt att du börjar dyka upp lite vårblomster även hos dig. Scilla är så vackert om våren. Ha en fin dag, hoppas det vårliga vädret fortsätter! :)

Anonym sa...

Å så gosig hon ser ut, en riktig sötis!

Karna sa...

Må til av og til, selv om de ikke er så glad i å bli badet, det værste er å få de til å stå stille....

God helg til deg og Tuva!