tirsdag, april 17

Testing av plantebord


I dag måtte jeg bare prøve noe... TESTING av plantebordet mitt!! Arnt Håvard monterte det i ettermiddag, og dermed var det ingen vei utenom, det bare MÅTTE prøvekjøres. ;o)
Bordet står på terrassen, mot husveggen nå, men når vi har satt opp leveggen, som blir på kortsida av terrassen skal det stå mot den. Da utnytter vi terrassen maksimalt. Det simpelthen klør i fingrene mine for å få begynt plantesesongen, hihi.. De første stemorene kan jeg plante ut i mai. Jippi!
Tuva er ei lita linselus, hun hørte visst et eller annet, så hun sitter og lytter veldig nøye etter det. ;)

Jeg funderer på om jeg skal male bordet, eller la det være som det er. Det er jo litt stilig sånn også. Hagemøblene våre er hvite, men jeg tror ikke jeg skal male det i hvitt. Har tenkt litt på en gammel, grå farge. Det tror jeg blir bra. Hva tror dere ville bli bra?
Krukker og kar fikk komme ut og lufte seg. ;) Her står den fine, nyinnkjøpte emaljekurven, en gammel kanne som jeg har kjøpt på et loppemarked og malt og en krukke med toile motiv.

En granium fikk komme ut et øyeblikk for kameraets skyld. :) Legg merke til den kjekke wire kurven nederst til venstre, den er fra Madam Stoltz. Syns den er så fin!! Vannekanna i sink har jeg kjøpt på Fretex.

Garden skiltet skal henge på leveggen over bordet. Den lekre trådkurven og sinkboksen med hyssing, fra Leonorah måtte også få være med på fotoseansen. Gleder meg til å stå her og plante. :) Når jeg er ferdig med plantinga skal jeg sette krukker og kurver her med blomster i. Å, så fint det skal bli. :-)

Ha en fin kveld!


35 kommentarer:

monique sa...

I finally was able to post a comment just now.You have placed some lovely photo's again.

Tussilago sa...

Gratulerer med plantebordet!!! Kan virkelig tenke meg at dette var oppfyllelse av en drøm for deg!! Det er jo rett og slett stilig, elegant, enkelt, stemningsfult...og kjempepraktisk. Ang farge..så tenkte jeg også på at det ville vært lurt om det fikk en litt gammel, slitt grå-gylden farge...ikke hvitt iallefall. Hadde vært litt fint hvis treverket viste gjennom.. Slik tenker iallefall jeg;)

Norah sa...

Så artig Hulda..at vi fotograferer hageting samme dag - for se på hjemmesiden vår under "I Leonorahs have" - der har vi lagt ut de siste nyhetene. Vi skulle jo så gjerne ha satt alt utenfor, men vettu - her snør det som bare det :-(

God klem

[morgrethe] sa...

Det var et koselig hagebord. Tror ikke jeg skal investere i det enda.... *he he* Takk for koselig kommentar på bloggen min. Angående skoene mine, er det VAGABOND, de koster litt, men de er fløyel på beina og så er det god kvalitet. Ha en fortsatt god kveld.

Helle sa...

For ett flott plantebord, et slikt ønsker jeg meg også. Jeg ville beholdt det som det er, sjarmerende!

Timotei sa...

Skjønner godt at du måtte teste plantebordet litt ja. Det er jo så flott! Jeg ville ikke malt det hvitt tror jeg. Synes det er fint som det er! Kjenner at jeg gleder meg VELDIG til sommeren etter å ha lest innlegget ditt i dag...

Kreoline sa...

Så flott det ble, synes det var kjempefint som det var. Fint du har pyntet oppå også, gleder meg til du setter det på plass med masse blomster på.

MODERN COUNTRY sa...

Saa flott du har faatt det Hulda!! Du vet aa gjore det koselig rundt deg, det er helt sikkert! Mye fint emaille du hadde, misunnelig her..kremt..:)Ha en fin kveld du og!

hege sa...

Hei Hulda!
Utrolig stilig plantebord! Jeg så lenger ned på bloggen din at du har kjøpt det på Felleskjøpet. Lurte på; hvor stort er det? Sånn ca? Jeg tror jeg må ha, men har litt plassmangel...
Forresten så synes jeg det er stilig med knallfarge på sånne ting! I alle fall hvis du har mye hvitt og lyst fra før! Hva med en sjøgrønn farge? Eller en litt mørk turkis? Det er jo også farger de brukte mye før i tiden på lister osv!
Uansett, lykke til med planting og blomsterstell og interiørting og tang!
Det er jo som alltid en fryd å lese bloggen din! Blir bare SÅ inspirert! Tusen takk for at du er her Hulda!

Klem, klem!

JULIEK sa...

Sååååå fint det plantebordet ble. Tenker jo på å kjøpe et slikt selv. Har ønsket meg det lenge. Har jo det garden skiltet også så kjempeartig å se disse sakene på bildene dine. Veldig fine bilder altså, og søtt med linselusen : )

Hulda sa...

monique: I am glad you could be able to post a comment again!

tussilago: tusen takk :) Ja, jeg er så enig, så enig, det er virkelig fint. :) Enig med deg ang farge, men kanskje jeg bare lar det være som det er, iallefall til å begynne med. Får se. :)

norah: det har snødd her også, men bare noen få snøkorn som tina da de traff bakken. Nå vil vi ikke ha mer snø, heldigvis har vi blitt kvitt det meste nå.

mor grethe: koselig at du likte bordet! Har hatt noen sko fra vagabond, det er et veldig bra merke.

helle: ja, jeg vurderer å ha det som det er. Iallefall til å begynne med. Det passer jo godt til tingene som skal være på det.

timotei: koselig at du fikk sommerfølelse av å lese innlegget mitt. :) Blir herlig når sommeren er her!

kreoline: ja, ser det er mange som syns det skulle være som det er, jeg var jo i tvil selv, tror jeg satser på å ha det sånn. Slipper jo mye malingsjobb også da. hehe..
Blir fint å få det på plass der det skal stå senere. :)

aina: takk skal du ha! :) ja, har samlet meg mye i emalje. :)

nabbmo: oi, så trivelige ord fra deg! Ble veldig glad for det du skrev. :) Tror ikke du har skrevet her før, husker ikke navnet ditt iallefall. Koselig at du la igjen kommentar denne gangen. Skjønner at du har vært innom meg noen ganger tidligere også. :) Bordet er 95 cm høyt og 90 cm bredt. Dybde 45 cm. Det tar faktisk ikke stor plass, er ganske smalt. Perfekt høyde, syns jeg.

julie: hei! Så artig at du også har det hageskiltet, da. :) Det skal bli så fint å henge det opp over bordet her. :)

Pulsatilla sa...

Så fint plantebordet ble! Og veldig praktisk! Tror ikke jeg ville malt det; eller kanskje i en litt slitt grå/blå/lysgrønn farge som pusses litt shabby...

Pulsatilla sa...

... glemte å si; at jeg har de vannkannene for salg - rosa er på lager, og grønn og blå kommer til uka. Men det ser jo ut som du har vannkanner nok? ;-)

Anonym sa...

Åhhhhh det plantebordet er bare såååååå lekkert! Vil ha:)
Var på Felleskjøpet jeg også, men NOPE, slikt har de ikke her i byen- hun bare så rart på meg!
Ja, ja-
Ha en fortsatt God uke

Anonym sa...

Takk for koslig hilsen i bloggen:)

Så morsomt at din bestemor hadde samme mugge!! Virkelig flotte fat ja..

Klem

Ida sa...

Vilket fint planteringsbord du har skaffat. T o m där har du fina saker stående. Gillar dina krukor och din söta Garden skylt=)

Jag tycker liksom dig att det ska bli underbart att få påbörja planteringssäsongen. Har tyvärr inte gröna fingrar men det får gå ändå.
Kram på dig /Ida

elin1976 sa...

Kjempefint plantebord. Jeg ønsker meg et slik.....sigve....! Skjønner godt at du ser frem til å få ta det i bruk. Her har jeg lagt slike ting på is... bokstavelig talt. Her hagler det. Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

La bordet være slik, tenk så fint det blir når det får en gammel slitt patina. Hvitt er jo lekkert, men tenk på et plantebord som er hvitt.... slitsomt for å holde det rent....hihi.
Ønsker meg et slikt bord...
Ha en fin onsdag.

Anonym sa...

Åhh, så härligt med ett planteringsbord och vad fint du har arrangerat på bordet!

Jag hade nog valt att måla det, känns som det blir mer hållbart då. Jag är ju svag för vitt men en grå eller varför inte grön färg blir nog väldigt fint det med... :)

Anonym sa...

Klør i fingrene hos meg også, men det er litt tidlig å kjøpe sommerblomster enda...så jeg får nok vente. Jeg hadde malt bordet, holder seg mye lenger fint, eller kanskje du skal beise det?

Du har helt rett Hulda, DIGGER huset og kransen du kjøpte!!!!

Hulda sa...

pulsatilla: ja, det tror jeg blir valget dersom jeg maler, få det til å se slitt ut, i en lys farge. Det er helt sant at jeg har nok vannekanner. :)

anniche: ja, det er virkelig fint! Synd de ikke har det der på Fk.

ida: takk! har samlet endel fine hageting oppigjennom årene, er jo alltid noe man kan bruke som man finner rund omkring. :)

elin: ja, april kan være lunefull. Er heldigvis sol her nå. :)

anka: enig, hvitt er fint, men ganske uholdbart på et plantebord.

karin a: ja, grønt var en idè, det hadde nok blitt stilig. Får se hva det blir til. :)

karna: bordet er trykkinpregnert, så jeg tror det skal holde seg bra. Men, har ikke helt bestemt meg for maling enda. Det ante meg at du ville like lyshuset og kransen, ja. ;)

Lille Trille sa...

Åh så koselig det så ut :-)
Et slikt plantebord ønsker jeg meg også, mye bedre enn å sitte på huk og gjøre all plantingen. Alle krukkene og den emaljekurven var kjempefin. Skjønner godt at du gleder deg til å ta det ordentlig i bruk.
Klem Lille Trille

Mollys Hus sa...

Vad fint det blev. Skulle oxå vilja ha ett sånt bord :(

Anonym sa...

Å så fint hagebord! ..synes det var veldig flott i den fargen det er...litt rustikk :)
Jeg gleder meg også veldig til plantesesongen starter for fullt.
Ha en fin dag!

hege sa...

Hei igjen Hulda!

Joda, jeg har sett på bloggen din en stund. Har lagt igjen kommentarer som jeg har fått kjempekoselige svar på også, men da hadde jeg annen webside! (heges.weblogg.no) Var så masse problemer på den så jeg måtte bytte...
Tusen takk for målene! Nå skal jeg ut i snøværet (ja det snør i Trondheim nå :( ) og måle på terrassen!
Ha en super dag!

Klem, klem!

Anonym sa...

Vilket praktiskt bord och vackert dessutom! Förlåt mig snälla Hulda ...jag har varit dålig på att skriva kommentarer sista veckorna ! det har varit lite mycket nu ett tag!
Kram

Anonym sa...

Så koseleg plantebord!! nydelege ting du har sett oppå det og ;o)
Eg ville hatt det slik som det er og ikkje mala det i det heile tatt. Ha det sånn no, så kan du sjå det litt an og heller male det til neste år om dy ikkje er heilt fornøyd ;o)

Anonym sa...

Mysiga bilder, maken köpte sånt bord till mej, men vi har inte satt upp det ännu.

Mia sa...

Det plantebordet ditt er bare SÅ fint. Da jeg var på Felleskjøpet for å kjøpe emaljekurven, spurte jeg også etter det plantebordet, men de hadde det ikke. Så synd, for jeg kunne ha tenkt meg det til å samle blomster, krukker etc. på terrassen. Du har gjort det veldig fint med de koselige tingene dine. Liker så godt den fil de fer-kurven din også.

MODERN COUNTRY sa...

Hei på deg igjen Hulda :) Jeg ville bare stikke innom å spørre deg en gang til, mulig du ikke har sett spørsmålet tidligere. Jeg lurte bare på hva totalbedraget ville blitt for den lille lavendelputa med hjertebrodei og porto til Nederland ? Er litt interessert skjønner du :) Håper du vil gi meg et svar! Ha en finkveld, klem fra Aina :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Å så fint Hulda!!! Så himla fint!! Jag har också ett planteringsbord på gång så detta tycker jag var jättekul att få se!! Blev verkligen bra och så mycket fint du hade på det!! Och lilla Tuva då som vill vara med på bild....
Du kan vara glad över ditt bord, och den "Garden" skylten skulle jag också vilja ha!!! ( Jag skriver email till dig i kväll el i morgon...) Mari.

MODERN COUNTRY sa...

Å så fint at du svarte meg :)Det er jo ingenting!!! Jeg ville spørre deg om du kunne reservere den for meg til den 26 ? Da har jeg mulighet til å sette inn penger på kontoen din. Du får si ifra hvis det er greit, og i tilfelle, kunne du sende meg all info på e-mail til meg da?

min e-mail : britta.syversen@zonnet.nl

Snakkes! Klem :)

elin1976 sa...

Ikke legg ut toget, Hulda. Du kan få virus på maskinen. Les koselig sin blogg, et av de siste innleggene. Jeg har slettet mitt fra bloggen. Klem:O9

Berit sa...

Hei Hulda! Flott plantebord! Ja noe klarer man ikke å vente med! Mitt plantebord bruker å bestå av to planker plasert på en hoggstabbe på den ene siden og noe annet provosorisk på den andre siden. Men det fungerer!

Anonym sa...

Hei, har ikke vært på denne siden før, men jeg så et plantebord på en annen side jeg.

vurderer absolutt å investere i ett slikt!

www.plantebord.com