mandag, april 16

Glassklart


En samling glassklare ting er vakkert. Lyset spiller i glasset, og det gir fra seg farger og skinn.
I dag fikk jeg lyst til å vise fram noen av vasene mine. Jeg har veldig sansen for fine vaser i glass, nye og gamle. Men, de nye må være i gammel stil.
På brettet står noen av glasstingene mine. Her er det både nye ting, og endel gammelt.
De to største vasene kommer fra House Doctor. Den minste vet jeg ikke merket på, men den er kjøpt hos Hjem Kjære Hjem.
Jeg har pynta vasene med blonder, bånd, et prismehjerte og et emblem fra Leonorah.
Den søte glasskålen er arvegods, under den er et gammelt saltkar fra Villa Collection.
Noen blomster pynter opp. Skal bli herlig å legge friske blomster i vann i skålene, og sette fine buketter i vasene. :)
Den grønne skåla kommer fra en bruktbutikk i Stamsund, Lofoten. Jeg har ei større slik skål også. Elsker den grønnfargen, og fasongen på skåla er bare herlig!9 kommentarer:

elin1976 sa...

Flotte glass! Samler vel egentlig litt på slik jeg også. Har kjøpt noe, arvet og fått noe. Bruker det hele tiden. Så vårlig og flott dere har det ute. Det er vår når man kan sitte ute å spise. Det er favoritten til prinsessa. Vi har ikke tatt frem hagemøblene enda. Jeg er nemlig litt i tvil om jeg skal gidde å begynne å pusse på det gamle eller om vi skal kjøpe nytt. Vi må ha nye puter uansett. Har sett så mange flotte og forsåvidt rimelige sittegrupper. Venter litt til. De har nemlig meldt at snøgrensa ligger i dag på 300 meter og vi ligger 275 og da er det fare for snø! iiiiikkkkkkk! Jeg har sendt deg en tog billett. Se på bloggen min( ikke innlegget om putene men litt lenger ned på siden) Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

Flotte vaser og skåler, nydelig farge på den grønne. Det ble også så flott i gangen etter at du har pyntet med nye gardiner og andre ting, det er ikke alltid det skal så mye til. Ha en fin dag.

Tussilago sa...

Du er flink til å vise frem skattene dine...og det er gøy å se på alt det fine du har..jeg liker det;))
her om dagen ryddet jeg i et skap..og frem dukket noen fat og slikt, gamle flotte...som jeg nesten har glemt at jeg har fordi de står så bortgjemt. Kanskje jeg skulle blogge dem..

Anonym sa...

Jag älskar också pressglas, tur att det är ganska billigt!

Hulda sa...

elin: Ja, jeg er veldig glad i vaser i glass og skåler. House Doctor har så skjønne vaser!

Jeg så tog billetten, det var koselig, men jeg leste en svensk artikkel i går, angående det linktoget. Der var det anbefalt å kutte det ut. Du kan lese på Koselig Koseligs blogg. Hun har linket til artikkelen.

kreoline: koselig at du likte glasstingene mine. :) Ja, det ble bra i gangen, fint å få det lysere.

tussilago: hadde vært veldig artig å få se det du fant! :)

lisa: ja, det er ikke dyrt. Jeg kjøpte den ene house doc vasen i går, den kosta ikke mer enn 65 kr.

MODERN COUNTRY sa...

Uff, nå har jeg ikke fått vært her inne på en stund Hulda, sorry! Litt flau nå..rødme..Jeg ser jo at du har lagt ut så mange fine bilder her inne. Du har jammen en fin terasse, med flotte møbler og mange fine potter med blomster og planter i. Rene cottage følelsen får jeg nå :) Herlige farger, ja for du vet vel hvor glad jeg er i farger? Fine vaser og skåler du har også :) Man har vel en eller flere manier. Jeg har tekopper med skåler og gamle bokser. Det tyter ut av skapene. Godt jeg sparer til et stort nytt skap så jeg får plass til alle skattene! Men skapet kommer i neste hus da. Vi flytter jo neste vår. SÅ da får vi se hvor heldige vi er!
Ha en fin kveld ! Aina ;)

Anonym sa...

Kjempefine glassting du viser i dag!! Likte særleg godt den fremste av dei to store :o) kjekt at du viser ting og tang du har her på bloggen..det er eg for lite flink til..

monique sa...

What a wonderful glass collection.

I don;'t know what's wrong with blogger, I have been trying to post comments for days but no luck. I'm just going to try again.

Hulda sa...

aina: koselig at du kom innom. :) Er fint å forandre litt på pynten i huset, så nå får endel av glasset står på brettet på kjøkkenet.

merete: Jeg liker å stille ut litt forskjellig og ta bilder. :) Koselig om du også gjør det.

monique: Thanks for droping by. :) I has been some problems with blogger, I think. It has been very slow today. But it is faster now, in the afternoon.