onsdag, april 11

Forandring i gangen


Som jeg sa i går, så har gangen nede vært et ganske nedprioritert rom i huset. Det har liksom bare blitt litt av ditt, og litt av datt. Grunnen er kanskje at jeg ikke liker panelet i gangen. Jeg har veldig lyst til å male det helt lyst, i vanilje eller eggehvitt. Men, nå som vi går mot vår og sommer, har vi tusen andre ting å holde på med, så det blir ikke nå.

Jeg har skifta ut det meste som går an å skifte ut. Tanken bak er at alt jeg tar inn i gangen skal være hvitt. Det vil gjøre selve rommet lysere og luftigere.
Først og fremst nye gardiner!

(Til om med Tuva er hvit!)
Foran vinduet i døra har jeg sydd en kappegardin med blondekant nederst på kappen. Jeg syns det ble sommerlig og fint. :)
Det smale, lange vinduet har også fått en fin og romantisk kappe med blonde. Jeg har hengt opp to hvite hjertebilder, og sydd et hjerte til å henge i vinduet. Knagger og stol i gangen er også hvite.

Her er et nærbilde av hjerte.

Et lite spann og en pose jeg har sydd henger her. I posen skal jeg ha diverse småting som har en tendens til å samle seg opp.

Bilde jeg har strøket på er et scrapark som jeg har scanna. Syns det var så fint motiv på det. Jeg har også sydd på to knapper til pynt.


I vinduskarmen står to lysestaker og en kanne. "Prosjekt gang" er ikke ferdig enda, fortsettelse følger. . . ;o)


Ellers så har jeg prikla i dag, ringblomster og nellik. De neste som står for tur er fløyelsblomst. Sådde også stokkroser og blomkarse i lange baner i går. Det spirer og gror her. ;)

Til slutt i dag skal dere få et "løp og kjøp" - tips fra meg. I reklame som kom fra Felleskjøpet i dag, dukket denne spennende annonsen opp: Flotte retroprodukter!

Jeg kjenner igjen disse fine tingene fra den svenske nettbutikken Cosas. Du finner produktene under kategorien emalje. Jeg har lenge hatt veldig lyst på den kurven med håndtak i emalje. Her koster den altså kun 148 kr, mens Cosas selger sin for 250kr og i tillegg kommer portoen!! Litt av en forskjell, og det er akkurat de samme produktene.Her er enda noen flere. Fine ting, sier jeg bare! :) Skal ha tak i den kurven med håndtak. :)

20 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Takk for tipset. Enig med deg, kurven var kjempefin. Kastet brosjyren uten å se i den....., trodde ikke det var noe interesant for meg. Ja ja, så feil kan en ta. Lykke til med prosjekt gang. Det blir lyst og fint der nå. Ha en fin kveld:o)

Anonym sa...

Sommelig og fin gardin du har sydd.Gangen blir sikkert fin med mye hvitt. Du får det koselig uansett Hulda.
Takker for tipset mye fint ...
Må nok ta meg en tur på FK.
Har neitakk lapp på postkassa ;)

Bestefars Verksted. sa...

Så fint og lyst du får det i gangen din,utrolig hva hvite ting kan utrette... ! Gardinen var kjempesøt !! Du kan tro jeg også studerte denne Felleskjøp-reklamen idag,-og den jeg aller helst vil (les må) ha,er den samme som deg !! Må nok innom der ganske fort,og så ser jeg på nettet at MAXBO har kampanjedag på fredag,med bl.a. billige le-vegger,og det trengs,her i Bodø.....kos deg:)

Naturegirl sa...

I think this is a ~~white~~ post..curtains~ dog~ hearts~ very nice!You have been busy!hugs NG

elin1976 sa...

Måtte le litt nå for jeg satt i går utenfor her å kikket helt tilfeldig igjennom felleskjøpets sin brosjyre. Den pleier somregel å gå rett i søppla( jeg har vel ikke fjøs) og da så jeg og disse tingene.
Så jeg må få mannen til å gå innom på vei hjem fra Skolen i dag.
Den ovale bakken skal jeg bare SÅ ha.

Så fint det ble i gangen. Jammen om ikke Tuva også ble litt hvitere.....hehe. Det flott og fin stemning også. Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

Det blir kjempefint i gangen din. En lur ide å bruke bare hvite ting og tekstiler! Da virker alt mye lysere. Trenger jo ikke male bestandig for å få til en forandring. Jeg satt også og kikket i den brosjyren fra Felleskjøpet. Har mer enn traktorer der ja! Har så lyst på den muggen/kannen. Ser for meg den med en stor bukett markblomster oppi.Oi, tiden flyr, nå må jeg ordne meg og dra på jobb. Ha en fin dag!

Gunhild sa...

Jeg bladde gjennom Skeidar og Euro-pris katalogen, men Felleskjøpets lot jeg bare ligge. Greit at det er noen som følger med.Pleier å kjøpe vaskepulver mm på FK, men har ikke undersøkt om det er mer lønnsomt der. Men greit å få det i stort.
Jeg har også veldig sansen for de husene til lys, som du viste i forrige innlegg. Liker nesten bedre de enkle i sink. Vet de har de på Vildanden i Grimstad. Kanskje de får de hos Walther & co. i Danmark. Skulle ønske at W & co hadde en nettbutikk e.l. Har sett så mye fint hos de.
Ha en god dag!

JULIEK sa...

Å så fint det blev Hulda. Du har så rett, man kan gjøre mye bare med å kle rommet med hvite saker. Vårt kjøkken er veldig mørkt og trist, synes jeg. Panelet skal males men vi får ikke tid til det før til høsten. Skal sette opp noen hvite hyller nå og henge opp hvite saker jeg også, så blir det kanskje litt bedre. Ellers så jeg også disse sakene i annonsen, ble veldig overrasket, de er jo så fine : )

Hulda sa...

mor grethe: ja, er mye lekkert de får inn der.

ella: så at du har laget ny blogg igjen, skal linke til den. Ja, ta en tur på felleskjøpet, det var utrolig mye lekkert der.

mona: vi kjøpte levegg i fjor, som vi har på terrassen, da ble det mye varmere. :) Koselig at du likte gardinene nede i gangen. Ja, den med håndtak er et must her også. ;)

naturgirl: Yes, it is! I sould decorate my hall with only white things and fabrics. I don't like the brown colours at the walls, so I had to do something, when I don't have the time for painting.

elin: hehe, det var faktisk Arnt Håvard som så i den reklamen, han viste meg de tingene og sa at dette var nok noe for meg. :)
Er også fornøyd med det som foreløpig er gjort i gangen.

timotei: ja, jeg syns også at den kannen var veldig fin. Blir nok flott med blomster i til sommeren. Har lyst på den jeg også, men må nok velge litt, kan ikke kjøpe alt. ;) Ja, syns det ble bra i gangen. Ha en fin jobbdag!

gunhild: ja, de lyshusene er lekre. :)

Hulda sa...

julie: ja, det hjelper med lyse ting og tekstiler i et rom som egentlig trenger noen strøk med maling. :)

Berit sa...

Det ble kjempefint i gangen! Så i FK-katalogen i går jeg og , hadde besøk av ei venninne og måtte vise henne de flotte tingene.
Prøvde i går å legge inn slik at jeg kan få kommentarer men fikk d ikke til, men gir ikke opp, skal prøve igjen i nå!

Mia sa...

Koselig med alt det hvite i gangen din. Det lyser jo riktig så fint opp. Og takk for tipset ang. Felleskjøpet! Det er utrolig hvor mye fint man kan finne på de mest uventede steder... Og billig! Vi har slik "ikke uadressert post"-lapp i postkassen vår, så vi får ikke reklame. Så det var fint at du fortalte om dette. Må nok en tur til Felleskjøpet da... (er jo der innimellom for å kjøpe hønsefor og kraftfor da... Men som regel er det mannen min som drar dit, og han ser vel ikke på slike ting...Hi hi..)

Berit sa...

Hei hulda!
Skulle bare si at nå har jeg fikset det slik at man kan legg inn kommentarer til meg! Bra et jeg ikke gir opp!!
Ha en fin dag! Og så må du hils mannen din m vel overstått!

Hulda sa...

berit: så flott at du fikk det til! Hadde akkurat tenkt å svare deg og si hvordan jeg la til kommentarfeltet. :)

mia: ja, nå må du ta turen til FK! :) Jeg ringte dit i dag tidlig og spurte om de hadde fått inn tingene, og det hadde de. Skal dit etter jobb for å kjøpe mer jord til priklinga, så da skal jeg sikre meg noe. :)

Anonym sa...

Så søte gardiner og "ting og tang" du har pynta med i gangen din!! Heilt enig med deg i at rommet hadde blitt mykje finare om veggane hadde blitt malt..du får ta det når du får tid :o)

Anonym sa...

*ler*
Ja... om jag räknar på www.forex.se och ser vad 148Nkr kostar mig att få till svenska... 171,78Sek... i köpkurs... dock kanske det är högre ändå, :p
Må så gott... värmländskan... kramis o lycka till med pyntandet av hallen...

Kattfot sa...

Fint du fixat, små detaljer kan ju göra jättemycket. Och så söta Tuva, hon lyser ju upp det mesta :-)

Anonym sa...

Vad fina gardiner du satt upp i hallen!
Gardiner kan ju förändra hela rummet.
Håller med dig om emalj korgen, den skulle jag också vilja ha.
Ha, det så bra
/S

Berit sa...

Hei hei! Ja du kan tru eg e fornøyd med at eg fikk det til!
Berit

Hulda sa...

merete: takk! ja, det hadde trengtes noen størk med maling her nede i gangen.

bim: er den lykkelige eieren av kurven med håndtak nå. :)

kattfot: hehe, ja Tuva lyser opp enhver mørk krok. :)

sublime design: ja, gardinene ble jeg også fornøyd med, de ble søte. :)

berit: ja, var flott at du fikk ordna det. :)