mandag, april 23

Blått er flott :)En nydelig vårdag i nord, sol fra skyfri himmel - og sommerfølelsen kommer sigende. :) På jobb har vi vært ute og kosa oss i sola sammen med ungene. Fikk til og med farge i fjeset, herlig! Etter jobb har jeg priklet blomkarse og stokkrose. Det ble sju brett i ettermiddag, fem brett med blomkarse og to med stokkrose. Nydelige blomster. :)
Så mange bloggere har vist fram fine hjerter de har sydd. Jeg fikk lyst til å vise disse to i blått som jeg sydde for et par år siden. De henger på soverommet vårt. Det går i blått og hvitt der. Duken de ligger på har jeg også sydd. Det er bare et hvitt bomullsstoff som jeg har kantet med blonder. Den ligger på en kommode på soverommet. Var også heldig å finne en butikk i dag som solgte de blå krusene fra IB Laursen. Så nå har Arnt Håvard og jeg et hver. Skal bli koselig å ha de ute og drikke av i sommer. :)

Hjertene har jeg sydd sammen av ulike lapper. Jeg sydde lappene sammen i passe størrelse, la hjertemalen oppå, og klippet deretter ut hjertene. Jeg har sydd disse hjertene sammen for hånd. De hvite hjertene jeg har sydd, syr jeg sammen med maskin.

Blonder og perler har jeg også brukt for å pynte de opp litt. :) Både opphengsblonden og blonden som jeg har brukt på selve hjertene er rester som ble igjen etter brudekjolen min. Syns det var artig å gjøre bruk av disse. :) Det bringer jo spesielle minner. :)
Mine to fine sommerkrus. :)

Velkommen sommer!21 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh söta hjärtan! Jättefint med blonder/spetsarna och pärlor.

Anonym sa...

Lyseblått er nydelig:) Flotte krus og hjerter, og ja sommeren må bare gjøre sitt inntog;)

Anonym sa...

Blått är fint, en sån lten emaljmugg hade jag som barn ;)

Anonym sa...

Nydelige hjerter du har laga, du er dyktig! Lørdag var jeg en svipptur innom Narvik, og havna på samme interiørbutikk som du, mye fint der ja, men jeg handla ikke så mye.....
Ha ei fin vår-uke til deg!

Kine sa...

Blått, blått, blått, min yndlingsfarge :-)

Koselige hjerter og fine krus.

Anita sa...

Ohhhhhh, what nice hearts! You might know from my blog that I sewed lots of hearts at the beginning of this year. I like such hearts a lot!

Hulda sa...

karin a: takk skal du ha. :) koselig at du likte de. :)

molly: ja, lyseblått er virkelig flott. :)

hannele: ja, tenk at de emaljekoppene er kommet for salg igjen, koselig. :)

heigrim: artig at du også var på den butikken, er du nordfra?

anita: yes, I have seen your hearts. I have sew these heart for a couple of years ago. :)

Bestefars Verksted. sa...

Så søte de hjertene dine var !! Og koppene også !! Og så mye du fikk ut av Narvik-turen,artig at dere kom over et loppemarked ! Det fatet var innmari fint,koselig at du nå har to !! Ha en fortsatt fin uke,ser dere har fint vær...i motsetning til oss :)

Anonym sa...

Kjempefine Blå hjerter! Og de koppene har jeg såå lyst på ;0) Jeg så noen lignende kopper hos Hjem, kjære hjem, som jeg snart bare må kjøpe :0) Her er det bare regnvær idag :0)

[morgrethe] sa...

Hjertene var veldig fine, har planer om å sy meg noen hjerter jeg også... etterhvert. Men du, jeg ble da så innmari nysgjerrig på den brudekjolen din. Har du vist den på bloggen på et tidligere innlegg kanskje?

elin1976 sa...

Ja, du kan så si. Nå er jeg ikke lengerr klar for våren men sommeren. Jeg vil ha sommer, sol, late dager på terrassen og lyse netter.

Hjertene dine er flotte. Du er flink. Koppene er slike jeg få flachback til mormor og morfar. De hadde slike. Jeg fikk drikke av et slik når jeg var liten. Det stod til og med navnet mitt på den. Ha en fin dag:O)

hummmlan sa...

Villka söta hjärtan! Håller med dej om att blått är flott :-)

elin1976 sa...

Du din heldiggris. Har dere sol..... tenk på meg da når du koser deg ute. Nå skal jeg gå opp å male litt til. Skal prøve karrisaus i dag. Det er alltid greit å prøve noe nytt.. Takk for tipset:O)

[morgrethe] sa...

Nå har jeg sett :o) Fine bilder og et flott par. Ha en fin dag!

Blommiga Karin sa...

Ser att det har sytts mera hjärtan.Kul att man kan göra så många olika varianter och färger..
Passar ju bra till dina blåa muggar. MVH Karin

Merete sa...

Så utruleg søte hjerter du har sydd!! Desse var litt ulike dei andre eg har sett rundt på andre bloggar..og du er jammen kreativ som vanleg :o) Ha ein fin tirsdag!!

Tussilago sa...

Jeg har også sett mange hjerter...men ingen så spesielle og flotte som disse! Du er flink!! Blått er nydelig...ingen tvil om det! Du er flink til å kombinere..til å skape en helhet;))
Her har vi også hatt to dager med sommer og varme nå...men jeg får ikke vært ute i løpet av arbeidsdagen, så da lengter man UT når dager er over;)) jeg skriver på eksamenoppgave om kveldene..kan du krysse fingre og sende gode tanker? Vanskelig å holde fokus når krokusen blomstrer ute..og bedene trenger rydding;)

Anonym sa...

Søte hjerter, lurt å sy lappe hjerter. Det må jeg prøve meg på.
Ha ei flott uke.

Mia sa...

Det var noen veldig nydelige hjerter du har sydd. Lekkert med lyseblått med blonder og det hele. Herlig den lyseblå emaljekrusen også. Artig med to forskjellige, en til hver av dere. Håper finværet fortsetter for dere.

Hulda sa...

mona: ja, det var en artig tur til Narvik, også gøy med loppemarked. Koselig at du likte hjertene jeg sydde.

huset i hagen: ja, koppene er skikkelig fine, 45 kr kosta de.

mor grethe: så artig at du syns bildene fra bryllupet var fine. Det var veldig artig å ordne det meste selv, det gir jo en ekstra glans over det. :)

elin: mamma sa at hun huska bestemoren hennes hadde en slik kopp, eller en som ligna da. De er jo garantert laget etter gammel fasong. Stilig. Hvordan gikk det med malinga di i dag?

hummmlan: koselig at du likte hjertene mine, ja blått er flott. :)

karin: disse hjertene sydde jeg for 2 år siden, syns de ble fine. Arnt Håvard fikk de faktisk i gave av meg. :)

merete: ja, det er jo artig at ikke alt blir likt. :) Disse har jeg jo som sagt sydd for ei god stund siden også.

tussilago: huff, skjønner godt at det er et slit med eksamen nå. Skal tenke på deg ja! Lykke til! Hva studerer du?

anka: ja, det var en artig vri på hjerter det der. :) Du må prøve. :)

mia: koselig at du likte hjertene, du syr jo så utrolig lekre hjerter selv! Falt jo pladask for de krusene da. :)

Lena sa...

Så utrolig nydelige hjerter...Du er så flink å sy !!!