tirsdag, mars 20

Uventa gave i posten :)


~♥~


Det er sent, og jeg er trøtt, men jeg må bare vise dere for en søt og uventa gave jeg fikk i posten i dag. Det er ei dame som jeg kjenner fra Kåfjord som har sendt meg en forsinka bursdagsgave. Nydelige hobbyting! Disse glansene var bare så skjønne. :) Tusen takk!
Noen fine alveglans sendte hun meg også. Jeg har ei hylle på hobbyrommet hvor jeg samler alt til scrap, men den ser jeg trenger litt rydding nå, må se om jeg kan få gjort noe med elendigheten i morgen.Her er noen flotte sommerlige og søte klistremerker som jeg også fikk.
Til sist disse artige serviettene. :) Pakke i posten er noe av det artigste jeg vet om. ;o)Jeg har vært hjemme pga forkjølelse i går og i dag. I dag har jeg sydd denne bæreposeholderen som jeg hadde bestilling på.

Bilde jeg har brukt har jeg kjøpt hos "Roser og Rot". Teksten er skrevet ut i Word, alt er strøket på posen.
Til oppheng har jeg brukt et silkebånd og en liten søt knapp for å feste det hele med.
Kroklisser er fin pynt. Denne kommer fra Tilda-serien. Jeg har også strøket på Hulda's Homemade. :)


17 kommentarer:

Naturegirl sa...

Beautiful images and I love the roses!You have a NEW LOOK here!
I am celebrating my ~1 yr. blog anniverary~ and have ~roses to give away!~ come by ..hugs NG

Anonym sa...

Så gøy med en ovverraskende pakke i posten, det er KJEMPE gøy! flott gave du fikk også!

Håper du føler deg bedre!

Tussilago sa...

Du lager så mye lekkert og fint...så nå gleder jeg meg til å se hva du kan trylle frem av disse nydelige glansbildene. kanskje printe ut ting til å overføre på stoff. Det hadde vært nydelig!
God bedring!!

Lille Trille sa...

Åh det var noen nydelige glansbilder...blir litt nostalgisk jeg , pleide å samle glans når jeg var liten. Serviettene var supersøte, blir koselig å dekke med dem - eller bruker du dem kanskje til decoupage ?
Du er så flink å sy, den bæreposeholderen er så fin og du gjør alt så pent. Er spent å se resultatet på puffen du kjøpte, var så fint stoff du hadde funnet til den.
Ha en kjempefin dag !
Klem fra Lille Trille :-)

Anna sa...

Hej hej!

Vilken fin blogg du har. Tack för besöket hos mig. Jag ska återkomma hit ikväll - är på arbetet nu.

Ha en fin dag.

Mia sa...

Herlige glansbilder i posten - det er kjempeartig med slike overraskelser. Og den bæreposeholderen var kjempefin. Håper du føler deg bedre idag og at forkjølelsen har gitt seg. Vi har nydelig sol idag (også) så den har jeg tenkt å nyte ute (ikke mye sying på meg i det siste...)

Anonym sa...

Kul med en sådan fin överraskning,
Bokmärken var verkligen fina:)
Och servetter kan man väl inte få nog av...

Ha, det bra
/S

Hulda sa...

naturegirl: thank you.:) yes, I have made a new lay out for my blog, I really love it. :) I should look at your roses. :)

karna: takk skal du ha. :) ja, pakke i posten er alltid artig!

tussilago: ja, jeg har tenkt på noe slikt, men kan jo også bruke de til å lage fine bilder.

lille trille: takk skal du ha. :) koselig at du liker det jeg syr. Pufftrekket ble sydd i går, men jeg kunne ikke bruke den innmaten som var i den, det stinka tobakk av det, helt grusomt. Må ta en tur til en møbeltapetserer og finne noe jeg kan bruke.

anna: koselig at du stakk innom, kom gjerne igjen. :)

mia: takk! Ja, er litt bedre i dag. Vi har også hatt sol flere dager, og har det i dag også, men jeg holder meg inne, vil ikke gå ut og bli verre.

sublime design: ja, jeg ble glad for den overraskelsen i posten. :)

Ellie sa...

Å få overraskende gaver er jo så koselig, og dette passet midt i blinken får deg, ser det ut for! Bæreposeholderen er nydelig, som alt du gjør. Ha en god dag!

Mrs M sa...

Vilka fina saker! Vad heter blommorna som du har längst upp på norska? På svenska heter de blåsippa och gullviva, men jag har bara hittat blåsippor än så länge... Ha det kämpegott!

Hulda sa...

ellie: takk skal du ha, så koselig at du liker holderen. :) ja, veldig artig med noe fint i postkassen. :)

mimmi: hvis du mener de gule blomstene på det øverste bilde, så heter de primula på norsk. Dette er et bilde fra i fjor i mai, vi har ikke fått de i hagen enda. :)

MODERN COUNTRY sa...

Så hyggelig med enda flere pakker :) Du har jammen fått endel pakker! Men det er sikkert vel forunt :) Alt var jo helt deg, så jeg skjønner godt du ble glad :) Vet du, jeg har samlet på glansbilder da jeg var ung, og enda har jeg tatt vare på et album. Kanksje jeg skulle ha vist noen av dem ? Det sitter også noen store flotte engler blant dem :) Ha en fin dag da, klem fra meg!

Anonym sa...

Hei Hulda
Takk for koselig kommentar! Så heldig du er som fikk gave, koselig med overraskelser i posten. Nydelig pose for bæreposer!
Jeg har linket til deg.

Ha en fin dag! :)

Hulda sa...

aina: ja, jeg er vel temmelig forvent som får så mange pakker. ;) Det hadde vært veldig artig å se noen av de gamle glansene dine. :)

bella: så koselig at du stakk innom her. :) som du ser har jeg linket til deg også.

Interiørhuset sa...

så masse flotte ting du fikk i gave. Den bæreposen er så lekker!! Ha en fin dag=)

Anonym sa...

Heisann ! Så snille venner du har,kjempekoselig å få pakke,å så med det fine innholdet !! Godt at du koser deg med symaskinen,når du ikke er i form,blir liksom litt lettere å være syk da :) Du lager jo så mye fint ! Klem til deg :)

Anonym sa...

Vilka fina gåvor du fått...vilken härlig vän du har som överraskar dig så!De bokmärkena med älvor på hade jag inte tackat nej till...:)
Dina påsar som du syr är ju helt underbara!
Tack för dina söta och rara ord i min blogg!
Kram