mandag, mars 19

Vår i lufta
Det er herlig å se og føle at våren er i anmarsj her nord. Snøen tiner, sola skinner og fuglene kvitrer. Små hundeneser lukter seg ivrig fram til de bare flekkene. Spennende lukter dukker opp. :) Jeg har pynta kjøkkenbordet med vårblomster. Snart vil påskeliljer blomstre sammen med den blå perleblomsten. Jeg kjøper alltid påskeliljene med knopper, da har jeg de lengre enn om de skulle hatt blomster nå. Jeg har sett i noen blogger at endel av dere har satt disse blomstene ut allerede, men så langt er det ikke kommet her enda. :)

Den fine doble sinkkrukka skal jeg ha ute til våren, tror jeg skal plante stemorsblomster i den, eller noen små fioler. Jeg syns det er fint å bruke endel av krukkene som jeg egentlig skal ha ute, inne på vinteren. Det gir jo litt sommerliv om vinteren det. ;)
Så vil jeg vise dere en puff jeg fant på lørdagens lille brukttur. Vi var på en brukthandel og jeg fant denne puffen, som jeg straks så potensiale i. Beltalte bare 50 kr for den. Jeg skal sy nytt trekk til den. I dag fant jeg et nydelig stoff på kid. Bilder følger under. :)

Dette flotte rosestoffet med bleke roser var helt perfekt til puffen, syns jeg. Det er et kraftig stoff, som man kan bruke til den slags. :) Det som måtte bli igjen av det skal jeg bl.a sy puter av som jeg skal bruke på noen benker jeg har på terrassen om sommeren. Det skal bli flott. :)19 kommentarer:

Ellie sa...

Koselig med vårblomster! Den puffen ligna veldig på en farmor hadde, den blir nok fin med det lekre stoffet! Ha en god natt!

kreoline sa...

Det er jo så flott med påskeliljer som pynt inne nå, mine er dessverre visnet og satt ut. Flott puff, husker en sånn fra når jeg var liten. Blir spennende å se når du er ferdig å trekke den om. Nydelig blomsteroppsats du har laget til onkelen din. Ha en fin dag i morgen Hulda. Klem. ;)

elin1976 sa...

Så koselig med vårblomster. Påskeliljer er jo så flotte på denne tiden. Mine har så vidt begynt å springe ut.

Puffen var et skuup. Gleder meg til å se hvordan den blir når du har fått sydd trekket. Stoffet var nydelig.
Kunne godt tenkt meg dette stoffet selv. Skulle alltid funnet noe å brukt det til.

å så snill du er mot andre!
Onkelen din må bare ha blitt så glad for oppsatsen.
Den var fin. Du er flink. Ha en fin tirsdag.
Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Utrolig fin potte du hadde vårblomstene i, ser at krokusene mine blomstrer nå, men det begynner å minke på disse blomstene, da ekornene graver opp løkene og spiser de...må få plantet litt nye, er jo så deilig med tidlige vårtegn!

Det stoffer kjenner jeg igjen, er et flott og kraftig stoff, kommer nok til å bli fint på puffen!

Ingrid sa...

Så fint med vårblomster inne! Går det an å plante dem ut etterpå altså? Blomstrer de på nytt da?

Blir spennende å se hva du får utav den puffen! :)

Ha en fin dag!

Anonym sa...

så fint du har det och vilket vackert tyg!

Hulda sa...

ellie: ja, bruker alltid å kjøpe litt vårblomster på denne tida, de er jo så fine.

kreoline: koselig at du likte blomsteroppsatsen jeg laget til onkel. :) Jeg er spent på hvordan puffen blir. :)

elin: ja, blir artig å sy nytt pufftrekk. Syns dette stoffet var supert til det. Er glad jeg fant det. Onkel og jeg har alltid hatt et godt forhold, så det var artig å gi han disse blomstene.

karna: så dumt at ekorn har spist opp krokusløkene dine. Jeg vet at mus har vært på noen av de som er her. Det er jo kjedelig, men ikke så mye å gjøre med det.

Kanskje har du sydd av det stoffet selv?

ingrid: jeg vet ikke om de kommer til å blomstre på nytt, men det er jo løkplanter, så det er jo mulig at de kommer tilbake neste vår.
Det gjør jo krokus og påskeliljer og tulipaner ute.

lisa: takk skal du ha. :) koselig at du likte det.

daisy sa...

Påskeliljer er virkelig vår!
Så heldig du er som har funnet den puffen! Den kommer nok til å bli kjempeflott - stoffet var kjempefint!

Clara sa...

Vilket underbart tyg du hittat! Lycka till med dina projekt!
Ha det bra!

Mita`s hjørne sa...

Nydelig... våren kommer, koselig med blomster, når det blir litt varmere kan du jo "lufte" blomstene på dagen...
Nydelig stoff du fant på Kid, har sett på det jeg også, kanskje det blir gardinkapper på stua her av det, men har så vanskelig for å bestemme meg jeg da...

Ha en flott dag...

Metteflette sa...

Puffen blir garantert flott med det nydelige stoffet!!!! Herlige vårblomster du har pyntet med. Man kjenner virkelig at man våkner av dvalen nå! Ønsker deg en fin dag Hulda!

Mona sa...

Skikkelig vår her også idag,nydelig !! Men løkene mine er ikke kommet langt,så jeg må vel jukse litt,og kjøpe noen til innebruk....er så søt den du har plantet i,og puffen din var jo et røverkjøp !! Det stoffet var nydelig,nesten så jeg må en tur på Kid....hm.. gleder meg til å se den ferdig,kos deg så lenge :)

Merete sa...

Jepp! Den puffen blir garantert nydeleg i det blomstrete stoffet!! Farmora og farfaren min hadde ein slik ein i mørkebrunt huskar eg...trur faktisk den står i stova ennå ;o) Ha ein fin tirsdag, Hulda!

moderncountry sa...

Her var det også et snev av vår ser jeg! Herlig med nye vårlige planter i huset :) Du, den puffen kommer til å bli så flott med det nye rosestoffet! Det kjempenydelig! Helt min smak, hehe :) Kos deg i kveld :))

Huset i Hagen sa...

Så fine blomsterpotter med fine vårblomster i! Det blir helt sikkert kjempefint med det stoffet på putten. Jeg og mimres om en sånn puff en gang. Tror den var sort og gul...0)

anniche sa...

Flotte vårlige bilder Hulda
Jeg har også vært og handla litt blomster i dag, de skal jeg plante ute i morgen!
Glder meg , vi har også skikkelig vår nå! Herlig:))
Blomster oppsatsen til din onkel var jo bare så flott da.

Puffen gleder jeg meg til å se ferdig gitt! Det blir nok så fint, kjempe lekkert stoff da!

Karoline sa...

herlig med vår. blir gøy å se puffen med det fine stoffet etterhvert. ha en fin kveld. klem fra karoline

Guldkant På Livet sa...

NU först der jag tyget från KID, HUR snyggt som helst!! Oj, oj, jag måste dit och se om det finns på KID här med!! Jättevackert, jag älskar såna rostyger!! Ja, den "puffen" hade potential, den blir nog fin efter Huldas behandling;-)
Så fina zinkkrukor och styvmorsviol kommer bli jättesnyggt i dem! Snön ligger kvar här så några planteringar ute är inte att tänka på här heller ännu... ( du har email!) Mari.

Hulda sa...

Takk til alle sammen for koselige hilsener. :) Jeg er så trøtt i kveld, så jeg klarer ikke svare til hver enkelt av dere, men jeg er veldig glad for alle som har skrevet til meg, det varmer!

Jeg har sydd trekket til puffen i dag, men jeg må få tak i ny fyllmasse. Den som var i puffen lukta det VELDIG gammel tobakk av. Ekkelt, den er havna i søpla.