torsdag, mars 29

Mange fristelser
Ja, jeg har falt for fristelsen og gått til anskaffelse av mer fint fra Greengate. Jeg kunne ikke la være å kjøpe dette stoffet. Herlig! Det skal jeg ta godt vare på og bruke til noe fint en gang.
Her er hylla over sybordet mitt. Symaskinen skimtes så vidt under her. Boksen med blomstermotivene på er selvfølgelig fra Greengate, det samme er den røde muggen med hvite prikker. Nåleputen har jeg kjøpt fra Timotei en gang i vinter. Den passer jo så fint til alt det røde.Den er jo skjønn denne boksen. Egentlig er det nok en kakeboks, men jeg har diverse syutstyr i den. Jeg kommer kanskje til å bruke den til småkaker senere. Jeg skal prøve meg på noen av småkakene som sto i det siste nummeret av Lev Landlig, de så så gode ut.
Muggen har jeg saks og penner i nå, men til sommeren ser jeg den for meg med hvite blomster, småkrage f.eks. :)
Den lille, røde prikkete boksen er ikke Greengate. Den kjøpte jeg på en bruktbutikk en gang. Eller ser den lyseblå boksen kjøpt på Kremmerhuset og den med seks kanter kommer fra Leonorah. Den er Lisbeth Dahl. Posen som jeg har kort i har jeg sydd selv. Den er fra Tildas Hus.Jeg var innom Kremmerhuset i dag, falt for denne lille stettskålen. Den kosta ikke mer enn 39 kr. Kunne ikke la være da, nei... ;) Den lille karaffelen kjøpte jeg på Søstrene Grene en sommer vi var i København. Disse tingene står på tv-benken vår, vi har flat tv, og derfor god plass. :)
Ja, jeg sa jo at jeg ikke skulle ha flere telysglass. Men, da jeg så dette nydelige riflete fra Lisbeth Dahl på Kremmerhuset, måtte jeg bare si ja. :) De to andre fikk jeg til jul. Alle er i fattigmannssølv.

I dag tar Arnt Håvard påskeferie, jeg har to dager til å jobbe, så er det ferie på meg også. :)


12 kommentarer:

Ellie sa...

De er så lekre, de tingene fra Greengate! Jeg måtte le da jeg så bilde av telysglassene dine. Akkurat disse har jeg også. Et av det riflede, og to av de andre :-). Ha en fortsatt god kveld!

Ellie sa...

Hei igjen :-)

Støvlene kjøpte jeg på Økonomisko til 199,-, så da gikk det jo an, synes jeg!

Bestefars Verksted. sa...

Så fine ting du viser ! Jeg sto faktisk med samme skåla i hånda på Kremmerhuset,men så ringte mobilen,og da glemte jeg den helt......snakk om å være fjern,må vel innom og se etter den igjen.....de hadde satt et rosa kulelys oppi,det var veldig søtt !! Ellers har jeg nesten like telysglass også.....! Koselig plass du syr på,like fint stylet som alt annet :) Kos deg !

Hem och Lycka sa...

Greengate och Lisbeth Dahl har bara såå mycket fint!!

Verkstedet sa...

du er så flink å stadig legge ut nye innlegg, jeg klarer ikke å holde følge, ikke på travle dager ihvertfall. jobb og barn tar masse tid. men er veldig kolselig med litt blogging, så jeg skviser det inn, og titter jevnlig rundt. ha en fin påske. klem fra karoline

Anonym sa...

Masse flotte ting fra Greengate!
Mmmm, nydelig!

Mia sa...

Så heldig du har vært med det stoffet fra Green Gate! Det var bare nydelig! Og boksen... og den røde muggen med prikkene også. Green Gate har bare såååå mye fint.

Anonym sa...

Å så fina saker du har, jag älskar Greengate och rödprickiga saker!

Stina sa...

Oj, vad fina saker. Jag älskar ju Green Gate. Kram Stina

Anonym sa...

Såå mange fine ting du viser bilde av! Ønsker deg ei super helg ;o)

Anonym sa...

Flott stoff med roser på...
Te-lyseglass er en ting man ALDRI får nok av...
God Påske...

Timotei sa...

Stikker bare innok for å ønske deg en god påske. Ja, Greengate har sååå mye fint! Liker så godt de friske fargene. Herlig den boksen med blomstermotiv!