fredag, mars 23

Greengate i byen - JIPPI!


Jeg fant noen fine krukker på senterets blomsterbutikk som var på tilbud (bilder følger i dagens innlegg ;) ) De sto utenfor butikken, jeg gikk inn for å betale. I det jeg kaster et blikk inn i butikken ser jeg noe som ligner faretruende på GREENGATEs nydelige ting!! Jeg nærmest sprang nærmere for å se, og JA, de har tatt inn masse flott fra Greengate. Jeg ble helt vill, bare MÅTTE ha noe! Jeg har aldri vært i en butikk som solgte fra det merket. Har kun sett de tingene i nettbutikker. Jeg fikk også vite at de kommer til å ta inn masse fra det merket. Gjett om jeg ble glad da. ( hehe... ) ;o)

Det var så masse fint å velge mellom, men jeg falt for denne vårlige muggen. Syns mønsteret var så fint, og så passet det til mye jeg har også. De hadde også andre mugger, bl.a en som var rød med hvite prikker. Kanskje det blir den en annen gang som får bli med hjem til meg. ;) Gleder meg til å se hva de tar inn. De hadde også boller, skjeer, diverse glass, asjetter. Asjettene var både i plast og porselen med nydelige vårlige mønster og farger.

Noen av påskeliljene er blitt lange, jeg tok noen og satte til pynt i muggen. :)
Her er bilde av det jeg egentlig skulle komme ut med fra blomsterbutikken. Disse krukkene er av emalje, med et nydelig motiv, som minner om toile mønster. De er store, jeg har tenkt å ha de ute stående til sommeren. Det var supertilbud på de. Jeg betalte 15 kr for denne, den hadde kosta nærmere 200 kr.
Denne er litt større, den fikk jeg for 25 kr. Også den hadde kosta 200 kr før. Disse vil passe fint sammen med de krukkene jeg har i sink og terrakotta. Gleder meg til plantesesongen! Kanskje jeg planter flere små planter i disse, eller en stor. I fjor hadde jeg en nydelig, stor spansk margeritt. Den blomstret helt til høsten kom. En slik ville passe i en av disse. Eller en plante som går i blått, siden motivet er blått. Det er mange muligheter. :) Kjempebillig var de iallefall.
Denne lille saken betalte jeg 10 kr for. Den skal få henge på en knagg på kjøkkenet, skal ha penner i den. Jeg har problem med at pennene aldri er å finne når man har bruk for de. Noen som kjenner seg igjen? ;)
I går fikk jeg disse serviettene fra Annas Rom. Falt jo for de, både siden de er fra Lisbeth Dahl, og selvfølgelig fordi de er så nydelige. De har fått plass i serviettholderen på kjøkkenet. Jeg ser for meg å dekke et fint bord på terrassen med de i sommer.

Kjøpte også disse to rammene fra Annas Rom. De skal få henge på veggen, eller stå i en vinduskarm.Anniche, som driver Annas Rom, sendte meg disse nydelig glansene som takk for bestillingen min. De skal jeg ta godt vare på, får garantert bruk for de med tida. ;o)

Ja, da var det fredag igjen, kos dere i helga alle sammen!

26 kommentarer:

Ingrid sa...

Koselige ting du har fått tak i! Kjekt å ha noen som selger Greengate i nærheten da! Du blir vel stamkunde da! ;) Ha ei fin helg!

MODERN COUNTRY sa...

Sa mye flott du har funnet igjen !! Og for noen varp!! Ja er det ikke moro a finne varer fra Greengate! Jeg har lette etter en butikk her i Nederland soms elger dems varer, og jammen har jeg ikke funnet noen. Men de ligegr alle et stykke unna, men det er vel verdt turen. Synes iallefall det var moro for deg :) De krukkene var til a do for!! Ja, det er virkelig likt toile monster!! Disse ville jeg veldig gjerne hatt hos meg og :) Til sist, takk for hyggelig bursdagshilsen, oja det var koselig og jeg fikk spist og drukket mye deilig, hehe...ha en fin helg, klem fra meg :)

Anonym sa...

Dear Hulda, I have been away too long! It was lovely to visit your blog again, everything looks so pretty.
Hugs, Jane

Anonym sa...

Skal si du har gjort et kupp idag, Hulda ! Her var det mye fint,godt man bor laaangt unna Harstad....jeg har nemlig ikke funnet noen som selger det merket her i Bodø. Men er jo stadig på jakt,og det hender jo innimellom at jeg finner noe....he...he.. ! Er du her,må du innom Charlotte,byens fineste interiørbutikk,husk det !! Ha en fin helg :)

Tussilago sa...

Du gjør virkelig spennende funn på butikkrundene dine! Disse utrolig billige krukkene var flotte og jeg ser virkelig for meg at du kan lage mange fine miljøer med dem. Jeg har blitt mer obs på nettbutikker etter å ha tittet i din blogg...og det finnes mye nydelig også på nettet!
God helg til deg!

Nina sa...

Du er alltid så heldig med handleturene dine! Gleder meg til å se sommerduken til kjøkkene ditt ferdig! God helg, Hulda!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei Vennen!

Så flott at du finner Greengate i Tromsø nå da Hulda, det var moro!
Kjempe flotte tung du har kjøpt også:)
Hyggelig at alt falt i smak!

Klem

Hulda sa...

ingrid: ja, blir nok stamkunde, hehe.. de har så mye i fra house doctor også der. :)

aina: ja, jeg ble helt vill da jeg så alt det fra greengate, så morro!! Ja, mønsteret på krukkene er nok en type toilemønster, ser det ut til. Fint at du hadde en bra bursdag. :)

jane: I have been thinking of you lately. I hope you have had a nice trip to your cabin in Scotland.

mona: takk for tipset om Charlotte, vi har nemlig tenkt oss en tur til Bodø i sommer. :)

tussilago: ja, jeg tror jeg skal få det fint med disse krukkene ute. Ja, er mye flott på nettbutikker, det som er dumt er jo at man må betale mye i porto, så jeg syns det er best om man finner det man vil ha i vanlige butikker.

nina: takk skal du ha, Nina! Ja, jeg hadde flaks som kom over de vanvittig billige krukkene. :) Duken er snart ferdig. :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

He, he mente selvsagt, TING!

Hulda sa...

anniche: hei, hei! :) det er nok i Harstad jeg finner Greengate. :) Bor her, men vi har familie i Tromsø. Ikke lett å holde styr på alt. ;)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Joda, man kommer inn;)
Men jeg kan hverken poste eller komme inn på redigering.
Og om du ser- så er siden litt "rar"
Vi har fått intern beskjed om uovertemmelser mellom blogs og et eller annet firma....! Ja, ja alt ordner seg, men selvsagt kjdelig!

Natta min venn:)

Ellie sa...

Den er så skjønn den mugga fra Greengate, og de pottene du kjøpte deg var jo litt av et varp! Fine ting fra Annas Rom også! Fikk ikke lagt inn noe kommentar på forrige innlegg, men synes brikka du syr blir kjempesøt. Det er så dekorativt med stitchery! Ønsker deg en god helg!

Anonym sa...

Lenge siden jeg har vært innom deg nå, men like fint her som alltid. Så utrolig masse fint du har funnet deg...og Green Gate i Harstad..?... tror nesten jeg må kjøre meg en tur ;) De "toile" emalje boksene var nyyydelige, å så billig *dååner*. Sånne kunne jeg virkelig tenkt meg. Blir ikke like lenge til neste besøk, Hulda! Ønsker deg ei riktig god helg, klem fra Lensom på Reine.

@afjo72 sa...

Sååå heldig du var med disse tingene - skikkelige røverkjøp!! Blir sikkert rålekkert med sommerblomster i de "toile"pottene til sommeren.... *misunnelig, misunnelig*

Ha en finfin helg (nesten umulig å ikke ha det etter et slikt raid, vel...hihi...)

Anonym sa...

Visst är sakerna från Greengate härliga! Jag hittade en ny butik i stan igår som säljer Greengate och blev sugen på att köpa mig något. Din fina kanna såg jag dock inte.

Trevligt syprojekt du har på gång också. Jag tackar för hemsidan i lantlig stil. Den ska jag kika närmare på.

Fortsatt fin helg!

Hulda sa...

ellie: ja, jeg var skikkelig heldig i går, skal bli artig å se hva mer de får inn fra greengate. Var mye jeg kunne tenkt meg der, ja. :)
Koselig at du likte duken jeg syr.

lensom: så koselig at du stakk innom her igjen. :) ja, helt utrolit å finne greengate her, jeg ble virkelig glad!

redrobin: hehe, ja sant, det er nesten umulig å ikke kose seg etter slike varp. :)

karin a: takk for det! Ja, det er artig når man finner noe så uventet. Artig at du også fant en butikk med greengate i går da. :)

Anonym sa...

Så utruleg fine og søte ting du har fått tak i, og så billig!!! Ha ei fin helg!!

Anonym sa...

Så flotte de toile krukkene var...har sett de, men husker jo ikke hvor...buhu! Flotte ting fra Annas Rom har du også fått;) Nå har jeg fått inn litt mer fra Lisbeth Dahl, og mer kommer i løpet av noen dager, masse flotte vårfarger, og det er deilig:) Ha en koselig kveld! PS! Nydelige broderier i innlegget under;)

Kine sa...

Hei! Jeg har tittet innom bloggen din flere ganger, men tenkte at nå må jeg skrive noen ord :-)
Jeg synes du har en veldig flott blogg, og jeg blir imponert av hvor kreativ og driftig du er :-) Også er du fra Nord Norge som meg :-) Kan jeg linke deg? Ta gjerne en titt innom bloggen min.
God helg!

Hulda sa...

merete: ja, det var masse fint å finne på den blomsterbutikken. :)

molly: ja, jeg kjøpte meg noen servietter og rammer fra Annas Rom. Ser du har fått inn de boksene, de var jeg så heldig å finne på en butikk her som selger fra Lisbeth Dahl. De skulle også få mer inn fra det merket.

kine: så koselig at du skrev noen ord, da vet jeg jo at du har vært her. :) ja, klart du får lov til å linke til meg, bare hyggelig det.

Lille Trille sa...

Oj , oj for noen varp du har gjort :-)
Kjempefine ting du har kjøpt. Jeg likte også muggen din svært godt, kjempesøt nå til våren. Og uteplassen din blir sikkert aldeles nydelig med planter i de nye pottene dine.

Ønsker deg en god kveld !

Klem fra Lille Trille

elin1976 sa...

Oi her var det mye fine bilder av ting du har shoppet.

Først til greengate.
et er bare lekkert....

Jeg er så heldig at jeg har en butikk i nærmeste by som heter smak.
De selger green gate, sia osv.
Masse fint.
Rett over gaten vis a vis ligger berømmelige Villa Rosa.
Her skulle jeg egentlig vært mye mer enn jeg pleier men det er jo en grunn for det...
Jeg klarer bare ikke å begrense meg.

Har sett på muggene til Green gate på nettet.
De er så sommerlige å koselige.
Tenk å servere hjemmelaget rips saft i disse... mmmm.

Så til urnene.
De skulle jeg likt å hatt!

De hadde passet perfekt til mitt kjøkken.
Jeg er sikker på at de kommer til å ta seg godt ut utenfor hos deg.
Den som er til penner var en veldig god ide, for her i huset har vi et penne spøkelse.

Flotte bilderammer fra Anniche.
Prinsessa var inne å sjekka Annas rom og falt for disse. Så det spørs om hun ikke må få lov å kjøpe seg slike.

Dette ble langt innlegg fra meg men, jeg skylder deg det.
I det siste har jeg bare skrevet korte kommentarer noe som jeg skal prøve å slutte med hvis du skjønner.
Ønsker deg en fin og koselig fredag.
Takk for kommentaren i bloggen min, Hulda.
Du vet ... Jeg setter pris på slike når det kommer fra en slik kreativ og flink jente,
(merk deg jente)Som deg. Klem fra Elin:O)

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken lycka!! Green gate i stan!!! Ja, de har verkligen mycket fint, jag älskar deras kannor och mönster, jättefint! Och vilka fynd du gjorde, för bara 10-25 kr för de blåmönstrade krukorna! Otroligt bra pris och jättefina! Servetterna var gulliga med och de tavelramerna från Annas rom påminde om hjärtarna du målade, så underbart med prickar!!! Ha en jättebra lördag önskar Mari.

Hulda sa...

lille trille: tusen takk! ja, nå har jeg samlet meg mange nye krukker og kar som jeg skal ha ute rundt omkring i sommer, så nå vil jeg ha sommer med det samme, hihi.. ;)

elin: oi, så koselig å høre fra deg, kjempekjekt at du skrev så langt til meg. :) Ble glad for det! Vi er heldige å ha flere butikker her i Harstad som selger fra de vakre merkene; house doctor, sia, villa collection, miljøgården, greengate.. Så det er flott! Man sparer jo masse på å handle i butikker også, da slipper man dyr porto, som det jo blir i fra kataloger og nettbutikker. Har handla endel fra Leonorah, det er så praktisk å stikke innom når vi er i Tromsø. God helg!

mari: ja, ble veldig glad for at green gate er kommet i salg på den butikken, den ligger bare 10 min i bil fra der jeg bor. :) :) Blir spennende å se hva de får inn videre. Ja, rammene med prikker er så søte. :)

Mia sa...

Så herlig den muggen fra Green Gate var da - ogheldige du som har fått tak i den i Harstad! Jeg synes ikke det er lett å få tak i ting fra Green Gate, jeg. Synd, siden de har så mye fint. Flotte de toilekrukkene var også.

Anonym sa...

Vilka vackra emaljsaker.