mandag, mars 5

~ Flere gaver ~


Hei, hei! Jeg lovet flere bursdagsgavebilder, og her kommer noen flere. :) Jeg håper dere ikke blir lei av å se hva jeg har fått. :) I dag ble jeg ferdig med putetrekket i Tilda-stil som jeg sydde på, det viser jeg på bloggen i morgen, ellers ble det så masse bilder i dag. Jeg fikk også en stoffpakke fra Northern Quilts i dag, med masse herlige stoffer, kommer bilder av de også i morgen.


Jeg var heldig å få mye lekkert fra House Doctor. Denne boksen skal jeg ha til kjeks og småkaker. Den står på kjøkkenet nå. Har sett på denne lenge, også fikk jeg den av Arnt Håvard i går.Den lilla bollen fikk jeg fra Kjersti, søsteren min. Den turkise kjøpte jeg i høst. Bruker slike boller mye til middagen, de er fine både til potet, ris, salater og grønnsaker. Disse er også fra House Doctor.Denne flotte vasen er også House Doctor, den kommer også fra Kjersti. Blomstene fra sia, hun måtte ha noe i den, sa hun. Og disse var jo søte. :) Blir nydelig med en bukett markblomster i den. Gleder meg til sommeren, ja. :) ;)Vasen har nydelige siseleringer, blomster og blader.En nydelig roseskål med sløyfe fikk jeg av mamma.Denne søte boksen fikk jeg fra mormoren min. Den passer perfekt i stua, har mye i lysegrønt og lyserødt.Også fikk jeg denne skjønne kannen fra mamma. Nydelig sier jeg bare. :) Den skal jeg servere tevann fra. Time for tea. :)Her får dere et nytt gløtt inn i det åpne skapet på kjøkkenet. Har byttet ut litt, og satt endel inn i skapet, de tingene jeg bruker mest står ute nå. Øverst er kokebøker i en kurv, en gammel flaske som jeg skal bruke ute i sommer, et fat og en vakker fil de fer kurv.

Ha en fin kveld, og god dag i morgen!

31 kommentarer:

JULIEK sa...

Såååå mye nydelige saker du har fått da. Det er jo som å titte inn i en butikk dette. Kjempekoselig å få se. Klem til deg : )

Nette sa...

Guri mæ, du fikk SÅ mye fint! Elsker de boksene du har fått, så heldig du er!

hummmlan sa...

Väldigt fina saker du har fått! Grattis i efterskott! :-)

Anonym sa...

Utruleg mykje fint du fekk til bursdagen din!! Ha ei fin veka!

Hulda sa...

julie: ja, var veldig heldig med gavene. Artig at du syns det er som å titte inn i en butikk. :)

annette: takk, ja boksene er nydelige!

hummmlan: takk skal du ha. :)

merete: ja, jeg var virkelig heldig. :)

Timotei sa...

Men så mye fint du har fått da! Likte spesielt godt den boksen du hadde fått av din mormor. Nydelig grønnfarge på den! Gleder meg til å se hvilke stoffer du har kjøpt deg hos Northern Quilts.

Mia sa...

Åh, så mye fint du har fått da. Masse lekkert (som jeg godt kunne ha ønsket meg, jeg også... men bursdagen min er ikke før i november...) Nydelige esker, boller, tekanne - ja alt sammen! Det må da være gøy med bursdag!

Anonym sa...

Så heldig du har vært, helt fortjent...
Supersnill mann du har, som har kjøpt alt det fine til deg...

Ha en fin kveld...

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj, oj, oj va mycket presenter du fått!!!?? Har du skrivit önskelista, de har ju prickat in helt rätt gåvor!! Jättefina burkar och skålar och vasen var alldeles underbar!

Njuter av mina hjärtan... // Mari.

Sol sa...

Massevis av flotte bursdagspresanger du har fått. Heldig er du!
Klem fra meg.

Hulda sa...

timotei: ja, den boksen er nydelige farger på. Jeg legger ut bilder av stoffene og putetrekket jeg sydde i morgen.

mia: ja, var koselig bursdag. :) jeg ble glad for alt jeg fikk. Da er det jo ikke så lenge sida du hadde bursdag da. :)

mita: ja, jeg har en veldig snill og flink mann. :)

mari: hehe, ja jeg har sagt litt om hva jeg ønsker meg, det er sant, men de vet også hva jeg liker, og er flinke til å kjøpe gaver. :) så flott at du nyter synet av hjertene dine. :)

sol: ja, jeg har vært veldig heldig. :)

Ellie sa...

Nydelige gaver, og alt i skikkelig Hulda-stil! Må si jeg er spesielt svak for de bollene fra HD, de er så vakre. Boksen fra mormoren din var jo også helt skjønn.

Anonym sa...

Ja, det må jeg si!
Du fikk virkelig masse lekkert tl dagen din!
Misunnelig:) De sakene fra House doc er bare som sukkertøy:)
Klem

MODERN COUNTRY sa...

Så mye fint du har fått, igjen ! Nå begynner det vissnok å bli litt trangt i hylle di..hihi...kan bare sende meg noe vettu..hihi

A sa...

Åh så kul att se! Så kul att du fick det du önskade dig! :)

Anonym sa...

Så mye fint du har fått Hulda, nydelige ting!

elin1976 sa...

Sååå mange nydelige gaver du fikk til bursdagen din.
Å, alt i din stil.
Ønsker deg vel overstått, Hulda.
Du har vært skikkelig heldig :O)

Hulda sa...

ellie: ja, helt enig, bollene fra house doc er nydelige.

anniche: ja, jeg har vært utrolig heldig! Masse fra "mine" merker. :)

moderncountry: hehe, jeg bruker å sette inn i skapet hvis det blir for mye ute i det åpne skapet.

anna: ja, jeg har vært veldig heldig. :) :)

karna: takk! Ja, bursdag er toppen! :)

elin: tusen takk! ja, jeg har vært veldig heldig, alle vet hva jeg ønsker meg. :)

Stina sa...

Hej , gumman!

Ojoj vad fint det var här. Kram Stina

Anonym sa...

Veldig mye fint du har fått til bursdagen din. Gratulerer med overstått!!

Anonym sa...

Hei igjen!

Var innom Britts i forrige uke og var skuffet egentlig... Så nesten ingeting fra LB. Mulig de har fått inn noe mer nå. På Stæsj hadde de fått litt, blant annet fine bokser! (klarer ikke helt å huske hva mer de hadde fått). Skulle ønske der var mye, mye mer. Dette var i forrige uke det også. Skulle ønske at det var noen som solgte House Doctor og Greengate i Tromsø... Ha en fin Tromsø-tur :O)

Anonym sa...

Gratulere med vel overstått bursdag, du har vært superheldig som fikk så masse flott:-)
Jeg teller på knappene om jeg skal feire min 40 års-dag til sommeren,eller om jeg skal reise bort. hihi. Vi får se hva jeg gjør. Ønsker deg en flott dag.

Hulda sa...

hemma på landet: takk! kom snart igjen. :)

guro: takk for hilsen! hørte at de hadde fått mye fra lisbeth dahl, kanskje de har det nå. Britts bruker jo å ha mye fint, skal ta en tur innom, er jo to slike butikker der. En i det senteret, hvis jeg ikke husker feil. :) Så rart at du ikke har funnet house doctor i tromsø, det har jeg kjøpt flere ganger der, mener det var på britts. eller en blomsterbutikk.

Hulda sa...

anka: takk for hilsen! Du snek deg mellom her, så jeg fikk ikke svart deg da jeg svarte de andre. :)

Metteflette sa...

Så mye nydelig du fikk til bursdagen! Ser ut som du fikk mesteparten av det du ønsket deg! :-)

Anonym sa...

Ja, det er en Britts i storgata, og en på Jekta (ligger på Lagnes nær flyplassen). Må kanskje se nøyere etter, men jeg har aldri sett house doctor her. Har jo ikke letet så mye i blomsterbutikker da.... På nettsidene deres er det ikke oppført noen forhandlere i Tromsø. Tips meg gjerne hvis du kommer over det her!

Anonym sa...

Skal si du har fått mye fint, heldige deg. Pyntet fint i hyllen igjen har du også gjort, koselig var det. Kjekt med bursdag og gaver, skulle nesten hatt bursdag en gang i måneden, men vi hadde fort blitt gamle da, og det vil vi jo ikke. Ha en fin dag Hulda. :)

Verkstedet sa...

her var det mye flott, hvilken koselig bursag. det var kjekt for deg. det er jo så vi andre får lyst til å begynne på ønskeløistene våre. ha en fin dag klem fra karoline. jeg fikk pute fra saras verden, nydelig, skla snert legge den ut på bloggen min.

Hulda sa...

metteflette: ja, mange ønsker ble oppfylt, jeg er kjempeglad for det jeg fikk. :)

guro: ja, jeg skal si fra om jeg ser noe i Tromsø fra House Doctor. Merkelig at de ikke har det i en så stor by, er jo mye av det her i Harstad. Jeg skal se innom noen blomsterbutikker, mulig det er der jeg har sett det. Eller så er det Britts.

kreoline: hihi.. ja, en bursdag i måneden hadde gjort seg, men da hadde vi fått alt for mye, tror jeg, hehhe.. og blitt så fort gamle. :) ;)

karoline: ja, var en flott dag! Skal se om du har lagt ut putetrekket.

Boxwood Cottage sa...

Oh so many pretties! I love the rose tea pot and all the House doctor goodies are so yummy!

Anna Lisa sa...

Hei min venn. Måtte bare si at denne hyllen var aldeles sjønn. Masse fint inni der:) Nå ligger eg i sengen med litt feber og surfer på bloggen...noe må man gjer når man er sjuk.Men er på betringens vei. Eg kjente meg ijen i mye av det du skrev om 6 rare ting om deg selv...artig å lese. Ha enkoselig helg.Klem Anna Lisa