søndag, mars 4

Bursdag og gaver


Aller først må jeg bare si til dere alle sammen; tusen hjertelig takk for alle nydelige bursdagshilsener fra dere! Det har virkelig vært moro å gå inn og kikke på bloggen og se alle de som har sendt meg hilsen på bursdagen. Kjempekos er det!! Takk, igjen!
Jeg har hatt en koselig bursdag med gaver, besøk og god mat. Jeg viser noen av gavene jeg fikk i kveld, flere kommer i morgen, tenker jeg. :)Aller først må jeg vise fram mugga fra Arnt Håvard. Han hadde bestilt den til meg fra Leonorah, jeg har jo ønsket meg denne lenge, så jeg ble veldig glad for å få den. Se bare så fint den passer sammen med den ene av bollene i bollesettet jeg fant på fretex tidligere. Arnt Håvard hadde bestilt mugga til søsteren min sin adresse, det var jo veldig lurt, for da ante jeg jo ingenting om det. ;)Berit og Cathrine i Leonorah visste at jeg hadde bursdag, og de sendte meg en nydelig gave. Se bare på den skjønne esken de har pakket den i. Et fint kort fulgte også med, men det har jeg glemt å ta bilde av i kveld.Inni esken lå den nydeligste blonde i naturhvitt og to små emblemer, Jesus og Maria. Nydelig! Jeg ble veldig glad for presangen, det var jo så uventet også. Tusen takk til dere, Berit og Cathrine!Av foreldrene mine fikk jeg bl.a dette nydelige vaskefatet og mugge til. Jeg hadde ønsket meg dette. :) Det har jeg nå satt på soverommet på en kommode jeg har under et speil. Syns det er så nydelig med de opphevede rosene i mønsteret. Det kommer fra IB Laursen.Arnt Håvard hadde også kjøpt denne flotte boken til meg. Nye interiørideer, heter den. Den er skrevet av Alexandra Villefrance og Margaret M. de Lange. En veldig fin bok med flotte interiørdetaljer og mange tips. Denne er virkelig å anbefale! Gleder meg til å kose meg med den.Til slutt i dag vil jeg vise fram denne nydelig koppen med duftelys i, som jeg også fikk av Arnt Håvard. Den er fra Lisbeth Dahl, så jeg er ganske henrykt over den. :) Den lå i en nydelig gaveeske med rosa bånd. Er den ikke skjønn? :)

Nå skal jeg ta kvelden, god natt!

17 kommentarer:

For the love of country sa...

Grattis på födelsedagen Hulda! Fina presenter du fått! :) Och fin tårta! Hoppas din dag varit helt underbar!!! :D

Virre sa...

SÅ mye fint du har fått da Hulda! Så ut til at det var en vellykket bursdag du fikk! Ha en god dag i morgen også!

Ellie sa...

Så fint at du har hatt en hyggelig bursdag, og så fine gaver du har fått! Den boka har jeg også. Hadde nesten glemt at jeg hadde den, og måtte finne den fram nå som jeg så innlegget ditt :-) Ønsker deg en god uke!

Hulda sa...

anna: takk skal du ha. :) ja, er veldig glad for gavene. :)

virre: ja, har vært en nydelig dag. :)

ellie: boka virker veldig fin, syns jeg. :) Liker bra interiørbøker, er alltid artig å bla i.

Minne sa...

Ett försenat GRATTIS från mig. Så många fina presenter du fick. Så snäll man du har som gjorde sig så mycket besvär och skickade paket till din systers adress för att överaska dig. Ha en bra vecka!

Karna sa...

Grattis med overstått bursdag!

Så mye fint du fikk, må si Arnt Håvard er flink å kjøpe gave til deg!

Boken har jeg også, massevis av gode tips i den!

Huset i Hagen sa...

Gratulerer så mye med overstått bursdag! ;0) Nydelig kake og sååå mye fint du har fått!!

posidriv sa...

Gratulerer med overstått! Kjempefine gåver du har fått! Muggen og boka har eg også. :)

Ha ei fin veke...

Anna Lisa sa...

Gratulerer med overstått:) Håpar du har hatt ein fin dag:) Kjempe fine gåver du har fått...gleder meg til eg har bursdag..men det er leeeenge til...:) Kaka så alt for fristandes ut..fikk veldig lyst på min favoritt kake,nemlig marsipanbløtkake..!!Den interiørboken har eg også..veldi mykje fint i den:) Tenkte eg skulle på mammut salg som begynner i dag og se om eg finner noe spennande og billig.Ha en kjempefin dag:) Klem Anna Lisa

moderncountry sa...

Å gud for noen skjønne gaver!! Koppen, blondene, boka...ja, alt var herlig !! Heldig jente du..men sikker forunt! Koselig at alt ble velykka :) Ha en fin mandag :)

Kattfot sa...

Så mycket fina presenter, vilken födelsedag! Såg precis kudden du håller på med, sååå fin!

Annas Rom sa...

Oj, så utrolig mye vakkert du har fått da Hulda!
Så hyggelig av jentene på Leonorah å gi deg en liten gave også!
Høres ut som dagen ble like flott som du hadde ønsket den!
Klem fra Anniche

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda! Vilka fina presenter du har fått! Den kannan var ju bara såå ljuvlig och den lilla tvättkannan med!! Som du såg sände jag dig brevet igår så jag hoppas det kommer till dig snart..

Än en gång, vilka fina presenter och paket du fick, vilken lycka!!

Mari.

Hulda sa...

minne: takk, ja jeg fikk mange fine presanger. :)

karna: ja, han er superflink! boka ser fin ut, ja.

huset i hagen: takk skal du ha. Ja, det ble mye fint, skal legge ut flere bilder i dag.

posidriv: takk for det! Hadde ønska meg den mugga lenge, siden jeg har et bollesett som passer så godt til. Gleder meg til å pynte med markblomster i den, og til å fylle den med saft og vann i sommervarmen.

anna lisa: artig at du likte gavene jeg fikk, jeg ble veldig godt fornøyd, det må jeg si. :) Blir artig å se om du finner noen bra bøker på mammutsalget.

moderncountry: takk! Ja, det ble en koselig bursdag. :)

kattfot: takk! jeg ble ferdig med puta i dag, skal komme med bilder av den senere.

anniche: ja, det var virkelig overraskende med gave fra Leonorah, virkelig fine ting derfra.

mari: ja, jeg så at du hadde sent det, da får jeg det nok i løpet av uken. Koselig at du likte gavene mine. :)

Guldkant På Livet sa...

Hej igen Hulda, EFTER att jag skrev dig sist så har jag fått dit paket!!! Det viste jag inte då, vi får posten sent här om dagarna..
TACK så mycket för jätteguliga hjärtan!! De var så fina och större än jag trodde!! Vilken överraskning! Jag har dem på min sida nu... Ha en bra kväll önskar Mari.

Line sa...

Gratulerer såååå mye med dagen som var!Så koselig at mannen din hadde ordnet så mye med gaven til deg! Skjønne ting du har fått :) og gratulerer med fotokonkurransen..så utrolig morsomt ;)

Hulda sa...

mari: jeg har nettopp vært inne på bloggen din, hjertene ser veldig fine ut hos deg. Du har funnet fine plasser til de. :) Så fint at du likte de.

line: takk! ja, jeg fikk masse flott, er veldig glad for alt. :) det var ordentlig artig å vinne fotokonkurransen!