tirsdag, mars 6

~ Tildaputetrekk og mer stoff ~

Da er tida kommet for å vise fram putetrekket jeg har sydd i Tilda-stil. Det var utrolig morsomt å sy det, fikk lyst til å sy et til! Har en avlang innerpute til, og kunne jo godt ha skifta ut det putetrekket jeg har på. Det ser forresten ut til å trenge en vask også.


Slik ble det seende ut. Jeg sydde fast et pongpong bånd på hver side av putetrekket. Syns det ble nydelig. :o)Lukkinga bak er tre knapper i rosa perlemor. Jeg har valgt å sy de på kortsida av puta, da blir det tettere, og trekket blir fastere på puta enn om det var på langsida av den.
Det grønnrutede stoffet passer perfekt til det quilta teppet jeg har liggende over den ene sofaen. Jeg har brukt lyserød kroklisse mellom det grønne og rosa stoffet. Kroklisser er bare så søtt, syns jeg!
I går kom Stoff og Stils interiørstoff-katalog, der selger de både kroklisser og pongpong bånd i mange flotte farger. Det var også utrolig mange søte stoffer i katalogen. :)
Her er et nærbilde av broderiet i midten av trekket. De rosene fra Tilda-boka er bare så nydelige. -og utrolig gøy å brodere de også.

I går sa jeg at jeg skulle vise fram stoffer jeg har kjøpt fra Northern Quilts. Aller først vil jeg vise dere stoffer jeg fikk fra svigermor til bursdagen min. Det var en pakke full av stoff. Mange flotte! Disse blå stripete er flotte basisstoff som er perfekte til å kombinere med andre i samme nyanse.
Disse i beige fikk jeg også fra henne. Søte, likte spesielt godt det med de små hjertene på, det var morsomt. :) Også disse er nydelige å kombinere med andre stoffer, f.eks lysrosa. Jeg har fått vite hvor hun har kjøpt de, og det er bra, for fredag skal vi kjøre til Tromsø, da skal jeg finne butikken og se om de har mere fint stoff. :) :) har jo veldig lyst på mer i blomstermønster.

Her er stoffene jeg kjøpte fra Northern Quilts. Det er såkalte westfalen stoffer, nydelige farger og mønstre. Det er små rosa blomster i det ene. Kvaliteten på stoffene er veldig fin, myk og noe tykkere enn bomullsstoff.
Så kom jeg jo ikke utenom de prikkete stoffene, nei... ;o) Jeg syns de er skjønne! Jeg skal lage flere puter til terassen i sommer, planen er å bruke noe av de blå stoffene her til puter, sammen med Laura Ashley stoff som jeg fikk fra Jane i England. Det tror jeg blir noen søte uteputer. :) Perfekte for sommerliv!
Det rødprikkete har jeg lyst å lage en sommerveske av, i Tildastil.

33 kommentarer:

katarina sa...

Nydelig pute!! Du e flink du :-)

Lisa sa...

Your cushions are very pretty. I like your new fabric, too. And your blog looks really nice. All nice and new for Spring. :)

Olstad sa...

Det var en utrolig flott pute du har laget. Så mye fint du hadde i bloggen din. Den som kunne sy...

Karoline sa...

nydelig, så flink du er!! er det vanskelig? eller jeg tror forresten du er feil person å spørre om det...jeg har liksom bare tilda boken liggende på lut, får ikke begynt, bare drømmer..men en dag...i mellomtiden måtte jeg jo bare kjøpe fra en som kunne tilda, og ser nå at du også er av dem;)klem fra karoline

Norah sa...

Si meg Hulda, er du utdannet syerske eller? Jeg er bare helt målløs over å se hvor flink du er. Fikk du mailen fra meg forresten, ang fredagen?

God klem

posidriv sa...

Knallfint putetrekk!!!

Ellie sa...

Nydelig pute, Hulda! Flotte stoffer også! Ha en fin kveld, det blir en liten pause fra meg nå, siden jeg har levert PCen til oppgradering :-)

Marita sa...

Härlig dyna!!
Så romantisk ros.

Timotei sa...

Nydelig pute! Så forseggjort og fin! Og så fine stoffer du har fått og nydelige stoffer fra Northern Quilts også. Jeg liker den nettbutikken så godt! Ja, ikke sant det var mye fint i Stoff og Stils interiørkatalog. MÅ bare bestille noe derfra ja.

Hulda sa...

katarina: tusen takk!

lisa: thank you! The fabric are adorable. :)

olstad: takk skal du ha. :) kos at du liker bloggen min!

karoline: spør du meg, så må jeg nok si at det ikke er vanskelig å sy en slik pute. Det er bare å måle opp, og sy rette sømmer, så har du puta. :)

norah: jeg er ikke utdannet syerske, nei. Jeg har bare prøvet og feilet og fått til. :) :) ja, fikk mailen, og har også sendt deg svar.

posidriv: mange takk for det! :)

ellie: tusen takk! synd du må ta pause, men det tar nok ikke lang tid før du får datan tilbake igjen. :)

marita: takk skal du ha. :) ja, rosen er nydelig.

timotei: ja, var veldig mange fine stoffer, og flott tilbehør også. Likte spesielt de pongpongbåndene og kroklissene, har leita etter andre farger enn hvitt, og det var det jo masse av der. Må nok handle litt derfra jeg også. Kos at du likte putetrekket. :)

kreoline sa...

Nydelig pute, så nyyydelig broderi. Skjønne stoffer du har bestilt, jeg har også bestilt noen, men har ikke fått de enda, gikk det lang tid? Blir spennende å se hva du bruker de til. Ha en fin dag i morgen Hulda. :)

Hulda sa...

kreoline: hei! kos at du likte putetrekket. :) det tok ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk stoffene, 3-4 dager.

Tonje sa...

Så masse fine ting du har fått i gave hulda! Den puten var utrolig lekker,det broderiet likte jeg kjempe godt,kunne ha tenkt meg mønstret slik at jeg kunne prøve meg på å brodere det.

elin1976 sa...

Puta er bare nydelig. Tilda stoffene er kjempefine.

Du er jo en mester når det gjelder å få til små detaljer på det du syr.

Stoffene dine var og fine.

Terrasse putene.... var en god idè.
Hagenøblene trenger sårt et malingstrøk og siden huset vårt er beisa med tare grønt rundt vinduene har jeg en idè om at kansje møblene bør være tare grønne.
(jeg vet fargen høres helt j%/&%##" ut men det er ganske stilig.)

Har enda litt tid til å finne ut hvilken farge putene skal være.
Men jeg har begynt å planlegge terrassen. Tegner og klippr ut av blader som bare det.
(he he)
Ha en fin dag:O)

Karna sa...

Nydelig pute!!! Er så fine de broderiene dine Hulda!

Flotte stoffer du har fått fatt i også, jeg har lagt ned forbud til meg selv, skal prøve å ikke kjøpe mer stoff, før "lageret" mitt minker litt...

siripirisiri sa...

Hei!
Ser ut til at feiringen gikk bra, veldig mange fine presanger!!

Puta var supersøt!
Flink du er!

Klem Siri:)

Hulda sa...

tonje: takk for det, rosemønsteret finner du i Tildas Hus.

elin: ja, jeg gleder meg til å sy til terrassen, har to benker jeg skal har putene på. Tenkte å sy 4 putetrekk.

karna: begynte å minke her, jeg liker å he endel å velge mellom. Kjekt å få stoff i gave også. :)

siripirisiri: hadde en koselig bursdag, ja. :) takk for puteros. :)

suzanne sa...

Your pink cushion is very lovely.
I adore it !!!
And your fabrics are so nice.

moderncountry sa...

Tusen takk for den hyggelige kommentaren din Hulda, det varmer meg :)
Og du da, du er ikke noe mindre kreativ du heller!! For ei flott pute du har lagd! Disse fargene er jo helt meg :) De blir jeg så glad av :) Og du har fått deg mange fine stoffer og. Har nettopp vært innom Huldas Homemade for å se hva du har lagd og hva som er til salg, gud så mye fint !!! Likte veldig godt bæreposeholderne og det quiltet hjertet:) Klem

moderncountry sa...

Oja, jeg glemte og fortelle deg, maleriet er lagd med Akryl maling. Uten tilsetning av vann..på tørt underlag med tørr pensel..

Simonetta sa...

Wow! Your cushions are so nice!
The beautiful colors bring the spring in the house :)))

Guldkant På Livet sa...

Oj, oj, oj vilken kreativ och duktig männsika du är!! Helt otroligt bra gjort med kudden/puten som blev helt ljuvligt fin!!! Och vilka vackra tyger du har fått och hittat, gillar alla, de blå, det beige och de med prickar-så fint!! Mari.
( Hoppas du fått mitt brev snart, sände det ju i söndags...)

Huset i Hagen sa...

Oi! Denne puten var bare sååå fin også alt det herlige stoffet da... Sukk...det var bare såå lekkert alt sammen.

Anine sa...

Det ser lekende lett ut når du broderer!
Enig i at det var mange flotte stoffer i stoff og stils boligtekstil-katalog. Masse som inspirerer til å ta fram symaskinen, og mye striper og prikker. Det er jo søtt ;-)

merete sa...

Fantastisk nydelege pute du har sydd!! Herlege fargar :o)

Lykke sa...

Puten ble bare helt nydelig1 Så flink du er!
Klem:)

Karin A sa...

Åhh, vilken fin kudde du har gjort! Har själv satt igång och sy lite och du visar så mycket inspirerande. Har precis hittat hit men kommer gärna tillbaka. :)

cia sa...

ljuvligt fina kuddar och tyger.
du är lika kreativ som vanligt.
kram

Gerda-Thyra sa...

Oj, så fin den kudden blev! En riktig sommardröm...!
Du är enormt duktig!

monique sa...

That's a very pretty cushion!
The new fabric is great too.

Anonym sa...

Du de där kuddarna var ju jättefina, måste införskaffa lite finare tyger så att jag kan sy lite mer!

Hulda sa...

takk til alle sammen for koselige hilsener. Jeg rekker dessverre ikke å svare alle, men jeg er veldig glad for alle tilbakemeldinger. :)

thanks to all of you for your greetings. I am very happy for every single one. But, I couldn't always be able to answer everybody. :)

Deb sa...

Amazing cushions, Hulda. They are really beautiful. Great fabrics, too. I especially love those polka dots. Debbie