søndag, februar 11

♥ Morsdag ♥
I dag er det morsdag, og jeg har laget kort til mamma og mormoren min. Dette i lilla er til mamma. Jeg har brukt scrapark som jeg har klippet ut med bordesaks. En søt sløyfe holder kortet sammen.
Jeg syns den lilla blomsten på kortet er nydelig.

It is Mother's Day, and I have been making some cards for my Mother and Grandmother. This lilac is for my Mom. I have used a scrap sheet, and made that border with a special scissors.
I really love the lilac flowers.


Dette i rosa er til mormor. Flotte farger på dette også. Her er både roser, stemor og sommerfugler.This in pink is for my Grandmother. It is roses, pansies and butterflies on it.


Slik er baksiden av kortene, det ble litt pynt her også. :) Arnt Håvard og jeg har vært hos foreldrene mine nesten hele dagen, vi har spist middag og kvelds der. Det ble en koselig morsdag.Here is the back of the cards, some decorations here too. :) My husband and I have visited my parents for almost the whole day. We have stayed there for dinner and supper. It has been a nice Mother's Day.

Mens jeg laget kortene kom jeg på denne boken som jeg har stående i bokhylla. Det er en naturdagbok skrevet av en engelsk dame som heter Edith Holden. Boka er opprinnelig fra året 1906. Den inneholder nydelige tegninger og små tanker og dikt fra dagbokforfatteren. En nydelig bok med de skjønneste naturskildringer både i tekst og bilder.I came to think of this book when I worked with the cards. It is a nature journal from an English lady, her name is Edith Holden. The book is from 1906. It contains a lot of beautiful drawings and small texts and poems from the journal writer. It is a lovely book.
Her kan du se et av de fine bildene fra boka.Here is one of the lovely drawings in the book.
I dag har jeg vært heldig å få bloggen min presentert på en fransk dames blogg. Dette bilde er henta fra bloggen hennes. Hun har mange skjønne interiørbilder og ideer å dele med oss. Jeg anbefaler dere en titt på Suzannes blogg. :) Du vil ikke bli skuffet!
Ønsker dere alle en fin uke!
I have been lucky, my blog has been introduced at a French blog. This is a photo from the French womans blog. She got a lot of lovely interiour photos and ideas to share with us. I recommend you to take a look at Suzanne's blog. :) You will not be dissapointed!
I wish you all a nice week!


25 kommentarer:

Mia sa...

Hei Hulda! Så søte kort du har laget. Mor og mormor ble sikkert glad. Og bloggen til Suzanne er veldig fin, masse nydelige bilder - og så er hun nok litt fasinert av de nordiske bloggene også...

Tonje sa...

For noen flotte kort du har laget,de ble sikkert satt stor pris på. Ha en fin mandag)=

Coeurs et âmes sa...

Hi, Hulla . Thanks for your visit. Suzann's blog is lovely and she's very inspire by scandinavian décoration.She's a véry, véry nice personn. See you soon !

kreoline sa...

Nydelig kort du har laget. Hørtes ut som du har hatt en riktig koselig morsdag hos din mor. Ha en fin dag i morgen Hulda.

Ellie sa...

Så fine kort du har laget! Naturdagboka til Edith Holden gav jeg som gave til moren min for mange år siden. Den er kjempefin! Husker også at det var en TV-serie om henne. Ønsker deg en god uke :-)

Karoline sa...

Hei.
Så gøy at da!! Fin side du har. Og nydelig ting på den franske. Jeg elsker interiør, særlig til barn. Har en del om det på bloggen min, så ta gjerne en titt innom min ferske blogg:)
VH Karoline

Shabby in the City sa...

Hello Hulda~I love meeting people around the world. The book you show about Edith Holden is the pattern also on my dishes! They are the dishes I chose when I got married called "The Country Diary of an Edwardian Lady". I also cross-stitched one picture from the book.

Timotei sa...

Nydelige kort! Fine og forseggjorte som alt du lager! Så artig at du har blitt presentert på bloggen hos Suzanne! Nå må jeg gjøre meg klar til tidligvakt på jobben. Ha en fin dag!

Karna sa...

Nydelige kort! Sååå fin den boken var, et skattkammer med tegninger og sikkert tekst også kan jeg tenke meg!

Hulda sa...

mia: ja, de ble veldig glad for kortene fra meg. :) Ja, mye flott og inspirerende på den franske bloggen.

tonje: takk skal du ha. :)

coeurs: thank you for stopping by. :)

kreoline: ja, vi hadde en fin dag i går hjemme.

ellie: jeg fikk også boka for mange år siden, hadde ønska meg den. Jeg husker ikke den tv-serien, mulig at jeg var for lita da den gikk.

karoline: hei! Koselig at du stakk innom her hos meg. Alltid artig med noen nye navn. Jeg skal kikke inn til deg også. :)

shabby in the city: thank you for stopping by my blog. :) It is always fun with new names. :) Your dishes and picture sounds very pretty. Maybe you can take a photo of it and put on your blog?

timotei: koselig at du syns det var fine kort. Jeg syns det er så artig å lage slike. Disse ble vårlige og fine. Du må ha en fin dag på jobb!

karna: ja, boka er skjønn. :)

Mita`s hjørne sa...

Oi... jeg er måløs...for noen nydelige kort...
Dette var bare såååå nydelig...

Ha en fin dag...

Ingrid sa...

Så bra at dere hadde en fin morsdag.. fine kort du laget! Jeg har også sett Suzanne sin blogg, fin den! Håper du får en fin dag i dag, Hulda! Her skinner sola i nysnøen! :)

Sarah sa...

Fine kort...
Sjovt! Lige præcis den bog fandt jeg forleden dag i en ældre dames bogreol. (Jeg har en tendens til at kigge i folks bogreoler) Jeg tænkte at den skulle jeg have fat i for den er utrolig fin og interessant. Tænk hun har lavet den for 100 år siden.
Hav en god dag.

Ingrid sa...

Hulda, du som er så lur.. :).. nå må jeg spørre deg om noe: Hva er forskjellen på quilting og applikasjon? Hva av delene var det jeg gjorde da jeg sydde på hjerter på teppet til lillegutt (som jeg viste på bloggen min). Jeg brukte symaskin og sydde dem på etter å ha strøket dem fast med fliselin... Går litt i surr med ord og utrykk i syverdenen, så jeg vet ikke alltid hva det heter det jeg driver med.. hehe

Ellas lille hi sa...

Nydelig kort du hadde laget til din mor & mormor slike hjemmelaget kort er koselig å få.Fin bok.
Ha en fin ettermiddag /kveld.

Hulda sa...

mita: koselig at du likte kortene. :)jeg ble veldig fornøyd med de selv også.

ingrid: det du gjorde da du sydde på de hjertene var applikasjon. Applikasjon er tett sikksakksøm rundt et motiv, som disse hjertene dine. :) Quilting er lapper som man syr sammen, eller andre deler av stoff. Når f.eks duken er sydd sammen, stryker man fast platevatt og forstykke, deretter klippes bakparten til. Når den er sydd for hånd på vatten kan man legge duken under maskinen og sy forskjellige mønster og sømmer med en stoppefot, eller vanlig trykkfot. Stoppefoten gjør sånn at man kan snu stoffet akkurat som man måtte ønske, den svinger dit du selv vil. Man kan også quilte for hånd på samme måte. Håper du fikk et forståelig svar. :)

sarah: så koselig at du nettopp har sett på den samme boken. Den er nydelig. Jeg tror jeg skal scanne noen av bildene og bruke når jeg lager kort.

ella: takk for det. :)

Nina sa...

Søte og morsomme kort du lagde til din mor og mormor, de satte nok pris på kortene;o)

suzanne sa...

Your cards are very lovely, I adore it.

Hulda sa...

nina: takk! ja, de ble glade for kortene. :)

suzanne: thank you! It is fun making cards. :)

Merete sa...

Nydelege kort du har laga!! Mykje kjekkare å få noko som er "heimelaga". Dei vart nok sett stor pris på dei der :o)

Kattfot sa...

Den boken har jag tänkt köpa flera gånger, den är så söt! :-)

monique sa...

You made some beautiful cards for mothers day!
After I read your post I took a look at Suzann's blog, it's a very lovely blog.

Simonetta sa...

You are right it is indeed a beautiful book, I also have him me and I I love him :)))) Compliments for the beautiful cards!!!

Hulda sa...

merete: ja, det er sant, det er alltid kos med noe man har lagd selv. Jeg må se til å få lagt inn bloggen din blant linkene mine nå! :)

fröken kattfot: ja, den boka er nydelig. :)

monique: I am glad to see you at my blog again. I hope everything is ok with you. :) Yes, Suzanne has a lovely blog.

simonetta: the book is lovely, som many pretty nature drawings. :)

Gerda-Thyra sa...

Jättevackra kort!
Den boken har jag också, den är så fin...