mandag, februar 12

QuiltingJeg har holdt på med løperen min i kveld. Jeg har maskinquilta den, og holder på å sy noen ord på de hvite feltene. Det blir som et lite stitchery. Jeg bruker den teknikken. Jeg har skrevet Polka Dots og Pink Roses.
Jeg har også gjort ferdig en veske som er bestilt, i kveld. Jeg er godt fornøyd med det jeg har fått gjort ut av kvelden. :) :) Lukkekanten mangler, den skal være hvit.I have worked on my table runner this evening. I have done some quilting on it, some with the sewing machine, and some with the needle. I have written some words on the white strip. Polka Dots and Pink Roses. I haven't been working on the closeup edge, yet.
I have also finished a purse that someone has orderd from my shop.Her kan dere se hvordan jeg har maskinquiltet den. Jeg har laget små bølger, på skrå langs hele duken.Here you can see the quilting. I have made small waves, a cross the whole table runner.Her har jeg brukt teksten Polka Dots, mellom to prikkete remser. Jeg syns det blir er stilig med ord innimellom når man syr. Det blir det lille ekstra. :)I have used the text Polka Dots between two dotted stripes. I like words on things I am sewing. It give the whole thing something special. :)Her har jeg starta på å brodere Pink Roses, men jeg måtte gi meg for i kveld, skal snart legge meg. Jeg kommer med et bedre bilde når løperen er ferdig. :)I have started on Pink Roses, but I had to stop for to night, I have to go to bed soon. I will come back with a better photo, when the table runner is finished. :)
Til slutt i dag vil jeg vise dere et bilde fra et skap i stua. Her har jeg samlet glassting av alle slag. Spesielt fine gamle skåler. Noen av skålene er kjøpt brukt, og noen er nye. En fin liten samling. Jeg kjøper alltid fine små skåler, de er bare så herlige. :)Now it is time to say good night, I just want to show you this photo from one of the cabinets in the living room. I have a small collection of things made of glass in it. I love small bowls, some of them are brand new, and some from flea markets and second hands. They are just lovely. :)


♥ Snart er det Valentines Day!21 kommentarer:

anniche sa...

Så nydelig løperen din begynner å bli da Hulda! Du er kjempe flink tilå stå på altså:)
Og ikke minst, du omgir deg med masse vakre ting!
Nå må du sove godt, klem!

elin1976 sa...

Så fin løperen ble. Flott med ord innimellom. Du er så flink. Du hadde mange flotte ting i hyllen din. Ønsker deg en fin tirsdag. klem fra Elin♥:O)P.s Har du vært inne på bloggen min. Jeg har fått noen strykemerker men ikke bruksanvisning. Kan du være så behjelpelig å forklare meg hva jeg skal gjøre med de(nå står de i hylla til pynt he-he De er jo fine der og.) Det er nok slike som man kan stryke rettt på stoffet. Klem:O)

Karna sa...

Nydelig løper, og så vakkert med brodert tekst!

Lappesola sa...

Veldig romantisk løper Hulda. Den må du bare få ferdig til onsdag, alle hjerters dag. Hilsen Sol

Huset i Hagen sa...

Nydelig løper! Det ble kjempefint med den teksten også! ;0)

Mita`s hjørne sa...

Så flott... med ord i løperen, setter liksom prikken over ièn det...
Nyyydelig...
Små skåler i aller farger og varianter er bare sååå nydelig, har ei eske i kjelleren jeg, har ikke plass - så jeg bytter ut litt imellom...

Ha en fin dag...

Ingrid sa...

Løperen din ser skikkelig koselig ut! Og det var mye fint i skapet du viser fra stua. Ha en fin dag!

Hillside Garden sa...

Hi, I like your polkadots very much, they are the favorite of my jounger daughter!

Sigrun

Hulda sa...

anniche: takk for det, blir artig å få den helt ferdig. ;) du kjente vel igjen den lille koppen fra deg? :)

elin: ja, syns det er veldig stilig med noen ord innimellom når man syr ting. Det gjør det spesielt. Jeg har svart deg på det du spør om på din blogg.

karna: takk for det. :)

lappesola: takk skal du ha. :) koselig at du likte den. ja, skal se om jeg får tid å få den ferdig til i morgen.

huset i hagen: takk skal du ha. :) ja, teksten er liksom prikken over i-en. :)

mita: kjenner til det der med å bytte ut, ja. Gjør det her også. :) Man kan liksom ikke ha alt framme til enhver tid. :)

ingrid: takk for det. :) jeg blir fornøyd med løperen, det tror jeg nesten helt sikkert. :) ja, jeg elsker slike små glasskåler. ;)

hillside garden: yes, polka dots are adorable. :)

kreoline sa...

Kjempesøt løper, den gjør seg nok sommerlig og fin på bordet. Koselig du har det i hyllen. Ha en fin dag.

suzanne sa...

Your quilt is magnific, I adore!! And the fabrics are superb!!

Julie K sa...

Så artig å se bilder av den koselige gamle boken du hadde i innlegget under. Jeg har akkurat den samme boken i bokhyllen min. Gav den til mamma i gave for mange år siden og er kjempeglad i den. Den er så koselig laget. Nydelig løper du holder på meg og morskortene var også kjempefine.

kreoline sa...

Hei igjen, teppet er ca. 1,40x 2,20 cm, greit å ha i en enkeltseng f.eks.

moderncountry sa...

Å så flink du er Hulda ! Å, skulle ønske jeg var like flink til å sy. Da skulle jeg også sydd meg et fint teppe, for jeg blir så inspirert av både deg og flere av jentene. Kanskje en ide og finne et kurs ?
Ha en fin uke og ikke minst i morgen Valentines dag !

merete sa...

Nydelege stoff du har sett i saman til ein løpar! søtt med dei orda du har sydd på og!! Ha ein fin kveld!

Kjersti Elisabeth sa...

Kjempefin løper ,og artig med de ordene som du har sydd !!

Ellie sa...

Ble kjempefint med ord brodert på løperen! Mange lekre stoffer du har brukt på den. Koselig i skapet ditt også. Ha en god kveld!

monique sa...

Yoy sure made a beautiful tablerunner.Lovely fabrics too.

I'm real glad that blogger finally let me post again.

Mia sa...

Løperen din blir veldig søt, Hulda. Morsomt med "skriften" også. Jeg har svart på spørsmålet ditt i bloggen min. Det er ikke så sikkert jeg får hjulpet deg med det dessverre.

Annettes Hobbyblogg sa...

Den løperen din er bare helt herlig, blir råfint med skrift på den ja!

Hulda sa...

kreoline: takk skal du ha. :) jeg gleder meg til den blir ferdig. :)

suzanne: I love such patterns and colours. :)

julie: ja, den boka er veldig fin og koselig, man får så god stemning av å se i den, og lese litt.

moderncountry: koselig at du likte løperen, den er jo ikke helt ferdig enda, men det kommer. :) kan nok være lurt med kurs, ja. Jeg har bare sett på nett og i bøker, og prøvd og feilet. :)

merete: takk skal du ha. :) jeg syns også at det gjorde seg bra med de ordene. :)

kjersti elisabeth: takk til deg også, og koselig at du kom innom her hos meg. :)

ellie: takk for det. :) ja, den blir sommerlig og fin denne. :)

monique: thank you for saying so. :) I am glad you can be able to post on your blog again, and make comments. I should pop over to you too. :)

mia: takk skal du ha, ja sweet as candy, vet du. :) takk for svaret i bloggen din. :)

annette: takk skal du ha. :) gleder meg til å få den ferdig.