fredag, februar 9

Fine fredagsfunn!
I dag har jeg hatt en aldri så liten "funndag". hihi.. Aller først må jeg vise fram denne søte rammen som jeg kjøpte på en interiørbutikk i dag. Bilde har jeg satt i selv. Passet fint sammen med to fattigmannssølv lysestaker på hylla i gangen.Var også innom Europris og der falt jeg jo for denne bollen. Her var det virkelig litt av alt; roser utenpå og prikker inni. Kan det bli bedre? ;o) Jeg fikk med meg to av disse
.
Denne kanna, i samme serien, ønsker jeg meg til bursdagen. Det vil bli SÅ koselig å dekke et fint lunsjbord med denne. :) Den minner meg faktisk om endel av tingene i den nyeste Tildaboka. Sweet as Candy, iallfall. ;)I restekurven på en stoffbutikk fant jeg en stor stoffbit til 50 kr. Den er faktisk 50x140 cm, så det syns jeg var veldig rimelig.

Jeg har hatt en syfri dag i dag, litt godt det også. Man trenger en pause innimellom. Godt å gjøre andre ting. Jeg har bl.a rydda i skapene på kjøkkenet og i stua, flytta om på kopper og kar. Den åpne hylla på kjøkkenet har fått forandring. Kanskje kommer det et bilde eller to derfra en av de nærmeste dagene. :)
Jeg har også henta pakke fra Leonorah i dag. Kjøpte bl.a denne nostalgiske boksen fra Lisbeth Dahl. Så skjønn! Den har seks kanter, med nydelige motiver på hver side.
Fine, ikke sant? ;) Jeg likte også veldig godt den lys turkise fargen.Lokket ser slik ut. Nydelig det også. Boksen står nå på hylla over arbeidsbordet mitt. Jeg skal ha blonder eller knapper i den.Noen blonder og bånd ble det også, og to fine poser.
Men, for å handle må man ha en pengepung. - Her ser dere min. :) Den fikk jeg til jul av ei god venninne. Syns den er kjempefin!

I morgen skal vi til byen en tur, da blir det nok litt småshopping. Jeg skal også sende gaven til min hemmelige venn i morgen. Så snart er det noen som får pakke fra meg i posten. Nå kan dere være spente. ;) Jeg skal også finne morsdagsgave til søndag. Kos dere i helga alle sammen. :o)

13 kommentarer:

hulukvarn sa...

Vilka fynd!

jag tycker myckte om den turkosa burken.. mycket fin!

Julie K sa...

Så mye fint hulda og den skålen var jo virkelig deg den, med prikker og roser hihi.

Jeg fikk pakken fra deg igår. Ble kjempefornøyd skal du vite. De var så fint både posen og lavendelposen. Nydelig det rosetrykket du har laget, det ble veldig bra. Har prøvd dem ut på hyllen jeg skal henge dem på og det ble veldig fint.

Skal vise bilder etterhvert, men må male både hylle og rom først. Nå henger hyllen på en mørk panel vegg og det blir det ikke fine bilder av sukk.
Gleder meg til huset mitt er hvitt jeg.

Tusen takk igjen, det var så koselig å finne pakken i postkassen igår. Stor klem fra meg : )

kreoline sa...

Nydelig ramm og en skjønn boks. Det var så pussig å se, jeg sto akkurat på Europris i går og kikket på den samme koppen, den er så koselig. Søte blonder som du kan bruke på det du syr. Ha en fin lørdag Hulda, klem fra meg.

Karna sa...

Det var mye fint du hadde kjøpt deg, nydelig ramme!

Veldig søt boks også, og bollen og tekannen er jo helt deg Hulda, skjønner godt at disse fristet!!

Kos deg i byen i dag, og ha en god lørdag!

Pia sa...

ja vilka fynd du gjort...blir lite inpirerad av bilderna du sätt in så kanske jag ska göra det samma med min fynd :).... so liong och ha en trevlig lördag...

For the love of country sa...

Vilka Hulda-saker du fått tag i! :) Har mailat dig idag. Måste verkligen också hitta saker till min hemlige vän, börjar bli bråttom att skicka paketet nu ja. :)

cia sa...

vilken underbar skål, den rosa m blommor på. och vilken fin burk du köpt från Leonorahs

trevlig lördagsafton

Hulda sa...

hulukvarn: ja, jeg var heldig i går. :) Boksen er nydelig syns jeg også.

julie: ja, skåla var typisk meg, det er sikkert. Håper på å få tekanna til bursdagen min.
Flott at du ble fornøyd med tingene. :)

kreoline: pussig at du så på de samme tingene i går. :) Kjøpte du noe?

karna: ja, det ble noen fine ting, jeg har sett på den rammen noen ganger, nå måtte jeg bare ha den, hehe, bruker å være sånn. :) Men, den kosta ikke mer enn 49 kr så litt kan man unne seg. :)

pia: koselig om du også setter inn bilder av dine funn. :) Skal innom deg og kikke.

anna: ja, det er Hulda-ting, hehe.. :) Jeg sendte gaven til min hemmelige venn i dag.

cia: takk, ja det er fine ting. :)

suzanne sa...

Thank you so much for your message in my blog. I know also your blog, and I like it.

Mita`s hjørne sa...

Så fine ting du hadde fått tak i, Europris har flotte ting - synes den te-kanna er så fin, den har så flott fasong...
Tusen takk for tipset ang. hjertene...
Ha en fin kveld...

Sarah sa...

Fine ting du har købt... Og de må have tænkt på dig da de designede skålene og kanden...
Dåsen fra Lisbeth dahl var virkelig nydelig og din pengepung er rigtig fin. Jeg kan godt lide den slags.
Hav en god weekend.

Hulda sa...

suzanne: I am glad you like my blog. ;) Have a nice weekend!

mita: ja, det med hjertet var noe jeg tilfeldigvis fant ut var lurt å gjøre. Jeg skulle stryke blonder som jeg hadde sydd på det, da så jeg at det ble veldig fint når jeg strøk det. Ja, den kanna er nydelig, har rydda plass til den i de åpne hyllene på kjøkkenet, så jeg satser på at jeg får den til bursdagen i begynnelsen av mars. :)

sarah: ja, kanskje det er meg de har tenkt på da de designet den kanna og bollen, hihi.. :) Liker også veldig godt den boksen fra Lisbeth Dahl.

kreoline sa...

Nei jeg kjøpte ikke,men synes de var utrolig søte. Har nettopp kjøpt nytt, det blir for mye å fylle i skapene. Ha en fin kveld.