torsdag, februar 8

Bestillingsveske og vårlig sukkertøy ;o)
I formiddag har jeg holdt på med denne veska, som er en bestilling. Nå gjenstår bare skulderreima, så er den ferdig og kan sendes til rette mottaker. :)
På lommen inne i veska har jeg sydd en blonde, den samme blonden har jeg sydd langs kanten oppe, og har også brukt den som knytebånd.Slik ser blondekanten ut på nært hold.
- også pongpongene da, søte som sukkertøy er de jo. :)

Jeg har nettopp sittet og sett på "Hjerte til Hjerte" på nrk, det er bare utrolig komisk. Jeg bruker egentlig ikke å like så mye av den komikken som vises på tv, men dette her er bare helt utrolig. Hehe, det anbefales å ta en titt på. Virkelig. ;o)I kveld begynte jeg på dette vårlige sukkertøyet, som skal bli min herlige vår og sommerløper. Jeg har klippet remser som jeg har sydd sammen. Remsene har ikke lik bredde, det har jeg gjort for å skape mer liv i duken. Alt må jo ikke ha samme bredde.;) Men, lengda er like lang - Viktig. :) Jeg har klippet remsene i 46 cm, men kommer nok til klippe bort noen cm, den blir å virke for bred på bordet.Herlige farger, ikke sant? :) Her er det litt Laura Ashley stoff, litt Tilda stoff, og endel fra Moda.

Lukkekanten skal jeg sy av hvitt bomullsstoff.

Planen min nå er å stryke på platevatt, og deretter feste bakstykket for hånd. Så skal jeg maskinquilte duken. Jeg skal ikke bruke stoppefoten denne gangen ( ;o) ) men, den vanlige trykkfoten. Har lyst til å sy noen rette linjer på kryss og tvers. Ikke for mange da, men akkurat passe. :) Jeg skal bruke lys rosa tråd.

Jeg har surfa litt rundt på nettet i dag, og funnet så mange koselige sider, og blogger som jeg aldri har sett før. Bl.a
Creative Little Daisy, som syr vesker av ulike remser av stoff som hun syr sammen på samme måte som jeg har gjort med duken. Det var skikkelig fint, og en god idè. Jeg tror det er etter et japansk mønster. Hos Kitty Craft kan man finne mange slike koselig ting.Dette får bli alt for i kveld, nå er det på tide å finne senga. Nattinatt. :)


14 kommentarer:

Karna sa...

Så fin løper, nydelige sukkertøy stoff du har brukt!

Flott veske du holder på med også, Hjerte til Hjerte? er det serien med Linn Skåber, den ler jeg meg ihjel av iallefall...=0)

Ha en fin helg Hulda!!

Hulda sa...

karna: ja, denne løperen kommer til å bli lekker. :)
Ja, det er serien med Linn Skåber, hun er helt utrolig god!
God helg til deg også, Karna.

molly's heaven sa...

Jeg gleder meg...hihi! Ser kjempebra ut, og det gjør duken også, friske og fine stoffer;) Linn Skåber er hysterisk morsom, jeg ler bare jeg ser reklamen for Kamille...ha en morsom fredag!

For the love of country sa...

Ser så vårlikt och härligt ut! Fina färger och mönster!

anniche sa...

Flott veske! Løperen ser nydelig ut, helt Anniche stil;O) Mange flotte stoffer.
Linn Skåber er så bra, og man ler jo så man griner av den serien. Enig med Molly, jeg ler også av Kamillie reklamen,hehe!

GOD HELG!

Huset i Hagen sa...

Nydelig Hulda! ;0) Ønsker deg en god helg!

Hulda sa...

molly: flott at du syns den ser fin ut. :) ja, skåber har mange artige episoder, hehe..

anna: ja, den blir nok flott på bordet. :)

anniche: takk! Ja, stoffene er herlige. :)

huset i hagen: takk skal du ha. :)

moderncountry sa...

Veska har blitt veldig fin, og jeg tror løperen blir topp. Kjempefine stoffer altså :=) Jeg elsker også slike sukkersøte farger...just love it !
Ha en kos helg, Klem fra Aina

Merete sa...

Nydeleg veske du har laga på betilling!! blir like imponert kvar gong eg ser både dine og andre sine vesker som de har sydd sjølv...er ikkje så god venn med symaskinene min, eg... Ha ei flott helg!

Metteflette sa...

Løperen blir nydelig Hulda. Stoffene du har brukt var såååå skjønne. Veska ble kjempestilig også. Ha en flott helg :-)

Metteflette sa...

Skulle også si at Hjerte til Hjerte er utrolig morsom men jeg blir så ille berørt av oppførselen hennes! Blir liksom flau på hennes vegne :-) Kamille reklamen er bare suveren særlig når hun sier " Det står ingenting om alternativ fødsel, eller EKSTREM alternativ fødsel som jeg er opptatt av!" Ler meg ihjel :-)

Mia sa...

Nydelig veske, Hulda! Og så løperen din da - det "smakte" virkelig sukker og sommer av den. Herlige farger, og Laura Ashely stoffet gjorde seg virkelig i den. Og alle de deilige polka dot-stoffene. Har ikke sett Hjerte til Hjerte, men bør kanskje få den med meg neste torsdag...

Kattfot sa...

Så många härliga tyger. Kommer blir så fint så fint :-)

Tonje sa...

I dag fikk jeg pakken fra deg,og gjett om jeg ble fornøyd?!! Den var bare helt nyyydelig.Vil også få ønske deg en riktig fin helg hulda!!