lørdag, januar 13

Shopping i Narvik


I dag har vi tatt en tur til nabobyen vår, Narvik. Jeg fikk tak i noen fine ting. :) Lysestaken til venstre kjøpte jeg på Kremmerhuset. Syns den er skjønn, med fint mønster i.
Den passa så fint sammen med den jeg hadde fra før. Liker den litt shabby stilen, samtidig som den er elegant.

We have been visiting our neighbour city, Narvik this Saturday. I have been shopping. :) The candle stick to the left is new. I think it looks good togheter with the other one. I like the shabby style, but it is really elegant too.Slik ser det ut på hylla i kveld.

Here you can see how it look likes at the shelf tonight.På Kid fant jeg seks slike kroker. De er små, ca 4 cm. Jeg skal montere de på ei hvitmalt list som jeg skal ha under hylla på bilde over. Skal henge opp litt forskjellig der. Fikk ideen fra det siste nummeret av Lantliv, og syns det så veldig fint ut.

I also bought six of these knobs. They are small, ca 4 cm. My idea is to install them at a white painted list. I should have the list under the shelf, that you saw at the photo above. I got the idea from an interior magazine. I think it looks good, with different things hanging on the knobs.


Jeg var heldig og fant en stor quiltebutikk i Narvik. De hadde utrolig masse flott stoff der. Jeg har lenge lett etter fine stoff med prikker på. Og her var det å finne i mange farger. Det var bare å velge, ikke så enkelt det heller alltid! Men, jeg kjøpte disse. :)

I was lucky, I find a large quilt store in Narvik. They got a lot of lovely fabrics. A long time, I have been looking for fabric with dots. And here it was, in a lot of wonderful colours. I just had to pick. It could be difficult to choose, sometimes. :) But, I end up with these.


Her er noen flere. Flotte stoffer, som er fine å kombinere med andre.

And some more.. Lovely fabrics, easy to combine with other.

Til slutt et bilde av de siste stoffene jeg har kjøpt. Har brukt av de fleste. Jeg skal rydde plass i ei hylle jeg har på hobbyrommet til stoffene. Planene er å sette bøkene, som er i hylla, i et hylle i stua. Det er jo stilig å legge stoffene etter farger, og mønster. Fint med orden i sysakene, bokstavelig talt! :)

Finally a photo of my latest fabric. I shold make some room for my fabric in a shelf in my craftroom. It is great to sort the fabric in colour and patterns. It is good to have system min my sewing equipment. :)

25 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmmmm så fine stoffer... Elsker prikker!!!

Siri:)

Timotei sa...

Nydelige stoffer du har kjøpt deg! Gleder meg til å se hvordan det blir når du får organisert alle sammen i hylla di. Jeg har også ordnet litt i stoffene mine i dag. Blir mye mer inspirert til å sy når det er litt orden i sysakene synes jeg.

Anonym sa...

Hulda, what an amazing and talented uncle you have. His book is beautiful and his passion for gardening is so apparent. Is that actually his garden where he has visitors...Wow!!
Your candle display looks so cosy, you have put it beautifully together and I absolutely adore the dotty fabric... my favourite!
I really appreciate the English translation, but don't worry for not always translating, I'll just make wild guesses what I think you might be saying... I'm sure I'll be forgiven if I'm way off track!

Anonym sa...

Du har virkelig kosa deg idag du : ) Da jeg var liten bodde vi en liten periode i Narvik. Husker ikke så mye av selve byen, men husker huset og omgivelsene. Tror man måtte kjøre forbi en fotballstadion for å komme dit vi bodde.

Hulda sa...

siripirisiri: ja, de er skjønne!

timotei: ja, ble helt vill da jeg så at de hadde så mange skjønne stoff. Skal se om jeg kan få ordnet i stoffene mine i morgen, eller utover i neste uke. Det er sant at man blir mer inspirert til å sy når man har orden i stoff og bånd.

jane: yes, it is his own garden, where he has visitors. He also use to travel and arrange lectures about gardening and different flowers. Especially about perennials.
I am glad you like my photos. :) I do my best for the translation, it is fun that you are guessing what the text means in English. :o)

Hulda sa...

julie: ja, vi har hatt det skikkelig koselig. :) Kan nok stemme det med fotballstadioen.

Ingrid sa...

Så fine stoffer du har fått tak i! Nå kan du kose deg med mange syprosjekter framover! :) God helg videre!

Karna sa...

Her var det masse nydelig stoff, nydelig de stoffene med roser på, mest glad i slike stoffer jeg, er ikke så glad i prikker... =0)

Kjempe fin lysestake også, kommer nok til å bli fint med kroker under hyllen også!

Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Oj, her har det skjedd mye siden sist! Nydelige stoffer og ting du har sydd. Lampetrekket var helt herlig! Du er virkelig produktiv Hulda. Kjempesøtt hjerte du har malt også! Ha en fortsatt fin helg :-)

anniche sa...

Så flott stoff du hadde fått tak i, jeg er også glad i prikker, men har ikke så mye prikker her hjemme...

Lysesatken var også kjempe flott. Ha en god natt Hulda

Anonym sa...

Så mange nydelige stoffer du har kjøpt deg! Det blir det helt sikkert lagt mye fint av, kjenner jeg deg rett..! :) Har fått litt lyst til å begynne å sy selv i det siste, så da gjenstår det bare å se om det blir noe tid til overs.. Du har pyntet så fint hjemme hos deg! Lampeskjermen ble kjempefin!

Håper du har hatt en fin lørdag!

Anonym sa...

Så herlige stoffer du har fått tak i! Nydelige i både mønster oge farger. Jeg har en bit som er lik det øverste rosestoffet på det første bildet. Veldig koselig på hylla di ikveld, også! Flott lysestake og kroker! Ønsker deg en god søndag!

kreoline sa...

Du har kost deg i dag, så flott på hyllen og skjønn lysestake. Virkelig skjønne stoffer, gleder meg til å se hva du syr av dem. Krokene var koselige, blir nok flotte der du skal ha dem. Ha en fortsatt fin helg.

janne sa...

Heisann! Så søte de knaggene var, og stoffene....kjempefine!!! Ha en fin søndag!!!!!!!!!!1

Anonym sa...

Så mye flott stoff som du har kjøpt. Stilig med prikker. Det minner om sommer... Ha ei fortsatt fin helg. :o)

Katarina sa...

Dæken han steike!! Sorry for litt små banning,men de stoffene var bare helt utrolig,nydelig!! Oi,oi,oi! Vet du hva jeg har lenge sett etter prikkete,men har bare funnet sånn med store prikker å det e jo ikke bestandig pent.. men de stoffene dine hadde bare helt perfekte prikker! Gleder meg utrolig masse til å se hva du lager av dem!!Hmm..forresten,Hulda..for hver gang jeg ser en engel så tenker jeg faktisk på deg..vet ikke om jeg har skrevet det tidligere,men syns det e litt små rart..:-)Ha en fin søndag. Klem fra katarina

Mita`s Hjørne sa...

Hei...
Her var det masse nydelig stoff ja...
Gleder med til å se hva dette blir, du er jo så utrolig kreativ.
Lysestakene fra Kremmerhuset -nyyydelig...

Ha en flott søndag...

Anonym sa...

Oj så många fina tyger. Ska bli kul att se vad du hittar på med dem ;-) Ha en trevlig kväll!

Huset i Hagen sa...

Oi, så masse nydelig stoff du har fått tak i ;0) Likte spes gost dem med prikker på. Jeg er også såå glad i prikker. Lysestakene var også kjempefine!!

Hulda sa...

ingrid: ja, er flotte stoffer, skal ta meg en opprydding i stoffene i morgen.

karna: ja, var utrolig mye flotte stoffer på butikken, noe for enhver smak. Lysestaken er herlig, syns jeg også. :)

metteflette: takk for koselig hilsen. :) Er alltid artig å sy og skape ting.

anniche: ja, mye flott stoff å få tak i for tiden. :)

daisy: takk! Ja, vi har hatt en kjempefin og koselig lørdag. :)
Koselig at du stakk innom her hos meg igjen.

ellie: takk! Ja, det rosestoffet er nydelig. :) Så flotte farger også. Ha en fin søndag!

kreoline: ja, jeg er veldig fornøyd med dagens kupp i Narvik. :)

janne: ja, jeg likte også knaggene godt. Har lett etter slike, små, enkle knagger lenge, men ikke funnet før.

elin: ja, enig i at de prikkete stoffene er sommerlige. Veldig fine!

katarina: hehe, pussig at du tenker på meg når du ser en englefigur. :) Har jo endel engler, så er kanskje derfor. Herlige stoffer ja!

mita: takk! Ja, jeg er fornøyd med dagens kupp. :)

fröken kattfot: ja, fant så mange skjønne stoffer i går. :) Trivelig kveld, du med!

Hulda sa...

huset i hagen: ja, prikker er så søtt! Og masse man kan kombinere de stoffene med. Jeg er også veldig glad i lysestaker. Særlig høye.

Mia sa...

Hei Hulda, så mange fine stoffer du har fått kjøpt deg da. Det er kjempeflott med prikker, og du har jo fått tak i mange. Gleder meg til å se hva du lager av dem.

Så fint og stilrent du har også pyntet hjemmet ditt etter jul. Jeg ser jo at de aller fleste har gått for en enkel og rolig dekor, mens jeg har hatt behov for farger...

Anonym sa...

Så masse fint stoff du har kjøpt deg:-) Lampeskjermen du har lagd var morsom, lagde meg egen lampe med lampeskjerm som avsluttende prosjekt i kunst og håndverk i 10.klasse. Morsomt å ha lagd seg slikt selv:-)

Hulda sa...

mia: takk skal du ha. Jeg har en god del farger jeg også, har bl.a et quilta teppe som går i hvitt og rosa med blomster, over den ene sofan, på den andre har jeg et i lys grønt. Har også puter som går i disse fargene. Men, har også hvitt rund omkring. :)

nina: så fin den lampa di høres ut, kanskje jeg får se bilde av den en gang. :)

Anonym sa...

Vad roligt med massa nya tyger! Jättefina! Ska bli spännande att se vad du syr! Kul med din morbror/farbror! Duktigt!