mandag, januar 15

Hverdagsgleder

I dag må jeg få lov til å gratulere meg selv med dagen! Jeg har blogget i nøyaktig 1 år i dag. ;o) Jeg begynte på weblogg, men fant fort ut at det ikke var et blivende sted for meg som ble en hyppig blogg skribent. ;) Der måtte man nemlig betale hvis man skulle ha mer lagringskapasitet, så da fant jeg ut at det var best å finne seg en ny blogg. Da ble valget blogger, og jeg er stort sett veldig fornøyd med denne bloggen. :o) Det har vært et artig år. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, og kreativiteten blomstrer for det er alltid inspirasjon å hente hos dere alle sammen.

Jeg har også lekt meg litt med bloggen i dag. På høyre side har jeg lagt inn to bilder fra hagen vår i sommer. Det kan jeg se på og se fram til spiring og blomstring på ny. :)

I have to congratulate myself today! I have been a bloger for 1 year to day. ;o) I started my blog at something called weblogg, but I figured out that it wasen't the best thing for me.I became a very productive blogger, so I needed more space. ;o) If I wanted more space and storage capasity I had to pay for it. So, therefor, I switsched over to blogger, and I am pleased with it. It has been a great year, and I am happy for getting to know so many people that shares my interests. I got a lot of inspiration from all of you.

I have played a bit with the blog to day. At the right side of the blog, the sidebar, I have two photos from our garden last summer. I look forward to the flowering season. :)

I kveld har jeg kosa meg med noe av det nye, flotte stoffet jeg kjøpte lørdag i Narvik. Det resulterte i denne posen. Jeg tenkte å ha den på en av knaggene jeg skal ha under hylla i stua. Det tror jeg blir fint. Kanskje jeg har en såpe, eller noe annen god lukt i den.

I have had a lovely time this evening, sewing this little bag. I have used some of the beautiful fabric I bought this weekend. I will put it at one of the knobs I should have under the shelf in the living room. May be I put a soap or something else with a nice fragrance on it.

Jeg har laget et hengebånd i posen slik at den enkelt kan henges opp. En hvit sløyfe pynta jeg opp med.

I have also been sewing a hanger on it, and decorated with a white ribbon.

Slik ser bilde ut på nært hold. En søt liten pike som holder roser i hendene. Kroklisser pynter så fint opp, syns jeg. :)

A close-up of the picture. A cute little girl, holding roses in her hands. Bobbin laces is really decorative, I think. :)

Så, endelig kom det etterlengtede bladet også til meg. Jeg kosa meg med det da jeg spiste frokost, som bestod av rundstykker med ost og agurk, og te. Mmm, ei koselig stund. Skal lese i bladet senere. Masse fint!

Finally I recived the magazine I have longed for. I have had a good time with it, while I was eating my breakfast; rools with cheese and cucumber, and tea. Mmm, such a cosy time. I should read the magazine later. So much lovely in it!

Mens jeg spiste kikka jeg litt på tallerkenhylla som har fått nye fat, kopper og mugger til pynt, nå etter jul. :o)

While I was eating I looked at the "plate shelf". I have decorated with new dishes, cups and creamers after Christmas. :o)

23 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med 1 års-dagen! Er en "fersking", jeg, i forhold :-). Så søt den posen var! Herlig stoff og bilde, og det passet fint med kroklisse rundt. Ser ut som du hadde en koselig frokoststund idag! Jeg er også veldig glad i gulost med agurk, også te til, selvfølgelig! Nam-nam! Bra at du endelig fikk bladet, gleder meg til å kjøpe det selv når jeg får anledning. Ha en god natt!

Anonym sa...

Glemte å si at bildene fra hagen din var kjempefine! Gleder meg til varmere tider, men det går blir jo en stund til ennå...

Karna sa...

Gratulerer med 1 års dagen Hulda, jeg må innom bloggen din hver dag, du er flink å oppdatere!

Nydleig pose, mye du kan gjemme i denne....

Det var godt du fikk bladet du også, mye fin lesning!

Anonym sa...

Gratulerer som 1-åring!Selv laget jeg bloggen min i Februar,men begynte ikke å skrive i den før i Mars....Kikket litt rundt på andre blogger før jeg begynte selv,visste liksom ikke helt hvordan bloggen skulle være ;-}
Du er i gang med nye syarbeid,masse fint!Kjempefin pose. Synes også at stitcheri`ene dine er flotte.

Huset i Hagen sa...

GRATULERER Hulda! Jeg liker bloggen din veldig godt! Her er som regel alltid noe nytt og fint som du lager. Det kommer godt frem av bloggen hvordan du er synes jeg, og det har vært koselig å bli kjent med deg gjennom bloggingen. Dagens bilder var også så fine. Likte godt posen du har sydd. Den var søt. Og bildene på siden av sommeren ååå jeg gleder meg sonn. Deilige bilder ;0) Stå på!

Hulda sa...

ellie: takk skal du ha! :) jeg er blitt så glad i kroklisser, syns det pynter fint opp, uten å bli for mye av det gode. Ja, rundstykker og ost er godt. :)

karna: koselig at du er innom meg hver dag. Jeg er glad for det. :) ja, nå er bladet i hus, skal kose meg med det utover uka og helga.

sol: takk for det. Ja, blogging er en fin og morsom hobby. :) Stitchery er veldig gøy å sy.

huset i hagen: takk skal du ha. :) ja, sommeren er herlig, gleder meg til den, jeg også. Skal bli artig når våren kommer og man kan begynne å plante litt. Så fint at du syns at det kommer fram av bloggen hvordan jeg er. :)

Guro sa...

Gratulerer med 1 års dag i går :O)
Så søt posen ble, kjempefint med det bildet!

Anonym sa...

Gratulerer fra meg også!
Tenk at du bare har blogget i 1 år..og har blitt sååå proff allerede!! Kjempeimponert!!!

cath sa...

Congratulations for your lovely bag. I always visit your blog with lots of pleasure. Where do you find these beautiful vintage pictures ?
Have a good day
Cath from France

Lisa sa...

oops...I put my comment for this post in the comments for the post below. (hopefully you get them at your email)

I don't think I mentioned your shelf in the other comment so I get a second chance to say that it looks really pretty. I love looking at the different ways you change your home.

Anonym sa...

Gratulerer med ettårsdagen! Er ofte innom bloggen din, den er veldig koselig og fin. Bildet fra hagen var nydelig, gleder meg også til sommeren...

Anonym sa...

Congratulations Hulda on your first blogging anniversary and hopefully many more to come!!
The little bag is adorable, so pretty... maybe you'll be selling these in your blog shop?
Jane

Anonym sa...

Gratulerer med 1 års dagen som blogger!!
Fint med sommerbildene på høyre side :o)
Den prikkete posen var jo så skjønn da! Vet du hvor jeg kan få tak i det bildet du har brukt på den?
Ha en fortsatt fin tirsdag Hulda!

kreolin sa...

Gratulerer med 1 års jubileum på bloggen, kjekt å bli "kjent" med deg også. Flott og koselig pose du har sydd, så var det så fint i kjøkkenhyllen, alltid kjekt med noe nytt vet du, har en fin og kreativ kveld, kos deg Hulda.

Ingrid sa...

Gratulerer med ett år som blogger! Det har vært koselig å følge med på bloggen din dette året! :)

Anonym sa...

Gratulerer med ettårsdagen, hulda! Har vært koselig å bli kjent med deg gjennom bloggen din, er innom nesten omtrent hver dag og titter selv om jeg har blitt litt slapp på kommentarene i det siste. Det er alltid så mye fint å se hos deg!
Gleder meg også til å gå kjøpt det nye Vakre hjem og interiør, stort høydepunkt!

Timotei sa...

Gratulerer med 1-årsdagen! Så fremt jeg får det til er jeg innom bloggen din hver dag. Det er så koselig å få titte inn i din kreative verden. Du var den første som la igjen en kommentar på bloggen min og derfor har du en helt spesiell plass i mitt blogg-hjerte. Husker enda at jeg ble så utrolig glad for den kommentaren.

Ellas lille hi sa...

Gratulerer med 1 jubeleumet Hilda.
Er daglig innom å titter men er ikke alltid jeg har komentert.
Du var den første som jeg hadde kontakt med.Takker for at at du hjalp meg til å få i gang min blogg.
Du skrev den første komentaren.
Ønsker deg lykke til videre med bloggen. Koselig å følge med hva du gjør..
Fin pose du har sydd.
Ha ei kreativ uke.

Mita`s Hjørne sa...

Hei...
Gratulerer med dagen ;)
Posen du hadde laga var bare helt skjønn...
Feir med måte no da...
Ha en fin kveld...

Anonym sa...

GRATTIS!!!!! :-)

Anonym sa...

Gratulerer med 1-års dagen, du er en veldig flink blogger!! Flotte bilder du viser :)

Hulda sa...

guro: tusen takk!

tussilago: takk så mye for det!

cath: I find the pictures at the internett, but I have also buyed some of them in different interior stores and crafting stores.

lisa: thanks for both of your comments. I am glad you like me, and my blog. :) I really appreciate you too, and I like to look at your blog, to catch up with you. :)

katrine k: takk skal du ha! Jeg er ofte innom din blogg også, liker så godt de små historiene og glimtene du deler med oss.

jane: thank you! I am going to sell such small bags, if you are interested, just contact me.

line: takk til deg! Bilde jeg har brukt har jeg kjøpt fra Roser og Rot, men mange av bildene har jeg funnet på nettet, etter diverse søk rundt omkring. Roser og Rot har visst ikke åpnet etter jul enda.

kreoline: takk til deg også! Så koselig at du liker bloggen min. :)

ingrid: takk skal du ha, og i lige måte til deg. :) Du har jo snart holdt på ett år du også.

daisy: takk! Koselig å vite at du er innom ofte. :)

timotei: det var koselig å høre at du ble så glad for kommentaren jeg skrev i sommer. :) Husker jeg syns de penalene og toalettveskene dine var så søte, det var vel de du la ut bilde av først. :)

ella: takk for det! Ja, er artig å se hvor mange fine, og koselige blogger som er kommet til i løpet av dette året som jeg har holdt på. :)

mita: tusen takk! Koselig at du likte posen! :)

hummmlan: takkar! ;)

solstad: takk skal du ha! Det var koselig å høre at du synes det. :)

Anonym sa...

HAPPY BIRTHDAY till bloggen! ni firade väl med tårta! ;) Jättekul att du bloggat så länge! Hoppas du fortsätter lika länge minst!