torsdag, desember 28

Puter og litt romjulssalg


Da er tida inne for å vise fram putene jeg sydde til jul. Denne av snømennene er Kjerstis, søsteren min. Hun er veldig glad i vinter og snø, og smømenn, ;o) så denne var midt i blinken for henne. Hun ble kjempeglad da hun så at det var en slik pute og ikke en med blonder på. Det hadde hun ikke lyst på.

Jeg har sydd på en dusk i hvert hjørne, det skal liksom være snøballer. Puta er lukket med 4 hvite knapper bakpå puta. Jeg har funnet mønsteret til puta på Crab Apple Hill. Hvis dere vil se på siden kan dere finne linken på bloggen min.

I promised you to show you the two cushions I made for Christmas gifts for my sister and mother. This winter cushion is for my sister. She loves winter, snow and snowmen, and she love this cushion too. :) She was a bit worried when she figured out that it was a cushion inside the box. She didn't want one with laces and so on. This was very right for her. :o) I found the pattern at Crab Apple Hill. I have a link to the site at my blog.

Her ser dere blondeputa.. ;o) Den ga jeg til mamma. En vinterpute og en sommerpute ble det. :o) Hun ble også veldig glad for puta. Paljettene rundt broderiet ble mye mørkere enn de er i virkeligheten. De er perlemor lignende egentlig.

To nærbilder av broderiet og blondene. Pompongene rundt gjorde liksom prikken over i-en.

This is the cushion I sew for my mother. It is a summer cushion, as much as the other one was a winter cushion. :) My mother loved the cushion too. She like pansies a lot in the summer. This pattern is also from Crab Apple Hill.

Jeg har sett at noen av dere har vært på romjulssalg, kjøpt julepynt og diverse. Jeg kjøpte dette kremmerhuset i sink i dag. Jeg så på det før jul, men kjøpte det ikke, tenkte at jeg muligens fikk det i gave. Det gjorde jeg ikke, så i dag kjøpte jeg det selv, til halve prisen.

Kos dere videre i romjula. :o)

I have been at a some Christmas sale today, and I find this lovely zink cornet. I really like it. :)

Have a nice Christmas. :o)

19 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte puter! Likte spesielt godt den snø-puta. Sinkkremmerhuset du hadde kjøpt var veldig tøft. Ha en god kveld!

Anonym sa...

Kjempeflotte ting. Likte veldig godt den øverste puten. Liker slike mønster veldig godt : )

Leah sa...

Så herlige puter! Likte også den øverste spesielt godt. Er så svak for stitchery mønster. Kjempekoselige og personlige gaver. :-)

Ingrid sa...

Så fine puter du har laget! Kjekt å finne ting til halv pris da..

Lisa sa...

Oh I always like your cushions but I especially love the one for your sister. I really like snowmen also and the check pattern. Your mom's cushion is beautiful, too.

The zinc cornet is really cool as well as all the other lovely things.

Thanks for the English. :) I enjoy the pictures very, very much but it's nice sometimes to know what's going on. lol

Tonje sa...

VIL ØNSKE DEG GOD JUL VIDERE!
Så masse fint du har fått i gave.

Hulda sa...

ellie: takk! Ja, den snømann puta ble spesiell. :)

julie: takk! Ja, den ble fin og morsom. :)

leah: stitchery er veldig artig å brodere, det går så raskt. :)

ingrid: takk til deg også. :)

lisa: yes, I had the time for writing some in English too. :)I promise to be better on that part now. :)

tonje: takk, og god jul til deg også. Ja, har fått masse flott til jul. :)

Vanja sa...

Kjempesøte og originale puter som man ser det er lagt ned masse nøye arbeid i. Det er fine gaver å få, søsteren din og moren din er kjempeheldige.

Tror jeg kanskje må en tur ut og se om jeg finner noe fint på salg i dag jeg også, gitt.

Anonym sa...

Flotte puter du gav bort til jul! Ønsker deg ei fortsatt flott romjul og et Godt Nytt År!
Ps: Masse flott du har fått i gave:-)

Karna sa...

Nydelige puter du har laget og gitt bort i gave, den til søsteren din var helt fantastisk!!

He,he så hun er redd for blonder hun da....tjhiii...

Kjempe flott kremmerhus også, kan jo nesten henge til pynt hele året dette..eller...

Anonym sa...

Så flotte puder du har lavet. Jeg synes puden din søster har broderet til dig er virkelig fin. Hun er meget dygtig. Ikke så tosset med julepynt til halv pris...
Hav en god dag.

Anonym sa...

Wow, åh julkudden blev verkligen jättefin! Som vanligt blir jag lika imponerad av dina sykunskaper :-) Ha en riktigt härlig nyårshelg!

Anonym sa...

Du har laget nyyydelige puter!!! Flotte gaver! Jeg likte nok også snømann puta best...men sikkert fordi jeg ikke heller er mest glad i blonder.
Den mugga di minnet meg om noe...og plutsleig husket jeg at min mor har en i samme fasong...men med rosa blomster motiv på. Kanskje jeg legger bilde i bloggen min...Hun har forresten mange mugger og kanner...noe har hun samlet selv, men det meste har hun arvet etter mine bestemødre. Ganske koselig det.
Tussilago

Mia sa...

Så fine puter, Hulda - og så mye fint du har vist i bloggen din siden jeg var innom sist (som er alt for leeenge siden...) Du tar helt pusten fra meg med all kreativiteten og produktiviteten din, kjempekoselig! Gleder meg til å se hva du finner på i det nye året. Romjulsklem fra meg!

Anonym sa...

Fina kuddar! Rutigt är ju så fint :-)

Mita`s hjørne sa...

Oi, sååå flotte puter du har laget, jeg får også lyst til å lage puter, dine var bare så fine - mulig jeg kopierer disse en dag, har alt for mange prosjekter på gang akkurat nå men senere...

Timotei sa...

Nå er det lenge siden jeg har vært innom deg. Har vært helt uten internett i jula vi. Grøss og gru! Så koselig å besøke deg igjen! Nydelige puter, både den med snømannen og den med blondene. Helt forskjellig stil på de to. Likte også veldig godt den puta som søsteren din hadde brodert og sydd. Ha en fortsatt fin romjul!

Huset i Hagen sa...

Så nydelige puter Hulda! Du får det så fint til du! :0) Så koselig å få slike personlige gaver :0)

nadia sa...

Beautiful!!!!!